Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

prijave za apsolventsko
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Uvod i najave + International -> Obavijesti: Fakultet
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Kasiopeja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 1

PostPostano: 18:11 čet, 16. 3. 2006    Naslov: prijave za apsolventsko Citirajte i odgovorite

U srijedu je održana prezentacija apsolventskog putovanja na kojoj se jako malo ljudi pojavilo. Mi koji smo bili smo se dogovorili za kombinaciju Santorini & Kreta, avion + brod, C program (vise [url]http://www.universitymania.com/cro/putovanja.php?idk=1&idpk=1[/url]). Kako je mjesta jos malo, mjesta nam se cuvaju samo do utorka pa bi zakljucno do ponedjeljka trebalo predati prijavnice Ani Spirelji. Za one koji nisu jos sigurni bilo bi dobro da se bar jave pa da se vidi sto se da uciniti.
U srijedu je održana prezentacija apsolventskog putovanja na kojoj se jako malo ljudi pojavilo. Mi koji smo bili smo se dogovorili za kombinaciju Santorini & Kreta, avion + brod, C program (vise http://www.universitymania.com/cro/putovanja.php?idk=1&idpk=1). Kako je mjesta jos malo, mjesta nam se cuvaju samo do utorka pa bi zakljucno do ponedjeljka trebalo predati prijavnice Ani Spirelji. Za one koji nisu jos sigurni bilo bi dobro da se bar jave pa da se vidi sto se da uciniti.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:25 pon, 20. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da citiram kolege s Biologije:

[quote="[url=http://zg.biol.pmf.hr/bius.hr/phpbb/viewtopic.php?p=22998#22998]bugs[/url]"]samo komentar - studenti koji su lani isli tamo su uglavnom bili ljuti zbog mase para koju su jos morali tamo dati na licu mjesta, pa vodite racuna o tome. je, lijepo je i zabavno, ali ispadne dosta para.[/quote]

Ja o tome ne znam nista, ali rek'o da proslijedim... 8) Nisam cak siguran niti da je rijec o istoj ponudi, ali programi zvuce jako slicno. :?
Da citiram kolege s Biologije:

bugs (napisa):
samo komentar - studenti koji su lani isli tamo su uglavnom bili ljuti zbog mase para koju su jos morali tamo dati na licu mjesta, pa vodite racuna o tome. je, lijepo je i zabavno, ali ispadne dosta para.

Ja o tome ne znam nista, ali rek'o da proslijedim... Cool Nisam cak siguran niti da je rijec o istoj ponudi, ali programi zvuce jako slicno. Confused

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 2:41 pon, 20. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]U cijenu je uključeno: usluge prema opisu u katalogu
[b]Obavezna doplata: pristojbe u zračnoj luci 199 kn[/b]
[b]Fakultativna doplata: [/b]pojedinačni izleti na Santoriniju i Kreti, polupansion na Kreti 50 Kn po večeri,ležaj u 4-krevetnoj kabini AB4 (Patras – Venecija) 225 kn (ili 900Kn-cijela kabina),[b] autobusni prijevoz Venecija-Zagreb 125 Kn[/b], dvokrevetna soba 100 kn za cijeli boravak( po osobi).
Preporučujemo: paket zdravstvenog osiguranja s asistencijom u inozemstvu i osiguranje rizika otkaza putovanja 140 kn.
[/quote]

samo istaknuh stvari sa kraja linka kojeg si poslala....
point: ako se iz venecije zelite vratiti u zagreb, sacuvajte 125kn za to

ako pak zelite odspavati tokom desetog dana ili kojeg god kad se vraca brodom nazad - 225 kn....

mozda da dobijete detaljan popis cijena? vjerujem da ih organizatori znaju... cisto da ljudi znaju sto tocniju stvarnu cijenu...
jer sumnjam da ce biti veseli ako skuze da nemaju love za povratak iz venecije za zagreb....
Citat:
U cijenu je uključeno: usluge prema opisu u katalogu
Obavezna doplata: pristojbe u zračnoj luci 199 kn
Fakultativna doplata: pojedinačni izleti na Santoriniju i Kreti, polupansion na Kreti 50 Kn po večeri,ležaj u 4-krevetnoj kabini AB4 (Patras – Venecija) 225 kn (ili 900Kn-cijela kabina), autobusni prijevoz Venecija-Zagreb 125 Kn, dvokrevetna soba 100 kn za cijeli boravak( po osobi).
Preporučujemo: paket zdravstvenog osiguranja s asistencijom u inozemstvu i osiguranje rizika otkaza putovanja 140 kn.

samo istaknuh stvari sa kraja linka kojeg si poslala....
point: ako se iz venecije zelite vratiti u zagreb, sacuvajte 125kn za to

ako pak zelite odspavati tokom desetog dana ili kojeg god kad se vraca brodom nazad - 225 kn....

mozda da dobijete detaljan popis cijena? vjerujem da ih organizatori znaju... cisto da ljudi znaju sto tocniju stvarnu cijenu...
jer sumnjam da ce biti veseli ako skuze da nemaju love za povratak iz venecije za zagreb....

Kasiopeja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 20:40 pon, 3. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za one koji se nisu odlucili za Kretu planiramo ici s biolozima u Sofiju i Ohrid. Biolozima bi trebalo do ponedjeljka javiti broj ljudi koji bi isao zato molim da mi se zainteresirani jave najkasnije do petka na mail djaksic na studentu. Stavljam i ponudu za one koji nisu vidjeli.
Za one koji se nisu odlucili za Kretu planiramo ici s biolozima u Sofiju i Ohrid. Biolozima bi trebalo do ponedjeljka javiti broj ljudi koji bi isao zato molim da mi se zainteresirani jave najkasnije do petka na mail djaksic na studentu. Stavljam i ponudu za one koji nisu vidjeli.

ohrid-sofija 2006 biolozi-10 dana.doc
 Description:

Download
 Filename:  ohrid-sofija 2006 biolozi-10 dana.doc
 Filesize:  68.5 KB
 Downloaded:  162 Time(s)

[Vrh]
Kasiopeja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 1

PostPostano: 12:08 pet, 7. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

U utorak u 14 sati imamo sastanak (nalazimo se pred 105). Do tad bi mi se svi trebali javit na mail, cak i ako nisu potpuno sigurni, jer trebam bar okvirni broj ljudi.
U utorak u 14 sati imamo sastanak (nalazimo se pred 105). Do tad bi mi se svi trebali javit na mail, cak i ako nisu potpuno sigurni, jer trebam bar okvirni broj ljudi.

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 16:19 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dragi kolege,
kao biolog, zelim vas obavijestiti da je mogucnost prijave jos uvijek moguca, ako se odlucite s nama na apsolventsko. Molim vas da se javite do iduce srijede (03.05.), tako da mozemo u agenciji reci konacan broj.
U prilogu je program putovanja, pa bacite pogled.
Pozdrav
Dragi kolege,
kao biolog, zelim vas obavijestiti da je mogucnost prijave jos uvijek moguca, ako se odlucite s nama na apsolventsko. Molim vas da se javite do iduce srijede (03.05.), tako da mozemo u agenciji reci konacan broj.
U prilogu je program putovanja, pa bacite pogled.
Pozdrav

SOFIJA.OHRID.doc
 Description:

Download
 Filename:  SOFIJA.OHRID.doc
 Filesize:  29 KB
 Downloaded:  168 Time(s)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 16:28 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

drzim vam palceve da cete pogoditi sofiju i ohrid iz prve....
kad smo mi sili na maturalac u dubrovnik, vozac je zakljucio kako ce nam pokazati konavle.... umalo je i na povratku fulao

a kad je ekipa u srednjoj isla u budimpestu, 4 puta su vidjeli poznati veliki budimpestanski stadion.... pogodi koliko puta su kruzili oko grada :wink:

u svakom slucaju, cijena mi izgleda ok, nadam se da cete se super provesti na poprilicno neobicnom izboru za putovanje.... drago mi je da ima i takvih.... :wink:
drzim vam palceve da cete pogoditi sofiju i ohrid iz prve....
kad smo mi sili na maturalac u dubrovnik, vozac je zakljucio kako ce nam pokazati konavle.... umalo je i na povratku fulao

a kad je ekipa u srednjoj isla u budimpestu, 4 puta su vidjeli poznati veliki budimpestanski stadion.... pogodi koliko puta su kruzili oko grada Wink

u svakom slucaju, cijena mi izgleda ok, nadam se da cete se super provesti na poprilicno neobicnom izboru za putovanje.... drago mi je da ima i takvih.... Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Uvod i najave + International -> Obavijesti: Fakultet Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum