| 
                                         [quote="XXX"]Tko će biti na komisiji iz linearne?[/quote]

Sluzbeno, ovo bi trebale biti moguce komisije:

I. Polonijo, Sarapa, Svrtan;

II. Siftar, Marusic, Singer;

III. Bakic, Tadic, Vondracek;

Ispricavam se ako je podatak pogresan. Mi (asistenti i profesori) dobismo to sredinom desetog mjeseca prosle godine od proslog prodekana za nastavu (prof. Juraka). Ne znam je l' to jos na snazi...

[quote="XXX"]Usmeni je inače kad su i drugi ispiti ili se može dogovoriti?[/quote]

U pravilu, odredi se termin kad idu komisije. Ono, treba tri covjeka skupiti u isto vrijeme, pa se onda sve odradi u komadu. Ne znam mozes li utjecati na termin - pitaj profesora ili asistenta koji daje pismeni.

[quote="XXX"]Ako se padne na komisiji onda se pada godina ili ima još jedna šansa?[/quote]

Ako padnes na komisiji, onda moras ponovno upisati i odslusati (cit. [i]dobiti ponovno potpis[/i]) isti kolegij. Tada opet imas pravo na 3+1 (tj. tri "normalna" ispita i, cetvrti put, komisija).

Ako padnes i na toj, drugoj, komisiji, gubis pravo studija na tom fakultetu ili smjeru (ne znam tocno).

Daklem, do Velikog Pada imas 8 ispita (6 normalnih i 2 komisije).

Nadajmo se da do toga nece doci... :roll: Sretno! :D 

| XXX (napisa): | 	 		  | Tko će biti na komisiji iz linearne? | 	  

Sluzbeno, ovo bi trebale biti moguce komisije:

I. Polonijo, Sarapa, Svrtan;

II. Siftar, Marusic, Singer;

III. Bakic, Tadic, Vondracek;

Ispricavam se ako je podatak pogresan. Mi (asistenti i profesori) dobismo to sredinom desetog mjeseca prosle godine od proslog prodekana za nastavu (prof. Juraka). Ne znam je l' to jos na snazi...

| XXX (napisa): | 	 		  | Usmeni je inače kad su i drugi ispiti ili se može dogovoriti? | 	  

U pravilu, odredi se termin kad idu komisije. Ono, treba tri covjeka skupiti u isto vrijeme, pa se onda sve odradi u komadu. Ne znam mozes li utjecati na termin - pitaj profesora ili asistenta koji daje pismeni.

| XXX (napisa): | 	 		  | Ako se padne na komisiji onda se pada godina ili ima još jedna šansa? | 	  

Ako padnes na komisiji, onda moras ponovno upisati i odslusati (cit. dobiti ponovno potpis) isti kolegij. Tada opet imas pravo na 3+1 (tj. tri "normalna" ispita i, cetvrti put, komisija).

Ako padnes i na toj, drugoj, komisiji, gubis pravo studija na tom fakultetu ili smjeru (ne znam tocno).

Daklem, do Velikog Pada imas 8 ispita (6 normalnih i 2 komisije).

Nadajmo se da do toga nece doci...   Sretno!  
					_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.

Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.   

|