Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

popravni kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:19 pon, 22. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zalbe ce, gotovo sigurno, opet biti tamo gdje i one prije dva tjedna. 8)
Zalbe ce, gotovo sigurno, opet biti tamo gdje i one prije dva tjedna. Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 7 - 4

PostPostano: 15:36 pon, 22. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

moze li mi netko reci gdje su objavljeni rezultati na netu, ili kada ce biti i gdje??
moze li mi netko reci gdje su objavljeni rezultati na netu, ili kada ce biti i gdje??

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 16:13 pon, 22. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo, http://web.math.hr/nastava/c/
A mozes doci i na faks, jer su ti izvjeseni rezultati. :D
A mozes doci i na faks, jer su ti izvjeseni rezultati. Very Happy

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 4

PostPostano: 16:50 pon, 22. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Evo, http://web.math.hr/nastava/c/
A mozes doci i na faks, jer su ti izvjeseni rezultati. :D[/quote]

E, hvala ti puno. Nije mi se dalo do faksa, a sada kad vidim da sam prosao jos mi se manje ide na zalbe :) :) :D :D
andreao (napisa):
A mozes doci i na faks, jer su ti izvjeseni rezultati. Very Happy

E, hvala ti puno. Nije mi se dalo do faksa, a sada kad vidim da sam prosao jos mi se manje ide na zalbe Smile Smile Very Happy Very Happy

[Vrh]
roba59
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:15 pon, 22. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel može netko reći kolko bodova je za prolaz?

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:19 pon, 22. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="roba59"]Jel može netko reći kolko bodova je za prolaz?[/quote]

Kao i na prvom kolokviju: 20 od 40. 8)
roba59 (napisa):

Kao i na prvom kolokviju: 20 od 40. Cool

[Vrh]
Sasuke
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-5 = 11 - 16

PostPostano: 22:29 pon, 22. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zanima me sta ce sada biti sa onima koji su pali samo programiranje? da li ima sanse da i mi napisemo molbu kao i kod uur-a ( cula sam da je tako bilo) da izadjemo na drugi kolokvij i da ako ga prodjemo mozemo odgovarati usmeno prvi kolokvij, jer ipak moras znati sve osnove i gradivo iz prvog kolokvija da bi prosao drugi, zar ne?!

ili ako ne kako ili barem ako se ne zna sigurno da li cemo mi imati neki rok ili nesto u tom stilu u devetom mjesecu kako bi mogli poloziti taj kolegij?

da li smo mi automatski pali godinu i ne mozemo upisati drugu, te sljedece godine moramo polagati samo taj kolegij, ili mozemo redovno sve polagati osim one kolegije za koje je programiranje kolegij prethodnik.

mozemo li ikako dobiti te informacije i kome se obratiti ?

mislim da bi ipak trebali imati neku sansu, i bila bi zahvalna ako bi mi netko mogao dati bilo kakve informacije, jer sam stvarno u bedu :cry: , pogotovo zato jer sam bila skoro na granici sto se tice popravnog kolokvija i nije mi bas svejedno, pa bi htjela znati sta me ceka.

hvala
Zanima me sta ce sada biti sa onima koji su pali samo programiranje? da li ima sanse da i mi napisemo molbu kao i kod uur-a ( cula sam da je tako bilo) da izadjemo na drugi kolokvij i da ako ga prodjemo mozemo odgovarati usmeno prvi kolokvij, jer ipak moras znati sve osnove i gradivo iz prvog kolokvija da bi prosao drugi, zar ne?!

ili ako ne kako ili barem ako se ne zna sigurno da li cemo mi imati neki rok ili nesto u tom stilu u devetom mjesecu kako bi mogli poloziti taj kolegij?

da li smo mi automatski pali godinu i ne mozemo upisati drugu, te sljedece godine moramo polagati samo taj kolegij, ili mozemo redovno sve polagati osim one kolegije za koje je programiranje kolegij prethodnik.

mislim da bi ipak trebali imati neku sansu, i bila bi zahvalna ako bi mi netko mogao dati bilo kakve informacije, jer sam stvarno u bedu Crying or Very sad , pogotovo zato jer sam bila skoro na granici sto se tice popravnog kolokvija i nije mi bas svejedno, pa bi htjela znati sta me ceka.

hvala

nyx
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:03 uto, 23. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Na ova pitanja sam danas nekoliko puta odgovarao, pa sam malo umoran od toga i zato se unaprijed ispricavam ako bude nejasno. ;)

Za pocetak, najtocniji odgovor je: ne zna se. :(

[quote="Sasuke"]Zanima me sta ce sada biti sa onima koji su pali samo programiranje?[/quote]

Pali su kolegij. :(

[quote="Sasuke"]da li ima sanse da i mi napisemo molbu kao i kod uur-a ( cula sam da je tako bilo) da izadjemo na drugi kolokvij i da ako ga prodjemo mozemo odgovarati usmeno prvi kolokvij, jer ipak moras znati sve osnove i gradivo iz prvog kolokvija da bi prosao drugi, zar ne?![/quote]

Sanse za pisati molbu [b]uvijek[/b] ima (neovisno o kolegiju i tome sto se trazi) i to ne trebate vise posebno pitati. :D No, da li ce molba biti odobrena, drugi je par rukava. :? Moj [b]osobni[/b] stav je da takva molba nece biti odobrena, djelomicno i zbog losih rezultata u prvom semestru. :|

U svakom slucaju, ta odluka je na voditeljima kolegija, a oni ju sigurno nece razmatrati dok vi ne napisete i predate molbu (ovo opet vrijedi generalno, a ne samo za Programiranje). :)

[quote="Sasuke"]ili ako ne kako ili barem ako se ne zna sigurno da li cemo mi imati neki rok ili nesto u tom stilu u devetom mjesecu kako bi mogli poloziti taj kolegij?[/quote]

[b]Moguce je[/b] da ce biti dodatne nastave, ali to se za sada ne zna (ili barem ja ne znam). :( Opet [b]osobni[/b] stav: mislim da ce dodatna nastava ovisiti i o rezultatima dodatne nastave koja se sada izvodi, tj. o tome da li se toliki trud "isplati" ili smo spasili statisticki zanemariv broj studenata... :|

[quote="Sasuke"]da li smo mi automatski pali godinu i ne mozemo upisati drugu, te sljedece godine moramo polagati samo taj kolegij, ili mozemo redovno sve polagati osim one kolegije za koje je programiranje kolegij prethodnik.[/quote]

Kako je vec vise puta i receno i napisano, moci cete upisati sljedbenike svih kolegija koje ste polozili. 8)

Pad godine je nesto sto u Bolonji ne bi trebalo postojati. :? Upisujes kolegije i, kad nekog polozis, upisujes nasljednike. 8)

Problem je u Ministarstvu (da li ce "polozenom godinom" uvjetovati neka studentska prava) i u Stautu Sveucilista (koji propisuje da student mora ispuniti sve preuzete obveze, tj. upisane kolegije). :( Nisam siguran u pravn(ick)e formulacije, ali poanta je otprilike tu. ;)

[quote="Sasuke"]mozemo li ikako dobiti te informacije i kome se obratiti ?[/quote]

Prodekanica je svakako najbolja adresa, a cuo sam da je izrazito susretljiva i voljna odgovoriti na pitanja. 8) Jedino bi mozda bilo dobro da se organizirate i da vas nekoliko sve ispita, da joj ne ulijece previse studenata s istim pitanjima. ;)

Jos jedan [b]osobni[/b] prijedlog: sada se bavite kolegijima koje mozete poloziti, a - kad to prodje (dakle, preko ljeta) - naucite C kako spada. :tso: Nemojte cekati da se nesto odobri u rujnu, pa tek onda na brzinu "uciti" jer ce rezultat vjerojatno biti podjednako tragican kao i sada. :( A ako u rujnu ne bude nista odobreno... znanje vam moze samo pomoci u drugom semestru nagodinu. 8)
Na ova pitanja sam danas nekoliko puta odgovarao, pa sam malo umoran od toga i zato se unaprijed ispricavam ako bude nejasno. Wink

Za pocetak, najtocniji odgovor je: ne zna se. Sad

Sasuke (napisa):
Zanima me sta ce sada biti sa onima koji su pali samo programiranje?

Pali su kolegij. Sad

Sasuke (napisa):
da li ima sanse da i mi napisemo molbu kao i kod uur-a ( cula sam da je tako bilo) da izadjemo na drugi kolokvij i da ako ga prodjemo mozemo odgovarati usmeno prvi kolokvij, jer ipak moras znati sve osnove i gradivo iz prvog kolokvija da bi prosao drugi, zar ne?!

Sanse za pisati molbu uvijek ima (neovisno o kolegiju i tome sto se trazi) i to ne trebate vise posebno pitati. Very Happy No, da li ce molba biti odobrena, drugi je par rukava. Confused Moj osobni stav je da takva molba nece biti odobrena, djelomicno i zbog losih rezultata u prvom semestru. Neutral

U svakom slucaju, ta odluka je na voditeljima kolegija, a oni ju sigurno nece razmatrati dok vi ne napisete i predate molbu (ovo opet vrijedi generalno, a ne samo za Programiranje). Smile

Sasuke (napisa):

Moguce je da ce biti dodatne nastave, ali to se za sada ne zna (ili barem ja ne znam). Sad Opet osobni stav: mislim da ce dodatna nastava ovisiti i o rezultatima dodatne nastave koja se sada izvodi, tj. o tome da li se toliki trud "isplati" ili smo spasili statisticki zanemariv broj studenata... Neutral

Sasuke (napisa):

Kako je vec vise puta i receno i napisano, moci cete upisati sljedbenike svih kolegija koje ste polozili. Cool

Pad godine je nesto sto u Bolonji ne bi trebalo postojati. Confused Upisujes kolegije i, kad nekog polozis, upisujes nasljednike. Cool

Problem je u Ministarstvu (da li ce "polozenom godinom" uvjetovati neka studentska prava) i u Stautu Sveucilista (koji propisuje da student mora ispuniti sve preuzete obveze, tj. upisane kolegije). Sad Nisam siguran u pravn(ick)e formulacije, ali poanta je otprilike tu. Wink

Sasuke (napisa):

Prodekanica je svakako najbolja adresa, a cuo sam da je izrazito susretljiva i voljna odgovoriti na pitanja. Cool Jedino bi mozda bilo dobro da se organizirate i da vas nekoliko sve ispita, da joj ne ulijece previse studenata s istim pitanjima. Wink

Jos jedan osobni prijedlog: sada se bavite kolegijima koje mozete poloziti, a - kad to prodje (dakle, preko ljeta) - naucite C kako spada. Trudim Se Objasniti... Nemojte cekati da se nesto odobri u rujnu, pa tek onda na brzinu "uciti" jer ce rezultat vjerojatno biti podjednako tragican kao i sada. Sad A ako u rujnu ne bude nista odobreno... znanje vam moze samo pomoci u drugom semestru nagodinu. Cool

[Vrh]
Bug
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 35 - 15

PostPostano: 14:44 uto, 23. 5. 2006    Naslov: kol Citirajte i odgovorite

[quote="Sasuke"]ili ako ne kako ili barem ako se ne zna sigurno da li cemo mi imati neki rok ili nesto u tom stilu u devetom mjesecu kako bi mogli poloziti taj kolegij?[/quote]

[quote="vsego"]
[b]Moguce je[/b] da ce biti dodatne nastave, ali to se za sada ne zna (ili barem ja ne znam). :( Opet [b]osobni[/b] stav: mislim da ce dodatna nastava ovisiti i o rezultatima dodatne nastave koja se sada izvodi, tj. o tome da li se toliki trud "isplati" ili smo spasili statisticki zanemariv broj studenata... :|
[/quote]

E pa sa vsegom se ne bih slozio u vezi s ovim, da se spasi samo 10 studenata, mislim da je uspjeh, zamisli samo kako se osjecaju ljudi kad shvate da se nekom ne da samo radi toga...
To Svakako ne bi bilo u redu, a ako tako mislite vecina demosa onda vas treba :snipersmile: :2gunfire:
Sasuke (napisa):

vsego (napisa):

Moguce je da ce biti dodatne nastave, ali to se za sada ne zna (ili barem ja ne znam). Sad Opet osobni stav: mislim da ce dodatna nastava ovisiti i o rezultatima dodatne nastave koja se sada izvodi, tj. o tome da li se toliki trud "isplati" ili smo spasili statisticki zanemariv broj studenata... Neutral

E pa sa vsegom se ne bih slozio u vezi s ovim, da se spasi samo 10 studenata, mislim da je uspjeh, zamisli samo kako se osjecaju ljudi kad shvate da se nekom ne da samo radi toga...
To Svakako ne bi bilo u redu, a ako tako mislite vecina demosa onda vas treba #Sniper #2gunfire

Non scholae, sed vitae discimus
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
suziQ
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 14:48 uto, 23. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel ikako moguće da se na netu objave zadaci i rješenja sa popravnog kolokvija??
jel ikako moguće da se na netu objave zadaci i rješenja sa popravnog kolokvija??

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:00 uto, 23. 5. 2006    Naslov: Re: kol Citirajte i odgovorite

[quote="Bug"]E pa sa vsegom se ne bih slozio u vezi s ovim, da se spasi samo 10 studenata, mislim da je uspjeh, zamisli samo kako se osjecaju ljudi kad shvate da se nekom ne da samo radi toga...
To Svakako ne bi bilo u redu, a ako tako mislite vecina demosa onda vas treba :snipersmile: :2gunfire:[/quote]

1. vsego je asistent, a [color=darkred]ti svoje nasilne sklonosti prema demosima ispolji negdje drugdje, a ne ovdje[/color]. :evil:

2. Ja sam napisao da "mislim da ce dodatna nastava ovisiti i o rezultatima dodatne nastave...", a ne i da bi tako trebalo biti. :evil:

Ovdje se stvarno vise ne isplati odgovarati studentima na nista sto nije strogo vezano uz gradivo... :roll:

@suziQ: vjerojatno samo zadaci; pitat cu kolege, pa provjeri [url=http://web.math.hr/nastava/c/kolokviji_rezultati.php]na webu[/url] za koji dan. ;)
Bug (napisa):
To Svakako ne bi bilo u redu, a ako tako mislite vecina demosa onda vas treba #Sniper #2gunfire

1. vsego je asistent, a ti svoje nasilne sklonosti prema demosima ispolji negdje drugdje, a ne ovdje. Evil or Very Mad

2. Ja sam napisao da "mislim da ce dodatna nastava ovisiti i o rezultatima dodatne nastave...", a ne i da bi tako trebalo biti. Evil or Very Mad

Ovdje se stvarno vise ne isplati odgovarati studentima na nista sto nije strogo vezano uz gradivo... Rolling Eyes

@suziQ: vjerojatno samo zadaci; pitat cu kolege, pa provjeri na webu za koji dan. Wink

[Vrh]
Bug
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

20 = 35 - 15

PostPostano: 15:41 uto, 23. 5. 2006    Naslov: Re: kol Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
1. vsego je asistent, a [color=darkred]ti svoje nasilne sklonosti prema demosima ispolji negdje drugdje, a ne ovdje[/color]. :evil:

[/quote]

Nemam ja nikakve nasilne sklonosti prema demosima, samo me ljuti sta nekima uopce nije stalo do studenata...

DA se razumijemo ima i ok demosa...
vsego (napisa):

1. vsego je asistent, a ti svoje nasilne sklonosti prema demosima ispolji negdje drugdje, a ne ovdje. Evil or Very Mad

Nemam ja nikakve nasilne sklonosti prema demosima, samo me ljuti sta nekima uopce nije stalo do studenata...

DA se razumijemo ima i ok demosa...

Non scholae, sed vitae discimus
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:00 uto, 23. 5. 2006    Naslov: Re: kol Citirajte i odgovorite

[quote="Bug"]Nemam ja nikakve nasilne sklonosti prema demosima, samo me ljuti sta nekima uopce nije stalo do studenata...[/quote]

Imenuj, argumentiraj i proslijedi ili nadleznom nastavniku ili [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=879]ovdje[/url] (preporucam ovo prvo). 8) Ovako, neargumentirano, nema nikakvu tezinu... :(
Bug (napisa):

Imenuj, argumentiraj i proslijedi ili nadleznom nastavniku ili ovdje (preporucam ovo prvo). Cool Ovako, neargumentirano, nema nikakvu tezinu... Sad

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 16:27 uto, 23. 5. 2006    Naslov: Re: kol Citirajte i odgovorite

[quote="Bug"]
Nemam ja nikakve nasilne sklonosti prema demosima, samo me ljuti sta nekima uopce nije stalo do studenata...[/quote]
Demosi su takodjer studenti, tako da je tvrdnja da demosima nije stalo do studenata (blago) paradoksalna.
Bug (napisa):

Demosi su takodjer studenti, tako da je tvrdnja da demosima nije stalo do studenata (blago) paradoksalna.

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 8:50 sri, 24. 5. 2006    Naslov: Re: kol Citirajte i odgovorite

[quote="Bug"][quote="vsego"]
[/quote]

E pa sa vsegom se ne bih slozio u vezi s ovim, da se spasi samo 10 studenata, mislim da je uspjeh, zamisli samo kako se osjecaju ljudi kad shvate da se nekom ne da samo radi toga...[/quote]

Radi se o tome da su kapaciteti faksa ograniceni. Sigurno je uspjeh ako bilo koji student uspije poloziti kolegij koji mu je tezak, samo je pitanje cijene tog uspjeha. Primjer dopunske iz EM1: odobrena je za 12 studenata, prvom kolokviju pristupilo je 8 studenata, polozilo ga 6. Nadam se da ce tih 6 uspjeti poloziti EM1 do kraja semestra.

Fakultet je za tih 12 studenata ulozio nastavno zaduzenje od 2 sata tjedno jednog docenta. O istom trosku mogao je:
-organizirati neki napredni sadrzaj za 20-tak najboljih studenata,
-podijeliti studente na nekom od redovnih kolegija iz 2. semestra u vise grupa, u cilju priblizavanja Bolonjskom idealu od 30 studenata po grupi.

Prema dosadasnjim rezultatima smatram dopunsku nastavu iz EM1 uspjesnom, ali ako me itko bude pitao treba li isto ponoviti iduce akademske godine reci cu ne. Sistem u kojem 70% vremena i kapaciteta ulazemo u onih 10% studenata koji pokazuju najlosije rezultate smatram neracionalnim gospodarenjem resursima.
Bug (napisa):
vsego (napisa):

Radi se o tome da su kapaciteti faksa ograniceni. Sigurno je uspjeh ako bilo koji student uspije poloziti kolegij koji mu je tezak, samo je pitanje cijene tog uspjeha. Primjer dopunske iz EM1: odobrena je za 12 studenata, prvom kolokviju pristupilo je 8 studenata, polozilo ga 6. Nadam se da ce tih 6 uspjeti poloziti EM1 do kraja semestra.

Fakultet je za tih 12 studenata ulozio nastavno zaduzenje od 2 sata tjedno jednog docenta. O istom trosku mogao je:
-organizirati neki napredni sadrzaj za 20-tak najboljih studenata,
-podijeliti studente na nekom od redovnih kolegija iz 2. semestra u vise grupa, u cilju priblizavanja Bolonjskom idealu od 30 studenata po grupi.

Prema dosadasnjim rezultatima smatram dopunsku nastavu iz EM1 uspjesnom, ali ako me itko bude pitao treba li isto ponoviti iduce akademske godine reci cu ne. Sistem u kojem 70% vremena i kapaciteta ulazemo u onih 10% studenata koji pokazuju najlosije rezultate smatram neracionalnim gospodarenjem resursima.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
suziQ
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 14:36 ned, 4. 6. 2006    Naslov: Re: kol Citirajte i odgovorite

moje pitanje je bilo da li će zadaci sa popravnog kolokvija biti objavljeni.
[quote="vsego"]

@suziQ: vjerojatno samo zadaci; pitat cu kolege, pa provjeri [url=http://web.math.hr/nastava/c/kolokviji_rezultati.php]na webu[/url] za koji dan. ;)[/quote]
provjerila sam pa ništa...htjela bih rješit neke zadatke da vidim šta mi je krivo i da znam za ubuduće...
moje pitanje je bilo da li će zadaci sa popravnog kolokvija biti objavljeni.
vsego (napisa):

@suziQ: vjerojatno samo zadaci; pitat cu kolege, pa provjeri na webu za koji dan. Wink

provjerila sam pa ništa...htjela bih rješit neke zadatke da vidim šta mi je krivo i da znam za ubuduće...

Gost

PostPostano: 16:22 sri, 28. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

hoće li bit objavljeni kolokviji i rješenja ili bar prezentacija rješenja
hoće li bit objavljeni kolokviji i rješenja ili bar prezentacija rješenja

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 15:45 čet, 29. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

da ti ne zatrpavam pm :roll: jer mi znas rec do kad bi se trebalo znat dal će bit odobreno objavljivanje zadataka na netu?
da ti ne zatrpavam pm Rolling Eyes jer mi znas rec do kad bi se trebalo znat dal će bit odobreno objavljivanje zadataka na netu?

Gost

PostPostano: 17:21 čet, 29. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel iko zna koliko maksimalno bodova možemo "osvojit" na popravnom?
jel iko zna koliko maksimalno bodova možemo "osvojit" na popravnom?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:43 čet, 29. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za objavu ne znam (pitah vec; cekam odgovor). :?

Max.br. bodova isti kao na originalu. 8) Isto gradivo, zadaci drugaciji (dakle [b]ne[/b] na "isti kalup"). 8)
Za objavu ne znam (pitah vec; cekam odgovor). Confused

Max.br. bodova isti kao na originalu. Cool Isto gradivo, zadaci drugaciji (dakle ne na "isti kalup"). Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum