Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

PMF BAND- traže se glazbenici svih vrsta i veličina
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 29 - 25

PostPostano: 22:01 sri, 26. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="phyzitschar"]Jel se nekome od vas da raspitati koga na Matematici treba udaviti da dobijemo čitaonicu za plesnjake?[/quote]

Ha! Ha! To čak kad bi i dobili, bilo bi jako kratkog vijeka trajanja. Mislim da se nikome ne bi svidio zaostali vonj od cigareta, alkohola i znoja u čitaonici kad bi se išlo tam' učiti. Čak i ja koji sam prvi za tulume bilo gdje i bilo kad, ne bi to odobrio.
Spustite se malo na zemlju, ima u gradu dovoljno mjesta gdje se može izaći, zaplesati ili popiti cuga.
phyzitschar (napisa):
Jel se nekome od vas da raspitati koga na Matematici treba udaviti da dobijemo čitaonicu za plesnjake?

Ha! Ha! To čak kad bi i dobili, bilo bi jako kratkog vijeka trajanja. Mislim da se nikome ne bi svidio zaostali vonj od cigareta, alkohola i znoja u čitaonici kad bi se išlo tam' učiti. Čak i ja koji sam prvi za tulume bilo gdje i bilo kad, ne bi to odobrio.
Spustite se malo na zemlju, ima u gradu dovoljno mjesta gdje se može izaći, zaplesati ili popiti cuga.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vjakovac
Forumaš s poteškoćama u pisanju

124 = 130 - 6

PostPostano: 22:46 sri, 26. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Spustite se malo na zemlju, ima u gradu dovoljno mjesta gdje se može izaći, zaplesati ili popiti cuga.[/quote]
Kakve sad cuga ima veze s tim? :-s
Crni (napisa):

Kakve sad cuga ima veze s tim? Eh?

[Vrh]
tiyana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 4 - 0

PostPostano: 23:01 sri, 26. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjakovac"][quote="Crni"]Spustite se malo na zemlju, ima u gradu dovoljno mjesta gdje se može izaći, zaplesati ili popiti cuga.[/quote]
Kakve sad cuga ima veze s tim? :-s[/quote]

Apsolutno se slazem sa svim komentarima by Vjakovac
vjakovac (napisa):
Crni (napisa):

Kakve sad cuga ima veze s tim? Eh?

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 23:13 sri, 26. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

to je dobo pitanje... Kakve sad cuga ima veze s tim? Eh?
to je dobo pitanje... Kakve sad cuga ima veze s tim? Eh?

vjakovac

124 = 130 - 6

PostPostano: 23:32 sri, 26. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tiyana"]Apsolutno se slazem sa svim komentarima by Vjakovac[/quote]
Zahvaljujem Tijani na razumijevanju. Divno je kad čovjek naiđe na još koju srodnu dušu tu na forumu.
Što se tiče cuge, ona je uvijek bila zanimljivo pitanje.
tiyana (napisa):

Zahvaljujem Tijani na razumijevanju. Divno je kad čovjek naiđe na još koju srodnu dušu tu na forumu.
Što se tiče cuge, ona je uvijek bila zanimljivo pitanje.

[Vrh]
hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma: -

PostPostano: 23:36 sri, 26. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hm.....Mislim da je kolegica Tiyana,a ne Tijana..No no...
Mislim da bi koja cuga prije ispita bila jako dobra stvar....
Hm.....Mislim da je kolegica Tiyana,a ne Tijana..No no...
Mislim da bi koja cuga prije ispita bila jako dobra stvar....

U tijelu nema pravih ideala
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 2:21 čet, 27. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa dobro, ja isto volim sanjariti. Eto priznajem, nisam po pitanju sanjarenja niš' drukčiji od ostalih. Ali ne fantaziraju svi o čagama na PMF-u. Zato predlažem našim revnim modovima i adminima da preimenuju ovaj topic u [i]Snovi & fantazije[/i], kako bi i ostali forumaši mogli iznijeti plodove svoje mašte, te kako ne bi imali više topica na istu temu.
Pa dobro, ja isto volim sanjariti. Eto priznajem, nisam po pitanju sanjarenja niš' drukčiji od ostalih. Ali ne fantaziraju svi o čagama na PMF-u. Zato predlažem našim revnim modovima i adminima da preimenuju ovaj topic u Snovi & fantazije, kako bi i ostali forumaši mogli iznijeti plodove svoje mašte, te kako ne bi imali više topica na istu temu.

[Vrh]
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 28 - 13

PostPostano: 14:28 čet, 27. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

..super.. ak ovaj topic nije pao u zaborav do sad, nakon ovog ce umrijet..

svrstat cu ga s klubovima Bullya i ovisnicima o forumu...

bilo kuda Crni svuda...
..super.. ak ovaj topic nije pao u zaborav do sad, nakon ovog ce umrijet..

svrstat cu ga s klubovima Bullya i ovisnicima o forumu...

bilo kuda Crni svuda...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
phyzitschar
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 22:36 čet, 27. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Mislim da se nikome ne bi svidio zaostali vonj od cigareta, alkohola i znoja u čitaonici[/quote]...ovo je stvarno fantazija.

Alkohol? Tko je spominjao alkohol :?: Cigarete? Nema šanse, bar što se mene tiče. Tko hoće zapaliti, može ispred faksa.
U tome i je stvar: Ak bi se to organiziralo, to bi bile plesne večeri, a ne izlazak u lokalnu birtiju.
A znoj - to se bar brzo izlufta. Dakle, ovo nisu argumenti da se to ne održi.

Da ne fantaziramo: hoće li se netko potruditi učiniti nešto konkretno i zapravo pitati koga već treba?
Ja ne znam tko bi na Math bio zadužen za to, pa vas molim da to obavi netko od "domaćih".
Crni (napisa):
Mislim da se nikome ne bi svidio zaostali vonj od cigareta, alkohola i znoja u čitaonici
...ovo je stvarno fantazija.

Alkohol? Tko je spominjao alkohol Question Cigarete? Nema šanse, bar što se mene tiče. Tko hoće zapaliti, može ispred faksa.
U tome i je stvar: Ak bi se to organiziralo, to bi bile plesne večeri, a ne izlazak u lokalnu birtiju.
A znoj - to se bar brzo izlufta. Dakle, ovo nisu argumenti da se to ne održi.

Da ne fantaziramo: hoće li se netko potruditi učiniti nešto konkretno i zapravo pitati koga već treba?
Ja ne znam tko bi na Math bio zadužen za to, pa vas molim da to obavi netko od "domaćih".

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 23:44 čet, 27. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="phyzitschar"]hoće li se netko potruditi učiniti nešto konkretno[/quote]
[url=http://www.jmanx.com/files/wav/simpsons/Nelson-Ha%20ha.wav][b]Komentar.[/b][/url]

:D
phyzitschar (napisa):
hoće li se netko potruditi učiniti nešto konkretno

Komentar.

Very Happy

Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 23:45 čet, 27. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="phyzitschar"]Alkohol? Tko je spominjao alkohol :?: Cigarete? Nema šanse, bar što se mene tiče. Tko hoće zapaliti, može ispred faksa.
U tome i je stvar: Ak bi se to organiziralo, to bi bile plesne večeri, a ne izlazak u lokalnu birtiju.[/quote]

Aha, o tome se radi. Pa kaj ne kažeš odmah?

[quote]Da ne fantaziramo: hoće li se netko potruditi učiniti nešto konkretno i zapravo pitati koga već treba?
Ja ne znam tko bi na Math bio zadužen za to, pa vas molim da to obavi netko od "domaćih".[/quote]

Nema problema. Ja bum drage volje nazval' upravu staračkog doma sa Ravnica i pital' ih jesu li zainteresirani voditi svoje štićenike na jedan ples.
phyzitschar (napisa):
Alkohol? Tko je spominjao alkohol Question Cigarete? Nema šanse, bar što se mene tiče. Tko hoće zapaliti, može ispred faksa.

Aha, o tome se radi. Pa kaj ne kažeš odmah?

Citat:

Nema problema. Ja bum drage volje nazval' upravu staračkog doma sa Ravnica i pital' ih jesu li zainteresirani voditi svoje štićenike na jedan ples.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 2:50 pet, 28. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="phyzitschar"]Ja ne znam tko bi na Math bio zadužen za to, pa vas molim da to obavi netko od "domaćih".[/quote]

Zamoli studentske predstavnike da popricaju s Dekanom. 8)

[quote="Crni"]Ja bum drage volje nazval' upravu staračkog doma sa Ravnica i pital' ih jesu li zainteresirani voditi svoje štićenike na jedan ples.[/quote]

Salis se! :shock: To su poletni ljudi koji idu na [url=http://www.dom-maksimir.hr/gallery/jarun.php]izlete na Jarun[/url] i onda tamo s civilnim rocnikom zaigraju odbojku, pa doticni ispusti dusu i onda oni nastave bez njega. :oops: Vas bi pojeli za dorucak. :klopa: :PP

A i inace, oni imaju [url=http://www.dom-maksimir.hr/groups.php]sasvim dosta sadrzaja[/url]; mogli bi vi njima ici u goste da vas zabave... :P
phyzitschar (napisa):

Zamoli studentske predstavnike da popricaju s Dekanom. Cool

Crni (napisa):
Ja bum drage volje nazval' upravu staračkog doma sa Ravnica i pital' ih jesu li zainteresirani voditi svoje štićenike na jedan ples.

Salis se! Shocked To su poletni ljudi koji idu na izlete na Jarun i onda tamo s civilnim rocnikom zaigraju odbojku, pa doticni ispusti dusu i onda oni nastave bez njega. Embarassed Vas bi pojeli za dorucak. Dosli cevapi!!!! Weeee-heeee!!!

A i inace, oni imaju sasvim dosta sadrzaja; mogli bi vi njima ici u goste da vas zabave... Razz

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 8:07 pet, 28. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Zamoli studentske predstavnike da popricaju s Dekanom. 8)[/quote]zvuci logicno, iako nije. naime, Dekan ne jede malu djecu, pa tako ni male studente koji zele plesat :) i jako dobro reagira na prijedloge studenata, te svakako mislim da se nista lose nece desit ako ga netko od plesaca kontaktira (i usput postedi ionako pretrpane studentske predstavnike :puppydogeyes:)
vsego (napisa):
zvuci logicno, iako nije. naime, Dekan ne jede malu djecu, pa tako ni male studente koji zele plesat Smile i jako dobro reagira na prijedloge studenata, te svakako mislim da se nista lose nece desit ako ga netko od plesaca kontaktira (i usput postedi ionako pretrpane studentske predstavnike #Puppy dog)

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:56 pet, 28. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="koryanshea"][quote="vsego"]Zamoli studentske predstavnike da popricaju s Dekanom. 8)[/quote]
zvuci logicno, iako nije. naime, Dekan ne jede malu djecu, pa tako ni male studente koji zele plesat :) i jako dobro reagira na prijedloge studenata, te svakako mislim da se nista lose nece desit ako ga netko od plesaca kontaktira (i usput postedi ionako pretrpane studentske predstavnike :puppydogeyes:)[/quote]

Vi se s njim nalazite svaki mjesec. :) Uostalom, kud bi Dekan stigao da mu svako malo kaplju studenti; IMO, vasa je prirodna uloga posredovati u toj komunikaciji. 8)
koryanshea (napisa):
vsego (napisa):

zvuci logicno, iako nije. naime, Dekan ne jede malu djecu, pa tako ni male studente koji zele plesat Smile i jako dobro reagira na prijedloge studenata, te svakako mislim da se nista lose nece desit ako ga netko od plesaca kontaktira (i usput postedi ionako pretrpane studentske predstavnike #Puppy dog)

Vi se s njim nalazite svaki mjesec. Smile Uostalom, kud bi Dekan stigao da mu svako malo kaplju studenti; IMO, vasa je prirodna uloga posredovati u toj komunikaciji. Cool

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:25 sub, 29. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

IMO, neprirodno je da na tim susretima gnjave dekana s plesnjacima. Onim prethodnim studrepovima zamjerali smo sto se bave plesom umjesto stvarnim problemima studenata.
IMO, neprirodno je da na tim susretima gnjave dekana s plesnjacima. Onim prethodnim studrepovima zamjerali smo sto se bave plesom umjesto stvarnim problemima studenata.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 20:19 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]IMO, neprirodno je da na tim susretima gnjave dekana s plesnjacima. Onim prethodnim studrepovima zamjerali smo sto se bave plesom umjesto stvarnim problemima studenata.[/quote]

Ček' malo krcko, pa kaj ne vidiš da se ekipa ovdje sa 11 stranica topica izjasnila da im je najveći stvarni problem naći prostor za ples?

Ha! Ha!
krcko (napisa):

Ček' malo krcko, pa kaj ne vidiš da se ekipa ovdje sa 11 stranica topica izjasnila da im je najveći stvarni problem naći prostor za ples?

Ha! Ha!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:37 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]IMO, neprirodno je da na tim susretima gnjave dekana s plesnjacima.[/quote]

Prirodnije je da netko pili s dodatnim sastankom, nego da oni usput pitaju za tu prostoriju? :shock:

[quote="krcko"]Onim prethodnim studrepovima zamjerali smo sto se bave plesom umjesto stvarnim problemima studenata.[/quote]

Njima se zamjeralo koliko su to pokusavali (i gotovo uspjeli) naplatiti. :roll:
krcko (napisa):
IMO, neprirodno je da na tim susretima gnjave dekana s plesnjacima.

Prirodnije je da netko pili s dodatnim sastankom, nego da oni usput pitaju za tu prostoriju? Shocked

krcko (napisa):
Onim prethodnim studrepovima zamjerali smo sto se bave plesom umjesto stvarnim problemima studenata.

Njima se zamjeralo koliko su to pokusavali (i gotovo uspjeli) naplatiti. Rolling Eyes

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 13:45 pon, 30. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hahaha... slučajno sam naletio na ovaj prošlogodišnji topic...

jel se zna šta će bit sa tim slavnim bandom, jel ima ko petlje to pokrenut...???
hahaha... slučajno sam naletio na ovaj prošlogodišnji topic...

jel se zna šta će bit sa tim slavnim bandom, jel ima ko petlje to pokrenut...???

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Stranica 11 / 11.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum