Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
color Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 11:02 ned, 17. 8. 2003 Naslov: Re: Pozdrav iz DAnske |
|
|
[quote="krcko"][quote="steelworker"]DAnci su bas cool!
[/quote]
A DAnice? :grebgreb: DAnkinje? :wink:[/quote]
Znam ja jednu DAnu koja je jako cool, no Dankinje nisu bas naviknute na sunce, a sunca je bas bilo, pa su hodale u grudnjacima na predavanja... :roll: I svima je to bilo normalno.
Ali meni su Dankinje i Danci cool zbog drugih stvari, no nemam sad vremena.
BTW, ovo pisem iz Lausanne (Swicarska).
krcko (napisa): | steelworker (napisa): | DAnci su bas cool!
|
A DAnice? DAnkinje? |
Znam ja jednu DAnu koja je jako cool, no Dankinje nisu bas naviknute na sunce, a sunca je bas bilo, pa su hodale u grudnjacima na predavanja... I svima je to bilo normalno.
Ali meni su Dankinje i Danci cool zbog drugih stvari, no nemam sad vremena.
BTW, ovo pisem iz Lausanne (Swicarska).
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
Postano: 19:52 čet, 21. 8. 2003 Naslov: Re: Pozdrav iz DAnske |
|
|
Vratih se u ponedjeljak u 23:59! Ahh...kak je dobro bilo....
[quote="steelworker"]...no Dankinje nisu bas naviknute na sunce, a sunca je bas bilo, pa su hodale u grudnjacima na predavanja... :roll: I svima je to bilo normalno...[/quote]Tu sam zaboravio napomenuti da su bile [b]samo[/b] u grudnjacima, no mislim da ste skuzili. Oni su tamo jako slobodni što se tiče toga i to je jako lijepo jer je to sve dio prirode. :D
Inače meni su se DAnkinje i DAnci jako dopali i bili su jako druželjubivi. Vole oni goste i svi su spremni pomoći (npr. u busu dok putujete u [url=http://www.egeskov.com/]Dvorac Egeskov[/url], a nemate pojma di je)
[quote="Astrea"]Dobila sam razglednicu iz Odensea :) ...tnx Steel ;)[/quote]Bitte!
Čekaj da razvijem slike. Imam 8 svojih filmova, ali mi je fotić otišao taman na pola putovanja i onda me je slikala Senka, tak da mislim da ce ispasti neki 10 filmova(x36). Samo ne znam odkud cu naci lovu da ih sve razvijem... :roll:
Vratih se u ponedjeljak u 23:59! Ahh...kak je dobro bilo....
steelworker (napisa): | ...no Dankinje nisu bas naviknute na sunce, a sunca je bas bilo, pa su hodale u grudnjacima na predavanja... I svima je to bilo normalno... | Tu sam zaboravio napomenuti da su bile samo u grudnjacima, no mislim da ste skuzili. Oni su tamo jako slobodni što se tiče toga i to je jako lijepo jer je to sve dio prirode.
Inače meni su se DAnkinje i DAnci jako dopali i bili su jako druželjubivi. Vole oni goste i svi su spremni pomoći (npr. u busu dok putujete u Dvorac Egeskov, a nemate pojma di je)
Astrea (napisa): | Dobila sam razglednicu iz Odensea ...tnx Steel | Bitte!
Čekaj da razvijem slike. Imam 8 svojih filmova, ali mi je fotić otišao taman na pola putovanja i onda me je slikala Senka, tak da mislim da ce ispasti neki 10 filmova(x36). Samo ne znam odkud cu naci lovu da ih sve razvijem...
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
|
Postano: 2:37 pon, 29. 12. 2003 Naslov: |
|
|
Ne, nisam jos odskenirao sve slike, niti ne znam kad cu.
Ali, jedna obavijest:
Moj clanak o konferenciji i putu na http://student.math.hr/ ! :banana:
Vec se nalazi skoro dva tjedna tamo, ali jucer je osvanula novija verzija (al jos ima par tipfelera i slicnog, kao sto sam upravo vidio :oops: :oops: :oops: ) sa svim linkovima, pa koga zanima nek pogleda... A oni koji su vec pogledali ovu prijasnju verziju imaju nove zanimljive linkove... :) A one koje ne zanima, mogli bi nar skociti na site i vidjeti kak se cure lijepo trude i rade...
Uzivajte!
Ne, nisam jos odskenirao sve slike, niti ne znam kad cu.
Ali, jedna obavijest:
Moj clanak o konferenciji i putu na http://student.math.hr/ !
Vec se nalazi skoro dva tjedna tamo, ali jucer je osvanula novija verzija (al jos ima par tipfelera i slicnog, kao sto sam upravo vidio ) sa svim linkovima, pa koga zanima nek pogleda... A oni koji su vec pogledali ovu prijasnju verziju imaju nove zanimljive linkove... A one koje ne zanima, mogli bi nar skociti na site i vidjeti kak se cure lijepo trude i rade...
Uzivajte!
|
|
[Vrh] |
|
|