Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2.kolokvij-zadaci
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zana
Gost

PostPostano: 20:10 čet, 29. 6. 2006    Naslov: 2.kolokvij-zadaci Citirajte i odgovorite

imam jednu zamolbicu: ako je ikako moguce da dobra dusa(u ovom slucaju vsego) stavi zadatke s drugog kolokvija na net jer popravni je blizu a neki bi vjezbali po najnovijim zadacima.unaprijed hvala!
imam jednu zamolbicu: ako je ikako moguce da dobra dusa(u ovom slucaju vsego) stavi zadatke s drugog kolokvija na net jer popravni je blizu a neki bi vjezbali po najnovijim zadacima.unaprijed hvala!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 20:44 čet, 29. 6. 2006    Naslov: Re: 2.kolokvij-zadaci Citirajte i odgovorite

[quote="zana"]imam jednu zamolbicu: ako je ikako moguce da dobra dusa(u ovom slucaju vsego)[/quote]

Pomijesala si me s nekim. :PP

[quote="zana"]...stavi zadatke s drugog kolokvija na net jer popravni je blizu a neki bi vjezbali po najnovijim zadacima.unaprijed hvala![/quote]

Evo, pokusah; nadam se da sam i [url=http://web.math.hr/nastava/uur/download.php?file=kolokviji/uur-kol-26-06-06.pdf]uspio[/url]... :)

Nemojte se oslanjati na to da ce kolokvij biti bas copy/paste staroga... :?
zana (napisa):
imam jednu zamolbicu: ako je ikako moguce da dobra dusa(u ovom slucaju vsego)

Pomijesala si me s nekim. Weeee-heeee!!!

zana (napisa):
...stavi zadatke s drugog kolokvija na net jer popravni je blizu a neki bi vjezbali po najnovijim zadacima.unaprijed hvala!

Evo, pokusah; nadam se da sam i uspio... Smile

Nemojte se oslanjati na to da ce kolokvij biti bas copy/paste staroga... Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goost
Gost

PostPostano: 13:11 pon, 3. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo mene samo zanima kakvi ce tipovi zadataka bit na ovom popravnom kolokviju, te dal ce se izbacit jedan tip zadatka :D (tako da ce max broj bodova na kolkoviju bit 40) te dal ce opet bit tip zadatka tipa hornerov algoritam i tipa ovog drugog sa zapisaima :? Dal to znaci da nece biti matrica :?: Unaprijed zahvaljujem kolegi shegi na odgovoru :P
Naravno ako mi ga moze dati.... :roll:
Evo mene samo zanima kakvi ce tipovi zadataka bit na ovom popravnom kolokviju, te dal ce se izbacit jedan tip zadatka Very Happy (tako da ce max broj bodova na kolkoviju bit 40) te dal ce opet bit tip zadatka tipa hornerov algoritam i tipa ovog drugog sa zapisaima Confused Dal to znaci da nece biti matrica Question Unaprijed zahvaljujem kolegi shegi na odgovoru Razz
Naravno ako mi ga moze dati.... Rolling Eyes

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:37 pon, 3. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tipovi zadataka kao i do sada, ali [b]NE[/b] copy/paste proslih kolokvija. 8) Prof. je tako zelio, a ja sam imao napadaj inspiracije. :blista:
Tipovi zadataka kao i do sada, ali NE copy/paste proslih kolokvija. Cool Prof. je tako zelio, a ja sam imao napadaj inspiracije. Reklamiram neku zubnu pastu

[Vrh]
pajson
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-18 = 6 - 24

PostPostano: 15:04 uto, 4. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

da vidjelo se
da vidjelo se

Mighty Beaver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:36 uto, 4. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A dali postoji neka dobra dusa (recimo vsego) da rijesi samo onaj 2 pod b (i jednu i drugu grupu) jer ne znam koga bi to pitao...

hvala :roll:
A dali postoji neka dobra dusa (recimo vsego) da rijesi samo onaj 2 pod b (i jednu i drugu grupu) jer ne znam koga bi to pitao...

hvala Rolling Eyes

[Vrh]
Mighty Beaver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:43 uto, 4. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

E da... zaboravio sam pitati ako moze netko (opet mislim na vsega prvenstveno) poslati 2. kolokvije i popravke 2. kolokvija iz prvog semestra, jer ima nas koji smo pali na prvom kolokviju u prvom semestru pa nismo niti vidjeli te kolokvije...

jos jednom hvala :D
E da... zaboravio sam pitati ako moze netko (opet mislim na vsega prvenstveno) poslati 2. kolokvije i popravke 2. kolokvija iz prvog semestra, jer ima nas koji smo pali na prvom kolokviju u prvom semestru pa nismo niti vidjeli te kolokvije...

jos jednom hvala Very Happy

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:12 uto, 4. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Mighty Beaver"]A dali postoji neka dobra dusa (recimo vsego) da rijesi samo onaj 2 pod b (i jednu i drugu grupu) jer ne znam koga bi to pitao...[/quote]

[code:1]funkcija grupaA(radnik r) {
if (r.godinestaza > 40) return 0; else return 40 - r.godinestaza;
}
funkcija grupaB(knjiga k) {
if (k.godinaizdanja < 2001)
printf("Knjiga je starija od 5 godina");
else
printf("Knjiga nije starija od 5 godina");
}[/code:1]

Molim, ne traziti da rjesavam cijeli kolokvij, jer su to sve zadaci slicni onima s vjezbi. :|

Sto se uploada starih rokova tice, nemam ih pri ruci. :( Ako ih negdje nadjem, uploadat cu. 8)
Mighty Beaver (napisa):

Kod:
funkcija grupaA(radnik r) {
  if (r.godinestaza > 40) return 0; else return 40 - r.godinestaza;
}
funkcija grupaB(knjiga k) {
  if (k.godinaizdanja < 2001)
    printf("Knjiga je starija od 5 godina");
  else
    printf("Knjiga nije starija od 5 godina");
}

Molim, ne traziti da rjesavam cijeli kolokvij, jer su to sve zadaci slicni onima s vjezbi. Neutral

Sto se uploada starih rokova tice, nemam ih pri ruci. Sad Ako ih negdje nadjem, uploadat cu. Cool

[Vrh]
Mighty Beaver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 7:32 sri, 5. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Molim, ne traziti da rjesavam cijeli kolokvij, jer su to sve zadaci slicni onima s vjezbi. :|

Sto se uploada starih rokova tice, nemam ih pri ruci. :( Ako ih negdje nadjem, uploadat cu. 8)[/quote]

ok hvala
Molim, ne traziti da rjesavam cijeli kolokvij, jer su to sve zadaci slicni onima s vjezbi. Neutral

Sto se uploada starih rokova tice, nemam ih pri ruci. Sad Ako ih negdje nadjem, uploadat cu. Cool[/quote]

ok hvala

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum