Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Osvrt na kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
15 = 28 - 13

PostPostano: 17:21 sub, 6. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

.. :D je, samo kaj ja imam lijep obicaj sprtljat sve kaj stignem na idiotnim mjestima i greskama :D

jeah.. thats me...
.. Very Happy je, samo kaj ja imam lijep obicaj sprtljat sve kaj stignem na idiotnim mjestima i greskama Very Happy

jeah.. thats me...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
26 = 100 - 74

PostPostano: 17:23 sub, 6. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Trip"].. :D je, samo kaj ja imam lijep obicaj sprtljat sve kaj stignem na idiotnim mjestima i greskama :D

jeah.. thats me...[/quote]

make that 2 of us
Trip (napisa):
.. Very Happy je, samo kaj ja imam lijep obicaj sprtljat sve kaj stignem na idiotnim mjestima i greskama Very Happy

jeah.. thats me...

make that 2 of us

Trip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
15 = 28 - 13

PostPostano: 17:28 sub, 6. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"][quote="Trip"].. :D je, samo kaj ja imam lijep obicaj sprtljat sve kaj stignem na idiotnim mjestima i greskama :D

make that 2 of us[/quote]

a care :)

daleko cemo mi dogurat :lol:
fireball (napisa):
Trip (napisa):

jeah.. thats me...

make that 2 of us

a care Smile

daleko cemo mi dogurat Laughing

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 17:31 sub, 6. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="fireball"][quote="Trip"].. :D je, samo kaj ja imam lijep obicaj sprtljat sve kaj stignem na idiotnim mjestima i greskama :D

make that 2 of us[/quote]
Actually, make that 3.

Ali, to je samo zato sta nismo vjezbali, ne zato sta je to nash [i]personality trait[/i].

Lincine! :D
fireball (napisa):
Trip (napisa):

jeah.. thats me...

make that 2 of us

Actually, make that 3.

Ali, to je samo zato sta nismo vjezbali, ne zato sta je to nash personality trait.

Lincine! Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bla bla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 6 - 4

PostPostano: 19:34 sub, 6. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa,ja se baš ne slažem s većinom....
ja mislim da kolokvij nije bio pretežak, takve zadatke [b]nisam[/b] vježbala i kad sam ih vidjela :shock: :shock:

al onda malo staneš i :idea: :idea:

stvarno nisu bili teški nego mislim da ih je trebalo pročitati par puta da ti baš sjedne o čemu se radi (tak sam bar ja)

a 1. i 4. je svatko trebao riješiti (čak ne sve točno), a to je prolaz...
pa,ja se baš ne slažem s većinom....
ja mislim da kolokvij nije bio pretežak, takve zadatke nisam vježbala i kad sam ih vidjela Shocked Shocked

al onda malo staneš i Idea Idea

stvarno nisu bili teški nego mislim da ih je trebalo pročitati par puta da ti baš sjedne o čemu se radi (tak sam bar ja)

a 1. i 4. je svatko trebao riješiti (čak ne sve točno), a to je prolaz...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:47 sub, 6. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Podrzavam vecinu!!

Kolokvij je bio pretežak!!
Podrzavam vecinu!!

[Vrh]
fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 20:39 sub, 6. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Podrzavam vecinu!!

Kolokvij je bio pretežak!![/quote]

nije bio pretežak nego težak, pa ne baš i toliko težak (samo po sebi) koliko teži nego oni od prijašnjih godina...:D

kome nije jasno nek mi pm-a:D
Anonymous (napisa):
Podrzavam vecinu!!

nije bio pretežak nego težak, pa ne baš i toliko težak (samo po sebi) koliko teži nego oni od prijašnjih godina...Very Happy

kome nije jasno nek mi pm-aVery Happy

Chatarin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 21:30 sub, 6. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema mi logike da stare kolokvije uspijemo rješiti, a onda ovaj totalno sve šokira... Pogotovo jer sada ako ne prođeš kolokvij padaš kolegij..
Nema mi logike da stare kolokvije uspijemo rješiti, a onda ovaj totalno sve šokira... Pogotovo jer sada ako ne prođeš kolokvij padaš kolegij..

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 21:59 sub, 6. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Chatarin"]Nema mi [i]logike[/i] da stare kolokvije uspijemo rješiti, a onda ovaj totalno sve šokira... [/quote]
ako malo razmislis o ovoj izjavi, morat ces ju odbacit...
ako se ja dobro sican prije su bili usmeni iz programiranja...
tada,kolokviji nisu bili kljucni za dobit zavrsnu ocjenu nego su bili (sta li su vec bili)... :D ali ocjena se formirala na usmenome... ili pismenome... ili sta li vec...
moja poanta je da je prije postojalo nesto sta je sljedilo iza kolokvija koje je bilo puno vaznije od kolokvija... a sada postoje samo kolokviji... meni je [i]logicnije[/i] (ovo je tvoj izraz,ne moj) da onda sadasnji kolokviji budu tezi nego stari jer se sada ocjena formira samo po njima... (uz,ako san dobro shvatia, iznimku kada neko zeli vecu ocjenu,moze na usmeni)
eto... :wink:
Chatarin (napisa):
Nema mi logike da stare kolokvije uspijemo rješiti, a onda ovaj totalno sve šokira...

ako malo razmislis o ovoj izjavi, morat ces ju odbacit...
ako se ja dobro sican prije su bili usmeni iz programiranja...
tada,kolokviji nisu bili kljucni za dobit zavrsnu ocjenu nego su bili (sta li su vec bili)... Very Happy ali ocjena se formirala na usmenome... ili pismenome... ili sta li vec...
moja poanta je da je prije postojalo nesto sta je sljedilo iza kolokvija koje je bilo puno vaznije od kolokvija... a sada postoje samo kolokviji... meni je logicnije (ovo je tvoj izraz,ne moj) da onda sadasnji kolokviji budu tezi nego stari jer se sada ocjena formira samo po njima... (uz,ako san dobro shvatia, iznimku kada neko zeli vecu ocjenu,moze na usmeni)
eto... Wink

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Chatarin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 22:13 sub, 6. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@sorrow: prosvijetlio si me... :sunny: Može se to gledati i s te strane... ali opet si nekak mislim da se možda prije moglo davati teže zadatke jer nije bilo obavezno proći kolokvije ako imaš pravo na pismeni... ne znam šta da zaključim...stalno se vrtim u krug... :glavobolja:
@sorrow: prosvijetlio si me... Sunny Može se to gledati i s te strane... ali opet si nekak mislim da se možda prije moglo davati teže zadatke jer nije bilo obavezno proći kolokvije ako imaš pravo na pismeni... ne znam šta da zaključim...stalno se vrtim u krug... Boli me glava

alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 22:26 sub, 6. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel možda netko zna da li zadaće moraju ostati nepromjenjene ili bi moglo doći do promjena? Već sam prije rekao da bih volio da bude više zadataka, recimo 5, ali čini mi se da ljudi nisu previše oduševljeni tom idejom ili im je svjedno, nisam vidio da je netko komentirao.

Jer, ako zadaci u zadaći budu teži od onih na kolokviju, bar ćemo biti pripremljeni, na provjeri zadaće neće trebati puno više vremena (malo više test primjera), a neće biti iznenađenja tipa prošlogodišnji kolokviji su bili puno lakši.

Zapravo, ovaj dio s programiranjem je, bar meni, bio ok, a za prvi zadatak sam morao malo razmišljat. Možda bi zadatke takvog tipa mogli dobiti u nekoj neobaveznoj zadaći ili tako nešto.

Pa da ne ispadne da zadaće služe zato da demosi mogu rušit studente ili ... ili ... ili ... , nego da služe kao pomoć u svladavanju gradiva, što vjerujem da im je i izvorna namjena.
Jel možda netko zna da li zadaće moraju ostati nepromjenjene ili bi moglo doći do promjena? Već sam prije rekao da bih volio da bude više zadataka, recimo 5, ali čini mi se da ljudi nisu previše oduševljeni tom idejom ili im je svjedno, nisam vidio da je netko komentirao.

Jer, ako zadaci u zadaći budu teži od onih na kolokviju, bar ćemo biti pripremljeni, na provjeri zadaće neće trebati puno više vremena (malo više test primjera), a neće biti iznenađenja tipa prošlogodišnji kolokviji su bili puno lakši.

Zapravo, ovaj dio s programiranjem je, bar meni, bio ok, a za prvi zadatak sam morao malo razmišljat. Možda bi zadatke takvog tipa mogli dobiti u nekoj neobaveznoj zadaći ili tako nešto.

Pa da ne ispadne da zadaće služe zato da demosi mogu rušit studente ili ... ili ... ili ... , nego da služe kao pomoć u svladavanju gradiva, što vjerujem da im je i izvorna namjena.

SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 1:46 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kolokvij je bio kak treba. Oni koji su stvarno radili ce ga proci.

Bio je laksi ili tezi od starih kolokvija? Ne znam...
Da je bio isti kao i stari ne bi imao smisla.
Kolokvij je bio kak treba. Oni koji su stvarno radili ce ga proci.

Bio je laksi ili tezi od starih kolokvija? Ne znam...
Da je bio isti kao i stari ne bi imao smisla.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:06 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]
oprosti, no do kad ce se koristiti forma 'susrecu se prvi put'? :roll:
ako smijem primjetiti, svi koji su na Cu, su polozili UUR... [/quote]
A zasto se onda kolegij zove "Uvod u racunarstvo", ja u tom nazivu ne vidim "programiranje", niti mislim da je programiranje isto sto i racunarstvo, te se time doista prvi put susrecu sa programiranjem.

[quote="Nesi"] a UUR je programiranje, samo u pseudo jeziku... tj malo slabije sintaxe... :roll:
prema tome, tvoja izjava totalno ne stoji.... ili mozda ima ljudi koji nisu dali uur a pisali su C? :-k
[/quote]

Ne znam ja sam uvijek programiranje dozivljavao kao ciklus pisanja koda pa kompajliranja pa error detekcije pa iznova sve dok ne proradi. Sigurno ga nisam dozivljava ko pisanje kriplanog C-a na papiru koji moze samo zbuniti studente kad dobiju pravi jezik.
Nesi (napisa):

oprosti, no do kad ce se koristiti forma 'susrecu se prvi put'? Rolling Eyes
ako smijem primjetiti, svi koji su na Cu, su polozili UUR...

A zasto se onda kolegij zove "Uvod u racunarstvo", ja u tom nazivu ne vidim "programiranje", niti mislim da je programiranje isto sto i racunarstvo, te se time doista prvi put susrecu sa programiranjem.

Nesi (napisa):
a UUR je programiranje, samo u pseudo jeziku... tj malo slabije sintaxe... Rolling Eyes
prema tome, tvoja izjava totalno ne stoji.... ili mozda ima ljudi koji nisu dali uur a pisali su C? Think

Ne znam ja sam uvijek programiranje dozivljavao kao ciklus pisanja koda pa kompajliranja pa error detekcije pa iznova sve dok ne proradi. Sigurno ga nisam dozivljava ko pisanje kriplanog C-a na papiru koji moze samo zbuniti studente kad dobiju pravi jezik.

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 12:43 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]
A zasto se onda kolegij zove "Uvod u racunarstvo", ja u tom nazivu ne vidim "programiranje", niti mislim da je programiranje isto sto i racunarstvo, te se time doista prvi put susrecu sa programiranjem.[/quote]
ne,programiranje nije isto sto i racunarstvo,ali mi na uur-u nismo radili gradju racunala ili kako komp radi nego smo radili pseudo c jezik... a to bi bia jezik u kojemu nisu sintakse toliko vazne nego je vazno da shvatis kako algoritmi pisanja programa funkcioniraju... to je neka vrsta uvoda u programiranje... a sada imas to isto samo nadopunjeno sintaksama...

uz napomenu da je ovo vec receno od strane nesi,ali eto,kada doticna anonimna osoba nije skuzila o cemu ona tu prica osjetia san neku komicnu potrebu da to malo razjasnin...

[quote="Anonymous"]Ne znam ja sam uvijek programiranje dozivljavao kao ciklus pisanja koda pa kompajliranja pa error detekcije pa iznova sve dok ne proradi. Sigurno ga nisam dozivljava ko pisanje kriplanog C-a na papiru koji moze samo zbuniti studente kad dobiju pravi jezik.[/quote]

jednom davno,u srednjoj skoli nan je profesorica iz programiranja govorila kako programiranje u pocetku ide u tri koraka, prvo zamisao, onda napisat to na papir pa onda tek pisat na komp...a onda posli kad se ispraksiras papir dio se preskace, ide zamisao pa onda na komp...

pa sad ti pokusaj bez zamisli pisat u c-u pa cemo vidit sta ces dobit... :wink:
Anonymous (napisa):

ne,programiranje nije isto sto i racunarstvo,ali mi na uur-u nismo radili gradju racunala ili kako komp radi nego smo radili pseudo c jezik... a to bi bia jezik u kojemu nisu sintakse toliko vazne nego je vazno da shvatis kako algoritmi pisanja programa funkcioniraju... to je neka vrsta uvoda u programiranje... a sada imas to isto samo nadopunjeno sintaksama...

uz napomenu da je ovo vec receno od strane nesi,ali eto,kada doticna anonimna osoba nije skuzila o cemu ona tu prica osjetia san neku komicnu potrebu da to malo razjasnin...

Anonymous (napisa):

jednom davno,u srednjoj skoli nan je profesorica iz programiranja govorila kako programiranje u pocetku ide u tri koraka, prvo zamisao, onda napisat to na papir pa onda tek pisat na komp...a onda posli kad se ispraksiras papir dio se preskace, ide zamisao pa onda na komp...

pa sad ti pokusaj bez zamisli pisat u c-u pa cemo vidit sta ces dobit... Wink

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ana_math
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 13:14 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

a, kada cemo znati rezultate kolokvija? znam da je pisalo da su zalbe u pon u 18 sati, pa me zanima ima li sanse da rezultati budu na netu danas?
a, kada cemo znati rezultate kolokvija? znam da je pisalo da su zalbe u pon u 18 sati, pa me zanima ima li sanse da rezultati budu na netu danas?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:19 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dakle:
1. zadace - koje se rade na racunalu - su preteske jer nisu na papiru, a vi se ne snalazite na racunalu :roll:
2. kolokviji - koji se rade na papiru - su preteski jer se rade na papiru, a pravo programiranje ide na racunalu :roll:

Nadalje, sto se tice naziva kolegija... ako mi kolokvij nazovemo "Lagani kolokvij", vi cete pricati kako je kolokvij lagan bez obzira kakve zadatke stavimo? :twisted: Ili je ipak [b]sadrzaj[/b] vazniji od naziva? :P

Rezultati bi se trebali pojaviti na [url=http://web.math.hr/nastava/c/kolokviji_rezultati.php]sluzbenim stranicama[/url] sutra, vjerojatno oko podneva ili malo ranije. 8)
Dakle:
1. zadace - koje se rade na racunalu - su preteske jer nisu na papiru, a vi se ne snalazite na racunalu Rolling Eyes
2. kolokviji - koji se rade na papiru - su preteski jer se rade na papiru, a pravo programiranje ide na racunalu Rolling Eyes

Nadalje, sto se tice naziva kolegija... ako mi kolokvij nazovemo "Lagani kolokvij", vi cete pricati kako je kolokvij lagan bez obzira kakve zadatke stavimo? Twisted Evil Ili je ipak sadrzaj vazniji od naziva? Razz

Rezultati bi se trebali pojaviti na sluzbenim stranicama sutra, vjerojatno oko podneva ili malo ranije. Cool

[Vrh]
bla bla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 4

PostPostano: 13:23 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Dakle:
1. zadace - koje se rade na racunalu - su preteske jer nisu na papiru, a vi se ne snalazite na racunalu :roll:
2. kolokviji - koji se rade na papiru - su preteski jer se rade na papiru, a pravo programiranje ide na racunalu :roll:

[/quote]

slažem se u potpunosti !!!

mislim da svi govorimo ono što nam najviše paše ( u određenom trenutku )
vsego (napisa):
Dakle:
1. zadace - koje se rade na racunalu - su preteske jer nisu na papiru, a vi se ne snalazite na racunalu Rolling Eyes
2. kolokviji - koji se rade na papiru - su preteski jer se rade na papiru, a pravo programiranje ide na racunalu Rolling Eyes

[Vrh]
bojan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 25 - 1

PostPostano: 13:48 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bla bla"][quote="vsego"]Dakle:

[/quote]

mislim da svi govorimo ono što nam najviše paše ( u određenom trenutku )[/quote]

Da i ja odgovorim na neke stvari, ispričavam se što nisam ranije, ali nisam bio doma...

Dakle, rekao sam da je kolokvij pretežak, ali ne mislim da je teži od ovih prošlih godina. Naravno, 1. i 4. zadatak su svi trebali riješiti koji su se imalo pozabavili programiranjem ove godine, a usto su i prošli zadaću (kod mene je 4. zadatak bio manje-više isti kao i iz zadaće uz sitne promjene). Dakle, prošli bi...

Ali htio sam reći drugo... S obzirom koliko su se spustili kriteriji na ostalim predmetima (što ima smisla s obzirom na preopterećenost, tri kolokvija u tjedan dana, Bolonja, samo jedan popravni pokušaj...), mislim da je i ovdje trebalo biti lakše. Jer programiranje je mnogima, mnogima daleko najteži predmet na prvoj godini i to je većinom najveći problem ljudima za svladati. Ja nisam neki programer, ali bar imam iskustva iz QBasica i Visual Basica, dakle kužim neke stvari, ali dobar dio ljudi ima velikih problema sa shvaćanjem toga što je sasvim razumljivo.

Dakle, kažem da je pretežak u odnosu na ostale predmete, ali ne i da je teži no prošlih godina. Recimo, drugi zadatak nije bio problem, barem meni, samo je trebalo shvatiti što se želi i to se riješilo u par redaka. Ja sam ga doma doslovno identično napisao i nisam ništa trebao ispravljati, radi fantastično... No svodi se da za to treba ipak određeno iskustvo...
Što bi sad bilo da ja uzmem deset ljudi na košarku i za tjedan dana očekujem da gađaju trice 10/10?? Ne ide... :)

Usto, dajem prijedlog da se na vježbama počne zadavati više zadataka za vježbu... Mislim da bi to mnogo pomoglo... Eventualno jedan dodatni zadatak je premalo...

Toliko od mene...
bla bla (napisa):
vsego (napisa):
Dakle:

Da i ja odgovorim na neke stvari, ispričavam se što nisam ranije, ali nisam bio doma...

Dakle, rekao sam da je kolokvij pretežak, ali ne mislim da je teži od ovih prošlih godina. Naravno, 1. i 4. zadatak su svi trebali riješiti koji su se imalo pozabavili programiranjem ove godine, a usto su i prošli zadaću (kod mene je 4. zadatak bio manje-više isti kao i iz zadaće uz sitne promjene). Dakle, prošli bi...

Ali htio sam reći drugo... S obzirom koliko su se spustili kriteriji na ostalim predmetima (što ima smisla s obzirom na preopterećenost, tri kolokvija u tjedan dana, Bolonja, samo jedan popravni pokušaj...), mislim da je i ovdje trebalo biti lakše. Jer programiranje je mnogima, mnogima daleko najteži predmet na prvoj godini i to je većinom najveći problem ljudima za svladati. Ja nisam neki programer, ali bar imam iskustva iz QBasica i Visual Basica, dakle kužim neke stvari, ali dobar dio ljudi ima velikih problema sa shvaćanjem toga što je sasvim razumljivo.

Dakle, kažem da je pretežak u odnosu na ostale predmete, ali ne i da je teži no prošlih godina. Recimo, drugi zadatak nije bio problem, barem meni, samo je trebalo shvatiti što se želi i to se riješilo u par redaka. Ja sam ga doma doslovno identično napisao i nisam ništa trebao ispravljati, radi fantastično... No svodi se da za to treba ipak određeno iskustvo...
Što bi sad bilo da ja uzmem deset ljudi na košarku i za tjedan dana očekujem da gađaju trice 10/10?? Ne ide... Smile

Usto, dajem prijedlog da se na vježbama počne zadavati više zadataka za vježbu... Mislim da bi to mnogo pomoglo... Eventualno jedan dodatni zadatak je premalo...

Toliko od mene...

kika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 27 - 4

PostPostano: 14:41 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

da li mi netko moze potvrditi da su se promijenila neka pravila za zadace?
nesto sam cula u vezi toga,ali ne mogu nigdje naci nista sluzbeno u vezi toga.
da li mi netko moze potvrditi da su se promijenila neka pravila za zadace?
nesto sam cula u vezi toga,ali ne mogu nigdje naci nista sluzbeno u vezi toga.

[Vrh]
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 14:47 ned, 7. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bojan"]

Toliko od mene...[/quote]

karma++. podržavam 100%, više zadataka za vježbu na vježbama, više zadataka za zadaću, poredani po težini, a da najteži budu teži od onih koji će biti na kolokviju. (već sam rekao gore, iako sumnjam da će se to ostvariti, bilo bi sjajno kada bismo dobili i teorijske zadatke za vježbu tako da budemo što bolje pripremljeni za kolokvij)
bojan (napisa):

Toliko od mene...

karma++. podržavam 100%, više zadataka za vježbu na vježbama, više zadataka za zadaću, poredani po težini, a da najteži budu teži od onih koji će biti na kolokviju. (već sam rekao gore, iako sumnjam da će se to ostvariti, bilo bi sjajno kada bismo dobili i teorijske zadatke za vježbu tako da budemo što bolje pripremljeni za kolokvij)

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 2 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum