Prethodna tema :: Sljedeća tema |
? |
Ja sam nastavnik ili asistent i apsolutno podrzavam ovakvu akciju |
|
7% |
[ 6 ] |
Ja sam student i apsolutno podrzavam ovakvu akciju |
|
37% |
[ 30 ] |
Ja sam nastavnik ili asistent i nemam ni pozitivno ni negativno misljenje o ovoj akciji |
|
2% |
[ 2 ] |
Ja sam student i nemam ni pozitivno ni negativno misljenje o ovoj akciji |
|
25% |
[ 21 ] |
Ja sam nastavnik ili asistent i protivim se antiprepisivackim mjerama |
|
3% |
[ 3 ] |
Ja sam student i protivim se antiprepisivackim mjerama |
|
23% |
[ 19 ] |
|
Ukupno glasova : 81 |
|
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:46 pet, 21. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="bily"]mislim i da su i isli prepisivat mislim da je ipak malo prestroga kazna izbacit nekoga sa fakulteta ili ga suspendirat na godinu dana.Mozda bi po meni tu mogla biti kazna najvisa da taj kolegij u toj godini vise ne mogu polagat. :roll:[/quote]
Ne mislim da je to preostra kazna za prepisivanje; raspitaj se sto se desi na Ekonomiji (ili uglednim sveucilistima na Zapadu) ako te ulove u prepisivanju. :twisted:
Ali, to treba izvesti brzo i efikasno. :tso: Dakle:
1. istragu provesti i odluku donijeti [b]odmah[/b] (koliko treba da se nadje komisija i da to rijesi?!) :)
2. primijeniti odluku odmah i konzistentno (ref. polozi opet, pa ti tek onda ponistimo). 8)
3. ako ispadne lazna optuzba, odustati od gonjenja i ispricati se studentima. :)
Ja cu pricu uzeti s rezervom jer ovdje ipak iznesena samo studentska strana, no [b]ako je istina[/b] FER je to izuzetno lose proveo. :( A decko moze hvatati drugi upisni rok, pa mozda i nije izgubio dvije godine zivota... 8)
bily (napisa): | mislim i da su i isli prepisivat mislim da je ipak malo prestroga kazna izbacit nekoga sa fakulteta ili ga suspendirat na godinu dana.Mozda bi po meni tu mogla biti kazna najvisa da taj kolegij u toj godini vise ne mogu polagat. |
Ne mislim da je to preostra kazna za prepisivanje; raspitaj se sto se desi na Ekonomiji (ili uglednim sveucilistima na Zapadu) ako te ulove u prepisivanju.
Ali, to treba izvesti brzo i efikasno. Dakle:
1. istragu provesti i odluku donijeti odmah (koliko treba da se nadje komisija i da to rijesi?!)
2. primijeniti odluku odmah i konzistentno (ref. polozi opet, pa ti tek onda ponistimo).
3. ako ispadne lazna optuzba, odustati od gonjenja i ispricati se studentima.
Ja cu pricu uzeti s rezervom jer ovdje ipak iznesena samo studentska strana, no ako je istina FER je to izuzetno lose proveo. A decko moze hvatati drugi upisni rok, pa mozda i nije izgubio dvije godine zivota...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 5:44 sub, 22. 7. 2006 Naslov: |
|
|
Jako cudna cijela situacija. Bas me zanima sto bi ovi s fakulteta rekli. Mozda mi ipak ne znamo cijelu pricu? :-k U svakom slucaju, nadam se da ce se kolege snaci.
Jako cudna cijela situacija. Bas me zanima sto bi ovi s fakulteta rekli. Mozda mi ipak ne znamo cijelu pricu? U svakom slucaju, nadam se da ce se kolege snaci.
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator
|
Postano: 18:13 sub, 22. 7. 2006 Naslov: |
|
|
Zanimljiva tema. I zašto nitko od profesora nije ništa pojasnio na onoliko teksta (preko 200 priloga)? Netko iz uprave FERa?
Ono što je meni posebno zanimljivo je spomenuta [i]arbitraža[/i] PMFa, o kojoj ništa ne znam :?:
Ne bih vjerovao samo jednoj strani, ali druga je očito pogriješila u proceduri (kazna mora slijediti odmah iza nedjela, jer inače postaje osveta), ako već ne i u meritumu stvari.
Zaista bih rado doznao više detalja i od druge strane. Kao da sam cijeli semestar spavao :D
- Nenad
P.S. Nadam se da mi nećemo nespremni uletjeti u slične procedure. Tu stvari moraju biti jasne, i ne smije se griješiti u proceduri. Gruba pogreška u proceduri, i optuženik mora biti oslobođen. Inače ostaje vrlo loša slika prema van.
Zanimljiva tema. I zašto nitko od profesora nije ništa pojasnio na onoliko teksta (preko 200 priloga)? Netko iz uprave FERa?
Ono što je meni posebno zanimljivo je spomenuta arbitraža PMFa, o kojoj ništa ne znam
Ne bih vjerovao samo jednoj strani, ali druga je očito pogriješila u proceduri (kazna mora slijediti odmah iza nedjela, jer inače postaje osveta), ako već ne i u meritumu stvari.
Zaista bih rado doznao više detalja i od druge strane. Kao da sam cijeli semestar spavao
- Nenad
P.S. Nadam se da mi nećemo nespremni uletjeti u slične procedure. Tu stvari moraju biti jasne, i ne smije se griješiti u proceduri. Gruba pogreška u proceduri, i optuženik mora biti oslobođen. Inače ostaje vrlo loša slika prema van.
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 18:34 sub, 22. 7. 2006 Naslov: |
|
|
Ma ni meni nije jasno. Prvo, ako su sjedili pred aistentima na tom prvom kolokviju, kako su mogli prepisivati i koristiti mobitele?
Drugo, ajde, kaznili su ih time sto su ih tamo rusili, ali zasto ponovno i na ovakav nacin?
Ma ni meni nije jasno. Prvo, ako su sjedili pred aistentima na tom prvom kolokviju, kako su mogli prepisivati i koristiti mobitele?
Drugo, ajde, kaznili su ih time sto su ih tamo rusili, ali zasto ponovno i na ovakav nacin?
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
dev Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)
Spol:
|