Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Petar Bezjak, ZA ili PROTIV?
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
lijeni_color_drugi_p
ut

Gost

PostPostano: 16:15 ned, 25. 5. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]
Ah, color, lijenčino jedna, ni ulogorati ti se više neda. C, c, c... :wink: :lol:[/quote]
:smilecolros: =:silly:
[quote="steelworker"]
Da, mislil sam si baš o tome. Poslije toga više neću spavati, samo ću odgovarati na pitanja. :wink:[/quote]
... ups ... sorry... bolje mi je da :silence:... :wink: :lol:
:smilecolros: =:silly:
steelworker (napisa):

Ah, color, lijenčino jedna, ni ulogorati ti se više neda. C, c, c... Wink Laughing

#Smile_colors =#Silly
steelworker (napisa):

Da, mislil sam si baš o tome. Poslije toga više neću spavati, samo ću odgovarati na pitanja. Wink

... ups ... sorry... bolje mi je da Enjoy the silence...... Wink Laughing
#Smile_colors =#Silly

[Vrh]
megnut inc.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0
Lokacija: zagreb, hrvatska, balkan-ili-blizu, europa, planeta zamlja

PostPostano: 10:04 čet, 19. 6. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://www.sz-watch.org/

zanimljiv linkic za ovu problematiku.
http://www.sz-watch.org/

zanimljiv linkic za ovu problematiku.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:45 čet, 19. 6. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Izgleda da je SUMA konacno dobila [url=http://www.sz-watch.org/viewforum.php?f=9]svoj forum[/url], svidjalo se to njima ili ne. Predlazem kolegi megnutu da se javi za moderatora :twisted:
Izgleda da je SUMA konacno dobila svoj forum, svidjalo se to njima ili ne. Predlazem kolegi megnutu da se javi za moderatora Twisted Evil

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 13:10 čet, 19. 6. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

link na [url=http://www.sz-watch.org/index.php]naslovnicu[/url]
link na naslovnicu

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-18 = 43 - 61

PostPostano: 13:07 pet, 20. 6. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Izgleda da je SUMA konacno dobila [url=http://www.sz-watch.org/viewforum.php?f=9]svoj forum[/url], svidjalo se to njima ili ne. Predlazem kolegi megnutu da se javi za moderatora :twisted:[/quote]

[quote="sz-watch"]Ovo sada je vazno: kako su "domari" ti koji mogu brisati, micati i editirati postove, trebaju biti netko kome ce citateljstvo vjerovati - kako je skoro nemoguce naci nekoga tko bi odgovarao svima , next best thing je da budu izabrani nasumice i cesto mijenjani. Zbog toga, predstavnici udruga/podruznica/whatever koji su zainteresirani za 'domarenje' se svaki mjesec "ubacuju u bubanj" i izvlaci se koji ce forum paziti taj mjesec. Da, znam da ce nekom FF-ovcu biti pain in the ass pratiti rasprave o PMF-u, ako ga to zapadne, ali to ce biti pod a) edukativno iskustvo te pod b) biti ce veci stupanj nepristranosti nego kada bi npr. Madjer bio moderator tog foruma. [/quote]
krcko (napisa):
Izgleda da je SUMA konacno dobila svoj forum, svidjalo se to njima ili ne. Predlazem kolegi megnutu da se javi za moderatora Twisted Evil

sz-watch (napisa):
Ovo sada je vazno: kako su "domari" ti koji mogu brisati, micati i editirati postove, trebaju biti netko kome ce citateljstvo vjerovati - kako je skoro nemoguce naci nekoga tko bi odgovarao svima , next best thing je da budu izabrani nasumice i cesto mijenjani. Zbog toga, predstavnici udruga/podruznica/whatever koji su zainteresirani za 'domarenje' se svaki mjesec "ubacuju u bubanj" i izvlaci se koji ce forum paziti taj mjesec. Da, znam da ce nekom FF-ovcu biti pain in the ass pratiti rasprave o PMF-u, ako ga to zapadne, ali to ce biti pod a) edukativno iskustvo te pod b) biti ce veci stupanj nepristranosti nego kada bi npr. Madjer bio moderator tog foruma.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gost

PostPostano: 9:10 pet, 27. 6. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma taj covjek me svakim danom iznova iznenadi :).

Znali smo da je bivsi predsjednik zaposlen, ali koliko zaposlen niste imali pojma - naime, [b]covjek studira ne samo u Zagrebu, vec i u Splitu[/b]! Tocnije, na Veleucilistu u Splitu (onom istom koje MZT prijeti zatvoriti zbog lose kvalitete programa). To ukazuje na rjesenje misterija oko visekratnog upisivanja iste godine na matematici - nije lako dva faksa studirat :twisted:!

Prema [url=http://www.sz-watch.org/viewtopic.php?t=56]upisniku Hrvatskih Studentskih Zborova[/url], Petar Bezjak je bio do prije 2 mjeseca i ovlasteni zastupnik Studentskog Zbora Veleucilista u Splitu (predsjednik?). A samim time je morao biti i student tamo.

Ostavljam drugima ako im se da da komentiraju moralnost, smislenost, zakonitost svega toga dalje... Sto se mene tice, no comment...

Samo me zanima... Jeste li vi znali za to? Da studira na VESTu i da je i tamo bio predsjednik njihovog SZa (ili "ovlasten za zastupanje", stogod to znacilo). Ivancica, Steelworker, ostali?
Ma taj covjek me svakim danom iznova iznenadi Smile.

Znali smo da je bivsi predsjednik zaposlen, ali koliko zaposlen niste imali pojma - naime, covjek studira ne samo u Zagrebu, vec i u Splitu! Tocnije, na Veleucilistu u Splitu (onom istom koje MZT prijeti zatvoriti zbog lose kvalitete programa). To ukazuje na rjesenje misterija oko visekratnog upisivanja iste godine na matematici - nije lako dva faksa studirat Twisted Evil!

Prema upisniku Hrvatskih Studentskih Zborova, Petar Bezjak je bio do prije 2 mjeseca i ovlasteni zastupnik Studentskog Zbora Veleucilista u Splitu (predsjednik?). A samim time je morao biti i student tamo.

Ostavljam drugima ako im se da da komentiraju moralnost, smislenost, zakonitost svega toga dalje... Sto se mene tice, no comment...

Samo me zanima... Jeste li vi znali za to? Da studira na VESTu i da je i tamo bio predsjednik njihovog SZa (ili "ovlasten za zastupanje", stogod to znacilo). Ivancica, Steelworker, ostali?

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 13:00 pet, 27. 6. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ma taj covjek me svakim danom iznova iznenadi :).[/quote]Mene više niš ne iznenađuje u vezi njega.
[quote="Anonymous"]Znali smo da je bivsi predsjednik zaposlen, ali koliko zaposlen niste imali pojma - naime, [b]covjek studira ne samo u Zagrebu, vec i u Splitu[/b]![/quote]Znal sam to. On se time ponosi kolko sam ja skuzil. Makar ja ne bi rekao da on studira u ZG-u i ST-u, vec bi rekao da on [i]studira[/i] u ZG-u i ST-u.[quote="Anonymous"]Prema [url=http://www.sz-watch.org/viewtopic.php?t=56]upisniku Hrvatskih Studentskih Zborova[/url], Petar Bezjak je bio do prije 2 mjeseca i ovlasteni zastupnik Studentskog Zbora Veleucilista u Splitu (predsjednik?).[/quote]To nisam znal, al me ne čudi, pa tak je i tu u ZG-u u SZ-PMF-MO-u i u SZ-PMF-u.
[quote="Anonymous"]Samo me zanima... Jeste li vi znali za to? Da studira na VESTu i da je i tamo bio predsjednik njihovog SZa (ili "ovlasten za zastupanje", stogod to znacilo). Ivancica, Steelworker, ostali?[/quote]Da ponovim, znal sam da studira, ali ne da je i tamo predstavnik. Ja sam mu prigovarao i još uvijek to činim zbog ovoga što je radio kao moj predstavnik (predsjednik SZ-PMF-a), a nije mi bilo do kopanja ruznog veša od okolo i korištenje toga za neke . Ne kažem da je to kopanje ružnog veša loše, dapače može dati neku opću sliku kakav je čovac i na kaj se treba paziti, no opet ja volim gledat kaj čovjek konkretno lokalno radi i to sam i gledao i nikak nisam zadovoljan s time što sam vidio.

Mene to tolko ne dira više me brinu ti pravilnici koje je skupština donjela (slično kao i proračun, bez pravog proučavanja stvari po meni) po kojima defakto, on, PB može obavljat sve poslove koje je započeo prije nego je smijenjen i još puno puno takvih stvarčica. Užas. Imate malu analizu toga [url=http://www.sz-watch.org/viewtopic.php?t=36]ovdje[/url]. Naravno medju njima je onaj da samo on smije sazvati sjednicu...
A kad su doneseni ti pravilnici, isti dan (samo kasnije) kad smo mi sazvali sjednicu sa tockom dnevnog reda o izglasavanju nepovjerenja njemu - PB-u. Hmm, koje li slučajnosti da su se ti pravilnici bas tada nasli predloziti. Zapravo ta sjednica SZ-a (na kojoj su doneseni ti pravilnici) je bila u ponedjeljak, a ljudi su papire(prijedloge tih pravilnika i osatalo) dobili u petak, no bilo je manje pravilnika u tim prijedlozima i onda u ponedjeljak na sjednici odjednom malo veci broj pravilnika. Hmm, mozda zato sto je vidio da ce biti smijenjen, pa ajmo se odmah osigurati da bez obzira na smjenu i dalje drzim funkciju. I eto on je jos uvijek na svojoj funkciji predsjednika SZ-ZG-a zahvaljujuci svojim politickim igricama. A volja birackog tijela? Ma mi (10 od 16 predstavnika u predsjedništvu SZ-PMFa) smo samo šaćica huškača kak on veli i ne predstavljamo većinu. Hmm... 10>6, 10>16/2. Meni to zgleda kao većina. Nismo mi bezvezna skupina studenata nego izabrani predstavnici studenata, pa po tome ih predstavljamo. No eto on još uvijek ne vidi nikakvog razloga da odstupi sa svog mjesta (ne vidi dokaza da ga ljudi ne žele na toj funkciji, trebalo bi provesti anketu po njemu...) i igra se svojih političkih igrica.
Anonymous (napisa):
Mene više niš ne iznenađuje u vezi njega.
Anonymous (napisa):
Znali smo da je bivsi predsjednik zaposlen, ali koliko zaposlen niste imali pojma - naime, covjek studira ne samo u Zagrebu, vec i u Splitu!
Znal sam to. On se time ponosi kolko sam ja skuzil. Makar ja ne bi rekao da on studira u ZG-u i ST-u, vec bi rekao da on studira u ZG-u i ST-u.
Anonymous (napisa):
Prema upisniku Hrvatskih Studentskih Zborova, Petar Bezjak je bio do prije 2 mjeseca i ovlasteni zastupnik Studentskog Zbora Veleucilista u Splitu (predsjednik?).
To nisam znal, al me ne čudi, pa tak je i tu u ZG-u u SZ-PMF-MO-u i u SZ-PMF-u.
Anonymous (napisa):
Da ponovim, znal sam da studira, ali ne da je i tamo predstavnik. Ja sam mu prigovarao i još uvijek to činim zbog ovoga što je radio kao moj predstavnik (predsjednik SZ-PMF-a), a nije mi bilo do kopanja ruznog veša od okolo i korištenje toga za neke . Ne kažem da je to kopanje ružnog veša loše, dapače može dati neku opću sliku kakav je čovac i na kaj se treba paziti, no opet ja volim gledat kaj čovjek konkretno lokalno radi i to sam i gledao i nikak nisam zadovoljan s time što sam vidio.

Mene to tolko ne dira više me brinu ti pravilnici koje je skupština donjela (slično kao i proračun, bez pravog proučavanja stvari po meni) po kojima defakto, on, PB može obavljat sve poslove koje je započeo prije nego je smijenjen i još puno puno takvih stvarčica. Užas. Imate malu analizu toga ovdje. Naravno medju njima je onaj da samo on smije sazvati sjednicu...
A kad su doneseni ti pravilnici, isti dan (samo kasnije) kad smo mi sazvali sjednicu sa tockom dnevnog reda o izglasavanju nepovjerenja njemu - PB-u. Hmm, koje li slučajnosti da su se ti pravilnici bas tada nasli predloziti. Zapravo ta sjednica SZ-a (na kojoj su doneseni ti pravilnici) je bila u ponedjeljak, a ljudi su papire(prijedloge tih pravilnika i osatalo) dobili u petak, no bilo je manje pravilnika u tim prijedlozima i onda u ponedjeljak na sjednici odjednom malo veci broj pravilnika. Hmm, mozda zato sto je vidio da ce biti smijenjen, pa ajmo se odmah osigurati da bez obzira na smjenu i dalje drzim funkciju. I eto on je jos uvijek na svojoj funkciji predsjednika SZ-ZG-a zahvaljujuci svojim politickim igricama. A volja birackog tijela? Ma mi (10 od 16 predstavnika u predsjedništvu SZ-PMFa) smo samo šaćica huškača kak on veli i ne predstavljamo većinu. Hmm... 10>6, 10>16/2. Meni to zgleda kao većina. Nismo mi bezvezna skupina studenata nego izabrani predstavnici studenata, pa po tome ih predstavljamo. No eto on još uvijek ne vidi nikakvog razloga da odstupi sa svog mjesta (ne vidi dokaza da ga ljudi ne žele na toj funkciji, trebalo bi provesti anketu po njemu...) i igra se svojih političkih igrica.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 18:52 pet, 27. 6. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Ma taj covjek me svakim danom iznova iznenadi :).

Znali smo da je bivsi predsjednik zaposlen, ali koliko zaposlen niste imali pojma - naime, [b]covjek studira ne samo u Zagrebu, vec i u Splitu[/b]! Tocnije, na Veleucilistu u Splitu (onom istom koje MZT prijeti zatvoriti zbog lose kvalitete programa). To ukazuje na rjesenje misterija oko visekratnog upisivanja iste godine na matematici - nije lako dva faksa studirat :twisted:!

Prema [url=http://www.sz-watch.org/viewtopic.php?t=56]upisniku Hrvatskih Studentskih Zborova[/url], Petar Bezjak je bio do prije 2 mjeseca i ovlasteni zastupnik Studentskog Zbora Veleucilista u Splitu (predsjednik?). A samim time je morao biti i student tamo.

Samo me zanima... Jeste li vi znali za to? Da studira na VESTu i da je i tamo bio predsjednik njihovog SZa (ili "ovlasten za zastupanje", stogod to znacilo). Ivancica, Steelworker, ostali?[/quote]
... mene fakat tako nešto nije uopće iznenadilo jer je sukladno slici koju sam stvorio o tom "čovjeku" :roll: kroz ova sva protekla događanja... očito da taj puca na visoke grane ... ozbiljno se predao skupljanju političkih iskustava ... taj sigurno ne sjedi na dvije nego na još par stolica odjednom... :roll:
Anonymous (napisa):

Znali smo da je bivsi predsjednik zaposlen, ali koliko zaposlen niste imali pojma - naime, covjek studira ne samo u Zagrebu, vec i u Splitu! Tocnije, na Veleucilistu u Splitu (onom istom koje MZT prijeti zatvoriti zbog lose kvalitete programa). To ukazuje na rjesenje misterija oko visekratnog upisivanja iste godine na matematici - nije lako dva faksa studirat Twisted Evil!

Prema upisniku Hrvatskih Studentskih Zborova, Petar Bezjak je bio do prije 2 mjeseca i ovlasteni zastupnik Studentskog Zbora Veleucilista u Splitu (predsjednik?). A samim time je morao biti i student tamo.

... mene fakat tako nešto nije uopće iznenadilo jer je sukladno slici koju sam stvorio o tom "čovjeku" Rolling Eyes kroz ova sva protekla događanja... očito da taj puca na visoke grane ... ozbiljno se predao skupljanju političkih iskustava ... taj sigurno ne sjedi na dvije nego na još par stolica odjednom... Rolling Eyes

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:51 sub, 20. 9. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

nista posebno, samo da se ne zaboravi :))
nista posebno, samo da se ne zaboravi Smile)

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 14:07 sri, 24. 9. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]nista posebno, samo da se ne zaboravi :))[/quote]
Ak necete da se zaboravi izadjite na ulice, tj. na Trg marsala Tita kad ce biti slijedeca sjednica SZ-ZG-a i:

[color=red][b]Prosvjedujte sto ne smijene P.B.-a sa polozaja predsjednika SZ-ZG-a, kad vise nije predsjednik SZ-PMF-a, pa ne moze biti ni u samom predsjednistvu SZ-ZG-a.[/b]

[b]Prosvjedujte sto je cijela skupstina dozvolila da ju P.B. (po mom misljenju) izmanipulira i sto je donjela takav proracun.[/b]
[b]Prosvjedujte sto je tri (i nesto sitno) sati nakon sto je sazvana sjednica SZ-PMF-a za smjenjivanje P.B.-a predsjednistvo SZ-ZG-a na prijedlog P.B.-a donijelo pravilnike koji mu (P.B. predsjedniku SZ-ZG-a) daju ovlasti i ovlasti, a nama (SZ-PMF-u) onemogucuju da ga tada smijenimo (no tu su se zeznuli jer je nasa sjednica sazvana prije, pa smo se trebali voditi po svemu sto je vrijedilo u trenutku sazivanja i smijenili smo ga, sto vodi na sljedecu tocku)[/b]

[b]Prosvjedujte sto je vecina clanova predsjednistva nezainteresirana (uz rijeci "ja nisam s PMF-a pa ne me ne zanima kaj vi radite") i vecina je bila suzdrzana kada se glasalo treba li prihvatiti tu nasu smjenu njega.[/b]

[b]Prosvjedujte sto predsjednistvo namece SZ-PMF-u tko mu treba biti predsjednik (a u statutu SZ-a lijepo pise da podruznica bira sbog predsjednika i delegira ga u SZ-ZG, a ne da SZ-ZG govori podruznici zeli li on da im ta osoba bude predsjednik podruznice ili ne)[/b]

[b]Prosvjedujte sto je medju onim spomenutim pravilnicima i pravilnik koji kaze da predsjednik SZ-ZG-a i nakon sto ga se smjeni upravlja poslovima koje je pokrenuo dok je bio na duznosti (tako da P.B. moze i u slucaju da skupstinari SZ-ZG-a nekim cudom pocnu razmisljati svojom glavom, a ne slijepo slusati i vjerovati svemu sto im P. B. isprica i tada ga smjene, on i dalje moze opravljati svim onim stvarima koje je izdao bez pokrica za svoje debate i ostale stvari)[/b]

[b]Prosvjedujte sto P.B. stalno manipulira studentima i sto poziva [i]kao[/i] na prosvjede protiv prijedloga promjene sustava obrazovanja, protiv povecanja skolarina, a onda samo jos nalijepi to sto mu ministar i blokira novce za njegov proracun i zapravo se samo bori da on dobije te novce da si pokrije te svoje stvari koje je izdao bez pokrica. I jos tak iskorištava studente (po mom misljenju) za skupljanje politickih bodova protiv protivnika svojih politickih sponzora[/b][/color] (opet moje je misljenje da ih ima, a on tvrdi da ih nema, naravno).

[color=red][b]Prosvjedujte protiv cega god se jos sjetite da vas muci, a oni upravljaju time![/b][/color]

[size=24][color=red][b]PROSVJEDUJTE![/b][/color][/size]

[color=red]Nista se nece napraviti samo od sebe, niti time sto doma prigovarate ispred televizora, monitora ili cega vec. Dizite g... i recite im kaj vas muci!
[size=18][b]STAND UP, GET UP, STAND UP FOR YOUR RIGHTS![/b][/size][/color]

Dodjete sat vremena prije i stojite tam 2 sata. To nije puno (tolko otprilike cekate tramvaje u jednom tjednu). Nis vas ne kosta.
Anonymous (napisa):
nista posebno, samo da se ne zaboravi Smile)

Ak necete da se zaboravi izadjite na ulice, tj. na Trg marsala Tita kad ce biti slijedeca sjednica SZ-ZG-a i:

Prosvjedujte sto ne smijene P.B.-a sa polozaja predsjednika SZ-ZG-a, kad vise nije predsjednik SZ-PMF-a, pa ne moze biti ni u samom predsjednistvu SZ-ZG-a.

Prosvjedujte sto je cijela skupstina dozvolila da ju P.B. (po mom misljenju) izmanipulira i sto je donjela takav proracun.
Prosvjedujte sto je tri (i nesto sitno) sati nakon sto je sazvana sjednica SZ-PMF-a za smjenjivanje P.B.-a predsjednistvo SZ-ZG-a na prijedlog P.B.-a donijelo pravilnike koji mu (P.B. predsjedniku SZ-ZG-a) daju ovlasti i ovlasti, a nama (SZ-PMF-u) onemogucuju da ga tada smijenimo (no tu su se zeznuli jer je nasa sjednica sazvana prije, pa smo se trebali voditi po svemu sto je vrijedilo u trenutku sazivanja i smijenili smo ga, sto vodi na sljedecu tocku)

Prosvjedujte sto je vecina clanova predsjednistva nezainteresirana (uz rijeci "ja nisam s PMF-a pa ne me ne zanima kaj vi radite") i vecina je bila suzdrzana kada se glasalo treba li prihvatiti tu nasu smjenu njega.

Prosvjedujte sto predsjednistvo namece SZ-PMF-u tko mu treba biti predsjednik (a u statutu SZ-a lijepo pise da podruznica bira sbog predsjednika i delegira ga u SZ-ZG, a ne da SZ-ZG govori podruznici zeli li on da im ta osoba bude predsjednik podruznice ili ne)

Prosvjedujte sto je medju onim spomenutim pravilnicima i pravilnik koji kaze da predsjednik SZ-ZG-a i nakon sto ga se smjeni upravlja poslovima koje je pokrenuo dok je bio na duznosti (tako da P.B. moze i u slucaju da skupstinari SZ-ZG-a nekim cudom pocnu razmisljati svojom glavom, a ne slijepo slusati i vjerovati svemu sto im P. B. isprica i tada ga smjene, on i dalje moze opravljati svim onim stvarima koje je izdao bez pokrica za svoje debate i ostale stvari)

Prosvjedujte sto P.B. stalno manipulira studentima i sto poziva kao na prosvjede protiv prijedloga promjene sustava obrazovanja, protiv povecanja skolarina, a onda samo jos nalijepi to sto mu ministar i blokira novce za njegov proracun i zapravo se samo bori da on dobije te novce da si pokrije te svoje stvari koje je izdao bez pokrica. I jos tak iskorištava studente (po mom misljenju) za skupljanje politickih bodova protiv protivnika svojih politickih sponzora
(opet moje je misljenje da ih ima, a on tvrdi da ih nema, naravno).

Prosvjedujte protiv cega god se jos sjetite da vas muci, a oni upravljaju time!

PROSVJEDUJTE!

Nista se nece napraviti samo od sebe, niti time sto doma prigovarate ispred televizora, monitora ili cega vec. Dizite g... i recite im kaj vas muci!
STAND UP, GET UP, STAND UP FOR YOUR RIGHTS!

Dodjete sat vremena prije i stojite tam 2 sata. To nije puno (tolko otprilike cekate tramvaje u jednom tjednu). Nis vas ne kosta.

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 21:47 sri, 24. 9. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ej, jel mozes to ponoviti, al malo tise, jer tako glasno pricas da te niste ne cujem...

P.S. - nista ne kosta 2 sata? Pa ako usporedjujes s tramvajima: ako ljudi toliko zivaca izgube kao kad cekaju tramvaj, onda ih ipak kosta.
Ej, jel mozes to ponoviti, al malo tise, jer tako glasno pricas da te niste ne cujem...

P.S. - nista ne kosta 2 sata? Pa ako usporedjujes s tramvajima: ako ljudi toliko zivaca izgube kao kad cekaju tramvaj, onda ih ipak kosta.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:04 čet, 25. 9. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Ak necete da se zaboravi izadjite na ulice, tj. na Trg marsala Tita kad ce biti slijedeca sjednica SZ-ZG-a i:
[color=red][b]<big red snip>[/b][/color][/quote]

S obzirom da ne volim kad mi netko zbunjuje korisnike :? ajde lijepo reci je l' to ti (ili netko drugi, svejedno) organiziras prosvjed (i kad tocno) ili je to samo poziv na neorganizirano okupljanje? :|

Ako je ovo drugo, bojim se da cete izgledati k'o onih 10ak desnicara sto su prosvjedovali pred Domom sportova dok je Balasevic bio tamo... :lol: Nema ti tu kruha dok cekate studente, tj. dok nesto ne organzirate. A i onda je upitno... :(

[quote="steelworker"][color=red]Dizite g... i[/color]...[/quote]

Glas? :D Cemu si to iscenzurirao? :twisted: ;)
steelworker (napisa):
<big red snip>

S obzirom da ne volim kad mi netko zbunjuje korisnike Confused ajde lijepo reci je l' to ti (ili netko drugi, svejedno) organiziras prosvjed (i kad tocno) ili je to samo poziv na neorganizirano okupljanje? Neutral

Ako je ovo drugo, bojim se da cete izgledati k'o onih 10ak desnicara sto su prosvjedovali pred Domom sportova dok je Balasevic bio tamo... Laughing Nema ti tu kruha dok cekate studente, tj. dok nesto ne organzirate. A i onda je upitno... Sad

steelworker (napisa):
Dizite g... i...

Glas? Very Happy Cemu si to iscenzurirao? Twisted Evil Wink

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 13:54 čet, 25. 9. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="steelworker"]Ak necete da se zaboravi izadjite na ulice, tj. na Trg marsala Tita kad ce biti slijedeca sjednica SZ-ZG-a i:
[color=red][b]<big red snip>[/b][/color][/quote]

S obzirom da ne volim kad mi netko zbunjuje korisnike :? ajde lijepo reci je l' to ti (ili netko drugi, svejedno) organiziras prosvjed (i kad tocno) ili je to samo poziv na neorganizirano okupljanje? :|

Ako je ovo drugo, bojim se da cete izgledati k'o onih 10ak desnicara sto su prosvjedovali pred Domom sportova dok je Balasevic bio tamo... :lol: Nema ti tu kruha dok cekate studente, tj. dok nesto ne organzirate. A i onda je upitno... :([/quote]Sorry, nije mi bila namjera zbunjivati, al' kaj im ja mogu, kad su razmaženi i svi cekaju da netko drugi nesto napravi.

[color=red]Dakle, nema nikakvog organiziranog prosvjeda, ja sam samo pozvao studente da dignu svoj glas i dodju tima koji ih predstavljaju i kazu im sto im smeta, umjesto da kukaju sebi u brk po tramvajima, kantinama i di vec sve ne.[/color]

Ali eto kod nas jos nije tolko razvijeno u glavama ljudi da se bore za svoja prava, nego samo trpe i kukaju, pa ne znam, mozda ipak nekaj organiziramo (to me ljuti, jer mi je žalosno da se ljudima moraš moliti da se idu izboriti za svoja prava i da izraze nezadovoljstvo, al kaj ces kad je mentalitet takav da je vecini lakse da ne naprave nista i onda poslije samo kukaju i psuju po onima koji su ih iskoristili, a sami su si krivi jer su im to dopustili).

Bum se malo raspital. No zasad, [b]NEMA[/b] nikakvog [b]organiziranog[/b] prosvjeda koliko je meni poznato.

[quote="vsego"][quote="steelworker"][color=red]Dizite g... i[/color]...[/quote]

Glas? :D Cemu si to iscenzurirao? :twisted: ;)[/quote]To bi bilo [i]Dizite glasove...[/i] :twisted: :wink:
vsego (napisa):
steelworker (napisa):
<big red snip>

S obzirom da ne volim kad mi netko zbunjuje korisnike Confused ajde lijepo reci je l' to ti (ili netko drugi, svejedno) organiziras prosvjed (i kad tocno) ili je to samo poziv na neorganizirano okupljanje? Neutral

Ako je ovo drugo, bojim se da cete izgledati k'o onih 10ak desnicara sto su prosvjedovali pred Domom sportova dok je Balasevic bio tamo... Laughing Nema ti tu kruha dok cekate studente, tj. dok nesto ne organzirate. A i onda je upitno... Sad
Sorry, nije mi bila namjera zbunjivati, al' kaj im ja mogu, kad su razmaženi i svi cekaju da netko drugi nesto napravi.

Dakle, nema nikakvog organiziranog prosvjeda, ja sam samo pozvao studente da dignu svoj glas i dodju tima koji ih predstavljaju i kazu im sto im smeta, umjesto da kukaju sebi u brk po tramvajima, kantinama i di vec sve ne.

Ali eto kod nas jos nije tolko razvijeno u glavama ljudi da se bore za svoja prava, nego samo trpe i kukaju, pa ne znam, mozda ipak nekaj organiziramo (to me ljuti, jer mi je žalosno da se ljudima moraš moliti da se idu izboriti za svoja prava i da izraze nezadovoljstvo, al kaj ces kad je mentalitet takav da je vecini lakse da ne naprave nista i onda poslije samo kukaju i psuju po onima koji su ih iskoristili, a sami su si krivi jer su im to dopustili).

Bum se malo raspital. No zasad, NEMA nikakvog organiziranog prosvjeda koliko je meni poznato.

vsego (napisa):
steelworker (napisa):
Dizite g... i...

Glas? Very Happy Cemu si to iscenzurirao? Twisted Evil Wink
To bi bilo Dizite glasove... Twisted Evil Wink

[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 17:04 čet, 25. 9. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da sam negdje tipkao o tome kako treba ljude informirati što se događa. Dakle slažem se sa vsegom da nema kruha od neorganiziranih prosvjeda. Pa zar je tak teško staviti jedan isprintan komad papira na faksove u kojem se objašnjavanju razlozi zbog čega se treba prosvjedovati... Zbog čega su potrebne promjene i u kranjem slučaju kakvi i koji će ljudi zazuzeti mjesto smjenjenih. Što će ti "novi" ljudi napraviti promjeniti i sl. Mislim steel znaš i sam koliko se ljudi uopće interesiraju za takve stvari. Kako je uopće došlo do te nezainteresiranosti? Ja mislim zato što su sve organizacije "studentskog" tipa pasivne. Kada bi imale što za ponuditi, onda bi i zainteresiranost došla sama po sebi.
Mislim da sam negdje tipkao o tome kako treba ljude informirati što se događa. Dakle slažem se sa vsegom da nema kruha od neorganiziranih prosvjeda. Pa zar je tak teško staviti jedan isprintan komad papira na faksove u kojem se objašnjavanju razlozi zbog čega se treba prosvjedovati... Zbog čega su potrebne promjene i u kranjem slučaju kakvi i koji će ljudi zazuzeti mjesto smjenjenih. Što će ti "novi" ljudi napraviti promjeniti i sl. Mislim steel znaš i sam koliko se ljudi uopće interesiraju za takve stvari. Kako je uopće došlo do te nezainteresiranosti? Ja mislim zato što su sve organizacije "studentskog" tipa pasivne. Kada bi imale što za ponuditi, onda bi i zainteresiranost došla sama po sebi.

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 21:17 čet, 25. 9. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Eh, color, takva ti nezainteresiranost nije prisutna samo u studentskom zivotu, nego, nazalost, u zivotu uopce. I toga mi je vec dosta. Gdje god dodjem, ljudi su ravnodusni sve da padaju sjekire oko njih. Zato mi je drago da ima ljudi koji se zele boriti za ono sto vjeruju. Naravno, to nije moja bitka, ali to ne znaci da ne pozdravljam svaku [b]iskrenu[/b] inicijativu.
Eh, color, takva ti nezainteresiranost nije prisutna samo u studentskom zivotu, nego, nazalost, u zivotu uopce. I toga mi je vec dosta. Gdje god dodjem, ljudi su ravnodusni sve da padaju sjekire oko njih. Zato mi je drago da ima ljudi koji se zele boriti za ono sto vjeruju. Naravno, to nije moja bitka, ali to ne znaci da ne pozdravljam svaku iskrenu inicijativu.

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6

PostPostano: 0:22 pet, 26. 9. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="color"]Pa zar je tak teško staviti jedan isprintan komad papira na faksove u kojem se objašnjavanju razlozi zbog čega se treba prosvjedovati... Zbog čega su potrebne promjene i u kranjem slučaju kakvi i koji će ljudi zazuzeti mjesto smjenjenih. Što će ti "novi" ljudi napraviti promjeniti i sl.[/quote]Dap! U pravu si s tim jednim papirom. Ali gle, zipa, ja sam to sam samcat tu rekao jer mi je to normalno da se bunim protiv neceg sto po meni nije pravedno niit zakonito. Nema tu nikakvih novih ljudi koji ce obecati brda i doline. Ne znam ja nikog tko bi htio biti novi. Znam da su meni nudili, ali sam odbio. Nema sanse, ja se zelim maknuti od politicara, a ne im se pridruziti.
ALI...je, kad brdo nece Muhamedu...[b]budem.[/b] Kvrgu, ja se ne predajem...OK...ocekujte obavijesti tu i plakate po faksovima. Samo mi dajte malo vremena okupim mozebitno zainteresirane. Mislim da ipak ima jos ljudi koji ne zele samo kukati, vec nesto i poduzeti.

Do čitanja!

[quote="color"]Mislim steel znaš i sam koliko se ljudi uopće interesiraju za takve stvari. Kako je uopće došlo do te nezainteresiranosti? Ja mislim zato što su sve organizacije "studentskog" tipa pasivne. Kada bi imale što za ponuditi, onda bi i zainteresiranost došla sama po sebi.[/quote]Pa, ne bi baš rekel da su generalno pasivne, ima puno ljudi koji rade divne stvari, ali takvi ljudi jednostavno bjeze od mjesanja u politiku jer ne zele imati posla sa (autocenzura...autocenzura) kvazi-politicarima koji bi izucavali zanat na njima i ja ih potpuno razumijem. Tak da su zapravo pasivne na podrucje politike po meni. Ali mislim da se i polako pocinje mjenjati (je, znam, bas sam utopijski optimista :lol: ).
color (napisa):
Pa zar je tak teško staviti jedan isprintan komad papira na faksove u kojem se objašnjavanju razlozi zbog čega se treba prosvjedovati... Zbog čega su potrebne promjene i u kranjem slučaju kakvi i koji će ljudi zazuzeti mjesto smjenjenih. Što će ti "novi" ljudi napraviti promjeniti i sl.
Dap! U pravu si s tim jednim papirom. Ali gle, zipa, ja sam to sam samcat tu rekao jer mi je to normalno da se bunim protiv neceg sto po meni nije pravedno niit zakonito. Nema tu nikakvih novih ljudi koji ce obecati brda i doline. Ne znam ja nikog tko bi htio biti novi. Znam da su meni nudili, ali sam odbio. Nema sanse, ja se zelim maknuti od politicara, a ne im se pridruziti.
ALI...je, kad brdo nece Muhamedu...budem. Kvrgu, ja se ne predajem...OK...ocekujte obavijesti tu i plakate po faksovima. Samo mi dajte malo vremena okupim mozebitno zainteresirane. Mislim da ipak ima jos ljudi koji ne zele samo kukati, vec nesto i poduzeti.

Do čitanja!

color (napisa):
Mislim steel znaš i sam koliko se ljudi uopće interesiraju za takve stvari. Kako je uopće došlo do te nezainteresiranosti? Ja mislim zato što su sve organizacije "studentskog" tipa pasivne. Kada bi imale što za ponuditi, onda bi i zainteresiranost došla sama po sebi.
Pa, ne bi baš rekel da su generalno pasivne, ima puno ljudi koji rade divne stvari, ali takvi ljudi jednostavno bjeze od mjesanja u politiku jer ne zele imati posla sa (autocenzura...autocenzura) kvazi-politicarima koji bi izucavali zanat na njima i ja ih potpuno razumijem. Tak da su zapravo pasivne na podrucje politike po meni. Ali mislim da se i polako pocinje mjenjati (je, znam, bas sam utopijski optimista Laughing ).

[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:34 sub, 27. 9. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]
ALI...je, kad brdo nece Muhamedu...[b]budem.[/b] Kvrgu, ja se ne predajem...OK...ocekujte obavijesti tu i plakate po faksovima. Samo mi dajte malo vremena okupim mozebitno zainteresirane. Mislim da ipak ima jos ljudi koji ne zele samo kukati, vec nesto i poduzeti.
Do čitanja!
[/quote]

:klapklap:
steelworker (napisa):

ALI...je, kad brdo nece Muhamedu...budem. Kvrgu, ja se ne predajem...OK...ocekujte obavijesti tu i plakate po faksovima. Samo mi dajte malo vremena okupim mozebitno zainteresirane. Mislim da ipak ima jos ljudi koji ne zele samo kukati, vec nesto i poduzeti.
Do čitanja!

Toooooo, majstoreeeee!

[Vrh]
hoplakaogost
Gost

PostPostano: 9:35 uto, 30. 9. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

hehehe, samo da se i ja javim. nemojte zaboravit na mogucnosti koje vam pruza objavljivanje clanaka na www.student.hr .
hehehe, samo da se i ja javim. nemojte zaboravit na mogucnosti koje vam pruza objavljivanje clanaka na www.student.hr .

[Vrh]
hopla
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 0:58 uto, 7. 10. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

btw. di je Bezjak? jel on dao koji ispit? jel upisao trecu ili ce po 5. put ponavljati drugu godinu?
btw. di je Bezjak? jel on dao koji ispit? jel upisao trecu ili ce po 5. put ponavljati drugu godinu?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 12:33 ned, 2. 11. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako je petar bezjak legalno smjenjen na vašoj podružnici, zašto onda novi predsjednik jednostavno ne ignorira bezjaka i nastavi sa radom po zakonu, statutu i ostalim pravnim aktima? ignorirajte bezjaka, jer zakon stoji iza vas. sretno.
ako je petar bezjak legalno smjenjen na vašoj podružnici, zašto onda novi predsjednik jednostavno ne ignorira bezjaka i nastavi sa radom po zakonu, statutu i ostalim pravnim aktima? ignorirajte bezjaka, jer zakon stoji iza vas. sretno.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 13, 14, 15  Sljedeće
Stranica 10 / 15.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum