Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:25 pet, 7. 4. 2006 Naslov: |
|
|
Ja sam zvao prije jedno dva tjedna u ministarstvo. Doduše, ne zbog toga, ali mi je teta koja se javila čim sam se predstavio i rekao da sam student pomalo nervozno izdiktirala datum kad stižu rezultati natječaja. Bilo joj je malo neugodno kad sam joj rekao da ne zovem zbog toga :mrgreen:
Enivej, mislim da je datum bio 1.4. Znam da to sad zvuči glupo, jer očito da dotad nisu došli, ali možda posluži čisto kao naznaka da malo kasne i da bi mogli skoro...
Ja sam zvao prije jedno dva tjedna u ministarstvo. Doduše, ne zbog toga, ali mi je teta koja se javila čim sam se predstavio i rekao da sam student pomalo nervozno izdiktirala datum kad stižu rezultati natječaja. Bilo joj je malo neugodno kad sam joj rekao da ne zovem zbog toga
Enivej, mislim da je datum bio 1.4. Znam da to sad zvuči glupo, jer očito da dotad nisu došli, ali možda posluži čisto kao naznaka da malo kasne i da bi mogli skoro...
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:47 pet, 7. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vili"]Ja sam zvao prije jedno dva tjedna u ministarstvo. Doduše, ne zbog toga, ali mi je teta koja se javila čim sam se predstavio i rekao da sam student pomalo nervozno izdiktirala datum kad stižu rezultati natječaja. Bilo joj je malo neugodno kad sam joj rekao da ne zovem zbog toga :mrgreen:
Enivej, mislim da je datum bio 1.4. Znam da to sad zvuči glupo, jer očito da dotad nisu došli, ali možda posluži čisto kao naznaka da malo kasne i da bi mogli skoro...[/quote]
And one good karma vote goes to... [opens envelope] VILI!
[size=9][color=green]np: David Gilmour - [On An Island #07] Then I Close My Eyes[/color][/size]
vili (napisa): | Ja sam zvao prije jedno dva tjedna u ministarstvo. Doduše, ne zbog toga, ali mi je teta koja se javila čim sam se predstavio i rekao da sam student pomalo nervozno izdiktirala datum kad stižu rezultati natječaja. Bilo joj je malo neugodno kad sam joj rekao da ne zovem zbog toga
Enivej, mislim da je datum bio 1.4. Znam da to sad zvuči glupo, jer očito da dotad nisu došli, ali možda posluži čisto kao naznaka da malo kasne i da bi mogli skoro... |
And one good karma vote goes to... [opens envelope] VILI!
np: David Gilmour - [On An Island #07] Then I Close My Eyes
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
vili Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Pipi_in_Melkijad Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 11:37 ned, 18. 6. 2006 Naslov: |
|
|
hmm, pa kada će se potpisat ti ugovori?
do srijede je, kako na stranicama mzosa piše, trebalo sve bit gotovo, ali ja u referadi visim u ponedjeljak, kaže teta, nisu dobili nikakav dopis.
pa visim u utorak, kaže teta nema nikakvog dopisa još, čim dobiju, izvjesit će. pa u srijedu gledam opet oglasnu (sram me ući više unutra), pa jopet ništ. a na vratima referede obavijest da ne rade u petak!
hmmm, hmmm...
:?: :?:
hmm, pa kada će se potpisat ti ugovori?
do srijede je, kako na stranicama mzosa piše, trebalo sve bit gotovo, ali ja u referadi visim u ponedjeljak, kaže teta, nisu dobili nikakav dopis.
pa visim u utorak, kaže teta nema nikakvog dopisa još, čim dobiju, izvjesit će. pa u srijedu gledam opet oglasnu (sram me ući više unutra), pa jopet ništ. a na vratima referede obavijest da ne rade u petak!
hmmm, hmmm...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
eugen Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
weirdie Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:25 sri, 21. 6. 2006 Naslov: |
|
|
kak misliš, ponovno printat ugovore :?: :!:
kaj su zaboravili/pogrešno isprintali ugovore za MO?
:roll:
kolko se meni čini, to su svi fakulteti potpisali već, čak i PMF, osim naše drage matematike (subjektivne informacije iz mutnog izvora ....dio o nepotpisivanju na MO-u, ne dio o [i]dragoj[/i] matematici :lol: ) pa mi ništ više nije jasno :!:
uostalom, šta ne bi trebali ti ugovori uopće ne ići preko referade ili bilo kojeg dijela faksa? jer to uopće ne bi trebalo biti vezano uz faks koji se pohađa već uz osobu, pa bi takvim slijedom zaključivanja trebalo stizati na kućne adrese??
[size=7]uostalom, kaj se ti brineš? ti si već milijarderka! :wink: [/size]
kak misliš, ponovno printat ugovore
kaj su zaboravili/pogrešno isprintali ugovore za MO?
kolko se meni čini, to su svi fakulteti potpisali već, čak i PMF, osim naše drage matematike (subjektivne informacije iz mutnog izvora ....dio o nepotpisivanju na MO-u, ne dio o dragoj matematici ) pa mi ništ više nije jasno
uostalom, šta ne bi trebali ti ugovori uopće ne ići preko referade ili bilo kojeg dijela faksa? jer to uopće ne bi trebalo biti vezano uz faks koji se pohađa već uz osobu, pa bi takvim slijedom zaključivanja trebalo stizati na kućne adrese??
uostalom, kaj se ti brineš? ti si već milijarderka!
_________________ don't let them change ya!
or even rearrange ya!
we've got a life to live. they say: only-only-only th fittest of the fittest shall survive!
stay alive! eh!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|