Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

trebam preporuku :)
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 7 - 3

PostPostano: 16:46 sri, 12. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nemo"][quote="PIPboy"][url=http://www.giantitp.com/cgi-bin/GiantITP/ootscript] Ovo [/url] mozes citati cijelo ljeto :wink:[/quote]

:lol: pa to se pročita za dan i onda čekaš nove nastavke :D [/quote]

Ali ima oko 300 nastavaka prije, ovaj je #329 :)
nemo (napisa):
PIPboy (napisa):
Ovo mozes citati cijelo ljeto Wink

Laughing pa to se pročita za dan i onda čekaš nove nastavke Very Happy

Ali ima oko 300 nastavaka prije, ovaj je #329 Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
greeneyes
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
36 = 47 - 11

PostPostano: 17:06 sri, 12. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]procitaj alkemicara; iscjeditelja; galeba Jonathana... [/quote]

alkemicarka mi je bolja inace.. galeb je super knjiga, ajde jedna dobra iz lektire :)

[quote="sorrow"]Wilbur Smith, ej, lagane, savrsene, ljuto zanimljive knjige... [/quote]

znam, odlicne su :)

[quote="sorrow"]djeca Dine, to ti je odlican serijal... [/quote]

malo naporan s vremena na vrijeme, ali da, je :)

[quote="sorrow"]i tako dalje, da ne nabrajan, zavrsit cu sa jos dvi tri knige zasad...
a to su : Crvenkapica... snjeguljica i sedan patuljaka... pinokio... palcic... ;) i slicni naslovi.... viruj mi, jako lagane knjige.... ;)[/quote]

;)
sorrow (napisa):
procitaj alkemicara; iscjeditelja; galeba Jonathana...

alkemicarka mi je bolja inace.. galeb je super knjiga, ajde jedna dobra iz lektire Smile

sorrow (napisa):
Wilbur Smith, ej, lagane, savrsene, ljuto zanimljive knjige...

znam, odlicne su Smile

sorrow (napisa):
djeca Dine, to ti je odlican serijal...

malo naporan s vremena na vrijeme, ali da, je Smile

sorrow (napisa):
i tako dalje, da ne nabrajan, zavrsit cu sa jos dvi tri knige zasad...
a to su : Crvenkapica... snjeguljica i sedan patuljaka... pinokio... palcic... Wink i slicni naslovi.... viruj mi, jako lagane knjige.... Wink

Wink

Don't judge what you don't understand..

// Disturbed: Fear
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
hermione
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 18:11 sri, 12. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Harry Potter & zatocenik Azkabana :wink:
Harry Potter & zatocenik Azkabana Wink

U tijelu nema pravih ideala
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
nemo
Moderator
Moderator

Spol: muško
30 = 34 - 4

PostPostano: 19:13 sri, 12. 7. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="greeneyes"]aha!! to objasnjava stvari :) ja inace nedam ljudima da mi nose knjige kad su ispiti, mislim, jel, tesko se odluciti izmedju dobre price i ucenja ;)
nije problem citati na kompu, ionak se trenutno ne odvajam od monitora :) a ruska knjizevnost... hmm, ionak planiram upisati ruski na jesen :)[/quote]

izvrsno ... :mrgreen: javi se na nemo [at] fizika.org ako se hoće nešto ;) a ruska književnost :o ruski avangardni disidenti su nešto najbolje što je književnost vidjela :D strašno odudaraju od onoga na što su ljudi inače navikli (i.e. ruski realizam ;))

još jedna preporuka - Alisa u zemlji čudesa ;) zaboravite na disneyevu verziju, original je pisan tako da ćeš se pitati "nisam li ja na nekim halucinogenim drogama" :D ne to trpati u dječju književnost :D a ako želite nastaviti u halucinogenom štihu preporučam Fear and loathing in Las Vegas ;)

[quote="PIPboy"]Ali ima oko 300 nastavaka prije, ovaj je #329 :)[/quote]

:lol: ko da to ima veze, pa ti kad zapneš možeš skrckati jednu arhivu prosječnog webcomica za jedan dan :D ja ga pratim od ~160. nastavka i tada mi je trebalo negdje pola dana da preroštam arhivu, dakle ovih 329 je negdje taman za jedan dan ;)
greeneyes (napisa):
aha!! to objasnjava stvari Smile ja inace nedam ljudima da mi nose knjige kad su ispiti, mislim, jel, tesko se odluciti izmedju dobre price i ucenja Wink
nije problem citati na kompu, ionak se trenutno ne odvajam od monitora Smile a ruska knjizevnost... hmm, ionak planiram upisati ruski na jesen Smile

izvrsno ... Mr. Green javi se na nemo [at] fizika.org ako se hoće nešto Wink a ruska književnost Surprised ruski avangardni disidenti su nešto najbolje što je književnost vidjela Very Happy strašno odudaraju od onoga na što su ljudi inače navikli (i.e. ruski realizam Wink)

još jedna preporuka - Alisa u zemlji čudesa Wink zaboravite na disneyevu verziju, original je pisan tako da ćeš se pitati "nisam li ja na nekim halucinogenim drogama" Very Happy ne to trpati u dječju književnost Very Happy a ako želite nastaviti u halucinogenom štihu preporučam Fear and loathing in Las Vegas Wink

PIPboy (napisa):
Ali ima oko 300 nastavaka prije, ovaj je #329 Smile

Laughing ko da to ima veze, pa ti kad zapneš možeš skrckati jednu arhivu prosječnog webcomica za jedan dan Very Happy ja ga pratim od ~160. nastavka i tada mi je trebalo negdje pola dana da preroštam arhivu, dakle ovih 329 je negdje taman za jedan dan Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum