Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ŽALBE NA OBRANU ZADAĆE
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Sly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 9:45 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovako, zadaća je uvijek bila zadaća i to ce ostati. (uh, dubokoumna recenica)
Pa u srednjoj skoli nitko vas nije pitao jeste li doticnu zadaću prepisali ili ste ju sami rijesili. Tako bi trebalo i ovdje biti. Valjda su asistenti postali malo frustrirani jer vecini ljudi se to neda raditi vec prepisu.
A zadaća sluzi samo njima kako bi vjezbali, ako ju prepisu na taj naćin nesvjesno zakidaju sami sebe.

Zato su ovaj semestar i bili malo drugacije organizirane zadaće iz elementarne i programiranja. SAmo u elementarnoj nije potrebno proci vec se pojaviti. Tako bi isto trebalo biti i za programiranje.

Ljudi koji nisu sada polozili zadacu tesko da ce i kolokvij (osima ako ne budu puuuno radili, kvalitetno) stoga im ne bi trebalo onemogucavati nepolaganje ispita ako nisu odbranili zadaću.

Ja sam polozio, ali jucerasnje cekanje do 21.15 nekih ljudi pa i vise svakako nema smisla... iz tih razloga POTPISUJEM! (student911 jbmag ti je u PP)
Pa u srednjoj skoli nitko vas nije pitao jeste li doticnu zadaću prepisali ili ste ju sami rijesili. Tako bi trebalo i ovdje biti. Valjda su asistenti postali malo frustrirani jer vecini ljudi se to neda raditi vec prepisu.
A zadaća sluzi samo njima kako bi vjezbali, ako ju prepisu na taj naćin nesvjesno zakidaju sami sebe.

Zato su ovaj semestar i bili malo drugacije organizirane zadaće iz elementarne i programiranja. SAmo u elementarnoj nije potrebno proci vec se pojaviti. Tako bi isto trebalo biti i za programiranje.

Ljudi koji nisu sada polozili zadacu tesko da ce i kolokvij (osima ako ne budu puuuno radili, kvalitetno) stoga im ne bi trebalo onemogucavati nepolaganje ispita ako nisu odbranili zadaću.

Ja sam polozio, ali jucerasnje cekanje do 21.15 nekih ljudi pa i vise svakako nema smisla... iz tih razloga POTPISUJEM! (student911 jbmag ti je u PP)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 10:11 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Sly"]Ovako, zadaća je uvijek bila zadaća i to ce ostati. (uh, dubokoumna recenica)
Pa u srednjoj skoli nitko vas nije pitao jeste li doticnu zadaću prepisali ili ste ju sami rijesili. Tako bi trebalo i ovdje biti.[/quote]
sad si jako lijepo potvrdio najveći problem bolonjske generacije. dakle, ovo je FAKULTET. ovo NIJE vrtić, osnovna škola, srednja škola niti viša škola! ovdje vrijede neka druga pravila!

[quote="Sly"]Valjda su asistenti postali malo frustrirani jer vecini ljudi se to neda raditi vec prepisu.[/quote]

suzdrži se od takvih "opisa" asistenata, a "pravila igre" su napisana davnih dana. prije nego li se moglo znati s kolikom ozbiljnošću će studenti prihvatiti rješavanje zadaća tako da za sada nitko nije kažnjen jer su "asistenti frustrirani"

[quote="Sly"]A zadaća sluzi samo njima kako bi vjezbali, ako ju prepisu na taj naćin nesvjesno zakidaju sami sebe.[/quote]

NE! zadaće ne služe samo kako bi se vježbalo! zadaća nosi određeni postotak ocjene i uspješna predaja 2/3 zadaće je uvjet za potpis. takva su pravila!
Sly (napisa):
Pa u srednjoj skoli nitko vas nije pitao jeste li doticnu zadaću prepisali ili ste ju sami rijesili. Tako bi trebalo i ovdje biti.

sad si jako lijepo potvrdio najveći problem bolonjske generacije. dakle, ovo je FAKULTET. ovo NIJE vrtić, osnovna škola, srednja škola niti viša škola! ovdje vrijede neka druga pravila!

Sly (napisa):
Valjda su asistenti postali malo frustrirani jer vecini ljudi se to neda raditi vec prepisu.

suzdrži se od takvih "opisa" asistenata, a "pravila igre" su napisana davnih dana. prije nego li se moglo znati s kolikom ozbiljnošću će studenti prihvatiti rješavanje zadaća tako da za sada nitko nije kažnjen jer su "asistenti frustrirani"

Sly (napisa):

NE! zadaće ne služe samo kako bi se vježbalo! zadaća nosi određeni postotak ocjene i uspješna predaja 2/3 zadaće je uvjet za potpis. takva su pravila!

antoss
Gost

PostPostano: 14:55 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ali zadaća ostaje zadaća bez obzira na stupanj obrazovanja...

zato nemojte uvijek uletavati s kontra, vec jednom podrzite ljude!
ali zadaća ostaje zadaća bez obzira na stupanj obrazovanja...

zato nemojte uvijek uletavati s kontra, vec jednom podrzite ljude!

[Vrh]
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 15:35 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

U razvijenom svijetu kojemu (nadam se) svi težimo, prepisivanje (pa i zadaća) se zove VARANJE ili KRAĐA.

Tu nema kolegijalnosti (osim, eventualno, poput one među varalicama i lopovima).

Kad bismo normativno ocjenjivali, znači A% najboljih dobije 5, B% sljedećih 4, ...
Ako netko [i]dobro[/i] prepiše, to znači da će jedan pošteni dobiti slabiju ocjenu.

Želite li ZAISTA to?

Uspješniji je onaj koji se [i]bolje snađe[/i].
I na kraju, tko je jamio, jamio je.

Nisam odrastao u takvom društvu, i ako je kroz neki period naše društvo počelo tonuti u tom smjeru, stvari se ipak pomalo popravljaju, i gajim nadu da će se popraviti, te da ću živjeti u normalnom društvu po (danas) zapadnoevropskim standardima.

- Nenad Antonić
U razvijenom svijetu kojemu (nadam se) svi težimo, prepisivanje (pa i zadaća) se zove VARANJE ili KRAĐA.

Tu nema kolegijalnosti (osim, eventualno, poput one među varalicama i lopovima).

Kad bismo normativno ocjenjivali, znači A% najboljih dobije 5, B% sljedećih 4, ...
Ako netko dobro prepiše, to znači da će jedan pošteni dobiti slabiju ocjenu.

Želite li ZAISTA to?

Uspješniji je onaj koji se bolje snađe.
I na kraju, tko je jamio, jamio je.

Nisam odrastao u takvom društvu, i ako je kroz neki period naše društvo počelo tonuti u tom smjeru, stvari se ipak pomalo popravljaju, i gajim nadu da će se popraviti, te da ću živjeti u normalnom društvu po (danas) zapadnoevropskim standardima.

- Nenad Antonić

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 17:40 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nenad"]Kad bismo normativno ocjenjivali, znači A% najboljih dobije 5, B% sljedećih 4, ...
Ako netko [i]dobro[/i] prepiše, to znači da će jedan pošteni dobiti slabiju ocjenu.

Želite li ZAISTA to?[/quote]

Malo je OT, ali moram komentirati.

Meni se cini da taj sustav ne daje bas neku realnu rang listu, odnosno ovisi od generacije do generacije.
nenad (napisa):

Želite li ZAISTA to?

Meni se cini da taj sustav ne daje bas neku realnu rang listu, odnosno ovisi od generacije do generacije.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 22:51 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"][quote="nenad"]Kad bismo normativno ocjenjivali, znači A% najboljih dobije 5, B% sljedećih 4, ...

Želite li ZAISTA to?[/quote]

Meni se cini da taj sustav ne daje bas neku realnu rang listu, odnosno ovisi od generacije do generacije.[/quote]
Ne daje realnu rang listu, ali jako dobro zaustavlja prepisivacinu :twisted:

Da se razumijemo, upravo zbog nerealne rang liste nikada ne bih podrzao takav sustav ocjenjivanja.
SickJedi (napisa):
nenad (napisa):

Želite li ZAISTA to?

Ne daje realnu rang listu, ali jako dobro zaustavlja prepisivacinu Twisted Evil

Da se razumijemo, upravo zbog nerealne rang liste nikada ne bih podrzao takav sustav ocjenjivanja.

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 23:11 pet, 21. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

a i ogromna je sansa da bi taj nacin ocjenjivanja unistia prijateljstva...

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 1:46 sub, 22. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]a i ogromna je sansa da bi taj nacin ocjenjivanja unistia prijateljstva...[/quote]

Nema veze s prijateljstvom...

Jednostavono uzmes da jedne godine su max rezultati 100% i oni dobivaju 5, a sljedece godine su max rezultati 80% i oni dobivaju 5, odnosno pitanje bi bilo koje ste godine i s kojom ocjenom polozili taj i taj kolegij (skoro kao i vina, '84 je bila odlicna godina, ali ostale i nisu nesto),

Znam da su to nerealne razlike, lai isto tako znam da ne postoji sistem koji Balkanci nisu probili, a ovaj je vrlo jednostavan za probit...
sorrow (napisa):

Jednostavono uzmes da jedne godine su max rezultati 100% i oni dobivaju 5, a sljedece godine su max rezultati 80% i oni dobivaju 5, odnosno pitanje bi bilo koje ste godine i s kojom ocjenom polozili taj i taj kolegij (skoro kao i vina, '84 je bila odlicna godina, ali ostale i nisu nesto),

Znam da su to nerealne razlike, lai isto tako znam da ne postoji sistem koji Balkanci nisu probili, a ovaj je vrlo jednostavan za probit...

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 6:58 sub, 22. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozda bi bilo dobro....

...prilikom pregledavanja zadace prvo demos pita neka okvirna pitanja o kodu (naravno uz pretpostavku da program radi) i ukoliko se student snalazi u njemu dobiva prolaz.
...zatim mu da taj zadacic i na temelju njega osvoji bod ili plusic kao u proslom semestru.

Imam dojam da su ove obrane zadaca 3 mala usmena i za njih bi se trebalo spremiti. Iako sam cesto puta cula "zbog glupe domace zadace necu proc ovaj kolegij", naglasak na domace :D

[size=9]offtopic: @bistric & fireball: cini mi se da ste malo pretjerali. nikad ne znas u kakvoj se situaciji osoba nalazi da mora prepisati, a i ima jedna "tko ima najmanje grijeha neka baci prvi kamen". iz ciste kolegijalnosti necu navoditi primjere al mislim,zapravo znam za primjere kada se ucinili nesta slicno. [/size]
Mozda bi bilo dobro....

...prilikom pregledavanja zadace prvo demos pita neka okvirna pitanja o kodu (naravno uz pretpostavku da program radi) i ukoliko se student snalazi u njemu dobiva prolaz.
...zatim mu da taj zadacic i na temelju njega osvoji bod ili plusic kao u proslom semestru.

Imam dojam da su ove obrane zadaca 3 mala usmena i za njih bi se trebalo spremiti. Iako sam cesto puta cula "zbog glupe domace zadace necu proc ovaj kolegij", naglasak na domace Very Happy

offtopic: @bistric & fireball: cini mi se da ste malo pretjerali. nikad ne znas u kakvoj se situaciji osoba nalazi da mora prepisati, a i ima jedna "tko ima najmanje grijeha neka baci prvi kamen". iz ciste kolegijalnosti necu navoditi primjere al mislim,zapravo znam za primjere kada se ucinili nesta slicno.

SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 8:34 sub, 22. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]Imam dojam da su ove obrane zadaca 3 mala usmena i za njih bi se trebalo spremiti. Iako sam cesto puta cula "zbog glupe domace zadace necu proc ovaj kolegij", naglasak na domace :D[/quote]

U pravu si,ali to je dio balkanje i ulazi u kontinuirano pracenje nastave, a svi mi bi trebali stalno uciti.
nana (napisa):
Imam dojam da su ove obrane zadaca 3 mala usmena i za njih bi se trebalo spremiti. Iako sam cesto puta cula "zbog glupe domace zadace necu proc ovaj kolegij", naglasak na domace Very Happy

U pravu si,ali to je dio balkanje i ulazi u kontinuirano pracenje nastave, a svi mi bi trebali stalno uciti.

Ken Lee je zakon!!!

Zadnja promjena: SickJedi; 17:30 sub, 22. 4. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 8:41 sub, 22. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"][quote="sorrow"]a i ogromna je sansa da bi taj nacin ocjenjivanja unistia prijateljstva...[/quote]
[/quote]
mozda nema direktne veze, ali stari moj, ja neznan ko bi npr. meni ista pomoga ako san mu ja konkurencija za dobit ocjenu...
:arrow: zamisli situaciju, moj prijatelj mi pomogne nesto shvatit, ja dobijen odlicnu ocjenu iz toga i zakljuci mi se 5... a on, prvi na listi iza mene, dobije 4 sa par bodova zaostatka... ukratko, ja ga izguran, a on mi je pomoga... ma horor ljuti...
ps. sa ovin smo malku otisli u offtopic :wink:
SickJedi (napisa):
sorrow (napisa):

mozda nema direktne veze, ali stari moj, ja neznan ko bi npr. meni ista pomoga ako san mu ja konkurencija za dobit ocjenu...
Arrow zamisli situaciju, moj prijatelj mi pomogne nesto shvatit, ja dobijen odlicnu ocjenu iz toga i zakljuci mi se 5... a on, prvi na listi iza mene, dobije 4 sa par bodova zaostatka... ukratko, ja ga izguran, a on mi je pomoga... ma horor ljuti...
ps. sa ovin smo malku otisli u offtopic Wink

[Vrh]
student911
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 8:46 sub, 22. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nana, svaka ti čast, to si super napisala za obranu
karma++++++++++++++
Nana, svaka ti čast, to si super napisala za obranu
karma++++++++++++++

[Vrh]
Iva
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 9

PostPostano: 8:51 sub, 22. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Poslala sam prodekanici e-mail, i stvarno je Prof. Šipuš kolegijalna
Mislim da bi se svi trebali dogovoriti i zajedno to probati promjeniti, npr. ovo što je nana predložila
Pozdravljam i podržavam studenta911
karma++
Poslala sam prodekanici e-mail, i stvarno je Prof. Šipuš kolegijalna
Mislim da bi se svi trebali dogovoriti i zajedno to probati promjeniti, npr. ovo što je nana predložila
Pozdravljam i podržavam studenta911
karma++

[Vrh]
Sly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 9:39 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]U pravu si,ali to je dio balkanje i ulazi u kontinuirano pracenje nastave, a svi mi bi trebali stalno uciti.[/quote]

:D ..uz naglasak na [b]trebali[/b]
(pracenje nastave nije ucenje, ali ga olaksava)

A da svi redovito uce i prate, ne vjerujem da bi bilo nekih problema s obzirom na tezinu zadataka opcenito..
A svi koji su sada pali zadace, napisite kolokvij sto bolje i sigurno ce vam se omoguciti prolaz, jer to je dokaz da ste napredovali a bolonja to i trazi od vas..
sad je sve po pravilima ;)
SickJedi (napisa):

Very Happy ..uz naglasak na trebali
(pracenje nastave nije ucenje, ali ga olaksava)

A da svi redovito uce i prate, ne vjerujem da bi bilo nekih problema s obzirom na tezinu zadataka opcenito..
A svi koji su sada pali zadace, napisite kolokvij sto bolje i sigurno ce vam se omoguciti prolaz, jer to je dokaz da ste napredovali a bolonja to i trazi od vas..
sad je sve po pravilima Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 10:46 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]

[size=9]offtopic: @bistric & fireball: cini mi se da ste malo pretjerali. nikad ne znas u kakvoj se situaciji osoba nalazi da mora prepisati, a i ima jedna "tko ima najmanje grijeha neka baci prvi kamen". iz ciste kolegijalnosti necu navoditi primjere al mislim,zapravo znam za primjere kada se ucinili nesta slicno. [/size][/quote]

Rijetki su ljudi sa razumijevanjem danas. karma++
S druge strane, prepisivanje bez navođenja imena autora JE krađa, ali mislim da ako autor to dopusti da je uredu. I još, ako je nekome sada jedva podnošljivo teško, kako će mu tek biti na 2. godini? Kao što je Krčadinac jednom rekao, mislim da nikome ne treba reći da ovaj faks nije za njega, ali treba pomoći da to ljudi sami shvate. Teško je naći mjeru između ljudskosti i želje naših profesora (bar mi se tako čini) da nakon (ukoliko) što završimo faks budemo konkurentni na tržištu rada.
nana (napisa):

offtopic: @bistric & fireball: cini mi se da ste malo pretjerali. nikad ne znas u kakvoj se situaciji osoba nalazi da mora prepisati, a i ima jedna "tko ima najmanje grijeha neka baci prvi kamen". iz ciste kolegijalnosti necu navoditi primjere al mislim,zapravo znam za primjere kada se ucinili nesta slicno.

Rijetki su ljudi sa razumijevanjem danas. karma++
S druge strane, prepisivanje bez navođenja imena autora JE krađa, ali mislim da ako autor to dopusti da je uredu. I još, ako je nekome sada jedva podnošljivo teško, kako će mu tek biti na 2. godini? Kao što je Krčadinac jednom rekao, mislim da nikome ne treba reći da ovaj faks nije za njega, ali treba pomoći da to ljudi sami shvate. Teško je naći mjeru između ljudskosti i želje naših profesora (bar mi se tako čini) da nakon (ukoliko) što završimo faks budemo konkurentni na tržištu rada.

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 14:46 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

nisam se htjela mješat u ovu temu jer mi je malo neugodno...al ipak.

samo bi naglasila stvar na koju se ovi što su prošli stalno hvataju: ako je neko pao na dodatnom zadatku ne znači da nije učio ili da je odmah prepisao. jednostavno možda nema kliker za c. evo ja ga nemam. sumljam da ću ga ikad i imat, probat ću naučit da prođem kolokvij no ne zato što me to zanima ili veseli nego jer moram... no nebitno. morate svatiti da nekom nije 15 min dosta jer je na ovima zadatcima možda radio i po tjedan i pol. ja čak mislim da je ovo s dodatnim zadatkom super jer te dodatno tjera da radiš i ne učiš kod napamet (ja to često radim) al možda da ne ovisi tolko o prolazu jer ako neko uspije zadovoljit kolokvije šteta da gubi godinu zbog zadaće...
nisam se htjela mješat u ovu temu jer mi je malo neugodno...al ipak.

samo bi naglasila stvar na koju se ovi što su prošli stalno hvataju: ako je neko pao na dodatnom zadatku ne znači da nije učio ili da je odmah prepisao. jednostavno možda nema kliker za c. evo ja ga nemam. sumljam da ću ga ikad i imat, probat ću naučit da prođem kolokvij no ne zato što me to zanima ili veseli nego jer moram... no nebitno. morate svatiti da nekom nije 15 min dosta jer je na ovima zadatcima možda radio i po tjedan i pol. ja čak mislim da je ovo s dodatnim zadatkom super jer te dodatno tjera da radiš i ne učiš kod napamet (ja to često radim) al možda da ne ovisi tolko o prolazu jer ako neko uspije zadovoljit kolokvije šteta da gubi godinu zbog zadaće...

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 14:49 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="alen"]
S druge strane, prepisivanje bez navođenja imena autora JE krađa...[/quote]

hehe znam da ovo izvlačim iz konteksta al malo šale... sad više neću moć na demonstrature jer ako mi nesi neš pomogne a ja je ne potpišem na zadaću bit će krađa... :P
alen (napisa):

S druge strane, prepisivanje bez navođenja imena autora JE krađa...

hehe znam da ovo izvlačim iz konteksta al malo šale... sad više neću moć na demonstrature jer ako mi nesi neš pomogne a ja je ne potpišem na zadaću bit će krađa... Razz

[Vrh]
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 15:14 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

To bi baš zgodno izgledalo, dođeš na predaju zadaće, a nesi ugleda zakomentirano: U pisanju zadaće su mi pomogli x, y, Nesi, z...

Inače, ni ja baš nisam lud za c-om i učim to zato što moram. Ali jednog dana kad budeš navodila svoje vještine u prijavi za posao (dobro, ne ti konkretno) će biti cool navesti još jednu više.
To bi baš zgodno izgledalo, dođeš na predaju zadaće, a nesi ugleda zakomentirano: U pisanju zadaće su mi pomogli x, y, Nesi, z...

Inače, ni ja baš nisam lud za c-om i učim to zato što moram. Ali jednog dana kad budeš navodila svoje vještine u prijavi za posao (dobro, ne ti konkretno) će biti cool navesti još jednu više.

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 16:22 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"] al možda da ne ovisi tolko o prolazu jer ako neko uspije zadovoljit kolokvije šteta da gubi godinu zbog zadaće...[/quote]
evo sada jedan komentar,nadan se da se ekipa nece naljutit...
ovo stoji, nekako se slazen...
ali to bi onda tribalo rec i ekipi iz algebre... ovdi si znala tocno kada i kako ce ti bit zadaca, nekako si se uspila pripremit... tamo ti ubace blic kada i kako, niko pojma nema... ovo cak nije niti blitz, moze se naucit...
gledaj, da se razumimo, nisan ima problema sa time,ali neki moji prijatelji/ce su imali problema, sve bi polozili a falilo bi in bodova na blicu,pa moli, trazi... a niko se nije sitia zalit jer je to jednostavno tako,sta ces... mozda neki nemogu tako brzinski rjesit neke stvari, mozda in triba nekih 10-15 min da prokljuve zadatak... a cili blic toliko traje... koliko san ja shvatia,ovdi se davalo i po pola sata samo da se prilagodi program koji je vec napisan... nije tako strasno...

nikad nisan bia protiv ove zalbe, zalite se, nece bit lose... ali skupite normalne argumente, a ne bezveze nabacivat misli...
ps. ovo ce mi spustit karmu, ali nije bitno, nemozete tako... stalno govorite, ko je ikad programira ili tako nesto, ali nisi dosa na faks da bi dokaza znanje koje si vec prije ima nego da naucis nesto... i tako, filozofiran ja, a neman pravo,ali ipak, uzitak je... :wink:

moje je misljenje da ne triba nista prominit ni iz kojeg predmeta, ovako je super, ali ako zelite bas minjat neke stvari, zasto stat na c-u, skocite i na druge... ja cu s vama samo radi uzitka protestiranja, ali samo ako skupite normalne argumente... :D
mladac (napisa):
al možda da ne ovisi tolko o prolazu jer ako neko uspije zadovoljit kolokvije šteta da gubi godinu zbog zadaće...

evo sada jedan komentar,nadan se da se ekipa nece naljutit...
ovo stoji, nekako se slazen...
ali to bi onda tribalo rec i ekipi iz algebre... ovdi si znala tocno kada i kako ce ti bit zadaca, nekako si se uspila pripremit... tamo ti ubace blic kada i kako, niko pojma nema... ovo cak nije niti blitz, moze se naucit...
gledaj, da se razumimo, nisan ima problema sa time,ali neki moji prijatelji/ce su imali problema, sve bi polozili a falilo bi in bodova na blicu,pa moli, trazi... a niko se nije sitia zalit jer je to jednostavno tako,sta ces... mozda neki nemogu tako brzinski rjesit neke stvari, mozda in triba nekih 10-15 min da prokljuve zadatak... a cili blic toliko traje... koliko san ja shvatia,ovdi se davalo i po pola sata samo da se prilagodi program koji je vec napisan... nije tako strasno...

nikad nisan bia protiv ove zalbe, zalite se, nece bit lose... ali skupite normalne argumente, a ne bezveze nabacivat misli...
ps. ovo ce mi spustit karmu, ali nije bitno, nemozete tako... stalno govorite, ko je ikad programira ili tako nesto, ali nisi dosa na faks da bi dokaza znanje koje si vec prije ima nego da naucis nesto... i tako, filozofiran ja, a neman pravo,ali ipak, uzitak je... Wink

moje je misljenje da ne triba nista prominit ni iz kojeg predmeta, ovako je super, ali ako zelite bas minjat neke stvari, zasto stat na c-u, skocite i na druge... ja cu s vama samo radi uzitka protestiranja, ali samo ako skupite normalne argumente... Very Happy

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 17:16 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]ali to bi onda tribalo rec i ekipi iz algebre... ovdi si znala tocno kada i kako ce ti bit zadaca, nekako si se uspila pripremit... tamo ti ubace blic kada i kako, niko pojma nema... ovo cak nije niti blitz, moze se naucit... [/quote]
zove se blic jer ne nenajavljan. btw zadaci su sa vjezbi. doslovno isti. isti brojevi!!! tako da mislim da nije problem u blicu... btw meni je to neusporedivo efikasniji nacin nego dz.... tako su i elementarci pouceni iskustvom iz algebre promijenili strategiju.

[quote="bistric"] gledaj, da se razumimo, nisan ima problema sa time,ali neki moji prijatelji/ce su imali problema, sve bi polozili a falilo bi in bodova na blicu,pa moli, trazi... a niko se nije sitia zalit jer je to jednostavno tako,sta ces... mozda neki nemogu tako brzinski rjesit neke stvari, mozda in triba nekih 10-15 min da prokljuve zadatak... a cili blic toliko traje... koliko san ja shvatia,ovdi se davalo i po pola sata samo da se prilagodi program koji je vec napisan... nije tako strasno... [/quote]

hmm zasto bi bilo lakse promijeniti vec postojeci kod kad nego provjeriti da je neki operator linearan?mislim da odgovor lezi u tome da je to TEBI lakse sto ne znaci da je SVIMA

gle neki jednostavno nemaju ideju kako nesto raditi. znam da primjre nasih kolega koji su tjedan dana radili dz, ok ne trebas se hvaliti kako si ti u 1 sat al cinjenica je da su se trudili i smatram da zavrijedjuju proci
ako ti nekoga pitas nesto o njegovom vlastitom kodu (uz pretpostavku da ga je sam radio) naravno da ce znati reci zasto je to tako napisao.tj snalazit ce se u njemu.

a tek ona tvoja prica o tome da je c-logicno razmisljanje. istina slazem se ali da li uistinu mislis da svi kojima ne ide programiranje ne razmisljaju logicno? znas mario tesko je u pola godine odjednom poceti programirati. sjeti se samo svojih pocetaka.
svjesna sam za zadaci nisu teski ali nekima jesu i zato ako im ne ide to zar bi ih trebali jos vise ovakvim rijecima demoralizirati ... :(
ili mozda zelis da ti definiram NZM :wink:

[quote] nikad nisan bia protiv ove zalbe, zalite se, nece bit lose... ali skupite normalne argumente, a ne bezveze nabacivat misli...

ps. ovo ce mi spustit karmu, ali nije bitno, nemozete tako... stalno govorite, ko je ikad programira ili tako nesto, ali nisi dosa na faks da bi dokaza znanje koje si vec prije ima nego [color=red]da naucis nesto[/color]... i tako, filozofiran ja, a neman pravo,ali ipak, uzitak je... :wink:
[/quote]

ajme mario.. od svih ljudi da bas ti ovo govoris
:cry:
sorrow (napisa):

zove se blic jer ne nenajavljan. btw zadaci su sa vjezbi. doslovno isti. isti brojevi!!! tako da mislim da nije problem u blicu... btw meni je to neusporedivo efikasniji nacin nego dz.... tako su i elementarci pouceni iskustvom iz algebre promijenili strategiju.

bistric (napisa):

hmm zasto bi bilo lakse promijeniti vec postojeci kod kad nego provjeriti da je neki operator linearan?mislim da odgovor lezi u tome da je to TEBI lakse sto ne znaci da je SVIMA

gle neki jednostavno nemaju ideju kako nesto raditi. znam da primjre nasih kolega koji su tjedan dana radili dz, ok ne trebas se hvaliti kako si ti u 1 sat al cinjenica je da su se trudili i smatram da zavrijedjuju proci
ako ti nekoga pitas nesto o njegovom vlastitom kodu (uz pretpostavku da ga je sam radio) naravno da ce znati reci zasto je to tako napisao.tj snalazit ce se u njemu.

a tek ona tvoja prica o tome da je c-logicno razmisljanje. istina slazem se ali da li uistinu mislis da svi kojima ne ide programiranje ne razmisljaju logicno? znas mario tesko je u pola godine odjednom poceti programirati. sjeti se samo svojih pocetaka.
svjesna sam za zadaci nisu teski ali nekima jesu i zato ako im ne ide to zar bi ih trebali jos vise ovakvim rijecima demoralizirati ... Sad
ili mozda zelis da ti definiram NZM Wink

Citat:

ps. ovo ce mi spustit karmu, ali nije bitno, nemozete tako... stalno govorite, ko je ikad programira ili tako nesto, ali nisi dosa na faks da bi dokaza znanje koje si vec prije ima nego da naucis nesto... i tako, filozofiran ja, a neman pravo,ali ipak, uzitak je... Wink

ajme mario.. od svih ljudi da bas ti ovo govoris
Crying or Very sad

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum