[quote="mladac"]ono što ja kažem je to da će profesori tako i tako morat napravit neku skalu po kojoj će se ravnat za one koji će prihvatit cijenu bez usmenog i da bi onda bilo ok na se ta skala i za druge negdje napiše, nemora bit na netu ili forumu al da neko ko hoće vidjet može[/quote]
Ma neće MORAT napravit nikakvu novu skalu. Što fali postojećoj :?: [size=5]Da, znam, postojeća je skala sa usmenim, a mi nemamo usmeni i bla, bla, bla... - već 100 puta smo bili na tome.[/size] Tko odluči prihvatiti ocjenu bez usmenog ima se po čemu ravnati [size=5](nije da meni osobno to odgovara, ali koga briga, to je ipak moj problem, a ne profesorov)[/size]. Rizik je, izgubiš 10-30 bodova, al bar znaš da je prolaz i ne gubiš 2-3 dana na učenje za usmeni. Drugo je to, što će vjerojatno "nove skale" ipak biti, al to sve ovisi o [size=5]JAKO[/size] dobroj volji profesora. I ne treba ih sad maltretirati s tim. Lijepo se spremiš na najgoru varijantu i kasnije se sigurno nećeš razočarati ;-) [size=5](Ili pitaš profesora pa javiš na forum što ti je odgovorio)[/size]
mladac (napisa): | ono što ja kažem je to da će profesori tako i tako morat napravit neku skalu po kojoj će se ravnat za one koji će prihvatit cijenu bez usmenog i da bi onda bilo ok na se ta skala i za druge negdje napiše, nemora bit na netu ili forumu al da neko ko hoće vidjet može |
Ma neće MORAT napravit nikakvu novu skalu. Što fali postojećoj Da, znam, postojeća je skala sa usmenim, a mi nemamo usmeni i bla, bla, bla... - već 100 puta smo bili na tome. Tko odluči prihvatiti ocjenu bez usmenog ima se po čemu ravnati (nije da meni osobno to odgovara, ali koga briga, to je ipak moj problem, a ne profesorov). Rizik je, izgubiš 10-30 bodova, al bar znaš da je prolaz i ne gubiš 2-3 dana na učenje za usmeni. Drugo je to, što će vjerojatno "nove skale" ipak biti, al to sve ovisi o JAKO dobroj volji profesora. I ne treba ih sad maltretirati s tim. Lijepo se spremiš na najgoru varijantu i kasnije se sigurno nećeš razočarati (Ili pitaš profesora pa javiš na forum što ti je odgovorio)
|