Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:22 sub, 24. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="nana"](...) za one kojima ostane [u]jedan[/u] ispit (...)[/quote]
[quote="Anonymous"]Za one sa više ispita ništa?
:!: :?:[/quote]
Zamijeni "[u]jedan[/u]" sa "[u]dva[/u]" i ja (a pretpostavljam i Gost) najsritniji ljudi na svitu. :)
[color=darkred][b]EDIT:[/b][/color]
A i (ako malo razmislite) logicnije je da se mogu polozit 2 ispita, a ne samo 1 jer onaj tko nije polozio neki kolegij u 1. semestru, automatski nije polozio ni kolegij sljedbenik u 2. semestru. :roll:
U svakom slucaju broj ispita koji se mogu poloziti u 9. mjesecu bi trebao biti jedna od nultocaka polinoma
[latex]p(x) := x^5-20x^4+140x^3-400x^2+384x[/latex].
(Da, i 0 je nultocka). :P
nana (napisa): | (...) za one kojima ostane jedan ispit (...) |
Anonymous (napisa): | Za one sa više ispita ništa?
 |
Zamijeni "jedan" sa "dva" i ja (a pretpostavljam i Gost) najsritniji ljudi na svitu.
EDIT:
A i (ako malo razmislite) logicnije je da se mogu polozit 2 ispita, a ne samo 1 jer onaj tko nije polozio neki kolegij u 1. semestru, automatski nije polozio ni kolegij sljedbenik u 2. semestru.
U svakom slucaju broj ispita koji se mogu poloziti u 9. mjesecu bi trebao biti jedna od nultocaka polinoma
.
(Da, i 0 je nultocka).
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:05 sub, 24. 6. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Pericius"]A i (ako malo razmislite) logicnije je da se mogu polozit 2 ispita, a ne samo 1 jer onaj tko nije polozio neki kolegij u 1. semestru, automatski nije polozio ni kolegij sljedbenik u 2. semestru. :roll:[/quote]
Upravo suprotno: ako se potrudio, rijesio ga je na dopunskoj nastavi, pa mu je ostao samo ovaj iz drugog semestra. :D Tim trudom (i uspjehom), takav je student zasluzio da mu se ipak izadje u susret. 8)
Ja sam cuo toliko varijanti sto je Prodekanica rekla, da ne bih davao nikakve procjene sto ce stvarno biti. :(
Preporucam da pitate nju direktno, jer vam to nitko na Forumu nece znati pouzdano odgovoriti... :?
Pericius (napisa): | A i (ako malo razmislite) logicnije je da se mogu polozit 2 ispita, a ne samo 1 jer onaj tko nije polozio neki kolegij u 1. semestru, automatski nije polozio ni kolegij sljedbenik u 2. semestru.  |
Upravo suprotno: ako se potrudio, rijesio ga je na dopunskoj nastavi, pa mu je ostao samo ovaj iz drugog semestra. Tim trudom (i uspjehom), takav je student zasluzio da mu se ipak izadje u susret.
Ja sam cuo toliko varijanti sto je Prodekanica rekla, da ne bih davao nikakve procjene sto ce stvarno biti.
Preporucam da pitate nju direktno, jer vam to nitko na Forumu nece znati pouzdano odgovoriti...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:33 pet, 30. 6. 2006 Naslov: |
|
|
Je li moguce da se izlaganje svih tocnih podataka o rokovima u 9. mjesecu i slicnim stvarima odlaze tako da bi fakultet mogao kasnije umjetno povisiti prolaznost u slucaju da regularno (odnosno, bez tih rokova) ne prodje dovoljno velik broj studenata? :roll:
Jer, koliko se sjecam, u bolonji je sugerirana nekakva kvota prolaznosti, a i malo je nevjerojatno da se takve stvari ne znaju od samog pocetka godine.
Je li moguce da se izlaganje svih tocnih podataka o rokovima u 9. mjesecu i slicnim stvarima odlaze tako da bi fakultet mogao kasnije umjetno povisiti prolaznost u slucaju da regularno (odnosno, bez tih rokova) ne prodje dovoljno velik broj studenata?
Jer, koliko se sjecam, u bolonji je sugerirana nekakva kvota prolaznosti, a i malo je nevjerojatno da se takve stvari ne znaju od samog pocetka godine.
_________________ Eat a lot, sleep a lot, brush 'em like crazy.
Run a lot, do a lot, never be lazy.
|
|
[Vrh] |
|
|