Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
Postano: 20:14 sri, 5. 7. 2006 Naslov: ako netko zna? |
|
|
Napisati program koji spaja dvije ili više neformatiziranih datoteka. Program od korisnika traži unos naziva datoteka koje treba spojiti (do unosa, npr., nule), a zatim te datoteke spoji u izlaznu datoteku „spojeno.bin“. Program paralelno ispisuje, prvo sadržaj svih ulaznih datoteka, a zatim i izlazne.
Napisati program koji spaja dvije ili više neformatiziranih datoteka. Program od korisnika traži unos naziva datoteka koje treba spojiti (do unosa, npr., nule), a zatim te datoteke spoji u izlaznu datoteku „spojeno.bin“. Program paralelno ispisuje, prvo sadržaj svih ulaznih datoteka, a zatim i izlazne.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 16:27 čet, 6. 7. 2006 Naslov: |
|
|
kojeg su tipa Y[2], Y[2][3], &Y[2], *Y[2] ?
Mozda ovako nesto:
Y[2] -> int *,
Y[2][3] -> int,
&Y[2] -> int **,
*Y[2] -> int.
Molim Vedrana Šegu da brzo viče ako nesto nije u redu!
kojeg su tipa Y[2], Y[2][3], &Y[2], *Y[2] ?
Mozda ovako nesto:
Y[2] → int *,
Y[2][3] → int,
&Y[2] → int **,
*Y[2] → int.
Molim Vedrana Šegu da brzo viče ako nesto nije u redu!
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 18:46 pet, 7. 7. 2006 Naslov: |
|
|
Zato sto jedino vama vjerujem! (Hvala i Zvonimiru sto me to naucio).
Vedrane, ne znam kako primate kritike, jednostavno se vise ne mogu suzdrzati, ali 4. zadatak s drugog kolokvija (ne popravka) vam nije dobar jer ne mozete korisiti rijec 'auto' za pokratu slozenog tipa struct __auto bla bla bla jer je auto jedna od kljucnih rijeci u c-u i oznacava automatsku varijablu. Ocito je da tu pokratu niste provjerili u c-u, vec ste zadatak pisali napamet. Ali nema veze, da znate za drugi put. By the way, Errare humanum est. (ili kako se vec to pise)
Zato sto jedino vama vjerujem! (Hvala i Zvonimiru sto me to naucio).
Vedrane, ne znam kako primate kritike, jednostavno se vise ne mogu suzdrzati, ali 4. zadatak s drugog kolokvija (ne popravka) vam nije dobar jer ne mozete korisiti rijec 'auto' za pokratu slozenog tipa struct __auto bla bla bla jer je auto jedna od kljucnih rijeci u c-u i oznacava automatsku varijablu. Ocito je da tu pokratu niste provjerili u c-u, vec ste zadatak pisali napamet. Ali nema veze, da znate za drugi put. By the way, Errare humanum est. (ili kako se vec to pise)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:18 sub, 8. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Vedrane, ne znam kako primate kritike, jednostavno se vise ne mogu suzdrzati, ali 4. zadatak s drugog kolokvija (ne popravka) vam nije dobar jer ne mozete korisiti rijec 'auto' za pokratu slozenog tipa struct __auto bla bla bla jer je auto jedna od kljucnih rijeci u c-u i oznacava automatsku varijablu. Ocito je da tu pokratu niste provjerili u c-u, vec ste zadatak pisali napamet. Ali nema veze, da znate za drugi put. By the way, Errare humanum est. (ili kako se vec to pise)[/quote]
Razlog [b]manje[/b] da mi vjerujes. ;)
Da, skuzili smo to kad je vec kolokvij prosao. :oops: Inace, svi smo gledali sve zadatke; to je detalj koji ne primijetis "u zivo", bar ne za tako rijetko koristenu rijec. :)
Anonymous (napisa): | Vedrane, ne znam kako primate kritike, jednostavno se vise ne mogu suzdrzati, ali 4. zadatak s drugog kolokvija (ne popravka) vam nije dobar jer ne mozete korisiti rijec 'auto' za pokratu slozenog tipa struct __auto bla bla bla jer je auto jedna od kljucnih rijeci u c-u i oznacava automatsku varijablu. Ocito je da tu pokratu niste provjerili u c-u, vec ste zadatak pisali napamet. Ali nema veze, da znate za drugi put. By the way, Errare humanum est. (ili kako se vec to pise) |
Razlog manje da mi vjerujes.
Da, skuzili smo to kad je vec kolokvij prosao. Inace, svi smo gledali sve zadatke; to je detalj koji ne primijetis "u zivo", bar ne za tako rijetko koristenu rijec.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 19:35 sub, 8. 7. 2006 Naslov: |
|
|
Hej, Vedrane,(nadam se da vas mogu tako zvati jer sam to vec prije radio pa se niste bunili) kada cete staviti zadatke s popravka drugog kolokvija da malo rijesavam, dani su dugi, vruci i sparni, a ja imam podosta slobodnog vremena? Mislim da bi bilo stvarno vrijeme da se logiram, da i meni moze netko napisati karma++, (koliko sam se samo raspisao kad sam nekome objsnjavao aritmetiku na pointerima)
Hej, Vedrane,(nadam se da vas mogu tako zvati jer sam to vec prije radio pa se niste bunili) kada cete staviti zadatke s popravka drugog kolokvija da malo rijesavam, dani su dugi, vruci i sparni, a ja imam podosta slobodnog vremena? Mislim da bi bilo stvarno vrijeme da se logiram, da i meni moze netko napisati karma++, (koliko sam se samo raspisao kad sam nekome objsnjavao aritmetiku na pointerima)
|
|
[Vrh] |
|
|