Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ZADNJI upis ocjena kod prof. Tomasica!!! (informacija)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Martinab
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
143 = 167 - 24

PostPostano: 14:17 sri, 5. 7. 2006    Naslov: ZADNJI upis ocjena kod prof. Tomasica!!! Citirajte i odgovorite

[size=18][color=red]VAZNO: ZADNJI upis ocjena kod prof. Tomasica je u ponedjeljak, 10.07.2006 u 13h u sobi 217/8.[/color][/size]
VAZNO: ZADNJI upis ocjena kod prof. Tomasica je u ponedjeljak, 10.07.2006 u 13h u sobi 217/8.

Gost

PostPostano: 18:42 sri, 5. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

oni koji zele odgovarat za vecu pogledajte detaljnije plohe i krivulje drugog reda a i treceg (ono sta bi inace preskocili :wink: )
to je ugl prof pitao u utorak (bez obzira za koju ocjenu se odgovara)
oni koji zele odgovarat za vecu pogledajte detaljnije plohe i krivulje drugog reda a i treceg (ono sta bi inace preskocili Wink )
to je ugl prof pitao u utorak (bez obzira za koju ocjenu se odgovara)

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 8:45 čet, 6. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mozda je bas zato pitao jer je vidio da se to preskace?

Ja stvarno [b]ne znam otkud studentima prve godine ideja da nonsalantno preskacu komade gradiva[/b]. Na cetvrtoj godini to mogu shvatiti, kad covjek ima dojam da se nista ne nastavlja na to, ali na prvoj mislim 1)da je to neoprostivo 2)da se ove godine desava zabrinjavajuce cesto. Tak. Snizite mi karmu ako hocete.

Ja stvarno ne znam otkud studentima prve godine ideja da nonsalantno preskacu komade gradiva. Na cetvrtoj godini to mogu shvatiti, kad covjek ima dojam da se nista ne nastavlja na to, ali na prvoj mislim 1)da je to neoprostivo 2)da se ove godine desava zabrinjavajuce cesto. Tak. Snizite mi karmu ako hocete.

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:53 čet, 6. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Tak. Snizite mi karmu ako hocete.[/quote]

Ti to mozes i sama. :PP

Slazem se: ovogodisnjoj prvoj godini se s gradivom i kriterijima popusta daleko vise nego ijednoj generaciji do sada, a oni si onda uzimaju za pravo traziti dodatne popuste. :roll: Bit ce placa i kuknjave ako se trend rusenja zahtjeva na studentsko znanje [b]ne[/b] nastavi na drugoj godini. :scared:

A sto se ploha drugog/treceg reda tice... bit ce zabavno na "nasljedniku" MA3 (ne znam kako se sada zove), kdje se racunaju povrsine takvih ploha i volumeni kojecega nad njima - a studenti nece znati niti sto su te plohe. :shock: Onda cemo opet mi biti krivi sto je studentima tesko... :nuts2:
Martinab (napisa):
Tak. Snizite mi karmu ako hocete.

Ti to mozes i sama. Weeee-heeee!!!

Slazem se: ovogodisnjoj prvoj godini se s gradivom i kriterijima popusta daleko vise nego ijednoj generaciji do sada, a oni si onda uzimaju za pravo traziti dodatne popuste. Rolling Eyes Bit ce placa i kuknjave ako se trend rusenja zahtjeva na studentsko znanje ne nastavi na drugoj godini. Mene je strah!!!

A sto se ploha drugog/treceg reda tice... bit ce zabavno na "nasljedniku" MA3 (ne znam kako se sada zove), kdje se racunaju povrsine takvih ploha i volumeni kojecega nad njima - a studenti nece znati niti sto su te plohe. Shocked Onda cemo opet mi biti krivi sto je studentima tesko... Nuts

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
33 = 49 - 16

PostPostano: 14:16 čet, 6. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Mozda je bas zato pitao jer je vidio da se to preskace?
...
Snizite mi karmu ako hocete.[/quote]

Komentar je na mjestu, ja ću ti povisit karmu zato :D

Prof. to vjerojatno pita jer spada u sadržaj kolegija EM2 8)

Pa bilo bi čak poželjno (za daljnje studiranje) da brucoši sami neovisno o usmenom nadoknade dijelove gradiva koje nisu učili jer nisu ulazili u kolokvije, zar ne? Pa makar to bilo i kad su već ispunili sve obaveze ili pred novu akademsku godinu...
Martinab (napisa):
...
Snizite mi karmu ako hocete.

Komentar je na mjestu, ja ću ti povisit karmu zato Very Happy

Prof. to vjerojatno pita jer spada u sadržaj kolegija EM2 Cool

Pa bilo bi čak poželjno (za daljnje studiranje) da brucoši sami neovisno o usmenom nadoknade dijelove gradiva koje nisu učili jer nisu ulazili u kolokvije, zar ne? Pa makar to bilo i kad su već ispunili sve obaveze ili pred novu akademsku godinu...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 15:38 čet, 6. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@marijap: Hvala :)

@Vsego: Da. Ali ja cak ne ulazim u konkretno pitanje hoce li BAS TO gradivo ljudima trebati. Ako ti neki prof na [b]prvoj godini[/b] kaze da nesto treba (a rekao je to samom cinjenicom da je potrosio nekoliko tjedana predavanja na to), onda mu imas vjerovati da treba osim ako imas JAKO JAKO DOBRE ARGUMENTE protiv. I ne, "gradivo mi [i]sada[/i] zvuci glupo" NIJE dobar argument.
To se inace u teoriji argumentacije zove "argument autoriteta".

Btw, lani mi je odreden broj ljudi na ekvivalentu analize 1 na profesorskom smjeru nprobalo na istu fopru preskociti- integrale. :joooj:
@marijap: Hvala Smile

@Vsego: Da. Ali ja cak ne ulazim u konkretno pitanje hoce li BAS TO gradivo ljudima trebati. Ako ti neki prof na prvoj godini kaze da nesto treba (a rekao je to samom cinjenicom da je potrosio nekoliko tjedana predavanja na to), onda mu imas vjerovati da treba osim ako imas JAKO JAKO DOBRE ARGUMENTE protiv. I ne, "gradivo mi sada zvuci glupo" NIJE dobar argument.
To se inace u teoriji argumentacije zove "argument autoriteta".

Btw, lani mi je odreden broj ljudi na ekvivalentu analize 1 na profesorskom smjeru nprobalo na istu fopru preskociti- integrale. Joj, joj, joj,... JOOOJ!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Elementarna matematika 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum