Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

kak izgleda usmeni kod prof. Rubčića

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 20:28 uto, 9. 5. 2006    Naslov: kak izgleda usmeni kod prof. Rubčića Citirajte i odgovorite

Dakle kako naslov kaže zanima me kako izgleda usmeni kod prof. Rubčića, da li neka pitanja pita češće od ostalih kakav je dojam i tako te stvari...

Još sam čuo sam da je netko usmeni pismeno polagao pa me zanima je li to stalno tako ili iznimka?
Dakle kako naslov kaže zanima me kako izgleda usmeni kod prof. Rubčića, da li neka pitanja pita češće od ostalih kakav je dojam i tako te stvari...

Još sam čuo sam da je netko usmeni pismeno polagao pa me zanima je li to stalno tako ili iznimka?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:29 uto, 9. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

naravno mislio sam na usmeni iz kojegija UOF1/2 za matematičare
naravno mislio sam na usmeni iz kojegija UOF1/2 za matematičare

[Vrh]
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 4

PostPostano: 15:04 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

dosad je profesor znao skupit ljude, najcesce u podmornici... lista po skripti i svakom daje po pet pitanja.. svi pisu svoje pa tko bude prvi gotov preda profesoru na pregled.. svaki zadatak se ocjenjuje u cetvrtinama :).. ako je ocjena negdje na granici onda zna jos pitati usmeno neko pitanje... a sto se tice cestih pitanja, toga se ne sjecam.. ima vec neko vrijeme otkad sam fiziku polagala.. (naravno, ovo sve se odnosi na ispite od prije godinu dana i vise, mozda je profesor u meduvremenu promijenio rutinu).. sretno :)
dosad je profesor znao skupit ljude, najcesce u podmornici... lista po skripti i svakom daje po pet pitanja.. svi pisu svoje pa tko bude prvi gotov preda profesoru na pregled.. svaki zadatak se ocjenjuje u cetvrtinama Smile.. ako je ocjena negdje na granici onda zna jos pitati usmeno neko pitanje... a sto se tice cestih pitanja, toga se ne sjecam.. ima vec neko vrijeme otkad sam fiziku polagala.. (naravno, ovo sve se odnosi na ispite od prije godinu dana i vise, mozda je profesor u meduvremenu promijenio rutinu).. sretno Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 15:30 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hmmm... zanimljivo

hvala anni na informacijama i dobrim željama
hmmm... zanimljivo

hvala anni na informacijama i dobrim željama

[Vrh]
Iki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 6 - 2

PostPostano: 16:17 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo ja nisam imal prof. Rupcica ali znam da prije 2-3 godine oni koji su ga imali su rekli da kad polozis pismeni taj pismeni ti vrijedi jedno vrijeme, pa makar padnes da ne mora sopet na pismeni.
evo ja nisam imal prof. Rupcica ali znam da prije 2-3 godine oni koji su ga imali su rekli da kad polozis pismeni taj pismeni ti vrijedi jedno vrijeme, pa makar padnes da ne mora sopet na pismeni.

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 16:46 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako upišeš u naš :arrow: [url=http://degiorgi.math.hr/forum/search.php]Pretražnik[/url] "Rubcic OR Rubčić", izbaci ti 12 topica. Evo onih korisnijih...

:arrow: [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1498&highlight=rubcic+++rub%E8i%E6]Usmeni kod prof. Rubčića(Fizika 1)[/url]

:arrow: [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=3394&highlight=rubcic+++rub%E8i%E6]Fizika 1[/url]
Ako upišeš u naš Arrow Pretražnik "Rubcic OR Rubčić", izbaci ti 12 topica. Evo onih korisnijih...

Arrow Usmeni kod prof. Rubčića(Fizika 1)

Arrow Fizika 1

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:49 sri, 10. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote] [b]anna napisa[/b]
dosad je profesor znao skupit ljude, najcesce u podmornici... [/quote]

a kaj je to podmornica?
Citat:
anna napisa
dosad je profesor znao skupit ljude, najcesce u podmornici...

a kaj je to podmornica?

[Vrh]
Ema
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 7:47 čet, 11. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jedna prostorija u zgradi fizike na trecem katu na sredini hodnika
jedna prostorija u zgradi fizike na trecem katu na sredini hodnika

[Vrh]
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 4

PostPostano: 12:10 čet, 11. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

a pismeni vrijedi jako duuuuugo.. .samo mu kazes kad si polozio a on te nadje na nekom popisu od prije par godina.. :)
a pismeni vrijedi jako duuuuugo.. .samo mu kazes kad si polozio a on te nadje na nekom popisu od prije par godina.. Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum