Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kako lako pronaći stare prijatelje? (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
38 = 125 - 87

PostPostano: 7:05 pet, 14. 4. 2006    Naslov: Kako lako pronaći stare prijatelje? Citirajte i odgovorite

Evo kako:

[url]http://www.stariprijatelji.hr/[/url]

Hvala Ivančice što si mi dala link. :wink:
Evo kako:

http://www.stariprijatelji.hr/

Hvala Ivančice što si mi dala link. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 22:06 ned, 16. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Molim, i drugi put :wink:
Ima i par ljudi s PMF-a...
Molim, i drugi put Wink
Ima i par ljudi s PMF-a...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 9:49 pon, 17. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="http://www.stariprijatelji.hr/"]Poruke između prijatelja izmjenjuju se posredstvom web stranica StariPrijatelji.hr (ne brinite, mi ih ne čitamo), a vaša e-mail adresa povjerljiv je podatak i nikada se ne otkriva. Ova usluga stoji €6 godišnje.[/quote]
Evo, recimo, ja mislim da 6€ nije puno godišnje, pogotovo ako pripadate starijoj generaciji pa ste izgubili kontakt sa prijateljima iz osnovne ili srednje škole. :wink:

Ja za sada održavam čvrste veze sa ljudima iz osnovne (naravno, s onima s kojima i želim), jer smo svi iz istog kvarta, a sa onima iz srednje preko e-mail-a, pa većina ide sa mnom na faks, a na kavi se vidim sa onim drugima.

Ali opet, za jedno 10 godina, nitko mi ne garantira da ću uspjet sa svima ostat u kontaktu, jer ljudi koji se ne čuju redovito, mogu promijeniti broj mobitela ili odseliti se ili cure se udaju pa uzimaju muževo prezime itd. pa je ovo odličan način da pronađete nekoga. :)
http://www.stariprijatelji.hr/ (napisa):
Poruke između prijatelja izmjenjuju se posredstvom web stranica StariPrijatelji.hr (ne brinite, mi ih ne čitamo), a vaša e-mail adresa povjerljiv je podatak i nikada se ne otkriva. Ova usluga stoji €6 godišnje.

Evo, recimo, ja mislim da 6€ nije puno godišnje, pogotovo ako pripadate starijoj generaciji pa ste izgubili kontakt sa prijateljima iz osnovne ili srednje škole. Wink

Ja za sada održavam čvrste veze sa ljudima iz osnovne (naravno, s onima s kojima i želim), jer smo svi iz istog kvarta, a sa onima iz srednje preko e-mail-a, pa većina ide sa mnom na faks, a na kavi se vidim sa onim drugima.

Ali opet, za jedno 10 godina, nitko mi ne garantira da ću uspjet sa svima ostat u kontaktu, jer ljudi koji se ne čuju redovito, mogu promijeniti broj mobitela ili odseliti se ili cure se udaju pa uzimaju muževo prezime itd. pa je ovo odličan način da pronađete nekoga. Smile

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:24 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jos malo, pa ce se stare prijatelje moci promatrati i kad nas trajno napuste: [url=http://seemerot.com/]clicky[/url] :shock: :nuts2: (oprez: nije za one koji se lako uznemire cudnim idejama osobenjaka)
Jos malo, pa ce se stare prijatelje moci promatrati i kad nas trajno napuste: clicky Shocked Nuts (oprez: nije za one koji se lako uznemire cudnim idejama osobenjaka)

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 9:07 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Jos malo, pa ce se stare prijatelje moci promatrati i kad nas trajno napuste: [url=http://seemerot.com/]clicky[/url] :shock: :nuts2: (oprez: nije za one koji se lako uznemire cudnim idejama osobenjaka)[/quote]
:shock: strašno...pa ko ima takvu morbidnu želju :?
vsego (napisa):
Jos malo, pa ce se stare prijatelje moci promatrati i kad nas trajno napuste: clicky Shocked Nuts (oprez: nije za one koji se lako uznemire cudnim idejama osobenjaka)

Shocked strašno...pa ko ima takvu morbidnu želju Confused

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 13:28 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[size=18]seemerot.com[/size] :rotfl:

Kaj je ono tamo desno za fakat?! :shock:

Ta bi kamera trebala radit nekih 48 sati nakon pokopa u slučaju da je netko pokopan živ. :)
seemerot.com Valjam se po podu od smijeha

Kaj je ono tamo desno za fakat?! Shocked

Ta bi kamera trebala radit nekih 48 sati nakon pokopa u slučaju da je netko pokopan živ. Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum