Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

LA2 blicevi
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
35 = 192 - 157

PostPostano: 13:22 pon, 6. 3. 2006    Naslov: LA2 blicevi Citirajte i odgovorite

Da li će se i u LA2 ponovo pisati blice kao i u LA1 ili će se pisati zadaće? Ovo sa blicevima se pokazalo (barem u mojem slučaju) vrlo dobra ideja. Sve pohvale profesoru. :D
Da li će se i u LA2 ponovo pisati blice kao i u LA1 ili će se pisati zadaće? Ovo sa blicevima se pokazalo (barem u mojem slučaju) vrlo dobra ideja. Sve pohvale profesoru. Very Happy

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 13:31 sri, 29. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel se zna kad bi rezultati 1 blica mogli biti?
jel se zna kad bi rezultati 1 blica mogli biti?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 14:18 sri, 29. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Test je ispravljen, ali još nemamo službeni popis studenata.
Ako ga ne bude još koji dan, natipkat ćemo sami privremeni popis.

- Nenad Antonić
Test je ispravljen, ali još nemamo službeni popis studenata.
Ako ga ne bude još koji dan, natipkat ćemo sami privremeni popis.

- Nenad Antonić

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 22:37 čet, 6. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam jednu zamolbu, ako je moguće da nam blic ako bude slijedeći tjedan ne bude u četvrtak jer već iz elementarne nam je najavljeno da ćemo pisati blic? :?: :?: :) :)
Imam jednu zamolbu, ako je moguće da nam blic ako bude slijedeći tjedan ne bude u četvrtak jer već iz elementarne nam je najavljeno da ćemo pisati blic? Question Question Smile Smile

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:56 čet, 6. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Imam jednu zamolbu, ako je moguće da nam blic ako bude slijedeći tjedan ne bude u četvrtak jer već iz elementarne nam je najavljeno da ćemo pisati blic? :?: :?: :) :)[/quote]

:ccc: A imaš li još i glazbenu želju?
I nije nam iz elementarne najavljen blic za sljedeći tjedan nego je samo rečeno da će biti ili sljedeći tjedan ili onaj iza (a to smo znali i dosad) tako da... :PPPP
Anonymous (napisa):
Imam jednu zamolbu, ako je moguće da nam blic ako bude slijedeći tjedan ne bude u četvrtak jer već iz elementarne nam je najavljeno da ćemo pisati blic? Question Question Smile Smile

Ccc.... Sram te bilo... A imaš li još i glazbenu želju?
I nije nam iz elementarne najavljen blic za sljedeći tjedan nego je samo rečeno da će biti ili sljedeći tjedan ili onaj iza (a to smo znali i dosad) tako da... Blaeh!

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:14 pet, 7. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Čuj, neodlučujemo mi kada će biti blic. Zavisi kako se asistenti dogovore kada će biti. Bitno je da bude prije kolokvija.
Čuj, neodlučujemo mi kada će biti blic. Zavisi kako se asistenti dogovore kada će biti. Bitno je da bude prije kolokvija.

PostPostano: 13:24 uto, 25. 4. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hoće li rezultati 2. blica biti objavljeni prije kolokvija (da stignemo ispraviti greške koje smo radili)?
Hoće li rezultati 2. blica biti objavljeni prije kolokvija (da stignemo ispraviti greške koje smo radili)?

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:58 sri, 31. 5. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

kad će bit rezultati 3.blica?
kad će bit rezultati 3.blica?

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 9:09 čet, 1. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa tek smo ga pisali. Strpite se malo. Možda preko vikenda. 8)
Pa tek smo ga pisali. Strpite se malo. Možda preko vikenda. Cool

PostPostano: 17:19 čet, 1. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

moraš li ti imati komentar na sve??????
moraš li ti imati komentar na sve??????

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 13:12 pon, 5. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa...... da. Nekak sam se navukla na forum. Soorry!
Pa...... da. Nekak sam se navukla na forum. Soorry!

Gost

PostPostano: 21:08 pet, 9. 6. 2006    Naslov: blic Citirajte i odgovorite

kad će rezultati 3.blica???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :twisted: ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :twisted: ??????????????????????????????
?????????? :twisted: ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :twisted: ?????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :twisted: ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :twisted: ? :twisted: ???????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :twisted: ??????????????????????????????????????????????
kad će rezultati 3.blica???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Twisted Evil ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Twisted Evil ??????????????????????????????
?????????? Twisted Evil ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Twisted Evil ?????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Twisted Evil ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Twisted Evil ? Twisted Evil ???????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Twisted Evil ??????????????????????????????????????????????

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:30 pon, 12. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jesu li rezultati 3. blica stavljeni na internet?
Jesu li rezultati 3. blica stavljeni na internet?

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 22:49 pon, 12. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da ne. tj ne vidim ih tam di su i uvijek, al na faksu jesu
mislim da ne. tj ne vidim ih tam di su i uvijek, al na faksu jesu

nenad
Moderator
Moderator

92 = 106 - 14

PostPostano: 8:52 sri, 14. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Rezultati su od ponedjeljka ujutro na maloj ogl. ploči ispred mog ureda, kao i na velikoj u prizemlju.

Čim bude ispravljen posljednji test, tezultati će biti i na ogl. pločama. Nadam se da će malo poslije toga ukupni rezultati biti i na webu (da provjerite).

- Nenad Antonić
Rezultati su od ponedjeljka ujutro na maloj ogl. ploči ispred mog ureda, kao i na velikoj u prizemlju.

Čim bude ispravljen posljednji test, tezultati će biti i na ogl. pločama. Nadam se da će malo poslije toga ukupni rezultati biti i na webu (da provjerite).

- Nenad Antonić

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum