Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmeni (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
34 = 91 - 57

PostPostano: 7:56 pet, 16. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

joj što ću ja s tobom? stalno ti isto, ja isto... znam da ima usmenog za ko hoće, znam da izlaze ususret, znam da postoji skala s bodovima s usmenim, al znam da ćeš ti to sve opet napisat... ono što ja kažem je to da će profesori tako i tako morat napravit neku skalu po kojoj će se ravnat za one koji će prihvatit cijenu bez usmenog i da bi onda bilo ok na se ta skala i za druge negdje napiše, nemora bit na netu ili forumu al da neko ko hoće vidjet može
joj što ću ja s tobom? stalno ti isto, ja isto... znam da ima usmenog za ko hoće, znam da izlaze ususret, znam da postoji skala s bodovima s usmenim, al znam da ćeš ti to sve opet napisat... ono što ja kažem je to da će profesori tako i tako morat napravit neku skalu po kojoj će se ravnat za one koji će prihvatit cijenu bez usmenog i da bi onda bilo ok na se ta skala i za druge negdje napiše, nemora bit na netu ili forumu al da neko ko hoće vidjet može

Gost

PostPostano: 13:39 pet, 16. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]ono što ja kažem je to da će profesori tako i tako morat napravit neku skalu po kojoj će se ravnat za one koji će prihvatit cijenu bez usmenog i da bi onda bilo ok na se ta skala i za druge negdje napiše, nemora bit na netu ili forumu al da neko ko hoće vidjet može[/quote]
Ma neće MORAT napravit nikakvu novu skalu. Što fali postojećoj :?: [size=5]Da, znam, postojeća je skala sa usmenim, a mi nemamo usmeni i bla, bla, bla... - već 100 puta smo bili na tome.[/size] Tko odluči prihvatiti ocjenu bez usmenog ima se po čemu ravnati [size=5](nije da meni osobno to odgovara, ali koga briga, to je ipak moj problem, a ne profesorov)[/size]. Rizik je, izgubiš 10-30 bodova, al bar znaš da je prolaz i ne gubiš 2-3 dana na učenje za usmeni. Drugo je to, što će vjerojatno "nove skale" ipak biti, al to sve ovisi o [size=5]JAKO[/size] dobroj volji profesora. I ne treba ih sad maltretirati s tim. Lijepo se spremiš na najgoru varijantu i kasnije se sigurno nećeš razočarati ;-) [size=5](Ili pitaš profesora pa javiš na forum što ti je odgovorio)[/size]
mladac (napisa):
ono što ja kažem je to da će profesori tako i tako morat napravit neku skalu po kojoj će se ravnat za one koji će prihvatit cijenu bez usmenog i da bi onda bilo ok na se ta skala i za druge negdje napiše, nemora bit na netu ili forumu al da neko ko hoće vidjet može

Ma neće MORAT napravit nikakvu novu skalu. Što fali postojećoj Question Da, znam, postojeća je skala sa usmenim, a mi nemamo usmeni i bla, bla, bla... - već 100 puta smo bili na tome. Tko odluči prihvatiti ocjenu bez usmenog ima se po čemu ravnati (nije da meni osobno to odgovara, ali koga briga, to je ipak moj problem, a ne profesorov). Rizik je, izgubiš 10-30 bodova, al bar znaš da je prolaz i ne gubiš 2-3 dana na učenje za usmeni. Drugo je to, što će vjerojatno "nove skale" ipak biti, al to sve ovisi o JAKO dobroj volji profesora. I ne treba ih sad maltretirati s tim. Lijepo se spremiš na najgoru varijantu i kasnije se sigurno nećeš razočarati Wink (Ili pitaš profesora pa javiš na forum što ti je odgovorio)

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum