Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

3. zadaća iz MA2
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:54 uto, 6. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="multiplex"][quote="vsego"]Neko od profesora mi je rekao da je to zadnji dan usmenih za "prvu rundu" [ :shock: ], tako da mislim da Alen nije fulao... :?[/quote]
Hmmm..... Pobrisat ću onda to što piše na stranicama od MA da ne zbunjuje. Nadam se da će se uskoro službeno znati termini.[/quote]

Nasao sam! :D Dakle, u Zeljkinom mailu koji se bavi rasporedom kolokvija spominju se i ispitni rokovi:

[quote="Zeljkin mail"]21. 6. – 28. 6. 2006. od 9 i od 12 sati (srijeda - srijeda)
5. 7. – 12. 7. 2006. od 9 i od 12 sati (srijeda - srijeda)[/quote]

Cini se da su neki profesori to interpretirali kao "termini za usmene" jer se nalazi u mailu rasporedu drugog kolokvija za prvu godinu. :?

:arrow: Mislim da ipak [b]NIJE[/b] tako grubo fixirano kad trebaju biti usmeni. 8) Ipak, nije naodmet provjeriti (nama na C-u to ne treba). :|
multiplex (napisa):
vsego (napisa):
Neko od profesora mi je rekao da je to zadnji dan usmenih za "prvu rundu" [ Shocked ], tako da mislim da Alen nije fulao... Confused

Hmmm..... Pobrisat ću onda to što piše na stranicama od MA da ne zbunjuje. Nadam se da će se uskoro službeno znati termini.

Nasao sam! Very Happy Dakle, u Zeljkinom mailu koji se bavi rasporedom kolokvija spominju se i ispitni rokovi:

Zeljkin mail (napisa):
21. 6. – 28. 6. 2006. od 9 i od 12 sati (srijeda - srijeda)
5. 7. – 12. 7. 2006. od 9 i od 12 sati (srijeda - srijeda)

Cini se da su neki profesori to interpretirali kao "termini za usmene" jer se nalazi u mailu rasporedu drugog kolokvija za prvu godinu. Confused

Arrow Mislim da ipak NIJE tako grubo fixirano kad trebaju biti usmeni. Cool Ipak, nije naodmet provjeriti (nama na C-u to ne treba). Neutral

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 18:05 uto, 6. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dakle ovako, profesor Šikić je ovako objasnio:

počinje pitat od 26.6. i pita do 15.7. Nećemo se više sami upisivat, nego će nas on sam rasporedit, u pravilu oni s najbolje riješenim kolokvijima idu prvi na usmeni, a u prvom tjednu će pitat lakšim tempom (prije je pitao do 20 na dan, a sad će to valjda bit 5-10). Sljedeći tjedan ide punim tempom, itd.

Znači, usmeni iz LA i MA počinju od tjedna kad je kolokvij iz c-a.

Sve će još prof. Šikić ponovit sutra na nastavi.

počinje pitat od 26.6. i pita do 15.7. Nećemo se više sami upisivat, nego će nas on sam rasporedit, u pravilu oni s najbolje riješenim kolokvijima idu prvi na usmeni, a u prvom tjednu će pitat lakšim tempom (prije je pitao do 20 na dan, a sad će to valjda bit 5-10). Sljedeći tjedan ide punim tempom, itd.

nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 18:17 uto, 6. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

OK dakle moj zivot je:

u petak pisem analizu saznam sa subote na nedjelju da u pon imam usmeni i tada naravno pisem c i onda u utorak imam lineranu i odgovaram u srijedu ako imam srece u cetvrtak i onda u petak iimam elementarnu i onda UMREM!
OK dakle moj zivot je:

u petak pisem analizu saznam sa subote na nedjelju da u pon imam usmeni i tada naravno pisem c i onda u utorak imam lineranu i odgovaram u srijedu ako imam srece u cetvrtak i onda u petak iimam elementarnu i onda UMREM!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
25 = 27 - 2

PostPostano: 18:25 uto, 6. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="alen"]Dakle ovako, profesor Šikić je ovako objasnio:

Sve će još prof. Šikić ponovit sutra na nastavi.[/quote]

:roll: odakle ti kupiš te informacije? :roll:
alen (napisa):

Rolling Eyes odakle ti kupiš te informacije? Rolling Eyes

[Vrh]
alen
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

132 = 230 - 98

PostPostano: 18:28 uto, 6. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vanish"] :roll: odakle ti kupiš te informacije? :roll:[/quote]

Ne izazivaj vraga... bila si samnom dok je to objašanjavao, al si mu se sigurno zagledala u oči pa nisi slušala šta priča :twisted:
vanish (napisa):

Ne izazivaj vraga... bila si samnom dok je to objašanjavao, al si mu se sigurno zagledala u oči pa nisi slušala šta priča Twisted Evil

vanish
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
25 = 27 - 2

PostPostano: 18:33 uto, 6. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="alen"][quote="vanish"] :roll: odakle ti kupiš te informacije? :roll:[/quote]

Ne izazivaj vraga... bila si samnom dok je to objašanjavao, al si mu se sigurno zagledala u oči pa nisi slušala šta priča :twisted:[/quote]

nnnnnda........baš si cili vražji.....mislim da se više nikad neću pojavit na faksu jer mi je sada tako, tako...tak Neugodno
alen (napisa):
vanish (napisa):

Ne izazivaj vraga... bila si samnom dok je to objašanjavao, al si mu se sigurno zagledala u oči pa nisi slušala šta priča Twisted Evil

nnnnnda........baš si cili vražji.....mislim da se više nikad neću pojavit na faksu jer mi je sada tako, tako...tak Neugodno

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum