Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Online shopping
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Kupujete li putem interneta?
Ne, nemam kreditnu karticu, ali da imam kupovao bi
30%
 30%  [ 16 ]
ne, nikad ni neću
18%
 18%  [ 10 ]
da, ponekad
45%
 45%  [ 24 ]
Non-stop
5%
 5%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 53

Autor/ica Poruka
Sly
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 18:01 pon, 6. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ajmo ljudi potpisujte...dobro će nam doći...
istina da mi treba PayPal ali ne zbog kupovine već zbog identifikacije cartica ;)...sve u svemu korisna peticija!!!

inaće kupujem/plačam dosta online od hostiga pa sve do kojekakvih računa i uplatnica...
prije svega jer nema gužve u prodavaonicama, uvijek si prvi na redu a cijena posredovanja je manja.
ajmo ljudi potpisujte...dobro će nam doći...
istina da mi treba PayPal ali ne zbog kupovine već zbog identifikacije cartica Wink...sve u svemu korisna peticija!!!

inaće kupujem/plačam dosta online od hostiga pa sve do kojekakvih računa i uplatnica...
prije svega jer nema gužve u prodavaonicama, uvijek si prvi na redu a cijena posredovanja je manja.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 20:25 sri, 12. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dali se placa PDV na stvari narucene preko interneta iz inozemstva?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:24 sri, 12. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]Dali se placa PDV na stvari narucene preko interneta iz inozemstva?[/quote]

Ovisi na sto. :? Recimo, za CD/DVD ne placas nista ako ih doneses preko granice, ali te nasa voljena monopolisticka posta oplindra do bankrota ako stvari stizu preko njih. :evil:

Npr. DVD na Amazonu, na popustu, cca 90kn; HP si je uzela jos toliko na ime carine (koja je, prema drzavnim odredbama, 0%) i na ime postarine (koja je uredno placena Amazonu). :evil: :evil: :evil:

Nazoves Carinu i oni ti kazu da to Posta odredjuje prema svom nahodjenju. :shock: Pravna drzava... :grrr:
PIPboy (napisa):

Ovisi na sto. Confused Recimo, za CD/DVD ne placas nista ako ih doneses preko granice, ali te nasa voljena monopolisticka posta oplindra do bankrota ako stvari stizu preko njih. Evil or Very Mad

Npr. DVD na Amazonu, na popustu, cca 90kn; HP si je uzela jos toliko na ime carine (koja je, prema drzavnim odredbama, 0%) i na ime postarine (koja je uredno placena Amazonu). Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Nazoves Carinu i oni ti kazu da to Posta odredjuje prema svom nahodjenju. Shocked Pravna drzava... Grrrrr....

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 23:56 sri, 12. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]

Npr. DVD na Amazonu, na popustu, cca 90kn; HP si je uzela jos toliko na ime carine (koja je, prema drzavnim odredbama, 0%) i na ime postarine (koja je uredno placena Amazonu). :evil: [/quote]

Vidis, ja sam bas narucio preko Amazona neke DVD-jeve i par knjiga. Njihova postarina ce me doci cca 16 funti... Sto znaci da cu morati platiti jos toliko za hrvatsku postarinu i PDV. :(
vsego (napisa):

Npr. DVD na Amazonu, na popustu, cca 90kn; HP si je uzela jos toliko na ime carine (koja je, prema drzavnim odredbama, 0%) i na ime postarine (koja je uredno placena Amazonu). Evil or Very Mad

Vidis, ja sam bas narucio preko Amazona neke DVD-jeve i par knjiga. Njihova postarina ce me doci cca 16 funti... Sto znaci da cu morati platiti jos toliko za hrvatsku postarinu i PDV. Sad

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 20:31 uto, 2. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, danas sam dobio racun od stvari koje sam narucio sa amazone.co.uk, i na sve opce zadovoljstvo cjena nije bila uvecana za PDV. Cijena je bila tocno ona koju su mi oni izracunali na amazonu. 8) :)
Evo, danas sam dobio racun od stvari koje sam narucio sa amazone.co.uk, i na sve opce zadovoljstvo cjena nije bila uvecana za PDV. Cijena je bila tocno ona koju su mi oni izracunali na amazonu. Cool Smile

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:01 uto, 2. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]Evo, danas sam dobio racun od stvari koje sam narucio sa amazone.co.uk, i na sve opce zadovoljstvo cjena nije bila uvecana za PDV. Cijena je bila tocno ona koju su mi oni izracunali na amazonu. 8) :)[/quote]

Racun? :grebgreb:

Kljucno pitanje je: da li ti je stigao paket i, ako da, koliko si ostavio HP-u? :evil:
PIPboy (napisa):
Evo, danas sam dobio racun od stvari koje sam narucio sa amazone.co.uk, i na sve opce zadovoljstvo cjena nije bila uvecana za PDV. Cijena je bila tocno ona koju su mi oni izracunali na amazonu. Cool Smile

Racun? Kotacici rade 100 na sat

Kljucno pitanje je: da li ti je stigao paket i, ako da, koliko si ostavio HP-u? Evil or Very Mad

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 22:57 uto, 2. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A ja sam si naručival' prostitutke sa [url]www.cro-pimp.hr[/url] kad mi se nije dala gledat' telka.
Doduše, murija ih je ćopila, pa sad više link ne radi. :lol:
A ja sam si naručival' prostitutke sa www.cro-pimp.hr kad mi se nije dala gledat' telka.
Doduše, murija ih je ćopila, pa sad više link ne radi. Laughing

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 4:40 sri, 3. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="PIPboy"]Evo, danas sam dobio racun od stvari koje sam narucio sa amazone.co.uk, i na sve opce zadovoljstvo cjena nije bila uvecana za PDV. Cijena je bila tocno ona koju su mi oni izracunali na amazonu. 8) :)[/quote]

Racun? :grebgreb:

Kljucno pitanje je: da li ti je stigao paket i, ako da, koliko si ostavio HP-u? :evil:[/quote]

Paket mi je dosao 9 dana od narucivanja,a po gledanju cijene koja pise na racunu i one koju si mi izracunali na amazonu , one su iste tj. nisu uvecane za PDV i postarinu. :)
vsego (napisa):
PIPboy (napisa):

Racun? Kotacici rade 100 na sat

Kljucno pitanje je: da li ti je stigao paket i, ako da, koliko si ostavio HP-u? Evil or Very Mad

Paket mi je dosao 9 dana od narucivanja,a po gledanju cijene koja pise na racunu i one koju si mi izracunali na amazonu , one su iste tj. nisu uvecane za PDV i postarinu. Smile

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 7:52 sri, 3. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]Paket mi je dosao 9 dana od narucivanja,a po gledanju cijene koja pise na racunu i one koju si mi izracunali na amazonu , one su iste tj. nisu uvecane za PDV i postarinu. :)[/quote]

Ali Amazonu si platio sve sto su oni izracunali, zar ne? :? A onda si to [b]opet[/b] platio HPu ili sam krivo povezao? :grebgreb:
PIPboy (napisa):
Paket mi je dosao 9 dana od narucivanja,a po gledanju cijene koja pise na racunu i one koju si mi izracunali na amazonu , one su iste tj. nisu uvecane za PDV i postarinu. Smile

Ali Amazonu si platio sve sto su oni izracunali, zar ne? Confused A onda si to opet platio HPu ili sam krivo povezao? Kotacici rade 100 na sat

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 20:18 sri, 3. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="PIPboy"]Paket mi je dosao 9 dana od narucivanja,a po gledanju cijene koja pise na racunu i one koju si mi izracunali na amazonu , one su iste tj. nisu uvecane za PDV i postarinu. :)[/quote]

Ali Amazonu si platio sve sto su oni izracunali, zar ne? :? A onda si to [b]opet[/b] platio HPu ili sam krivo povezao? :grebgreb:[/quote]

Ovako, u Amazonu si mi izracunali da za te stvari moram platiti 41.05 funti, to sam narucio na kreditnu karticu. Neki dan mi je dosao racun od kreditne kartice i na njemu je pisalo da moram platiti 435.15 kuna za stvari narucene preko Amazona. Znaci da u cijenu koju sam dobio da moram platiti nije uracunat PDV. :)

A kada mi je postar to donio na vrata nisam mu morao nista platit za postarinu, samo mi je dao paket. 8) Trebam samo platiti orginalnu cijenu.
vsego (napisa):
PIPboy (napisa):

Ali Amazonu si platio sve sto su oni izracunali, zar ne? Confused A onda si to opet platio HPu ili sam krivo povezao? Kotacici rade 100 na sat

Ovako, u Amazonu si mi izracunali da za te stvari moram platiti 41.05 funti, to sam narucio na kreditnu karticu. Neki dan mi je dosao racun od kreditne kartice i na njemu je pisalo da moram platiti 435.15 kuna za stvari narucene preko Amazona. Znaci da u cijenu koju sam dobio da moram platiti nije uracunat PDV. Smile

A kada mi je postar to donio na vrata nisam mu morao nista platit za postarinu, samo mi je dao paket. Cool Trebam samo platiti orginalnu cijenu.

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:14 čet, 4. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]A [color=red]kada mi je postar to donio na vrata nisam mu morao nista platit za postarinu[/color], samo mi je dao paket. 8) Trebam samo platiti orginalnu cijenu.[/quote]

E, [b]TAJ[/b] dio hoce biti problematican! :evil: Ok, imao si srece, a moguce je i da neke poslovnice ne naplacuju. :shock: Recimo, moji roditelji su nedavno slicno prosli s 300tinjak kn (isto od Amazon.co.uk), a ja sam platio (solidno masno) za <100kn (od Amazon.com). :evil: Pitanje je da li je problem u mojoj posti ili u tome sto sam narucio od americkog Amazona. :neznam:

Iduci put narucujem na ime roditelja, pa cu vidjeti u cemu je stos... :?

Anyway, thanx for info! :D
PIPboy (napisa):
A kada mi je postar to donio na vrata nisam mu morao nista platit za postarinu, samo mi je dao paket. Cool Trebam samo platiti orginalnu cijenu.

E, TAJ dio hoce biti problematican! Evil or Very Mad Ok, imao si srece, a moguce je i da neke poslovnice ne naplacuju. Shocked Recimo, moji roditelji su nedavno slicno prosli s 300tinjak kn (isto od Amazon.co.uk), a ja sam platio (solidno masno) za <100kn (od Amazon.com). Evil or Very Mad Pitanje je da li je problem u mojoj posti ili u tome sto sam narucio od americkog Amazona. Ja to stvarno ne znam

Iduci put narucujem na ime roditelja, pa cu vidjeti u cemu je stos... Confused

Anyway, thanx for info! Very Happy

[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 11:15 čet, 4. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je postarina i sve ostale stvari koje HP uzima u obzir su automatski uracunate u delivery charge od amazona. 8)
Mislim da je postarina i sve ostale stvari koje HP uzima u obzir su automatski uracunate u delivery charge od amazona. Cool

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum