Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranigaly Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:32 ned, 18. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Poslala sam profesoru mail u kojem ga molim da mi dozvoli zamijenu termina za kolokvij jer mi je stavljen usmeni iz drgog kolegija u isto vrijeme kad je moja grupa.I nasla sam osobu s kojom bi se zamijenila,ali profesor mi nije nista odgovorio pa sad neznam da li se ja jednostavno mogu pojaviti u toj drugoj grupi ?[/quote]
Neka ta osoba dodje u tvom terminu, ti u njenom, objasnite na mjestu lica o cemu je rijec i sve ce biti u redu. ;)
Anonymous (napisa): | Poslala sam profesoru mail u kojem ga molim da mi dozvoli zamijenu termina za kolokvij jer mi je stavljen usmeni iz drgog kolegija u isto vrijeme kad je moja grupa.I nasla sam osobu s kojom bi se zamijenila,ali profesor mi nije nista odgovorio pa sad neznam da li se ja jednostavno mogu pojaviti u toj drugoj grupi ? |
Neka ta osoba dodje u tvom terminu, ti u njenom, objasnite na mjestu lica o cemu je rijec i sve ce biti u redu.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
|