Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:29 čet, 22. 6. 2006 Naslov: Konzultacije u doba ispitnih rokova |
|
|
Ako sam dobro upamtio, imate popodne neki kolokvij. :D Zbog toga (a i zbog vrucina koje vladaju u uobicajenom terminu :znoj:) ovaj petak (sutra, je l' te) cu odrzati konzultacije od 18 do 20. 8)
Za buduce petkove jos ne znam, ali preporucam da se najavite e-mailom. :)
Ako sam dobro upamtio, imate popodne neki kolokvij. Zbog toga (a i zbog vrucina koje vladaju u uobicajenom terminu ) ovaj petak (sutra, je l' te) cu odrzati konzultacije od 18 do 20.
Za buduce petkove jos ne znam, ali preporucam da se najavite e-mailom.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
Zadnja promjena: vsego; 0:09 čet, 29. 6. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:08 čet, 29. 6. 2006 Naslov: |
|
|
S obzirom da sam u ovom semestru odradio podosta konzultacija "po dogovoru", a u klasicnom terminu u pravilu nitko ne dolazi, tijekom ispitnih rokova cu drzati samo "dogovorne" konzultacije. :) Dakle, javite mi se e-mailom (barem dan-dva ranije), pa cemo utvrditi neki termin. 8)
S obzirom da sam u ovom semestru odradio podosta konzultacija "po dogovoru", a u klasicnom terminu u pravilu nitko ne dolazi, tijekom ispitnih rokova cu drzati samo "dogovorne" konzultacije. Dakle, javite mi se e-mailom (barem dan-dva ranije), pa cemo utvrditi neki termin.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|