Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:01 sri, 26. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="phyzitschar"]Jel se nekome od vas da raspitati koga na Matematici treba udaviti da dobijemo čitaonicu za plesnjake?[/quote]
Ha! Ha! To čak kad bi i dobili, bilo bi jako kratkog vijeka trajanja. Mislim da se nikome ne bi svidio zaostali vonj od cigareta, alkohola i znoja u čitaonici kad bi se išlo tam' učiti. Čak i ja koji sam prvi za tulume bilo gdje i bilo kad, ne bi to odobrio.
Spustite se malo na zemlju, ima u gradu dovoljno mjesta gdje se može izaći, zaplesati ili popiti cuga.
phyzitschar (napisa): | Jel se nekome od vas da raspitati koga na Matematici treba udaviti da dobijemo čitaonicu za plesnjake? |
Ha! Ha! To čak kad bi i dobili, bilo bi jako kratkog vijeka trajanja. Mislim da se nikome ne bi svidio zaostali vonj od cigareta, alkohola i znoja u čitaonici kad bi se išlo tam' učiti. Čak i ja koji sam prvi za tulume bilo gdje i bilo kad, ne bi to odobrio.
Spustite se malo na zemlju, ima u gradu dovoljno mjesta gdje se može izaći, zaplesati ili popiti cuga.
|
|
[Vrh] |
|
vjakovac Forumaš s poteškoćama u pisanju

|
|
[Vrh] |
|
tiyana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vjakovac Forumaš s poteškoćama u pisanju

|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
phyzitschar Forumaš(ica)

|
Postano: 22:36 čet, 27. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"]Mislim da se nikome ne bi svidio zaostali vonj od cigareta, alkohola i znoja u čitaonici[/quote]...ovo je stvarno fantazija.
Alkohol? Tko je spominjao alkohol :?: Cigarete? Nema šanse, bar što se mene tiče. Tko hoće zapaliti, može ispred faksa.
U tome i je stvar: Ak bi se to organiziralo, to bi bile plesne večeri, a ne izlazak u lokalnu birtiju.
A znoj - to se bar brzo izlufta. Dakle, ovo nisu argumenti da se to ne održi.
Da ne fantaziramo: hoće li se netko potruditi učiniti nešto konkretno i zapravo pitati koga već treba?
Ja ne znam tko bi na Math bio zadužen za to, pa vas molim da to obavi netko od "domaćih".
Crni (napisa): | Mislim da se nikome ne bi svidio zaostali vonj od cigareta, alkohola i znoja u čitaonici | ...ovo je stvarno fantazija.
Alkohol? Tko je spominjao alkohol Cigarete? Nema šanse, bar što se mene tiče. Tko hoće zapaliti, može ispred faksa.
U tome i je stvar: Ak bi se to organiziralo, to bi bile plesne večeri, a ne izlazak u lokalnu birtiju.
A znoj - to se bar brzo izlufta. Dakle, ovo nisu argumenti da se to ne održi.
Da ne fantaziramo: hoće li se netko potruditi učiniti nešto konkretno i zapravo pitati koga već treba?
Ja ne znam tko bi na Math bio zadužen za to, pa vas molim da to obavi netko od "domaćih".
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:45 čet, 27. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="phyzitschar"]Alkohol? Tko je spominjao alkohol :?: Cigarete? Nema šanse, bar što se mene tiče. Tko hoće zapaliti, može ispred faksa.
U tome i je stvar: Ak bi se to organiziralo, to bi bile plesne večeri, a ne izlazak u lokalnu birtiju.[/quote]
Aha, o tome se radi. Pa kaj ne kažeš odmah?
[quote]Da ne fantaziramo: hoće li se netko potruditi učiniti nešto konkretno i zapravo pitati koga već treba?
Ja ne znam tko bi na Math bio zadužen za to, pa vas molim da to obavi netko od "domaćih".[/quote]
Nema problema. Ja bum drage volje nazval' upravu staračkog doma sa Ravnica i pital' ih jesu li zainteresirani voditi svoje štićenike na jedan ples.
phyzitschar (napisa): | Alkohol? Tko je spominjao alkohol Cigarete? Nema šanse, bar što se mene tiče. Tko hoće zapaliti, može ispred faksa.
U tome i je stvar: Ak bi se to organiziralo, to bi bile plesne večeri, a ne izlazak u lokalnu birtiju. |
Aha, o tome se radi. Pa kaj ne kažeš odmah?
Citat: | Da ne fantaziramo: hoće li se netko potruditi učiniti nešto konkretno i zapravo pitati koga već treba?
Ja ne znam tko bi na Math bio zadužen za to, pa vas molim da to obavi netko od "domaćih". |
Nema problema. Ja bum drage volje nazval' upravu staračkog doma sa Ravnica i pital' ih jesu li zainteresirani voditi svoje štićenike na jedan ples.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:50 pet, 28. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="phyzitschar"]Ja ne znam tko bi na Math bio zadužen za to, pa vas molim da to obavi netko od "domaćih".[/quote]
Zamoli studentske predstavnike da popricaju s Dekanom. 8)
[quote="Crni"]Ja bum drage volje nazval' upravu staračkog doma sa Ravnica i pital' ih jesu li zainteresirani voditi svoje štićenike na jedan ples.[/quote]
Salis se! :shock: To su poletni ljudi koji idu na [url=http://www.dom-maksimir.hr/gallery/jarun.php]izlete na Jarun[/url] i onda tamo s civilnim rocnikom zaigraju odbojku, pa doticni ispusti dusu i onda oni nastave bez njega. :oops: Vas bi pojeli za dorucak. :klopa: :PP
A i inace, oni imaju [url=http://www.dom-maksimir.hr/groups.php]sasvim dosta sadrzaja[/url]; mogli bi vi njima ici u goste da vas zabave... :P
phyzitschar (napisa): | Ja ne znam tko bi na Math bio zadužen za to, pa vas molim da to obavi netko od "domaćih". |
Zamoli studentske predstavnike da popricaju s Dekanom.
Crni (napisa): | Ja bum drage volje nazval' upravu staračkog doma sa Ravnica i pital' ih jesu li zainteresirani voditi svoje štićenike na jedan ples. |
Salis se! To su poletni ljudi koji idu na izlete na Jarun i onda tamo s civilnim rocnikom zaigraju odbojku, pa doticni ispusti dusu i onda oni nastave bez njega. Vas bi pojeli za dorucak.
A i inace, oni imaju sasvim dosta sadrzaja; mogli bi vi njima ici u goste da vas zabave...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:07 pet, 28. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Zamoli studentske predstavnike da popricaju s Dekanom. 8)[/quote]zvuci logicno, iako nije. naime, Dekan ne jede malu djecu, pa tako ni male studente koji zele plesat :) i jako dobro reagira na prijedloge studenata, te svakako mislim da se nista lose nece desit ako ga netko od plesaca kontaktira (i usput postedi ionako pretrpane studentske predstavnike :puppydogeyes:)
vsego (napisa): | Zamoli studentske predstavnike da popricaju s Dekanom.  | zvuci logicno, iako nije. naime, Dekan ne jede malu djecu, pa tako ni male studente koji zele plesat i jako dobro reagira na prijedloge studenata, te svakako mislim da se nista lose nece desit ako ga netko od plesaca kontaktira (i usput postedi ionako pretrpane studentske predstavnike )
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:56 pet, 28. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="koryanshea"][quote="vsego"]Zamoli studentske predstavnike da popricaju s Dekanom. 8)[/quote]
zvuci logicno, iako nije. naime, Dekan ne jede malu djecu, pa tako ni male studente koji zele plesat :) i jako dobro reagira na prijedloge studenata, te svakako mislim da se nista lose nece desit ako ga netko od plesaca kontaktira (i usput postedi ionako pretrpane studentske predstavnike :puppydogeyes:)[/quote]
Vi se s njim nalazite svaki mjesec. :) Uostalom, kud bi Dekan stigao da mu svako malo kaplju studenti; IMO, vasa je prirodna uloga posredovati u toj komunikaciji. 8)
koryanshea (napisa): | vsego (napisa): | Zamoli studentske predstavnike da popricaju s Dekanom.  |
zvuci logicno, iako nije. naime, Dekan ne jede malu djecu, pa tako ni male studente koji zele plesat i jako dobro reagira na prijedloge studenata, te svakako mislim da se nista lose nece desit ako ga netko od plesaca kontaktira (i usput postedi ionako pretrpane studentske predstavnike ) |
Vi se s njim nalazite svaki mjesec. Uostalom, kud bi Dekan stigao da mu svako malo kaplju studenti; IMO, vasa je prirodna uloga posredovati u toj komunikaciji.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|