Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kada je usmeni za kolokvente na drugom roku??
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Numerička matematika
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 18:58 pet, 30. 6. 2006    Naslov: Kada je usmeni za kolokvente na drugom roku?? Citirajte i odgovorite

Zanima me kada je usmeni na drugom ljetnom roku kod prof. Marušića za KOLOKVENTE!
Zanima me kada je usmeni na drugom ljetnom roku kod prof. Marušića za KOLOKVENTE!

[Vrh]
MB
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
62 = 80 - 18

PostPostano: 9:00 sub, 1. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

to je vec odgovoreno.. u ponedjeljak od 9 nadalje (16-17). abecednim redom. raspored je na oglasnoj.
to je vec odgovoreno.. u ponedjeljak od 9 nadalje (16-17). abecednim redom. raspored je na oglasnoj.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 9:04 sub, 1. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="MB"]to je vec odgovoreno.. u ponedjeljak od 9 nadalje (16-17). abecednim redom. raspored je na oglasnoj.[/quote]

ma ovo je prvi rok :D
MB (napisa):

ma ovo je prvi rok Very Happy

MB
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

62 = 80 - 18

PostPostano: 9:06 sub, 1. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

vidis, vidis, a jos sam se pravio pametan.. :oops:
vidis, vidis, a jos sam se pravio pametan.. Embarassed

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:28 sub, 1. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mene zanima, hoće li DRUGI ljetni rok uopće postojati za KOLOKVENTE?? I ako hoće, oće li biti analogno ovom , u smislu nakon objave rezultata pismenih.. ?? ako itko zna..
mene zanima, hoće li DRUGI ljetni rok uopće postojati za KOLOKVENTE?? I ako hoće, oće li biti analogno ovom , u smislu nakon objave rezultata pismenih.. ?? ako itko zna..

[Vrh]
Anđelčić
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 16

PostPostano: 10:36 sub, 1. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]mene zanima, hoće li DRUGI ljetni rok uopće postojati za KOLOKVENTE?? [/quote]
zasto ne bi postojao? :?
Anonymous (napisa):
mene zanima, hoće li DRUGI ljetni rok uopće postojati za KOLOKVENTE??

zasto ne bi postojao? Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
teh_pwnerer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 20:13 pet, 7. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anđelčić"][quote="Anonymous"]mene zanima, hoće li DRUGI ljetni rok uopće postojati za KOLOKVENTE?? [/quote]
zasto ne bi postojao? :?[/quote]
zato što nije rečeno drugčije? lol

Ali ozbiljno sad, i mene to zanima. Pretpostavljam da će bit analogno prvom roku, al nikad se ne zna...
Anđelčić (napisa):
Anonymous (napisa):
mene zanima, hoće li DRUGI ljetni rok uopće postojati za KOLOKVENTE??

zasto ne bi postojao? Confused

zato što nije rečeno drugčije? lol

Ali ozbiljno sad, i mene to zanima. Pretpostavljam da će bit analogno prvom roku, al nikad se ne zna...

[Vrh]
johnny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 13:50 ned, 9. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cuo sam od nekih koji su bili na usmenom na prvom roku da je profesor Marusic odsutan naredni tjedan pa da bi usmeni bio u ponedjeljak 17.7. no nemojte ovo shvatiti kao provjerenu informaciju....ni ja ne znam kad je tocno,zato treba vise ucit pa da nema neugodnih iznenadjenja :D
Cuo sam od nekih koji su bili na usmenom na prvom roku da je profesor Marusic odsutan naredni tjedan pa da bi usmeni bio u ponedjeljak 17.7. no nemojte ovo shvatiti kao provjerenu informaciju....ni ja ne znam kad je tocno,zato treba vise ucit pa da nema neugodnih iznenadjenja Very Happy

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:00 uto, 11. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

A dajte ljudi kad saznate brzo na forum...
A dajte ljudi kad saznate brzo na forum...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 9:23 uto, 11. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nek odgovori netko tko je to stvarno cuo?? svojim usima..
hvala..
valjda onda nece usmeni biti 12.07.?????????
Nek odgovori netko tko je to stvarno cuo?? svojim usima..
hvala..
valjda onda nece usmeni biti 12.07.?????????

[Vrh]
Ilja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

137 = 185 - 48

PostPostano: 10:04 uto, 11. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Usmeni za kolokvente i za studente koji idu na pismeni će najvjerojatnije biti u utorak 18.7.
Usmeni za kolokvente i za studente koji idu na pismeni će najvjerojatnije biti u utorak 18.7.

[Vrh]
juka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 0 - 0

PostPostano: 11:06 uto, 11. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo pise na stranici iz numericke

Za prolaz na kolokvijima treba sakupiti barem 25 bodova na svakom kolokviju.
U kolokviju će biti i teoretska pitanja. Studenti koji na kolokvijima pokažu razumijevanje osnovnih metoda numeričke matematike i ako kolokvij polože sa ocjenom 2 ili 3 (i zadovoljni su ocjenom), ne moraju pristupiti usmenom dijelu ispita, tj. ocjena iz kolokvija im se upisuje u indeks.

Imam zadovoljen uvijet, no mene ipak nije bilo na popisu onih koji mogu doci samo na upis ocjene. :?:
Ovo pise na stranici iz numericke

Za prolaz na kolokvijima treba sakupiti barem 25 bodova na svakom kolokviju.
U kolokviju će biti i teoretska pitanja. Studenti koji na kolokvijima pokažu razumijevanje osnovnih metoda numeričke matematike i ako kolokvij polože sa ocjenom 2 ili 3 (i zadovoljni su ocjenom), ne moraju pristupiti usmenom dijelu ispita, tj. ocjena iz kolokvija im se upisuje u indeks.

Imam zadovoljen uvijet, no mene ipak nije bilo na popisu onih koji mogu doci samo na upis ocjene. Question

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 12:40 uto, 11. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="juka"]Imam zadovoljen uvijet, no mene ipak nije bilo na popisu onih koji mogu doci samo na upis ocjene. :?:[/quote]
To nije bio uvjet za dobivanje ocjene bez usmenog. Profesor je sam odlučivao tko će biti na popisu za ocjenu, a vjerojatno je odluka ovisila o tome da li je student pokazao razumijevanje cijelog gradiva.
juka (napisa):
Imam zadovoljen uvijet, no mene ipak nije bilo na popisu onih koji mogu doci samo na upis ocjene. Question

To nije bio uvjet za dobivanje ocjene bez usmenog. Profesor je sam odlučivao tko će biti na popisu za ocjenu, a vjerojatno je odluka ovisila o tome da li je student pokazao razumijevanje cijelog gradiva.

Gost

PostPostano: 23:23 uto, 11. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Cijenjeni asistenti... Jel bi mogli stavit na net ovogodišnje kolokvije... (zadatke) Jer naime, čula sam da profesor na usmenom pita ono što nisi znao na kolokviju... A više se ne sjećam što je to bio 1., ili 2.a zadatak... :)) Hvala.
Cijenjeni asistenti... Jel bi mogli stavit na net ovogodišnje kolokvije... (zadatke) Jer naime, čula sam da profesor na usmenom pita ono što nisi znao na kolokviju... A više se ne sjećam što je to bio 1., ili 2.a zadatak... Smile) Hvala.

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 10:05 sri, 12. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ilja"]Usmeni za kolokvente i za studente koji idu na pismeni će najvjerojatnije biti u utorak 18.7.[/quote]
ajd nek netko napiše ovdje kad sazna od kojeg do kojeg vremena, jer ja bi otišo po upis one ocjene, pa da ne banem baš bezveze...
Ilja (napisa):

ajd nek netko napiše ovdje kad sazna od kojeg do kojeg vremena, jer ja bi otišo po upis one ocjene, pa da ne banem baš bezveze...

[Vrh]
petrich
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
18 = 20 - 2

PostPostano: 16:22 sri, 12. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rat in a cage"][quote="Ilja"]Usmeni za kolokvente i za studente koji idu na pismeni će najvjerojatnije biti u utorak 18.7.[/quote]
ajd nek netko napiše ovdje kad sazna od kojeg do kojeg vremena, jer ja bi otišo po upis one ocjene, pa da ne banem baš bezveze...[/quote]

pisalo je danas na pismenom da su usmeni u utorak od 12h, tocan raspored (pa tako i vrijeme do kad ce trajat usmeni) ce se znat nakon rezultata, znaci u petak u 16, ili ak Ilja stavi na net prije.. :wink:
rat in a cage (napisa):
Ilja (napisa):

pisalo je danas na pismenom da su usmeni u utorak od 12h, tocan raspored (pa tako i vrijeme do kad ce trajat usmeni) ce se znat nakon rezultata, znaci u petak u 16, ili ak Ilja stavi na net prije.. Wink

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 17:40 sri, 12. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

tnx petrich :D
tnx petrich Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Numerička matematika Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum