Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tablica funkcije razdiobe?
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Vjerojatnost
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Marko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 0

PostPostano: 12:05 sri, 3. 5. 2006    Naslov: Tablica funkcije razdiobe? Citirajte i odgovorite

Evo zanima me samo od kuda su asistenti nabavili te tablice, dali ih ima u Bronštajnu?
Jer ja sam negdje svoje izgubo, a kolokvij se bliži opako. :wall:
Evo zanima me samo od kuda su asistenti nabavili te tablice, dali ih ima u Bronštajnu?
Jer ja sam negdje svoje izgubo, a kolokvij se bliži opako. Brick wall

Gost

PostPostano: 12:50 sri, 3. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel mi netko moze objasniti kako se koristi tablica razdiobe koju je asistent podijelio na vjezbama, tj. kako se odreduje prva decimala?
jel mi netko moze objasniti kako se koristi tablica razdiobe koju je asistent podijelio na vjezbama, tj. kako se odreduje prva decimala?

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 13:58 sri, 3. 5. 2006    Naslov: Re: Tablica funkcije razdiobe? Citirajte i odgovorite

[quote="Marko"]Evo zanima me samo od kuda su asistenti nabavili te tablice, dali ih ima u Bronštajnu?[/quote]
Tablice su kopirane iz neke starije verzije Bronštajna, ali vjerojatno postoji i u novijima.
Marko (napisa):

Tablice su kopirane iz neke starije verzije Bronštajna, ali vjerojatno postoji i u novijima.

Gost

PostPostano: 14:19 sri, 3. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja imam stare tablice a imam i novog bronštejna; uglavnom razlikuju se :roll: koje onda koristiti?
ja imam stare tablice a imam i novog bronštejna; uglavnom razlikuju se Rolling Eyes koje onda koristiti?

[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 14:46 sri, 3. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nama je asistent reko da posto se vjezbe temelje na starim tablicama da se koriste stare tablice.
Nama je asistent reko da posto se vjezbe temelje na starim tablicama da se koriste stare tablice.

Marko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 16:23 sri, 3. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]Nama je asistent reko da posto se vjezbe temelje na starim tablicama da se koriste stare tablice.[/quote]
Heh... a ja sad baš nabavio novog Bronštejna.
A tablice se razlikuju u tome da je točnost starih tablica veća! (ide se na 7 decimala a u novim tablicama na 4)
Ne kužim, umjesto da poboljšaju točnost u novom Bronštejnu oni zapravo još smanje, nevalja to. :evil:
filipnet (napisa):

Heh... a ja sad baš nabavio novog Bronštejna.
A tablice se razlikuju u tome da je točnost starih tablica veća! (ide se na 7 decimala a u novim tablicama na 4)
Ne kužim, umjesto da poboljšaju točnost u novom Bronštejnu oni zapravo još smanje, nevalja to. Evil or Very Mad

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Vjerojatnost Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum