Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

rokovi

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 23:20 pet, 23. 6. 2006    Naslov: rokovi Citirajte i odgovorite

Zna li se hoće li biti rokova za bolonjce u 9.mjesecu? :?
Zna li se hoće li biti rokova za bolonjce u 9.mjesecu? Confused

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:24 pet, 23. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne zna se. :(

Dobro je pitanje da li ce se znati prije devetog mjeseca... :shock:
Ne zna se. Sad

Dobro je pitanje da li ce se znati prije devetog mjeseca... Shocked

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
43 = 75 - 32

PostPostano: 0:11 sub, 24. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Dobro je pitanje da li ce se znati prije devetog mjeseca... :shock:[/quote]
Ok.
Onda, kada ce se znati ili kada ce se znati kada ce se znati? 8)
Barem nesto nam dajte...
vsego (napisa):
Dobro je pitanje da li ce se znati prije devetog mjeseca... Shocked

Ok.
Onda, kada ce se znati ili kada ce se znati kada ce se znati? Cool
Barem nesto nam dajte...

nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
95 = 158 - 63

PostPostano: 7:41 sub, 24. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prodekanica nam je rekla da za one kojima ostane [u]jedan[/u] ispit će se organizirati "brzi tečaj"-nešto kao ova dopunska tokom 9.mjeseca nakon čega će morati na pismeni i usmeni.
Prodekanica nam je rekla da za one kojima ostane jedan ispit će se organizirati "brzi tečaj"-nešto kao ova dopunska tokom 9.mjeseca nakon čega će morati na pismeni i usmeni.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gost

PostPostano: 8:18 sub, 24. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"]Prodekanica nam je rekla da za one kojima ostane [u]jedan[/u] ispit će se organizirati "brzi tečaj"-nešto kao ova dopunska tokom 9.mjeseca nakon čega će morati na pismeni i usmeni.[/quote]
Za one sa više ispita ništa?
:!: :?:
nana (napisa):
Prodekanica nam je rekla da za one kojima ostane jedan ispit će se organizirati "brzi tečaj"-nešto kao ova dopunska tokom 9.mjeseca nakon čega će morati na pismeni i usmeni.

Exclamation Question

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 8:22 sub, 24. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nana"](...) za one kojima ostane [u]jedan[/u] ispit (...)[/quote]
[quote="Anonymous"]Za one sa više ispita ništa?
:!: :?:[/quote]
Zamijeni "[u]jedan[/u]" sa "[u]dva[/u]" i ja (a pretpostavljam i Gost) najsritniji ljudi na svitu. :)

[color=darkred][b]EDIT:[/b][/color]
A i (ako malo razmislite) logicnije je da se mogu polozit 2 ispita, a ne samo 1 jer onaj tko nije polozio neki kolegij u 1. semestru, automatski nije polozio ni kolegij sljedbenik u 2. semestru. :roll:

U svakom slucaju broj ispita koji se mogu poloziti u 9. mjesecu bi trebao biti jedna od nultocaka polinoma
[latex]p(x) := x^5-20x^4+140x^3-400x^2+384x[/latex].
(Da, i 0 je nultocka). :P
nana (napisa):
(...) za one kojima ostane jedan ispit (...)

Anonymous (napisa):
Exclamation Question

Zamijeni "jedan" sa "dva" i ja (a pretpostavljam i Gost) najsritniji ljudi na svitu. Smile

EDIT:
A i (ako malo razmislite) logicnije je da se mogu polozit 2 ispita, a ne samo 1 jer onaj tko nije polozio neki kolegij u 1. semestru, automatski nije polozio ni kolegij sljedbenik u 2. semestru. Rolling Eyes

U svakom slucaju broj ispita koji se mogu poloziti u 9. mjesecu bi trebao biti jedna od nultocaka polinoma
.
(Da, i 0 je nultocka). Razz

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:05 sub, 24. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Pericius"]A i (ako malo razmislite) logicnije je da se mogu polozit 2 ispita, a ne samo 1 jer onaj tko nije polozio neki kolegij u 1. semestru, automatski nije polozio ni kolegij sljedbenik u 2. semestru. :roll:[/quote]

Upravo suprotno: ako se potrudio, rijesio ga je na dopunskoj nastavi, pa mu je ostao samo ovaj iz drugog semestra. :D Tim trudom (i uspjehom), takav je student zasluzio da mu se ipak izadje u susret. 8)

Ja sam cuo toliko varijanti sto je Prodekanica rekla, da ne bih davao nikakve procjene sto ce stvarno biti. :(

Preporucam da pitate nju direktno, jer vam to nitko na Forumu nece znati pouzdano odgovoriti... :?
Pericius (napisa):
A i (ako malo razmislite) logicnije je da se mogu polozit 2 ispita, a ne samo 1 jer onaj tko nije polozio neki kolegij u 1. semestru, automatski nije polozio ni kolegij sljedbenik u 2. semestru. Rolling Eyes

Upravo suprotno: ako se potrudio, rijesio ga je na dopunskoj nastavi, pa mu je ostao samo ovaj iz drugog semestra. Very Happy Tim trudom (i uspjehom), takav je student zasluzio da mu se ipak izadje u susret. Cool

Ja sam cuo toliko varijanti sto je Prodekanica rekla, da ne bih davao nikakve procjene sto ce stvarno biti. Sad

Preporucam da pitate nju direktno, jer vam to nitko na Forumu nece znati pouzdano odgovoriti... Confused

[Vrh]
Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 19:33 pet, 30. 6. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je li moguce da se izlaganje svih tocnih podataka o rokovima u 9. mjesecu i slicnim stvarima odlaze tako da bi fakultet mogao kasnije umjetno povisiti prolaznost u slucaju da regularno (odnosno, bez tih rokova) ne prodje dovoljno velik broj studenata? :roll:
Jer, koliko se sjecam, u bolonji je sugerirana nekakva kvota prolaznosti, a i malo je nevjerojatno da se takve stvari ne znaju od samog pocetka godine.
Je li moguce da se izlaganje svih tocnih podataka o rokovima u 9. mjesecu i slicnim stvarima odlaze tako da bi fakultet mogao kasnije umjetno povisiti prolaznost u slucaju da regularno (odnosno, bez tih rokova) ne prodje dovoljno velik broj studenata? Rolling Eyes
Jer, koliko se sjecam, u bolonji je sugerirana nekakva kvota prolaznosti, a i malo je nevjerojatno da se takve stvari ne znaju od samog pocetka godine.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum