Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kenny Petica iz zalaganja
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 15:50 čet, 20. 7. 2006 Naslov: |
|
|
Pouzdano znam da Autotrans nije uklonio popust. Vec sam cuo da se ljudi zale, medjutim, ovi ga i dalje imaju. Zasto su ove godine grupno ukinuli popuste, nemam pojma. Na stranicama [url=www.autotrans.hr]Autotransa[/url], imate red voznje, upisete kamo zelite i provjerite da li postoje linije, ako da, kliknete na liniju i otvore se cijene za dano putovanje. Pa tako, za ucenike i studente u jednom smjeru (za relacije duze od 100km) ima popust 40%, a za povratne karte 50%. Putujem s njima vec godinama i zaista su mi ok. AKo vam ne daju na kolodvoru kartu, odite u bus pa je tamo kupite s popustom, samo uzmite u obzir da relacija za ovaj popust mora biti veca od 100 km!
Sto se poskupljenja tice, mislim da je bilo za ocekivati da poskupe svi skupa. Proslo je skoro godinu dana kad je Autotrans poskupio, i sada su opet malo digli cijenu. U tom je razdoblu nafta poskupila i oni moraju pratiti cijene.
Pouzdano znam da Autotrans nije uklonio popust. Vec sam cuo da se ljudi zale, medjutim, ovi ga i dalje imaju. Zasto su ove godine grupno ukinuli popuste, nemam pojma. Na stranicama Autotransa, imate red voznje, upisete kamo zelite i provjerite da li postoje linije, ako da, kliknete na liniju i otvore se cijene za dano putovanje. Pa tako, za ucenike i studente u jednom smjeru (za relacije duze od 100km) ima popust 40%, a za povratne karte 50%. Putujem s njima vec godinama i zaista su mi ok. AKo vam ne daju na kolodvoru kartu, odite u bus pa je tamo kupite s popustom, samo uzmite u obzir da relacija za ovaj popust mora biti veca od 100 km!
Sto se poskupljenja tice, mislim da je bilo za ocekivati da poskupe svi skupa. Proslo je skoro godinu dana kad je Autotrans poskupio, i sada su opet malo digli cijenu. U tom je razdoblu nafta poskupila i oni moraju pratiti cijene.
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 18:39 čet, 20. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="mladac"]jel ko koristio taj popust u zadnjih tjedan dana jer meni su na kolodvoru jučer rekli da na iksicu više niko nedaje popust :? hm?[/quote]
Na stranicama Autotransa ne pise nista, a znam da su inace azurni...
mladac (napisa): | jel ko koristio taj popust u zadnjih tjedan dana jer meni su na kolodvoru jučer rekli da na iksicu više niko nedaje popust hm? |
Na stranicama Autotransa ne pise nista, a znam da su inace azurni...
|
|
[Vrh] |
|
just another lazy student Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:23 pet, 21. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="bnikola"]Pouzdano znam da Autotrans nije uklonio popust. Vec sam cuo da se ljudi zale, medjutim, ovi ga i dalje imaju. Zasto su ove godine grupno ukinuli popuste, nemam pojma. Na stranicama [url=www.autotrans.hr]Autotransa[/url], imate red voznje, upisete kamo zelite i provjerite da li postoje linije, ako da, kliknete na liniju i otvore se cijene za dano putovanje. Pa tako, za ucenike i studente u jednom smjeru (za relacije duze od 100km) ima popust 40%, a za povratne karte 50%. Putujem s njima vec godinama i zaista su mi ok. AKo vam ne daju na kolodvoru kartu, odite u bus pa je tamo kupite s popustom, samo uzmite u obzir da relacija za ovaj popust mora biti veca od 100 km!
Sto se poskupljenja tice, mislim da je bilo za ocekivati da poskupe svi skupa. Proslo je skoro godinu dana kad je Autotrans poskupio, i sada su opet malo digli cijenu. U tom je razdoblu nafta poskupila i oni moraju pratiti cijene.[/quote]
koliko ja znam ni autotrans ni istrapromet nisi ukinuli popuste. ali to su inače najskuplje kompanije ali imaju najveće popuste, zato ih ja volim :D
bnikola (napisa): | Pouzdano znam da Autotrans nije uklonio popust. Vec sam cuo da se ljudi zale, medjutim, ovi ga i dalje imaju. Zasto su ove godine grupno ukinuli popuste, nemam pojma. Na stranicama Autotransa, imate red voznje, upisete kamo zelite i provjerite da li postoje linije, ako da, kliknete na liniju i otvore se cijene za dano putovanje. Pa tako, za ucenike i studente u jednom smjeru (za relacije duze od 100km) ima popust 40%, a za povratne karte 50%. Putujem s njima vec godinama i zaista su mi ok. AKo vam ne daju na kolodvoru kartu, odite u bus pa je tamo kupite s popustom, samo uzmite u obzir da relacija za ovaj popust mora biti veca od 100 km!
Sto se poskupljenja tice, mislim da je bilo za ocekivati da poskupe svi skupa. Proslo je skoro godinu dana kad je Autotrans poskupio, i sada su opet malo digli cijenu. U tom je razdoblu nafta poskupila i oni moraju pratiti cijene. |
koliko ja znam ni autotrans ni istrapromet nisi ukinuli popuste. ali to su inače najskuplje kompanije ali imaju najveće popuste, zato ih ja volim
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 11:32 pet, 21. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]cekajte malo zar autotrans daje popust i preko ljeta jer koliko ja znam pocetkom osmog mjeseca prosle godine nije bilo popusta..... :roll:[/quote]
Ma 100% imaju popust tokom ljeta. I Istrapromet i APP Pozega bi trebali imati jer su sestrinke kompanije Autotransa. Samo moras imati Xicu ili index da dokazes svoj status studenta.
bily (napisa): | cekajte malo zar autotrans daje popust i preko ljeta jer koliko ja znam pocetkom osmog mjeseca prosle godine nije bilo popusta..... |
Ma 100% imaju popust tokom ljeta. I Istrapromet i APP Pozega bi trebali imati jer su sestrinke kompanije Autotransa. Samo moras imati Xicu ili index da dokazes svoj status studenta.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)
Spol: