Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
beba Gost
|
|
[Vrh] |
|
mililimi Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
Postano: 22:07 sub, 22. 4. 2006 Naslov: |
|
|
samo zute tablice i kalkulator, znaci da smijes imati one formule koje ti ne trebaju,a ne smijes imati one koje ti trebaju. Nisu to neke formule,ali svejedno!
Da biti ce i jednadžbe i nejednadžbe, znaci sve od pocetka pa do tengente i normalne, tangenta i normala NECE biti! Tako je nama rekla asistentica.
samo zute tablice i kalkulator, znaci da smijes imati one formule koje ti ne trebaju,a ne smijes imati one koje ti trebaju. Nisu to neke formule,ali svejedno!
Da biti ce i jednadžbe i nejednadžbe, znaci sve od pocetka pa do tengente i normalne, tangenta i normala NECE biti! Tako je nama rekla asistentica.
_________________ A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds....
|
|
[Vrh] |
|
mililimi Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Tibor Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 21:16 ned, 30. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]a jeli to sluzbeno izjavljeno ili??[/quote]
pogledaj na oglasnoj ploci, mislim da pise kad su popravni, cak i po danima, s time da pise da ce vrijeme biti naknadno objavljeno.....
_mislim_ da su dani pon 08.05, sri, pet, pon istim redoslijedom kao i na originalima.... ali najbolje provjeriti na oglasnoj + mozda pisu i vremena.... iako, cisto sumnjam, obzirom da prvo moraju doci rezultati da bi se vidjelo koliko uopce ucionica treba....
Anonymous (napisa): | a jeli to sluzbeno izjavljeno ili?? |
pogledaj na oglasnoj ploci, mislim da pise kad su popravni, cak i po danima, s time da pise da ce vrijeme biti naknadno objavljeno.....
_mislim_ da su dani pon 08.05, sri, pet, pon istim redoslijedom kao i na originalima.... ali najbolje provjeriti na oglasnoj + mozda pisu i vremena.... iako, cisto sumnjam, obzirom da prvo moraju doci rezultati da bi se vidjelo koliko uopce ucionica treba....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
tea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mililimi Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:49 sub, 6. 5. 2006 Naslov: |
|
|
Kako to da u ovom semestru nisu fiksirani datumi za popravne kolokvije? :-k
Nastavnički smjerovi u drugom semestru slušaju
- Linearnu algebru 1 (La1)
- Diferencijalni i integralni račun 1 (Dir1)
- Računarski praktikum 2 (Rp2)
- Osnove fizike 2 (Of2) i
- Psihologiju (Psi)
kako koji smjer.
Rp2 je profesor Igaly na jednom drugom topicu lijepo objasnio da će popravak pisati oni koji prođu drugi kolokvij i to tjedan-dva nakon njega.
Psi i Of2 se ne računa pod MO i oni imaju svoje termine neovisno o našem odjelu.
Dakle, ostaje nam La1 i Dir1. Koliko ja znam, još su uvijek svima slobodni oni termini za kolokvije ponedjeljkom prije 10h i petkom poslje 16h. (osim nastavničkom smjeru matematike i fizike koji ima vježbe iz La1 ponedjeljkom od 9h, ali vjerujem da bi se to dalo dogovoriti sa asistentom) I onda u biti ne bi bilo potrebe usklađivati rasporede preko drugih dana kada se imaju ovi termini i to taman dva termina za dva kolegija. Jer ne slušaju svi sve kolegije, a neki slušaju i dopunsku nastavu za kolegije iz prvog semestra, pa ćete se ovako teško dogovoriti za nešto drugo osim subote.
Ne znam zašto se to nije tako organiziralo. :-|
Kako to da u ovom semestru nisu fiksirani datumi za popravne kolokvije?
Nastavnički smjerovi u drugom semestru slušaju
- Linearnu algebru 1 (La1)
- Diferencijalni i integralni račun 1 (Dir1)
- Računarski praktikum 2 (Rp2)
- Osnove fizike 2 (Of2) i
- Psihologiju (Psi)
kako koji smjer.
Rp2 je profesor Igaly na jednom drugom topicu lijepo objasnio da će popravak pisati oni koji prođu drugi kolokvij i to tjedan-dva nakon njega.
Psi i Of2 se ne računa pod MO i oni imaju svoje termine neovisno o našem odjelu.
Dakle, ostaje nam La1 i Dir1. Koliko ja znam, još su uvijek svima slobodni oni termini za kolokvije ponedjeljkom prije 10h i petkom poslje 16h. (osim nastavničkom smjeru matematike i fizike koji ima vježbe iz La1 ponedjeljkom od 9h, ali vjerujem da bi se to dalo dogovoriti sa asistentom) I onda u biti ne bi bilo potrebe usklađivati rasporede preko drugih dana kada se imaju ovi termini i to taman dva termina za dva kolegija. Jer ne slušaju svi sve kolegije, a neki slušaju i dopunsku nastavu za kolegije iz prvog semestra, pa ćete se ovako teško dogovoriti za nešto drugo osim subote.
Ne znam zašto se to nije tako organiziralo.
|
|
[Vrh] |
|
|