Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ainotna Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:06 pet, 16. 6. 2006 Naslov: |
|
|
Obavijest za one koji danas nisu bili na predavanju:
Profesor je rekao da nema odredjene bodovne granice za oslobodjenje od usmenog. Tko će trebati ići na usmeni, a tko ne, znat ćemo kad budu rezultati drugog kolokvija.
Tada će onima koji to zasluže biti ponuđene ocjene (2 ili 3). Tko je zadovoljan, upisuje mu se u index, a tko ne - zna se: na usmeni. :)
Rekao je i da se ne čudimo ako netko sa 60 bodova dobije 3, a sa 70 ocjenu 2... Da sve ovisi o tome koliko smo znanja pokazali, i na kojem području...
Eto.. Sretno, ljudi! :wink:
Obavijest za one koji danas nisu bili na predavanju:
Profesor je rekao da nema odredjene bodovne granice za oslobodjenje od usmenog. Tko će trebati ići na usmeni, a tko ne, znat ćemo kad budu rezultati drugog kolokvija.
Tada će onima koji to zasluže biti ponuđene ocjene (2 ili 3). Tko je zadovoljan, upisuje mu se u index, a tko ne - zna se: na usmeni.
Rekao je i da se ne čudimo ako netko sa 60 bodova dobije 3, a sa 70 ocjenu 2... Da sve ovisi o tome koliko smo znanja pokazali, i na kojem području...
Eto.. Sretno, ljudi!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
ainotna Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)
Spol:
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)
|
|
[Vrh] |
|
teh_pwnerer Forumaš(ica)
|
Postano: 11:23 ned, 18. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="D4rk0"]u slučaju da imaš ocjenu manju od 4 s kolokvija moraš napismeni.[/quote]
pa koja je onda poanta kolokvija??? Kod nas je to još elegantnije riješeno : tko ima ocjenu manju od 2, mora na pismeni.
[quote="D4rk0"]Dakle najbolji se nagrađuju s oslobađanjem od usmenog, ali ne tim "nagradnim" dvojikama i trojikama, nego poštenim ocjenama kakve su i zaslužili :)[/quote]
Netkome tko je kolokvirao s 5 bit će ponuđena trojka. Ako želi višu ocjenu, mora i pokazati više znanja, dakle otići na usmeni.
D4rk0 (napisa): | u slučaju da imaš ocjenu manju od 4 s kolokvija moraš napismeni. |
pa koja je onda poanta kolokvija??? Kod nas je to još elegantnije riješeno : tko ima ocjenu manju od 2, mora na pismeni.
D4rk0 (napisa): | Dakle najbolji se nagrađuju s oslobađanjem od usmenog, ali ne tim "nagradnim" dvojikama i trojikama, nego poštenim ocjenama kakve su i zaslužili |
Netkome tko je kolokvirao s 5 bit će ponuđena trojka. Ako želi višu ocjenu, mora i pokazati više znanja, dakle otići na usmeni.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:12 sri, 21. 6. 2006 Naslov: |
|
|
dobro kakve su to sad fore sa 70%.. ne kuzim.. na slubenoj stranici numericke lijepo pise da sa 2,3 imas upis, ak oces vise odgovaraj.. i to je to.. kaj je sad ovo, ti ides na usmeni, ti neides, nema praga za oslobodenje isl. (!?!?!)
I [b]D4rk0[/b] tu se nikako ne slazem s tobom, najveci dio posla oko polaganja ovog kolegija je upravo prolazak pismenog dijela, u ovom slucaju kolokvija!! ovi kaj su dobili "samo" 2,3 su se vec doma naradili i narjesavali zadataka -i pp. da vecina njih zna puno vise nego sto im je ocjena s kolokvija/pismenog jer da bi ga polozili trebate imati dobro sazvakane zadatke jer vremena za razmisljanje kao ni popravaka u slucaju greske u racunu u kojem se tako lako zeznuti nema , te su samim prolazom vec rijesili tezi dio ispita i s tim je logicno da ovi kaj oce vecu ocjenu moraju prof. odgovorit na jos par pitanja i yey- eto im ocjene vece!!
i samo sitnica offtopic,
dajte ppl dosta vise s tim otvaranjem novih topica za svako pitanje.. ima ih valjda 1000 na temu rezultati kolokvija!!! Koji vam je?!?! ako nekaj nije stvarno nesto novo, nadite najslicniji po tematici i nutra postavite pitanje..ovo je dosadno, nepregledno i neucinkovito!!!!!
dobro kakve su to sad fore sa 70%.. ne kuzim.. na slubenoj stranici numericke lijepo pise da sa 2,3 imas upis, ak oces vise odgovaraj.. i to je to.. kaj je sad ovo, ti ides na usmeni, ti neides, nema praga za oslobodenje isl. (!?!?!)
I D4rk0 tu se nikako ne slazem s tobom, najveci dio posla oko polaganja ovog kolegija je upravo prolazak pismenog dijela, u ovom slucaju kolokvija!! ovi kaj su dobili "samo" 2,3 su se vec doma naradili i narjesavali zadataka -i pp. da vecina njih zna puno vise nego sto im je ocjena s kolokvija/pismenog jer da bi ga polozili trebate imati dobro sazvakane zadatke jer vremena za razmisljanje kao ni popravaka u slucaju greske u racunu u kojem se tako lako zeznuti nema , te su samim prolazom vec rijesili tezi dio ispita i s tim je logicno da ovi kaj oce vecu ocjenu moraju prof. odgovorit na jos par pitanja i yey- eto im ocjene vece!!
i samo sitnica offtopic,
dajte ppl dosta vise s tim otvaranjem novih topica za svako pitanje.. ima ih valjda 1000 na temu rezultati kolokvija!!! Koji vam je?!?! ako nekaj nije stvarno nesto novo, nadite najslicniji po tematici i nutra postavite pitanje..ovo je dosadno, nepregledno i neucinkovito!!!!!
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Runner Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:15 čet, 22. 6. 2006 Naslov: |
|
|
ja se |x| slazem sa reo-m
Mi koji imamo 2,3 sa kolikvija smo ne samo pokazali da znamo, nego se i potrudili, izvježbali 1000će zadataka sve u svrhu što brže šablonizacije i također smatram da ako smo zadovoljni ocjenom nema potrebe da se opterećujemo još i usmenim koji bi samo trebao pokazati da već znamo sve što smo radili u kolokvijima (mislim na malo lakše izvode i takve stvari, koji su na usmneom za 2)... Nije nikome problem izaći na usmeni, i imamo hvala bogu 3 prilike ali samo mislim da ako je nešto rečeno onda se toga treba pridržavati :solider_salute:
ja se |x| slazem sa reo-m
Mi koji imamo 2,3 sa kolikvija smo ne samo pokazali da znamo, nego se i potrudili, izvježbali 1000će zadataka sve u svrhu što brže šablonizacije i također smatram da ako smo zadovoljni ocjenom nema potrebe da se opterećujemo još i usmenim koji bi samo trebao pokazati da već znamo sve što smo radili u kolokvijima (mislim na malo lakše izvode i takve stvari, koji su na usmneom za 2)... Nije nikome problem izaći na usmeni, i imamo hvala bogu 3 prilike ali samo mislim da ako je nešto rečeno onda se toga treba pridržavati :solider_salute:
_________________ To shape a men or metal to thy will...
thou must strike with "force"
|
|
[Vrh] |
|
|