Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vjakovac Forumaš s poteškoćama u pisanju

|
Postano: 0:20 sub, 29. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="gost"]ljudi moji, pa rezultati su i vise nego izvrsni!! :D :D :D[/quote]
Evo da to potkrijepimo s malo statistike:
prošlo 164, palo 21, nedošlo 16
prosjek bodova = 16.88 (max=25, prolaz=12)
Razdioba bodova (bodovi 0-25, studenata 185):
[img]http://web.math.hr/~vjekovac/images/ma2kol1.gif[/img]
To je takozvana [b]bolonjska razdioba[/b]. Gauss se možda malo okreće u grobu, ali tko ga šljivi. Kolokviji iz analize ne podliježu ni prirodnim ni statističkim zakonitostima, oni su daleko iznad svega toga.
Evo da to potkrijepimo s malo statistike:
prošlo 164, palo 21, nedošlo 16
prosjek bodova = 16.88 (max=25, prolaz=12)
Razdioba bodova (bodovi 0-25, studenata 185):
To je takozvana bolonjska razdioba. Gauss se možda malo okreće u grobu, ali tko ga šljivi. Kolokviji iz analize ne podliježu ni prirodnim ni statističkim zakonitostima, oni su daleko iznad svega toga.
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
nesretan Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 3:06 pon, 1. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"][quote="Anonymous"][quote="nesretan"]kojem asistentu je najbolje javiti se?[/quote]
Ja mislim da je najbolje javiti se asistentu Peršeu.[/quote]
Je i svakako ga nazovi poslije 6 jer ima nekih obaveza prijepodne.[/quote]
Vi se tu zafrkavate, a nije vam palo napamet da su oko 6 obično sapunice i tada definitivno nije pristojno zvati, a u 7 i po je dnevnik, pa sport, pa vremenska prognoza, pa dnevnik++.... U svakom slučaju, bolje ti je uopće ne zvat, šalji telegram.
@nesretni gost: nemoj se bedirat, javi se asistentu Kovaču za konzultacije, on ti je ovdje glavni. 8)
[quote="vjakovac"]Ma i ja ga volim, makar je lud ko veš-mašina. :D I danas je opet bančio! Da zna za sebe došao bi na forum. :P[/quote]
Gle ovog Mišu V. Kovača, eto cima, vidiš da se i nakon bančenja može biti na forumu. Pusa! :oops:
Anonymous (napisa): | Anonymous (napisa): | nesretan (napisa): | kojem asistentu je najbolje javiti se? |
Ja mislim da je najbolje javiti se asistentu Peršeu. |
Je i svakako ga nazovi poslije 6 jer ima nekih obaveza prijepodne. |
Vi se tu zafrkavate, a nije vam palo napamet da su oko 6 obično sapunice i tada definitivno nije pristojno zvati, a u 7 i po je dnevnik, pa sport, pa vremenska prognoza, pa dnevnik++.... U svakom slučaju, bolje ti je uopće ne zvat, šalji telegram.
@nesretni gost: nemoj se bedirat, javi se asistentu Kovaču za konzultacije, on ti je ovdje glavni.
vjakovac (napisa): | Ma i ja ga volim, makar je lud ko veš-mašina. I danas je opet bančio! Da zna za sebe došao bi na forum.  |
Gle ovog Mišu V. Kovača, eto cima, vidiš da se i nakon bančenja može biti na forumu. Pusa!
Zadnja promjena: Ilja; 3:26 pon, 1. 5. 2006; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 15:56 pon, 1. 5. 2006 Naslov: |
|
|
Ja se ne osjećam baš najbolje i malo sam zaboravio što je to derivacija i tomu slično. :shock: :lol: Zato bih najsrdačnije preporučio asistenta Antu Mimicu, ali i ostali asistenti su izvrsni: Ozren Perše (najiskusniji) i Ilja Gogić (najpoletniji).
Ako pak želite uz matematiku i malo pričati o životu i tak tome, onda možete slobodno doći i kod mene.
[quote="Gost"]zašto ne gledamo taj slučaj nego je alfa>1[/quote]
Za zadatak je bitno samo da je [latex]\alpha\neq\frac{1}{2}[/latex], jer bi se inače krivulje podudarale (imale istu jednadžbu zapisanu na 2 načina).
Rješenja ispadnu [latex]1\pm\frac{\sqrt{3}}{2}[/latex]. Radi određenosti smo stavili alfa>1 da ne kompliciramo s uvjetom [latex]\alpha\neq\frac{1}{2}[/latex] i provjerom.
____
Zapravo, sad kad razmislim, asistent Gogić je ipak najbolji izbor! Svakako ga iskoristite, bar za cugu! 8)
Ja se ne osjećam baš najbolje i malo sam zaboravio što je to derivacija i tomu slično. Zato bih najsrdačnije preporučio asistenta Antu Mimicu, ali i ostali asistenti su izvrsni: Ozren Perše (najiskusniji) i Ilja Gogić (najpoletniji).
Ako pak želite uz matematiku i malo pričati o životu i tak tome, onda možete slobodno doći i kod mene.
Gost (napisa): | zašto ne gledamo taj slučaj nego je alfa>1 |
Za zadatak je bitno samo da je , jer bi se inače krivulje podudarale (imale istu jednadžbu zapisanu na 2 načina).
Rješenja ispadnu . Radi određenosti smo stavili alfa>1 da ne kompliciramo s uvjetom i provjerom.
____
Zapravo, sad kad razmislim, asistent Gogić je ipak najbolji izbor! Svakako ga iskoristite, bar za cugu!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
nesretan Gost
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 16:17 pon, 1. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="alen"]Jel može ovo gore, ali samo bez matematike? :lol:[/quote]
Pa naravno, to može bilo kad.
Primjer jednog lame razgovora:
Kako život?
A evo, vuče se nekako. Baš me jučer...
Ma da, a jel dugo već tako...
Ma ne, velim, sinoć idem ja tako doma...
Šta stvarno?! Pa grozno.
A šta ćeš...
...i tako to...
Samo s matematikom je sadržajnije.
alen (napisa): | Jel može ovo gore, ali samo bez matematike?  |
Pa naravno, to može bilo kad.
Primjer jednog lame razgovora:
Kako život?
A evo, vuče se nekako. Baš me jučer...
Ma da, a jel dugo već tako...
Ma ne, velim, sinoć idem ja tako doma...
Šta stvarno?! Pa grozno.
A šta ćeš...
...i tako to...
Samo s matematikom je sadržajnije.
|
|
[Vrh] |
|
Ilja Forumaš(ica)

|
Postano: 19:07 pon, 1. 5. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Na jedne demonstrature je došao asistent Ilja i riješio nekoliko zadataka.[/quote]
Hm da, ali to je vjerojatno bilo 2002. godine, pa mislim da si malo pobrkala, jer sam ja onda bio demos. :? Nije baš lijepo to što si pred svima rekla da sam se pojavio na samo jednim demonstraturama, no eto, nije ni Vjeko tada bio niš bolji asistent, na Algebrama operatora se nije pojavio niti jednom. :? Uglavnom, loše.
Anonymous (napisa): | Na jedne demonstrature je došao asistent Ilja i riješio nekoliko zadataka. |
Hm da, ali to je vjerojatno bilo 2002. godine, pa mislim da si malo pobrkala, jer sam ja onda bio demos. Nije baš lijepo to što si pred svima rekla da sam se pojavio na samo jednim demonstraturama, no eto, nije ni Vjeko tada bio niš bolji asistent, na Algebrama operatora se nije pojavio niti jednom. Uglavnom, loše.
|
|
[Vrh] |
|
V&I Gost
|
|
[Vrh] |
|
I&V Gost
|
|