Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Kasiopeja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 2:25 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Da citiram kolege s Biologije:
[quote="[url=http://zg.biol.pmf.hr/bius.hr/phpbb/viewtopic.php?p=22998#22998]bugs[/url]"]samo komentar - studenti koji su lani isli tamo su uglavnom bili ljuti zbog mase para koju su jos morali tamo dati na licu mjesta, pa vodite racuna o tome. je, lijepo je i zabavno, ali ispadne dosta para.[/quote]
Ja o tome ne znam nista, ali rek'o da proslijedim... 8) Nisam cak siguran niti da je rijec o istoj ponudi, ali programi zvuce jako slicno. :?
Da citiram kolege s Biologije:
bugs (napisa): | samo komentar - studenti koji su lani isli tamo su uglavnom bili ljuti zbog mase para koju su jos morali tamo dati na licu mjesta, pa vodite racuna o tome. je, lijepo je i zabavno, ali ispadne dosta para. |
Ja o tome ne znam nista, ali rek'o da proslijedim... Nisam cak siguran niti da je rijec o istoj ponudi, ali programi zvuce jako slicno.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 2:41 pon, 20. 3. 2006 Naslov: |
|
|
[quote]U cijenu je uključeno: usluge prema opisu u katalogu
[b]Obavezna doplata: pristojbe u zračnoj luci 199 kn[/b]
[b]Fakultativna doplata: [/b]pojedinačni izleti na Santoriniju i Kreti, polupansion na Kreti 50 Kn po večeri,ležaj u 4-krevetnoj kabini AB4 (Patras – Venecija) 225 kn (ili 900Kn-cijela kabina),[b] autobusni prijevoz Venecija-Zagreb 125 Kn[/b], dvokrevetna soba 100 kn za cijeli boravak( po osobi).
Preporučujemo: paket zdravstvenog osiguranja s asistencijom u inozemstvu i osiguranje rizika otkaza putovanja 140 kn.
[/quote]
samo istaknuh stvari sa kraja linka kojeg si poslala....
point: ako se iz venecije zelite vratiti u zagreb, sacuvajte 125kn za to
ako pak zelite odspavati tokom desetog dana ili kojeg god kad se vraca brodom nazad - 225 kn....
mozda da dobijete detaljan popis cijena? vjerujem da ih organizatori znaju... cisto da ljudi znaju sto tocniju stvarnu cijenu...
jer sumnjam da ce biti veseli ako skuze da nemaju love za povratak iz venecije za zagreb....
Citat: | U cijenu je uključeno: usluge prema opisu u katalogu
Obavezna doplata: pristojbe u zračnoj luci 199 kn
Fakultativna doplata: pojedinačni izleti na Santoriniju i Kreti, polupansion na Kreti 50 Kn po večeri,ležaj u 4-krevetnoj kabini AB4 (Patras – Venecija) 225 kn (ili 900Kn-cijela kabina), autobusni prijevoz Venecija-Zagreb 125 Kn, dvokrevetna soba 100 kn za cijeli boravak( po osobi).
Preporučujemo: paket zdravstvenog osiguranja s asistencijom u inozemstvu i osiguranje rizika otkaza putovanja 140 kn.
|
samo istaknuh stvari sa kraja linka kojeg si poslala....
point: ako se iz venecije zelite vratiti u zagreb, sacuvajte 125kn za to
ako pak zelite odspavati tokom desetog dana ili kojeg god kad se vraca brodom nazad - 225 kn....
mozda da dobijete detaljan popis cijena? vjerujem da ih organizatori znaju... cisto da ljudi znaju sto tocniju stvarnu cijenu...
jer sumnjam da ce biti veseli ako skuze da nemaju love za povratak iz venecije za zagreb....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Kasiopeja Forumaš(ica)
|
Postano: 20:40 pon, 3. 4. 2006 Naslov: |
|
|
Za one koji se nisu odlucili za Kretu planiramo ici s biolozima u Sofiju i Ohrid. Biolozima bi trebalo do ponedjeljka javiti broj ljudi koji bi isao zato molim da mi se zainteresirani jave najkasnije do petka na mail djaksic na studentu. Stavljam i ponudu za one koji nisu vidjeli.
Za one koji se nisu odlucili za Kretu planiramo ici s biolozima u Sofiju i Ohrid. Biolozima bi trebalo do ponedjeljka javiti broj ljudi koji bi isao zato molim da mi se zainteresirani jave najkasnije do petka na mail djaksic na studentu. Stavljam i ponudu za one koji nisu vidjeli.
Description: |
|
Download |
Filename: |
ohrid-sofija 2006 biolozi-10 dana.doc |
Filesize: |
68.5 KB |
Downloaded: |
162 Time(s) |
|
|
[Vrh] |
|
Kasiopeja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 16:19 uto, 25. 4. 2006 Naslov: |
|
|
Dragi kolege,
kao biolog, zelim vas obavijestiti da je mogucnost prijave jos uvijek moguca, ako se odlucite s nama na apsolventsko. Molim vas da se javite do iduce srijede (03.05.), tako da mozemo u agenciji reci konacan broj.
U prilogu je program putovanja, pa bacite pogled.
Pozdrav
Dragi kolege,
kao biolog, zelim vas obavijestiti da je mogucnost prijave jos uvijek moguca, ako se odlucite s nama na apsolventsko. Molim vas da se javite do iduce srijede (03.05.), tako da mozemo u agenciji reci konacan broj.
U prilogu je program putovanja, pa bacite pogled.
Pozdrav
Description: |
|
Download |
Filename: |
SOFIJA.OHRID.doc |
Filesize: |
29 KB |
Downloaded: |
168 Time(s) |
|
|