Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

osvrt na kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vjakovac
Forumaš s poteškoćama u pisanju

Sarma = la pohva - posuda
124 = 130 - 6

PostPostano: 0:20 sub, 29. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="gost"]ljudi moji, pa rezultati su i vise nego izvrsni!! :D :D :D[/quote]
Evo da to potkrijepimo s malo statistike:
prošlo 164, palo 21, nedošlo 16
prosjek bodova = 16.88 (max=25, prolaz=12)

Razdioba bodova (bodovi 0-25, studenata 185):
[img]http://web.math.hr/~vjekovac/images/ma2kol1.gif[/img]
To je takozvana [b]bolonjska razdioba[/b]. Gauss se možda malo okreće u grobu, ali tko ga šljivi. Kolokviji iz analize ne podliježu ni prirodnim ni statističkim zakonitostima, oni su daleko iznad svega toga.

[quote="Žuti"]Normalno da su izvrsni, kada imamo cara za asistenta, Ilja oprosti ali ja te VOLIM[/quote]
Ma i ja ga volim, makar je lud ko veš-mašina. :D I danas je opet bančio! Da zna za sebe došao bi na forum. :P
gost (napisa):
ljudi moji, pa rezultati su i vise nego izvrsni!! Very Happy Very Happy Very Happy

Evo da to potkrijepimo s malo statistike:
prošlo 164, palo 21, nedošlo 16
prosjek bodova = 16.88 (max=25, prolaz=12)

Razdioba bodova (bodovi 0-25, studenata 185):

To je takozvana bolonjska razdioba. Gauss se možda malo okreće u grobu, ali tko ga šljivi. Kolokviji iz analize ne podliježu ni prirodnim ni statističkim zakonitostima, oni su daleko iznad svega toga.

Žuti (napisa):
Normalno da su izvrsni, kada imamo cara za asistenta, Ilja oprosti ali ja te VOLIM

Ma i ja ga volim, makar je lud ko veš-mašina. Very Happy I danas je opet bančio! Da zna za sebe došao bi na forum. Razz

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 22:14 sub, 29. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Žuti"]Normalno da su izvrsni, kada imamo cara za asistenta, Ilja oprosti ali ja te VOLIM[/quote]

Ja bih samo još dodao da je Vjeko zakon.
Žuti (napisa):
Normalno da su izvrsni, kada imamo cara za asistenta, Ilja oprosti ali ja te VOLIM

Ja bih samo još dodao da je Vjeko zakon.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 23:18 sub, 29. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A ja bih dodao da su svi asistenti zakon!
A ja bih dodao da su svi asistenti zakon!

[Vrh]
nesretan
Gost

PostPostano: 23:19 ned, 30. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Što je s nama koji nismo položili kolokvij? :cry: Hoće li se za nas organizirati nekakvo vježbanje za popravni ili to nema smisla obzirom da nas je malo? :oops: Možemo li se javiti asistentima za konzultacije i kojem asistentu je najbolje javiti se? Zahvaljujem na svakoj pomoći.
Što je s nama koji nismo položili kolokvij? Crying or Very sad Hoće li se za nas organizirati nekakvo vježbanje za popravni ili to nema smisla obzirom da nas je malo? Embarassed Možemo li se javiti asistentima za konzultacije i kojem asistentu je najbolje javiti se? Zahvaljujem na svakoj pomoći.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 0:32 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nesretan"]kojem asistentu je najbolje javiti se?[/quote]
Ja mislim da je najbolje javiti se asistentu Peršeu.
nesretan (napisa):
kojem asistentu je najbolje javiti se?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 1:05 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="nesretan"]kojem asistentu je najbolje javiti se?[/quote]
Ja mislim da je najbolje javiti se asistentu Peršeu.[/quote]

Je i svakako ga nazovi poslije 6 jer ima nekih obaveza prijepodne.
Anonymous (napisa):
nesretan (napisa):

[Vrh]
Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 3:06 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"][quote="Anonymous"][quote="nesretan"]kojem asistentu je najbolje javiti se?[/quote]
Ja mislim da je najbolje javiti se asistentu Peršeu.[/quote]

Je i svakako ga nazovi poslije 6 jer ima nekih obaveza prijepodne.[/quote]

Vi se tu zafrkavate, a nije vam palo napamet da su oko 6 obično sapunice i tada definitivno nije pristojno zvati, a u 7 i po je dnevnik, pa sport, pa vremenska prognoza, pa dnevnik++.... U svakom slučaju, bolje ti je uopće ne zvat, šalji telegram.

@nesretni gost: nemoj se bedirat, javi se asistentu Kovaču za konzultacije, on ti je ovdje glavni. 8)

[quote="vjakovac"]Ma i ja ga volim, makar je lud ko veš-mašina. :D I danas je opet bančio! Da zna za sebe došao bi na forum. :P[/quote]

Gle ovog Mišu V. Kovača, eto cima, vidiš da se i nakon bančenja može biti na forumu. Pusa! :oops:
Anonymous (napisa):
Anonymous (napisa):
nesretan (napisa):

Vi se tu zafrkavate, a nije vam palo napamet da su oko 6 obično sapunice i tada definitivno nije pristojno zvati, a u 7 i po je dnevnik, pa sport, pa vremenska prognoza, pa dnevnik++.... U svakom slučaju, bolje ti je uopće ne zvat, šalji telegram.

@nesretni gost: nemoj se bedirat, javi se asistentu Kovaču za konzultacije, on ti je ovdje glavni. Cool

vjakovac (napisa):
Ma i ja ga volim, makar je lud ko veš-mašina. Very Happy I danas je opet bančio! Da zna za sebe došao bi na forum. Razz

Gle ovog Mišu V. Kovača, eto cima, vidiš da se i nakon bančenja može biti na forumu. Pusa! Embarassed

Zadnja promjena: Ilja; 3:26 pon, 1. 5. 2006; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 3:19 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovdje su svi neozbiljni, a i mene ozbiljno zanima kome je najbolje da se javim.

[Vrh]
Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 3:28 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma ne, stvarno se javi VJEKI, ja smrtno ozbiljan.
Ma ne, stvarno se javi VJEKI, ja smrtno ozbiljan.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 15:21 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ovdje su svi neozbiljni, a i mene ozbiljno zanima kome je najbolje da se javim.[/quote]
Ipak mislim da ti je najsigurnije javiti se asistentu Peršeu. Makar iz iskustva znam da je i asistent Gogić izuzetno susretljiv! :D
Anonymous (napisa):

Ipak mislim da ti je najsigurnije javiti se asistentu Peršeu. Makar iz iskustva znam da je i asistent Gogić izuzetno susretljiv! Very Happy

[Vrh]
Gost

PostPostano: 15:43 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Poslala sam mail asistentu Vjeki i odgovorio mi je da je asistent Ozren Perše šef asistenata iz analize i da on odlučuje o svim stvarima vezanim uz nastavu, kolokvije i konzultacije. Najbolje je njega pitati kome da ideš na konzultacije. Podsjetila bih da postoje i demonstrature, koje su možda čak još i bolje! Na jedne demonstrature je došao asistent Ilja i riješio nekoliko zadataka, da se demonstratori malo odmore.
Poslala sam mail asistentu Vjeki i odgovorio mi je da je asistent Ozren Perše šef asistenata iz analize i da on odlučuje o svim stvarima vezanim uz nastavu, kolokvije i konzultacije. Najbolje je njega pitati kome da ideš na konzultacije. Podsjetila bih da postoje i demonstrature, koje su možda čak još i bolje! Na jedne demonstrature je došao asistent Ilja i riješio nekoliko zadataka, da se demonstratori malo odmore.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 15:45 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni se ipak čini da je asistent Mimica najpouzdaniji,kod ovih nikad ne znaš na čemu su. Ja sam položio prvi kolokvij, ali imam jedno pitanje iz drugog zadatka četvrte grupe,kada rješim kvadratnu jednadžbu po alfa ispadne mi da može bit negativan,zašto ne gledamo taj slučaj nego je alfa>1?
Meni se ipak čini da je asistent Mimica najpouzdaniji,kod ovih nikad ne znaš na čemu su. Ja sam položio prvi kolokvij, ali imam jedno pitanje iz drugog zadatka četvrte grupe,kada rješim kvadratnu jednadžbu po alfa ispadne mi da može bit negativan,zašto ne gledamo taj slučaj nego je alfa>1?

[Vrh]
vjakovac

124 = 130 - 6

PostPostano: 15:56 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja se ne osjećam baš najbolje i malo sam zaboravio što je to derivacija i tomu slično. :shock: :lol: Zato bih najsrdačnije preporučio asistenta Antu Mimicu, ali i ostali asistenti su izvrsni: Ozren Perše (najiskusniji) i Ilja Gogić (najpoletniji).
Ako pak želite uz matematiku i malo pričati o životu i tak tome, onda možete slobodno doći i kod mene.

[quote="Gost"]zašto ne gledamo taj slučaj nego je alfa>1[/quote]
Za zadatak je bitno samo da je [latex]\alpha\neq\frac{1}{2}[/latex], jer bi se inače krivulje podudarale (imale istu jednadžbu zapisanu na 2 načina).
Rješenja ispadnu [latex]1\pm\frac{\sqrt{3}}{2}[/latex]. Radi određenosti smo stavili alfa>1 da ne kompliciramo s uvjetom [latex]\alpha\neq\frac{1}{2}[/latex] i provjerom.

____

Zapravo, sad kad razmislim, asistent Gogić je ipak najbolji izbor! Svakako ga iskoristite, bar za cugu! 8)
Ja se ne osjećam baš najbolje i malo sam zaboravio što je to derivacija i tomu slično. Shocked Laughing Zato bih najsrdačnije preporučio asistenta Antu Mimicu, ali i ostali asistenti su izvrsni: Ozren Perše (najiskusniji) i Ilja Gogić (najpoletniji).
Ako pak želite uz matematiku i malo pričati o životu i tak tome, onda možete slobodno doći i kod mene.

Gost (napisa):
zašto ne gledamo taj slučaj nego je alfa>1

Za zadatak je bitno samo da je , jer bi se inače krivulje podudarale (imale istu jednadžbu zapisanu na 2 načina).
Rješenja ispadnu . Radi određenosti smo stavili alfa>1 da ne kompliciramo s uvjetom i provjerom.

____

Zapravo, sad kad razmislim, asistent Gogić je ipak najbolji izbor! Svakako ga iskoristite, bar za cugu! Cool

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:04 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja ipak mislim da je najbolje javiti se asistentu Peršeu.
Ja ipak mislim da je najbolje javiti se asistentu Peršeu.

[Vrh]
nesretan
Gost

PostPostano: 16:10 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sve mi se više sviđa asistent Perše. Mislim da ću se na kraju njemu javiti za konzultacije.
Sve mi se više sviđa asistent Perše. Mislim da ću se na kraju njemu javiti za konzultacije.

[Vrh]
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 16:10 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vjakovac"]
[/quote]

Jel može ovo gore, ali samo bez matematike? :lol:
vjakovac (napisa):

Jel može ovo gore, ali samo bez matematike? Laughing

[Vrh]
vjakovac

124 = 130 - 6

PostPostano: 16:17 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="alen"]Jel može ovo gore, ali samo bez matematike? :lol:[/quote]
Pa naravno, to može bilo kad.

Primjer jednog lame razgovora:
Kako život?
A evo, vuče se nekako. Baš me jučer...
Ma da, a jel dugo već tako...
Ma ne, velim, sinoć idem ja tako doma...
Šta stvarno?! Pa grozno.
A šta ćeš...
...i tako to...

Samo s matematikom je sadržajnije.
alen (napisa):
Jel može ovo gore, ali samo bez matematike? Laughing

Pa naravno, to može bilo kad.

Primjer jednog lame razgovora:
Kako život?
A evo, vuče se nekako. Baš me jučer...
Ma da, a jel dugo već tako...
Ma ne, velim, sinoć idem ja tako doma...
Šta stvarno?! Pa grozno.
A šta ćeš...
...i tako to...

Samo s matematikom je sadržajnije.

[Vrh]
Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 19:07 pon, 1. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Na jedne demonstrature je došao asistent Ilja i riješio nekoliko zadataka.[/quote]

Hm da, ali to je vjerojatno bilo 2002. godine, pa mislim da si malo pobrkala, jer sam ja onda bio demos. :? Nije baš lijepo to što si pred svima rekla da sam se pojavio na samo jednim demonstraturama, no eto, nije ni Vjeko tada bio niš bolji asistent, na Algebrama operatora se nije pojavio niti jednom. :? Uglavnom, loše.
Anonymous (napisa):
Na jedne demonstrature je došao asistent Ilja i riješio nekoliko zadataka.

Hm da, ali to je vjerojatno bilo 2002. godine, pa mislim da si malo pobrkala, jer sam ja onda bio demos. Confused Nije baš lijepo to što si pred svima rekla da sam se pojavio na samo jednim demonstraturama, no eto, nije ni Vjeko tada bio niš bolji asistent, na Algebrama operatora se nije pojavio niti jednom. Confused Uglavnom, loše.

[Vrh]
V&I
Gost

PostPostano: 22:49 čet, 11. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo i rezultati:

http://web.math.hr/nastava/analiza/zuzu.html
Evo i rezultati:

http://web.math.hr/nastava/analiza/zuzu.html

[Vrh]
I&V
Gost

PostPostano: 22:51 čet, 11. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A tu pak mozete skinuti kolokvij

http://web.math.hr/nastava/analiza/kolokviji-novi.html
A tu pak mozete skinuti kolokvij

http://web.math.hr/nastava/analiza/kolokviji-novi.html

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Sljedeće
Stranica 12 / 14.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum