Ovo je dio foruma gdje mozete ostavljati zabavne zadatke i rjesenja, simpaticna programska rjesenja i sl. Posto je stvar zabavnog karaktera, nije bitno za funkcioniranje Foruma. Zato sam odlucio postaviti pravila kojih se treba drzati (slicno kao kod Smajlija).
1. Ne postati nista bezobrazno, uvredljivo,.... etc. etc.
2. Sve "bedastoce" moraju biti anonimne ili postane od strane autora
3. Ako se daje zabavno rjesenje, navedite i potpuni zadatak, tako da svi kuze o cemu je rijec. Ako se daje program, treba dati kratku uputu gdje (na kojoj platformi) i kako se to pokrece. Postovi moraju biti jasni.
Bude li previse krsenja pravila (pogotovo uvredljivih postova i/ili narusavanja anonimnosti), ponavljam da je ovaj dio Foruma nebitan i necu oklijevati da ga ukinem. :?
Predlazem i da se suzdrzite nepotrebnih komentara u stilu "Koji idiot je to napisao!" i sl. Pokusajte odrzati ovaj dio Foruma na razini zabave, bez viska filozofije. ;)
Pozdrav svima!
Ovo je dio foruma gdje mozete ostavljati zabavne zadatke i rjesenja, simpaticna programska rjesenja i sl. Posto je stvar zabavnog karaktera, nije bitno za funkcioniranje Foruma. Zato sam odlucio postaviti pravila kojih se treba drzati (slicno kao kod Smajlija).
1. Ne postati nista bezobrazno, uvredljivo,.... etc. etc.
2. Sve "bedastoce" moraju biti anonimne ili postane od strane autora
3. Ako se daje zabavno rjesenje, navedite i potpuni zadatak, tako da svi kuze o cemu je rijec. Ako se daje program, treba dati kratku uputu gdje (na kojoj platformi) i kako se to pokrece. Postovi moraju biti jasni.
Bude li previse krsenja pravila (pogotovo uvredljivih postova i/ili narusavanja anonimnosti), ponavljam da je ovaj dio Foruma nebitan i necu oklijevati da ga ukinem.
Predlazem i da se suzdrzite nepotrebnih komentara u stilu "Koji idiot je to napisao!" i sl. Pokusajte odrzati ovaj dio Foruma na razini zabave, bez viska filozofije.
Pozdrav svima!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|