Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Vjezbe 8 i 9 kod asistentice Karage (objasnjenje gradiva)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Baze podataka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 1:20 uto, 11. 7. 2006    Naslov: Vjezbe 8 i 9 kod asistentice Karage Citirajte i odgovorite

Nisam bio na posljednjim vjezbama i ne znam ni otkud da pocnem s vjezbama 8 i 9 :oops:
Bi li se nekom dalo ukratko objasniti po jedan zadatak?
Puno hvala!
Nisam bio na posljednjim vjezbama i ne znam ni otkud da pocnem s vjezbama 8 i 9 Embarassed
Bi li se nekom dalo ukratko objasniti po jedan zadatak?
Puno hvala!

[Vrh]
mickey
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 1 - 0

PostPostano: 15:39 sub, 24. 2. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moze li mi metko plizzz :pray: rijesiti sljedece zadatke:

[quote]Zad 3 Napisite naredbu kojom se neregistiriranom (anonymus) korisniku, prijavljenog sa studentskog racunala, dozvoljava pretrazivanje demo baze manger.
Zad 4 Napisite naredbe kojima se stvara korisnik somestudent s lozinkom loz000, koji se prijavljuje sa studentskog racunala, moze raditi sto zeli u svojoj bazi s imenom somestudent, smije pretrazivati demo bazu manger i smije ucitavati ili ispisivat ASCII datoteke.
Zad 5 Oduzmite korisniku somestudent pravo citanja tabele COURSE u demo bazi manger.[/quote]

Hvala! :thankyou:
Moze li mi metko plizzz Pray rijesiti sljedece zadatke:

Citat:
Zad 3 Napisite naredbu kojom se neregistiriranom (anonymus) korisniku, prijavljenog sa studentskog racunala, dozvoljava pretrazivanje demo baze manger.
Zad 4 Napisite naredbe kojima se stvara korisnik somestudent s lozinkom loz000, koji se prijavljuje sa studentskog racunala, moze raditi sto zeli u svojoj bazi s imenom somestudent, smije pretrazivati demo bazu manger i smije ucitavati ili ispisivat ASCII datoteke.
Zad 5 Oduzmite korisniku somestudent pravo citanja tabele COURSE u demo bazi manger.

Hvala! Thank you

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Baze podataka Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum