Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

polaganje praktikuma 4
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Objektno programiranje (C++)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stogodisnji apsolvent
Gost

PostPostano: 21:02 ned, 15. 6. 2003    Naslov: polaganje praktikuma 4 Citirajte i odgovorite

Lijepo molim sve studente dobre volje da udijele jednom stogodisnjem apsolventu informacije glede polaganja dotičnog kolegija.
Naime, ja sam ga odslušao u akademskoj godini 1999/2000 i stvarno bi već bio red da izađem na taj ispit. Tada je za izlaženje bilo dovoljno napisati nekoliko programčića u C++ koji su postojali na stranicama asistenta Siladića te je kolegij u potpunosti bio posvećen jeziku C++.
Zanima me da li je to još uvijek tako, a ako nije molio bih za podrobnije informacije glede režima polaganja ispita i materijala za učenje.
Unaprijed zahvaljujem!
Lijepo molim sve studente dobre volje da udijele jednom stogodisnjem apsolventu informacije glede polaganja dotičnog kolegija.
Naime, ja sam ga odslušao u akademskoj godini 1999/2000 i stvarno bi već bio red da izađem na taj ispit. Tada je za izlaženje bilo dovoljno napisati nekoliko programčića u C++ koji su postojali na stranicama asistenta Siladića te je kolegij u potpunosti bio posvećen jeziku C++.
Zanima me da li je to još uvijek tako, a ako nije molio bih za podrobnije informacije glede režima polaganja ispita i materijala za učenje.
Unaprijed zahvaljujem!

[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 1:04 pon, 16. 6. 2003    Naslov: Re: polaganje praktikuma 4 Citirajte i odgovorite

[quote="Stogodisnji apsolvent"]Lijepo molim sve studente dobre volje da udijele jednom stogodisnjem apsolventu informacije glede polaganja dotičnog kolegija.
Unaprijed zahvaljujem![/quote]

Još uvijek se polaže tako da napišeš programe za zadatke , koji su na Siladićevoj stranici. :)
Stogodisnji apsolvent (napisa):
Unaprijed zahvaljujem!

Još uvijek se polaže tako da napišeš programe za zadatke , koji su na Siladićevoj stranici. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stogodisnji apsolvent
Gost

PostPostano: 17:15 pon, 16. 6. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Najljepša hvala!
Najljepša hvala!

[Vrh]
color
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 17:19 pon, 16. 6. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Stogodisnji apsolvent"]Najljepša hvala![/quote]
Molim. :wink:
Stogodisnji apsolvent (napisa):
Najljepša hvala!

Molim. Wink

[Vrh]
zbunjola
Gost

PostPostano: 10:24 sub, 9. 8. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imam jedno pitanje za asistenata siladica.
Gdje su nestali svi oni silini zadaci?????
U svakoj od "kategorija" iz koje se trebao izabrati najviše jedan zadatak je bilo barem po 15 zad. :shock: !!!!!!!!!!

hmmm...zbunj :?
U svakoj od "kategorija" iz koje se trebao izabrati najviše jedan zadatak je bilo barem po 15 zad. Shocked !!!!!!!!!!

hmmm...zbunj Confused

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:50 uto, 12. 8. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zbunjola"]Imam jedno pitanje za asistenata siladica.
U svakoj od "kategorija" iz koje se trebao izabrati najviše jedan zadatak je bilo barem po 15 zad. :shock: !!!!!!!!!!
hmmm...zbunj :?[/quote]

Uz [url=http://student.math.hr/~siladic/prakt4/Ispitni.html]objasnjenje koje je dao[/url], sto nije jasno? :roll: Ili ima nesto novijeg datuma?

Btw, koliko ja znam, asistent Siladic ne posjecuje Forum (bar ne redovito) :( pa nema puno koristi da se obracas direktno njemu...
zbunjola (napisa):
U svakoj od "kategorija" iz koje se trebao izabrati najviše jedan zadatak je bilo barem po 15 zad. Shocked !!!!!!!!!!
hmmm...zbunj Confused

Uz objasnjenje koje je dao, sto nije jasno? Rolling Eyes Ili ima nesto novijeg datuma?

Btw, koliko ja znam, asistent Siladic ne posjecuje Forum (bar ne redovito) Sad pa nema puno koristi da se obracas direktno njemu...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji diplomskih i starih studija -> Objektno programiranje (C++) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum