Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
marrija Gost
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:08 pon, 10. 7. 2006 Naslov: |
|
|
kao da ti je to bitno...
ako prozivaju, onda se da sve to izigrat (znan po prijateljima kojima na faksu prozivaju)...
a ako ne prozivaju, e onda super...
iako, po bolonji bi tribalo bit da su vjezbe obvezne...
na matematici, ako i ne prozivaju, ogromna ti je prednost ako se pojavljujes na vjezbama, tamo se stvarno puno nauci... ;)
kao da ti je to bitno...
ako prozivaju, onda se da sve to izigrat (znan po prijateljima kojima na faksu prozivaju)...
a ako ne prozivaju, e onda super...
iako, po bolonji bi tribalo bit da su vjezbe obvezne...
na matematici, ako i ne prozivaju, ogromna ti je prednost ako se pojavljujes na vjezbama, tamo se stvarno puno nauci...
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
Postano: 9:49 pon, 10. 7. 2006 Naslov: |
|
|
Uopće ti neprozivaju. Na ničemu.
Ti odlučiš hoćeš li doći ili ne, ali bio bi to veliki gubitak ak na nešta nedođeš. Ja nisam jednom dva puta došla na predavanje na linearnu i napravila sam si veliki zaostatak. Tak ti je isto i na vježbama. Može se potrefiti da radite nešto što znaš pa misliš ah neću doći idući put jer sve znam a ono ipak radiš nešta novo što prvi put vidiš u životu.
Primjetila sam da ako, bilo na predavanju ili vježbama, sjediš uvijek u prvim redovima i pozorno slušaš i neradiš nered i povremeno se uključuješ u raspravu, da te profesori odnosno asistenti brzo zapamte i da na usmeni kad dođeš i prepoznaju te da imaju nekakvo već mišljenje o tebi i to dobro. Kao što je meni kod prof. Šikića bilo. Prepoznao me je na ulici i lijepo pozdravio. Kulturni ljudi, stvarno. I stvarno susretljivi.
Uopće ti neprozivaju. Na ničemu.
Ti odlučiš hoćeš li doći ili ne, ali bio bi to veliki gubitak ak na nešta nedođeš. Ja nisam jednom dva puta došla na predavanje na linearnu i napravila sam si veliki zaostatak. Tak ti je isto i na vježbama. Može se potrefiti da radite nešto što znaš pa misliš ah neću doći idući put jer sve znam a ono ipak radiš nešta novo što prvi put vidiš u životu.
Primjetila sam da ako, bilo na predavanju ili vježbama, sjediš uvijek u prvim redovima i pozorno slušaš i neradiš nered i povremeno se uključuješ u raspravu, da te profesori odnosno asistenti brzo zapamte i da na usmeni kad dođeš i prepoznaju te da imaju nekakvo već mišljenje o tebi i to dobro. Kao što je meni kod prof. Šikića bilo. Prepoznao me je na ulici i lijepo pozdravio. Kulturni ljudi, stvarno. I stvarno susretljivi.
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:46 pon, 10. 7. 2006 Naslov: |
|
|
Ajde vi inžinjeri tiho tamo. :D
Profesor Igaly je prozivao na Rp1 svaki sat. 8)
I na tjelesnom se isto tako proziva. :gg:
I na blicevima se moraš pojaviti i tako... :)
To ako ti ne trebaju predavanja i vježbe, odi odma po diplomu, jer si onda jako pametan/pametna. :PP
Ja sam inače stava da se treba na sve ići što redovitije, za vrijeme većih pauza posjetiti menzu i čitaonicu, možda popit kavu ili pojest čokoladu, pa se tako lijepo i po kratkom postupku riješiti svih ispita na vrijeme, jer kada se odgađa, uči kampanjski, odlazi u Tangentu umjesto na predavanja, em što su vam troškovi veći, em što su vam šanse manje da očistite godinu na vrijeme.
Evo da malo zbrajamo:
kava, cigarete (ako pušite), kopiranje bilješki = 12-25kn dnevno min. (ovisno o tome da li pušite ili ne) + učenje doma po tuđim "čitkim" bilješkama koja je teta u kopiraoni "jako dobro" izkopirala
menza, čitaona, predavanja = 5-10kn (ovisno koliko jedete) + izlasci zbog viška slobodnog vremena nastalog nekampanjskim učenjem i davanjem ispita na vrijeme
Ako se netko još uvijek pita, jel buba to govori iz osobnog iskustva ili ne, riješit ću ga svake sumnje - da -> nemojte biti naivni ko ja i primite se posla odmah već u listopadu. :wink:
Ajde vi inžinjeri tiho tamo.
Profesor Igaly je prozivao na Rp1 svaki sat.
I na tjelesnom se isto tako proziva.
I na blicevima se moraš pojaviti i tako...
To ako ti ne trebaju predavanja i vježbe, odi odma po diplomu, jer si onda jako pametan/pametna.
Ja sam inače stava da se treba na sve ići što redovitije, za vrijeme većih pauza posjetiti menzu i čitaonicu, možda popit kavu ili pojest čokoladu, pa se tako lijepo i po kratkom postupku riješiti svih ispita na vrijeme, jer kada se odgađa, uči kampanjski, odlazi u Tangentu umjesto na predavanja, em što su vam troškovi veći, em što su vam šanse manje da očistite godinu na vrijeme.
Evo da malo zbrajamo:
kava, cigarete (ako pušite), kopiranje bilješki = 12-25kn dnevno min. (ovisno o tome da li pušite ili ne) + učenje doma po tuđim "čitkim" bilješkama koja je teta u kopiraoni "jako dobro" izkopirala
menza, čitaona, predavanja = 5-10kn (ovisno koliko jedete) + izlasci zbog viška slobodnog vremena nastalog nekampanjskim učenjem i davanjem ispita na vrijeme
Ako se netko još uvijek pita, jel buba to govori iz osobnog iskustva ili ne, riješit ću ga svake sumnje - da -> nemojte biti naivni ko ja i primite se posla odmah već u listopadu.
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 12:54 pon, 10. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="andreao"]Uopće ti neprozivaju. Na ničemu.
Primjetila sam da ako, bilo na predavanju ili vježbama, sjediš uvijek u prvim redovima i pozorno slušaš i neradiš nered i povremeno se uključuješ u raspravu, da te profesori odnosno asistenti brzo zapamte i da na usmeni kad dođeš i prepoznaju te da imaju nekakvo već mišljenje o tebi i to dobro. Kao što je meni kod prof. Šikića bilo. Prepoznao me je na ulici i lijepo pozdravio. Kulturni ljudi, stvarno. I stvarno susretljivi.[/quote]
da te nije prepoznao zato kaj si imala taj dan kod njega usmeni? :twisted:
andreao (napisa): | Uopće ti neprozivaju. Na ničemu.
Primjetila sam da ako, bilo na predavanju ili vježbama, sjediš uvijek u prvim redovima i pozorno slušaš i neradiš nered i povremeno se uključuješ u raspravu, da te profesori odnosno asistenti brzo zapamte i da na usmeni kad dođeš i prepoznaju te da imaju nekakvo već mišljenje o tebi i to dobro. Kao što je meni kod prof. Šikića bilo. Prepoznao me je na ulici i lijepo pozdravio. Kulturni ljudi, stvarno. I stvarno susretljivi. |
da te nije prepoznao zato kaj si imala taj dan kod njega usmeni?
_________________ potpis
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:35 pon, 10. 7. 2006 Naslov: |
|
|
Predavanja i vjezbe na PMF-MO su oduvijek obavezni, nema to veze s Bolonjom. :) Ali, istina je da se prisutnost [b]za sada[/b] ne provjerava (osim kako je buba navela). 8)
Sto se tice korisnosti pohadjanja nastave, od kad su poceli kolokviji na Programiranju, prosjek bodova onih koji ne znaju ime profesora i/ili asistenta je za cca 10 manji od prosjeka bodova onih koji to znaju. :shock: Zakljucak vadite sami, a ja mislim da nije drugacije niti na drugim kolegijima... 8)
P.S. Da olaksam zakljucivanje: ne, ne "skidamo" bodove onima koji ne znaju nasa imena (ili koji jednog od demosa navedu kao profesora ili asistenta :lol:) niti ne dajemo dodatne bodove onima koji to znaju. :PPP
Predavanja i vjezbe na PMF-MO su oduvijek obavezni, nema to veze s Bolonjom. Ali, istina je da se prisutnost za sada ne provjerava (osim kako je buba navela).
Sto se tice korisnosti pohadjanja nastave, od kad su poceli kolokviji na Programiranju, prosjek bodova onih koji ne znaju ime profesora i/ili asistenta je za cca 10 manji od prosjeka bodova onih koji to znaju. Zakljucak vadite sami, a ja mislim da nije drugacije niti na drugim kolegijima...
P.S. Da olaksam zakljucivanje: ne, ne "skidamo" bodove onima koji ne znaju nasa imena (ili koji jednog od demosa navedu kao profesora ili asistenta ) niti ne dajemo dodatne bodove onima koji to znaju.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)

Spol: 
|