Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
PiT_Bull Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
PiT_Bull Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:44 sri, 12. 7. 2006 Naslov: |
|
|
to ce danas bit na FV, pa ce posli vijeća bit sve objavljeno...
to ce danas bit na FV, pa ce posli vijeća bit sve objavljeno...
_________________ "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
PiT_Bull Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
PiT_Bull Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
PiT_Bull Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Drake Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
PiT_Bull Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:20 sri, 12. 7. 2006 Naslov: |
|
|
evo ovaj dokument je prihvaćen danas na vijeću.
najvaznije sto pise u njemu:
[quote]Studenti su pozvani predati molbe za pohađanje dopunske nastave iz [b]najviše dva predmeta[/b] u razdoblju od 14. 7. – 21. 7. 2006. Nastava će započeti 1. rujna 2006. prema rasporedu koji će biti oglašen.[/quote]
ovo sam ja boldala...
enivej, nece svima biti odobreno ono sto zamole u molbi i molbe se nece odobravat automatski. svakoj molbi ce se pristupat idividualno sto vjerojatno znaci da ce trebat predat index zajedno s molbom.
nitko nije htio nista reci 100% ali mislim da bar studenti kojima fali samo jedan ispit za ocistit prvu mogu racunat na pozitivno rjesenje.
glede "parcijala" i slicnih, ako sam dobro shvatila vi pisete molbu za upis kolegija iz vise godine, a u rjesenju molbe vam oni kazu sta sve mozete upisat. opcenito se nece moc upisivat kolegiji s trece godine ali ni to nije stroga odluka.
evo ovaj dokument je prihvaćen danas na vijeću.
najvaznije sto pise u njemu:
Citat: | Studenti su pozvani predati molbe za pohađanje dopunske nastave iz najviše dva predmeta u razdoblju od 14. 7. – 21. 7. 2006. Nastava će započeti 1. rujna 2006. prema rasporedu koji će biti oglašen. |
ovo sam ja boldala...
enivej, nece svima biti odobreno ono sto zamole u molbi i molbe se nece odobravat automatski. svakoj molbi ce se pristupat idividualno sto vjerojatno znaci da ce trebat predat index zajedno s molbom.
nitko nije htio nista reci 100% ali mislim da bar studenti kojima fali samo jedan ispit za ocistit prvu mogu racunat na pozitivno rjesenje.
glede "parcijala" i slicnih, ako sam dobro shvatila vi pisete molbu za upis kolegija iz vise godine, a u rjesenju molbe vam oni kazu sta sve mozete upisat. opcenito se nece moc upisivat kolegiji s trece godine ali ni to nije stroga odluka.
_________________ "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
Description: |
|
Download |
Filename: |
dopunska.pdf |
Filesize: |
50.97 KB |
Downloaded: |
156 Time(s) |
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kus Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:37 sri, 12. 7. 2006 Naslov: |
|
|
U cjeniku Referade postoji stavka "molba za upis kolegija s vise godine (parcijalni upis)" :arrow: sve sto nije redoviti upis godine, ide preko molbe. 8) (moja interpretacija)
Jedna [b]vazna[/b] stvar sa sjednice, vezana uz dopunsku nastavu, je ta da je Dekan naglasio da smo ograniceni s kapacitetima. :( Drugim rijecima, vjerojatno se nece svima sve omoguciti, nego ce se traziti nekakav modus, pa ce se vjerojatno ([b]moja pretpostavka[/b]) gledati (i) uspjeh na polozenim kolegijima. :)
Takodjer, potvrdjeno je da ce "dopunska nastava" u stvari znaciti [b]konzultacije[/b], a ne klasicna predavanja i/ili vjezbe. :tso: Dakle, [b]pomucite se sami[/b] i [b]pitajte za pomoc[/b] ako zapnete! :prodike: Preporucam da pocnete uciti najkasnije pocetkom osmog mjeseca, tj. da ne cekate 1.9. :)
Inace, bilo je jos zanimljivosti na sjednici. :-s Npr. kolokviji (za obje bolonjske godine) i pismeni ispiti za starije studente ce biti unutar [b]istog[/b] tjedna. :shock: It oughta be fun... :grrr:
@kus: Godina se uvijek upisuje krajem devetog i pocetkom desetog mjeseca. 8) Dakle, cim ti doc. Singer upise ocjenu iz C-a, trk u Referadu upisati se! :D
U cjeniku Referade postoji stavka "molba za upis kolegija s vise godine (parcijalni upis)" sve sto nije redoviti upis godine, ide preko molbe. (moja interpretacija)
Jedna vazna stvar sa sjednice, vezana uz dopunsku nastavu, je ta da je Dekan naglasio da smo ograniceni s kapacitetima. Drugim rijecima, vjerojatno se nece svima sve omoguciti, nego ce se traziti nekakav modus, pa ce se vjerojatno (moja pretpostavka) gledati (i) uspjeh na polozenim kolegijima.
Takodjer, potvrdjeno je da ce "dopunska nastava" u stvari znaciti konzultacije, a ne klasicna predavanja i/ili vjezbe. Dakle, pomucite se sami i pitajte za pomoc ako zapnete! Preporucam da pocnete uciti najkasnije pocetkom osmog mjeseca, tj. da ne cekate 1.9.
Inace, bilo je jos zanimljivosti na sjednici. Npr. kolokviji (za obje bolonjske godine) i pismeni ispiti za starije studente ce biti unutar istog tjedna. It oughta be fun...
@kus: Godina se uvijek upisuje krajem devetog i pocetkom desetog mjeseca. Dakle, cim ti doc. Singer upise ocjenu iz C-a, trk u Referadu upisati se!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
kus Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 19:49 čet, 13. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="tihana"]hmmm malo je glupo pitanje :oops: a i neznam gdje da ga pitam, al evo:
da li se prihvaća ako preko neta platim 50kn za dopunsku nastavu :?:[/quote]
Ako imas urednu potvrdu o placanju, ne vidim zasto bi ti itko pravio problema, bilo na faksu, bilo negdje drugdje.
tihana (napisa): | hmmm malo je glupo pitanje a i neznam gdje da ga pitam, al evo:
da li se prihvaća ako preko neta platim 50kn za dopunsku nastavu |
Ako imas urednu potvrdu o placanju, ne vidim zasto bi ti itko pravio problema, bilo na faksu, bilo negdje drugdje.
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
|