Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ŽALBE NA OBRANU ZADAĆE
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 75 - 69

PostPostano: 17:44 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]
a tek ona tvoja prica o tome da je c-logicno razmisljanje. istina slazem se ali da li uistinu mislis da svi kojima ne ide programiranje ne razmisljaju logicno? [/quote]
ej,ne samo da vadis iz konteksta, ti [size=13]ČUPAŠ[/size]... a to nije lipo, znas... necu ic brojat,ali puno puta si to ucinila... nije mi jasno, sta bi triba pisat post ili neki diplomatski tekst i pazit na svaku ric i kako san slozia recenicu da neko nebi izvuka iz konteksta... ili da se pocnen drogirat i pisat stihove umisto postova? [size=4]nema smilea jer se ne smijen[/size]

[quote="nana"]znas mario tesko je u pola godine odjednom poceti programirati. sjeti se samo svojih pocetaka.[/quote]
a sta je ovo drugo lakse naucit u pola godine? ma ti ovdi ucis programiranje ali same osnove... niko ne trazi nemoguce od ljudi... cca 75 % je proslo,pazi, nije mali broj... znaci nije bilo pretesko nego taman pogodjeno...

[quote="nana"]svjesna sam za zadaci nisu teski ali nekima jesu i zato ako im ne ide to zar bi ih trebali jos vise ovakvim rijecima demoralizirati ... :([/quote]
ma kojin ricima? kako san ih demolarizira? :doh: mislin da san ovo vec jedno 5-6 puta ucinia otkad san cita tvoj post...a bit ce ih jos, neboj se...

[quote="nana"][quote="sorrow"]ali nisi dosa na faks da bi dokaza znanje koje si vec prije ima nego da naucis nesto... i tako, filozofiran ja, a neman pravo,ali ipak, uzitak je... [/quote]
ajme mario.. od svih ljudi da bas ti ovo govoris[/quote]
nakon ovoga mi je zao sta ovaj forum ima pravila ponasanja... bolje ti je ne znat sta bi sve napisa... :?
nana (napisa):

a tek ona tvoja prica o tome da je c-logicno razmisljanje. istina slazem se ali da li uistinu mislis da svi kojima ne ide programiranje ne razmisljaju logicno?

ej,ne samo da vadis iz konteksta, ti ČUPAŠ... a to nije lipo, znas... necu ic brojat,ali puno puta si to ucinila... nije mi jasno, sta bi triba pisat post ili neki diplomatski tekst i pazit na svaku ric i kako san slozia recenicu da neko nebi izvuka iz konteksta... ili da se pocnen drogirat i pisat stihove umisto postova? nema smilea jer se ne smijen

nana (napisa):
znas mario tesko je u pola godine odjednom poceti programirati. sjeti se samo svojih pocetaka.

a sta je ovo drugo lakse naucit u pola godine? ma ti ovdi ucis programiranje ali same osnove... niko ne trazi nemoguce od ljudi... cca 75 % je proslo,pazi, nije mali broj... znaci nije bilo pretesko nego taman pogodjeno...

nana (napisa):
svjesna sam za zadaci nisu teski ali nekima jesu i zato ako im ne ide to zar bi ih trebali jos vise ovakvim rijecima demoralizirati ... Sad

ma kojin ricima? kako san ih demolarizira? Joj, pa da! mislin da san ovo vec jedno 5-6 puta ucinia otkad san cita tvoj post...a bit ce ih jos, neboj se...

nana (napisa):
sorrow (napisa):
ali nisi dosa na faks da bi dokaza znanje koje si vec prije ima nego da naucis nesto... i tako, filozofiran ja, a neman pravo,ali ipak, uzitak je...

ajme mario.. od svih ljudi da bas ti ovo govoris

nakon ovoga mi je zao sta ovaj forum ima pravila ponasanja... bolje ti je ne znat sta bi sve napisa... Confused

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:20 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]morate svatiti da nekom nije 15 min dosta...[/quote]

Koliko si ono [b]ti[/b] imala vremena? :roll: Tko je uopce udaljen nakon 15 minuta? :-k

[quote="mladac"]...jer je na ovima zadatcima možda radio i po tjedan i pol.[/quote]

Kako li ce takvi studenti proci kolokvij? :-k Ili ce se zaliti da je kolokvij bio tezak jer se u zadatku trazilo da se zbroje cak tri cijela broja? :PP (karikiram; ne znam kakvi ce zadaci biti 8))

[quote="nana"]gle neki jednostavno nemaju ideju kako nesto raditi.[/quote]

Gle, neki jednostavno nemaju ideju kako rijesiti neki integral. :roll: Takvi ce pasti, no to nije "programiranje", nego :bow: Matematika :wob: pa smo svi kuš... :wall:

Uz ovakav odnos studenata ("sram ih bilo, hoce da nesto znamo!"), pitam se imaju li one "dodatne vjezbe" ikakvog smisla. :roll: Za sada ih necu organizirati (jer niti ne moram); mozda se naknadno predomislim. :|

P.S. @sorrow: posto oklada da ce moja karma vise opasti od tvoje? )-PP
mladac (napisa):
morate svatiti da nekom nije 15 min dosta...

Koliko si ono ti imala vremena? Rolling Eyes Tko je uopce udaljen nakon 15 minuta? Think

mladac (napisa):
...jer je na ovima zadatcima možda radio i po tjedan i pol.

Kako li ce takvi studenti proci kolokvij? Think Ili ce se zaliti da je kolokvij bio tezak jer se u zadatku trazilo da se zbroje cak tri cijela broja? Weeee-heeee!!! (karikiram; ne znam kakvi ce zadaci biti Cool)

nana (napisa):
gle neki jednostavno nemaju ideju kako nesto raditi.

Gle, neki jednostavno nemaju ideju kako rijesiti neki integral. Rolling Eyes Takvi ce pasti, no to nije "programiranje", nego I bow before you Matematika Bow to the left pa smo svi kuš... Brick wall

Uz ovakav odnos studenata ("sram ih bilo, hoce da nesto znamo!"), pitam se imaju li one "dodatne vjezbe" ikakvog smisla. Rolling Eyes Za sada ih necu organizirati (jer niti ne moram); mozda se naknadno predomislim. Neutral

P.S. @sorrow: posto oklada da ce moja karma vise opasti od tvoje? Hehehe...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 18:26 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="nana"]gle neki jednostavno nemaju ideju kako nesto raditi.[/quote]
Gle, neki jednostavno nemaju ideju kako rijesiti neki integral. :roll: Takvi ce pasti, no to nije "programiranje", nego :bow: Matematika :wob: pa smo svi kuš... :wall:[/quote]

i to ja cilo vrime pokusajen rec... e... :tso:

[quote="vsego"]P.S. @sorrow: posto oklada da ce moja karma vise opasti od tvoje? )-PP[/quote]
da padne i na pola opet ces imat puno vise od mene pa se to ne racuna... :P
vsego (napisa):
nana (napisa):
gle neki jednostavno nemaju ideju kako nesto raditi.

Gle, neki jednostavno nemaju ideju kako rijesiti neki integral. Rolling Eyes Takvi ce pasti, no to nije "programiranje", nego I bow before you Matematika Bow to the left pa smo svi kuš... Brick wall

i to ja cilo vrime pokusajen rec... e... Trudim Se Objasniti...

vsego (napisa):
P.S. @sorrow: posto oklada da ce moja karma vise opasti od tvoje? Hehehe...

da padne i na pola opet ces imat puno vise od mene pa se to ne racuna... Razz

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 19:04 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

zadnja dva topica :OT: :!: :!: :!:
ali ću vam se pridružit meni će karma bit niža od vaše kako god da se trudite :PP

ovo je sada u vezi sa topicom...
vi koji ste za te bliceve šta mislite kako bi bilo da su i iz programiranja :?: :!: ali pošto se ti blicevi nebi mogli pisati na kompjuteru već na papiru to vam nebi pasalo jer je programiranje rad na kompjuteru.

neznam ko je spomeno linearnu i bliceve prvi, ali evo jedan mali kometar na to.
ja sam pao LA1 i šta bi se zbog toga trebao žaliti jer sam jedva imao bodova za prolaz na blicevima??? a meni bi bila draža zadaća jer bi imo više vremena da ju napišem, i još bi bilo lijepo d aimam nekih 2 tjedna...

što se tiče toga kakvi su zadaci bili, sve je bilo na vježbama, samo je trbalo malo pogledati te vježbe io svi kodovi su tamo samo ih treba složiti u jedan program... a između ostalog ako ti nešto nije jasno postoje kozultacije kod prof i kod asistenta (to je 6!!! termina po 2 sata) i postoje demosi (to je još 3 tremina po dva sata!!!), pa nemožete mi reč da vam nije ponuđeno, mislim da nije ok da se tako dobacujemo načinu "kontinuiranog praćenja nastave" po pojedinim kolegijima...

[size=5]p.s. baš me zanima koliko će mi pasta karma zbog ovoga...[/size]
zadnja dva topica Off-topic Exclamation Exclamation Exclamation
ali ću vam se pridružit meni će karma bit niža od vaše kako god da se trudite Weeee-heeee!!!

ovo je sada u vezi sa topicom...
vi koji ste za te bliceve šta mislite kako bi bilo da su i iz programiranja Question Exclamation ali pošto se ti blicevi nebi mogli pisati na kompjuteru već na papiru to vam nebi pasalo jer je programiranje rad na kompjuteru.

neznam ko je spomeno linearnu i bliceve prvi, ali evo jedan mali kometar na to.
ja sam pao LA1 i šta bi se zbog toga trebao žaliti jer sam jedva imao bodova za prolaz na blicevima??? a meni bi bila draža zadaća jer bi imo više vremena da ju napišem, i još bi bilo lijepo d aimam nekih 2 tjedna...

što se tiče toga kakvi su zadaci bili, sve je bilo na vježbama, samo je trbalo malo pogledati te vježbe io svi kodovi su tamo samo ih treba složiti u jedan program... a između ostalog ako ti nešto nije jasno postoje kozultacije kod prof i kod asistenta (to je 6!!! termina po 2 sata) i postoje demosi (to je još 3 tremina po dva sata!!!), pa nemožete mi reč da vam nije ponuđeno, mislim da nije ok da se tako dobacujemo načinu "kontinuiranog praćenja nastave" po pojedinim kolegijima...

p.s. baš me zanima koliko će mi pasta karma zbog ovoga...

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 19:19 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@vsego: zato sam i rekla da se ja ne zelim i da me sram uopće se ukljućit u ovo :oops: al malo me živciralo to što odmah ove što su pali neki, ne svi odmah napadaju da nisu učili ili da su prepisali... to je ono sto mene ljuti.. zapravo to nema veze s dz iz c-a nego s raspravom na forumu

@firebal: malo izvan teme: možda je bas tvoj stav da si imao zadaću iz lada bi bilo bolje kriv...ovo te trebalo tjerat da stalno radiš, ono svakih 2-3 tjedna

kao što rekoh ja se na niš ne žalim ni ne kukam, ([size=9]znam ja kak ja u c-u stojim hehe[/size]) nego samo komentiram, smijem? možda bi se moglo kak je nana rekla gledat i snalaželnje u svom kodu... tipa šta ovo radi, pa da ovo zamjenimo s tim šta bi radilo, kad bi ovo šta biu onda... bla bla... sad ne govorim o sebi jer kod mene to nije bio slučaj, al nekom je sam možda ideje falilo, neko je možda negdje neš fulo u pisanju i jednostavno se vrtio u krug jer nije vidio...

kao što rekoh govorim općenito
@vsego: zato sam i rekla da se ja ne zelim i da me sram uopće se ukljućit u ovo Embarassed al malo me živciralo to što odmah ove što su pali neki, ne svi odmah napadaju da nisu učili ili da su prepisali... to je ono sto mene ljuti.. zapravo to nema veze s dz iz c-a nego s raspravom na forumu

@firebal: malo izvan teme: možda je bas tvoj stav da si imao zadaću iz lada bi bilo bolje kriv...ovo te trebalo tjerat da stalno radiš, ono svakih 2-3 tjedna

kao što rekoh ja se na niš ne žalim ni ne kukam, (znam ja kak ja u c-u stojim hehe) nego samo komentiram, smijem? možda bi se moglo kak je nana rekla gledat i snalaželnje u svom kodu... tipa šta ovo radi, pa da ovo zamjenimo s tim šta bi radilo, kad bi ovo šta biu onda... bla bla... sad ne govorim o sebi jer kod mene to nije bio slučaj, al nekom je sam možda ideje falilo, neko je možda negdje neš fulo u pisanju i jednostavno se vrtio u krug jer nije vidio...

kao što rekoh govorim općenito

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 19:30 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]@firebal: malo izvan teme: možda je bas tvoj stav da si imao zadaću iz la da bi bilo bolje kriv...ovo te trebalo tjerat da stalno radiš, ono svakih 2-3 tjedna[/quote]

krivo sam se izjasnio to je bilo samo malo objašnjenje, meni je svejedno da li je zadaća ili blitz kao kontrola, nego sam htio reči da je nekim bolje jedno nekim drugo, ali svi smo opet na istom... i by the way ja ja i samo ja sam kriv jer sam pao, ne mogu se žaliti na ništa drugo jer mislim da je ono sve što je bilo, bilo fer i korektno
mladac (napisa):
@firebal: malo izvan teme: možda je bas tvoj stav da si imao zadaću iz la da bi bilo bolje kriv...ovo te trebalo tjerat da stalno radiš, ono svakih 2-3 tjedna

krivo sam se izjasnio to je bilo samo malo objašnjenje, meni je svejedno da li je zadaća ili blitz kao kontrola, nego sam htio reči da je nekim bolje jedno nekim drugo, ali svi smo opet na istom... i by the way ja ja i samo ja sam kriv jer sam pao, ne mogu se žaliti na ništa drugo jer mislim da je ono sve što je bilo, bilo fer i korektno

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:34 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]možda bi se moglo kak je nana rekla gledat i snalaželnje u svom kodu... tipa šta ovo radi, pa da ovo zamjenimo s tim šta bi radilo, kad bi ovo šta biu onda... bla bla...[/quote]

Vec vidjeno; mene ne zanima da mi studenti recitiraju pjesmice koje su naucili napamet od osobe koja im je pisala program. :evil:

[quote="mladac"]sad ne govorim o sebi jer kod mene to nije bio slučaj, al nekom je sam možda ideje falilo, neko je možda negdje neš fulo u pisanju i jednostavno se vrtio u krug jer nije vidio...[/quote]

Tako je! :D Zadatak kaze "pretvorite u hexadecimalni sustav i nesto s tim radite", a student ne uspije napraviti modifikaciju "ispisite koliko znamenaka ima hexadecimalni zapis tog broja". :shock: Ma, sigurno je takva osoba sve samostalno radila i jednostavno nije imala ideje kako ispisati stanje brojaca nakon petlje. :rrotfl:

Zao mi je da vas necu vidjeti kad se zaposlite, pa pocnete pisati zalbe sefu firme: "direktor me tjera da redovito dolazim na posao i da obavljam ono za sto sam placen". :wall:
mladac (napisa):
možda bi se moglo kak je nana rekla gledat i snalaželnje u svom kodu... tipa šta ovo radi, pa da ovo zamjenimo s tim šta bi radilo, kad bi ovo šta biu onda... bla bla...

Vec vidjeno; mene ne zanima da mi studenti recitiraju pjesmice koje su naucili napamet od osobe koja im je pisala program. Evil or Very Mad

mladac (napisa):
sad ne govorim o sebi jer kod mene to nije bio slučaj, al nekom je sam možda ideje falilo, neko je možda negdje neš fulo u pisanju i jednostavno se vrtio u krug jer nije vidio...

Tako je! Very Happy Zadatak kaze "pretvorite u hexadecimalni sustav i nesto s tim radite", a student ne uspije napraviti modifikaciju "ispisite koliko znamenaka ima hexadecimalni zapis tog broja". Shocked Ma, sigurno je takva osoba sve samostalno radila i jednostavno nije imala ideje kako ispisati stanje brojaca nakon petlje. Real ROTFL

Zao mi je da vas necu vidjeti kad se zaposlite, pa pocnete pisati zalbe sefu firme: "direktor me tjera da redovito dolazim na posao i da obavljam ono za sto sam placen". Brick wall

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 19:55 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

sto se mene tice ovakvo polaganje dz mi odgovara. kein problem.EOD

samo mi je zao ljudi koji su kao mladena gotovo istim rijecima opisali svoje polaganje dz-a. [quote]zato sam i rekla da se ja ne zelim i da me sram uopće se ukljućit u ovo al malo me živciralo to što odmah ove što su pali neki, ne svi odmah napadaju da [color=red]nisu učili ili da su prepisali[/color]... to je ono sto mene ljuti..kao što rekoh ja se na niš ne žalim ni ne kukam[/quote]nitko od njih nije rekao glupi demos ili slicno vec krive sebe

mislim da je kljucno sto je ovdje rijec o dz a ne o ispitu, tj kolokviju

oni koji ne znaju imaju kolokvij gdje ce se iskazati, zar ne?

[quote]Vec vidjeno; mene ne zanima da mi studenti recitiraju pjesmice koje su naucili napamet od osobe koja im je pisala program[/quote]

mislim da je svaki demos a i asistent sposoban razabrati kada osoba nije napisala sama vec joj je netko drugi

btw jedno pitanje zasto je zapravo ta obrana?

[b]Edit[/b]: nisam ovo vidila
[quote]Gle, neki jednostavno nemaju ideju kako rijesiti neki integral. Takvi ce pasti, no to nije "programiranje", nego Matematika pa smo svi kuš... [/quote]
Da ali ako netko ne zna integrirat dazacu pogledat ce kod prijatelja koji ce mu objesnit il pitat demosa i slicno jer je ipak rijec o zadaci.
Meni je programiranje bas naprotiv jako drago.

@mario: mislim da je bilo buke u komunikacijskom kanalu stoga se necu upustati u daljni razgovor.
sto se mene tice ovakvo polaganje dz mi odgovara. kein problem.EOD

samo mi je zao ljudi koji su kao mladena gotovo istim rijecima opisali svoje polaganje dz-a.
Citat:
zato sam i rekla da se ja ne zelim i da me sram uopće se ukljućit u ovo al malo me živciralo to što odmah ove što su pali neki, ne svi odmah napadaju da nisu učili ili da su prepisali... to je ono sto mene ljuti..kao što rekoh ja se na niš ne žalim ni ne kukam
nitko od njih nije rekao glupi demos ili slicno vec krive sebe

mislim da je kljucno sto je ovdje rijec o dz a ne o ispitu, tj kolokviju

oni koji ne znaju imaju kolokvij gdje ce se iskazati, zar ne?

Citat:
Vec vidjeno; mene ne zanima da mi studenti recitiraju pjesmice koje su naucili napamet od osobe koja im je pisala program

mislim da je svaki demos a i asistent sposoban razabrati kada osoba nije napisala sama vec joj je netko drugi

btw jedno pitanje zasto je zapravo ta obrana?

Edit: nisam ovo vidila
Citat:
Gle, neki jednostavno nemaju ideju kako rijesiti neki integral. Takvi ce pasti, no to nije "programiranje", nego Matematika pa smo svi kuš...

Da ali ako netko ne zna integrirat dazacu pogledat ce kod prijatelja koji ce mu objesnit il pitat demosa i slicno jer je ipak rijec o zadaci.
Meni je programiranje bas naprotiv jako drago.

@mario: mislim da je bilo buke u komunikacijskom kanalu stoga se necu upustati u daljni razgovor.

alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 23:01 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Šteta što je rasprava tako žustra. Ne vjerujem da će to pomoći da se način polaganja zadaće promijeni.

Ja bih isto predložio da se zadaća promijeni, ali da bude sličnija analizi, recimo 5 zadataka težine onih koji bi bili na kolokviju ili teži, za dan-dva posla intenzivnog rada, komentiranja na forumu i konzultacije s kolegama i asistentima. Provjera ne bi trajala puno duže jer bi trebalo ubaciti 5 test primjera umjesto dva na predaji, a mi bismo dobili izvrsnu predodžbu o tome što nas čeka na kolokviju.

U ovo sa modificiranjem programa ne bih ulazio, osobno mi je svejedno, 3/4 je dobra prolaznost, žao mi je zbog onih koji su pali i osjećaju da takav postupak nije u redu. Neću reći: da ste više radili... trebali ste se bolje pripremiti...

Nešto sam još mislio reći, ali idem spavati, sutra je elementarna.

Ajd, ako asistenti čitaju (vsego), volio bih čuti što misle o ovom prijedlogu promjene gore.

Noć
Šteta što je rasprava tako žustra. Ne vjerujem da će to pomoći da se način polaganja zadaće promijeni.

Ja bih isto predložio da se zadaća promijeni, ali da bude sličnija analizi, recimo 5 zadataka težine onih koji bi bili na kolokviju ili teži, za dan-dva posla intenzivnog rada, komentiranja na forumu i konzultacije s kolegama i asistentima. Provjera ne bi trajala puno duže jer bi trebalo ubaciti 5 test primjera umjesto dva na predaji, a mi bismo dobili izvrsnu predodžbu o tome što nas čeka na kolokviju.

U ovo sa modificiranjem programa ne bih ulazio, osobno mi je svejedno, 3/4 je dobra prolaznost, žao mi je zbog onih koji su pali i osjećaju da takav postupak nije u redu. Neću reći: da ste više radili... trebali ste se bolje pripremiti...

Nešto sam još mislio reći, ali idem spavati, sutra je elementarna.

Ajd, ako asistenti čitaju (vsego), volio bih čuti što misle o ovom prijedlogu promjene gore.

Noć

[Vrh]
ZELENIZUBNAPLANETIDO
SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 9:33 sri, 26. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="student911"]Htio bi zamoliti ako nije problem da se Šego i ja nađemo u 4 oka i probamo to riješiti kao ljudi?[/quote]

Sego se angazirao da pomogne u procesu ispravljanja zadaca, no on ne vodi glavnu rijec; cak i da vodi, nema smisla "rjesavanje u cetiri oka" jer to vuce na "zataskavanje". :(

Pravilnik su odobrili profesori, kao i cijeli proces oko zadaca. 8) Razgovor ce ici s njima, uz prisustvo demosa. 8) Kao asistent koji je dosta upucen, [b]mozda[/b] i ja budem tamo, no to je na profesorima da odluce da li ce me pozvati. 8)

O samoj zalbi cemo (cete?) raspraviti kad profesori sazovu sastanak, pa ju necu ovdje "secirati". ;)[/quote]
Ja sam malo kasno ovdje uletio, ali... Kakav pravilnik? :-s
vsego (napisa):
student911 (napisa):
Htio bi zamoliti ako nije problem da se Šego i ja nađemo u 4 oka i probamo to riješiti kao ljudi?

Sego se angazirao da pomogne u procesu ispravljanja zadaca, no on ne vodi glavnu rijec; cak i da vodi, nema smisla "rjesavanje u cetiri oka" jer to vuce na "zataskavanje". Sad

Pravilnik su odobrili profesori, kao i cijeli proces oko zadaca. Cool Razgovor ce ici s njima, uz prisustvo demosa. Cool Kao asistent koji je dosta upucen, mozda i ja budem tamo, no to je na profesorima da odluce da li ce me pozvati. Cool

O samoj zalbi cemo (cete?) raspraviti kad profesori sazovu sastanak, pa ju necu ovdje "secirati". Wink

Ja sam malo kasno ovdje uletio, ali... Kakav pravilnik? Eh?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum