Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
optimus Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:06 sub, 20. 5. 2006 Naslov: TZK - pitanje? |
|
|
do kad su termini za dvoranu u ovom semestru?
tj. kojeg datuma je zadnja dvorana, pretpostavljam da je (utorak) 13.06
ili petak u istom tjednu..
naime, ja sam odabrao Sljeme, ali spletom okolnosti, falit ce mi dva štambilja, dakle 4 dvorane... dal se to može nadoknadit u dvorani ili kako?
necu valjda past TZK!?!?
najbolje da odem u ponedjeljak na konzultacije pa da vidimo sto ce reci prof...
Unaprijed hvala
do kad su termini za dvoranu u ovom semestru?
tj. kojeg datuma je zadnja dvorana, pretpostavljam da je (utorak) 13.06
ili petak u istom tjednu..
naime, ja sam odabrao Sljeme, ali spletom okolnosti, falit ce mi dva štambilja, dakle 4 dvorane... dal se to može nadoknadit u dvorani ili kako?
necu valjda past TZK!?!?
najbolje da odem u ponedjeljak na konzultacije pa da vidimo sto ce reci prof...
Unaprijed hvala
|
|
[Vrh] |
|
pecina Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:56 čet, 6. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[color=darkred][size=16]HELP!!!!![/size][/color]
ja san, onako sasvin slucajno, zaboravia do sada pokupit potpis iz tjelesnoga... ostvari san uvjet za zaj potpis, ali ga jos nisan uzea... e sad, da li iko zna kad bi ja moga otic po to cudo od potpisa, jer nije mi bas draga pomisao da mi propadne cili semestar za tjelesni... [size=4](onako u povjerenju, ionako ga nevolin pa nebi tia odradit vise nego sta triban... )[/size]
HELP!!!!!
ja san, onako sasvin slucajno, zaboravia do sada pokupit potpis iz tjelesnoga... ostvari san uvjet za zaj potpis, ali ga jos nisan uzea... e sad, da li iko zna kad bi ja moga otic po to cudo od potpisa, jer nije mi bas draga pomisao da mi propadne cili semestar za tjelesni... (onako u povjerenju, ionako ga nevolin pa nebi tia odradit vise nego sta triban... )
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:58 čet, 6. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"][color=darkred][size=16]HELP!!!!![/size][/color]
ja san, onako sasvin slucajno, zaboravia do sada pokupit potpis iz tjelesnoga... ostvari san uvjet za zaj potpis, ali ga jos nisan uzea... e sad, da li iko zna kad bi ja moga otic po to cudo od potpisa, jer nije mi bas draga pomisao da mi propadne cili semestar za tjelesni... [size=4](onako u povjerenju, ionako ga nevolin pa nebi tia odradit vise nego sta triban... )[/size][/quote]
Ako nije nigdje na faksu, onda je obično na vratima dvorane na Martinovki papir na kojemu pišu termini konzultacija u kojima možeš doći po potpis. :)
sorrow (napisa): | HELP!!!!!
ja san, onako sasvin slucajno, zaboravia do sada pokupit potpis iz tjelesnoga... ostvari san uvjet za zaj potpis, ali ga jos nisan uzea... e sad, da li iko zna kad bi ja moga otic po to cudo od potpisa, jer nije mi bas draga pomisao da mi propadne cili semestar za tjelesni... (onako u povjerenju, ionako ga nevolin pa nebi tia odradit vise nego sta triban... ) |
Ako nije nigdje na faksu, onda je obično na vratima dvorane na Martinovki papir na kojemu pišu termini konzultacija u kojima možeš doći po potpis.
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
MB Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)