Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Dali bi isli na bungee ? |
Bez razmisljanja |
|
50% |
[ 10 ] |
Ako me nagovore |
|
10% |
[ 2 ] |
Samo ako me gurnu |
|
15% |
[ 3 ] |
Cisto sumnjam |
|
15% |
[ 3 ] |
Niti da mi plate |
|
10% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 20 |
|
Autor/ica |
Poruka |
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 18:04 ned, 17. 8. 2003 Naslov: |
|
|
Ja bih išo bez razmišljanja, samo ima dva problema: onaj manji: malo se bojim (ali zato bih baš i išo :D) i onaj veći: nofci.
Treba i doć do Šibenika :)
Ja bih išo bez razmišljanja, samo ima dva problema: onaj manji: malo se bojim (ali zato bih baš i išo ) i onaj veći: nofci.
Treba i doć do Šibenika
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fly Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:01 čet, 21. 8. 2003 Naslov: |
|
|
NE znam točno koji je limit, ali mislim da je iznad 45 kg, koliko sam imala zadnji put kad sam bila pored bugeeja, a to je bilo prije nekoliko godina (sad već imam dosta više kg, ali mislim da još nije dovoljno), a možda su od tada unaprijedili sistem pa sad kilogrami nemaju veze... Ako tko zna, ajd neka javi.
NE znam točno koji je limit, ali mislim da je iznad 45 kg, koliko sam imala zadnji put kad sam bila pored bugeeja, a to je bilo prije nekoliko godina (sad već imam dosta više kg, ali mislim da još nije dovoljno), a možda su od tada unaprijedili sistem pa sad kilogrami nemaju veze... Ako tko zna, ajd neka javi.
_________________ "Veliki umovi raspravljaju o zamislima.
Prosječni umovi raspravljaju o događajima.
Mali umovi raspravljaju o ljudima."
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 0:25 pet, 22. 8. 2003 Naslov: |
|
|
A kako ide taj limit?
To po visini ili kak?
A kako ide taj limit?
To po visini ili kak?
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 2:14 sub, 23. 8. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"][i]When you're in PLITVICE look behind you
'cause that's where the rangers' gonna be[/i][/quote]
Malo si o'šo u off-topic... Gay pride je tema drugog topica... :twisted:
[quote="C'Tebova Knjiga Mudrosti, Vol. 1"]Zbrojimo li dva broja, dobit ćemo treći broj.[/quote]
...osim ako je jedan od zbrojenih brojeva nula.
[i]vsegina Knjiga Anexa C'Tebinih Mudrosti, Vol. 17[/i]
C'Tebo (napisa): | When you're in PLITVICE look behind you
'cause that's where the rangers' gonna be |
Malo si o'šo u off-topic... Gay pride je tema drugog topica...
C'Tebova Knjiga Mudrosti, Vol. 1 (napisa): | Zbrojimo li dva broja, dobit ćemo treći broj. |
vsegina Knjiga Anexa C'Tebinih Mudrosti, Vol. 17
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 3:25 sub, 23. 8. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="C'Tebova Knjiga Mudrosti, Vol. 1"]Zbrojimo li dva broja, dobit ćemo treći broj.[/quote]
[i]vsegina Knjiga Anexa C'Tebinih Mudrosti, Vol. 17[/i][/quote]
Očekivao sam ovakav odgovor od nekoga, pa sam se pripremil.
Dakle:
Ako zbrojimo dva broja dobijemo treći broj. Ukoliko je jedan od ta dva "broja" nula, dobijemo onaj drugi broj. Zaključak ---> nula nije broj :shock:
Neću više offtopik ;)
vsego (napisa): | C'Tebova Knjiga Mudrosti, Vol. 1 (napisa): | Zbrojimo li dva broja, dobit ćemo treći broj. |
vsegina Knjiga Anexa C'Tebinih Mudrosti, Vol. 17 |
Dakle:
Ako zbrojimo dva broja dobijemo treći broj. Ukoliko je jedan od ta dva "broja" nula, dobijemo onaj drugi broj. Zaključak → nula nije broj
Neću više offtopik
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 11:03 sub, 23. 8. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"][quote="vsego"][quote="C'Tebova Knjiga Mudrosti, Vol. 1"]Zbrojimo li dva broja, dobit ćemo treći broj.[/quote]
[i]vsegina Knjiga Anexa C'Tebinih Mudrosti, Vol. 17[/i][/quote]
Dakle:
Ako zbrojimo dva broja dobijemo treći broj. Ukoliko je jedan od ta dva "broja" nula, dobijemo onaj drugi broj. Zaključak ---> nula nije broj :shock: [/quote]
herezaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :blueshock:
:mrgreen:
[quote="C'Tebo"]Neću više offtopik ;)[/quote]
otkad su to brojevi offtopic na matematicarskom forumu???!!! :grebgreb:
C'Tebo (napisa): | vsego (napisa): | C'Tebova Knjiga Mudrosti, Vol. 1 (napisa): | Zbrojimo li dva broja, dobit ćemo treći broj. |
vsegina Knjiga Anexa C'Tebinih Mudrosti, Vol. 17 |
Dakle:
Ako zbrojimo dva broja dobijemo treći broj. Ukoliko je jedan od ta dva "broja" nula, dobijemo onaj drugi broj. Zaključak → nula nije broj |
herezaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
C'Tebo (napisa): | Neću više offtopik |
otkad su to brojevi offtopic na matematicarskom forumu???!!!
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 21:48 sub, 23. 8. 2003 Naslov: |
|
|
Ja JOŠ nisam nigdje bandži-skakal, al ću odmah skočit pruži li mi se prilika. :hopacupa:
[quote="C'Tebo"]Ako zbrojimo dva broja dobijemo treći broj. Ukoliko je jedan od ta dva "broja" nula, dobijemo onaj drugi broj. Zaključak ---> nula nije broj :shock: [/quote] :shocked!: Otkud ti je sad isplovil taj zaključak? :?:
Zapravo gdje u toj tvrdnji iz tvoje knjige mudrosti piše da ta tri broja moraju biti nužno različita?
Kaj ak ja sad tu izmislim neko zbrajanje +:[b]R[/b]x[b]R[/b]->{skup svih ovaca iz Švicarske}? Onda ti tvrdnja pada u vodu, zapravo u H[size=7]2[/size]SO[size=7]4[/size]. :twisted: Zaključak ---> knjiga mudrosti ti nije precizno pisana. :tso:
[quote="Vsego"][quote="C'Tebo"]When you're in PLITVICE look behind you
'cause that's where the rangers' gonna be[/quote]
Malo si o'šo u off-topic... Gay pride je tema drugog topica... [/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :klapklap:
BTW, C'Tebo kak ti se da gledat te ranger-e i promociju [color=darkblue]*******(autocenzura)[/color] teksaških [color=darkblue]*******(autocenzura)[/color], mislim, Bush i kompanija.[color=darkred][/color][color=red][/color][color=orange][/color][color=brown][/color][color=yellow][/color][color=green][/color][color=olive][/color][color=cyan][/color][color=blue][/color][color=darkblue][/color][color=indigo][/color][color=violet][/color][color=white][/color][color=black][/color]
Ja JOŠ nisam nigdje bandži-skakal, al ću odmah skočit pruži li mi se prilika.
C'Tebo (napisa): | Ako zbrojimo dva broja dobijemo treći broj. Ukoliko je jedan od ta dva "broja" nula, dobijemo onaj drugi broj. Zaključak → nula nije broj | Otkud ti je sad isplovil taj zaključak?
Zapravo gdje u toj tvrdnji iz tvoje knjige mudrosti piše da ta tri broja moraju biti nužno različita?
Kaj ak ja sad tu izmislim neko zbrajanje +:RxR→{skup svih ovaca iz Švicarske}? Onda ti tvrdnja pada u vodu, zapravo u H2SO4. Zaključak → knjiga mudrosti ti nije precizno pisana.
Vsego (napisa): | C'Tebo (napisa): | When you're in PLITVICE look behind you
'cause that's where the rangers' gonna be |
Malo si o'šo u off-topic... Gay pride je tema drugog topica... |
BTW, C'Tebo kak ti se da gledat te ranger-e i promociju *******(autocenzura) teksaških *******(autocenzura), mislim, Bush i kompanija.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
Postano: 22:47 sub, 23. 8. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]aj, ispricaj nam povijesnu pricu o tome kako si dobio nadimak... oces??? :fly: :mrgreen: pliiiiiiiiiz :bow:[/quote]
Necu :PP
[quote="Nesi"][quote="C'Tebo"]Ako zbrojimo dva broja dobijemo treći broj. Ukoliko je jedan od ta dva "broja" nula, dobijemo onaj drugi broj. Zaključak ---> nula nije broj :shock: [/quote]
herezaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :blueshock:[/quote]
Tak je! Zaboravio je na mogucnost da svi drugi brojevi osim nule nisu brojevi... :grebgreb: Tj, da je nula jedinstveni broj...
[quote="steelworker"]Zapravo gdje u toj tvrdnji iz tvoje knjige mudrosti piše da ta tri broja moraju biti nužno različita?[/quote]
[size=12]Ali[/size] [size=11]ako[/size] [size=10]nisu[/size] [size=9]razliciti[/size] [size=8]onda[/size] [size=7]nisu[/size] [size=6]tri[/size] [size=5]broja[/size] [size=4]nego[/size] [size=3]manje...[/size] OK, necu vise, obecajem :silence:
Nesi (napisa): | aj, ispricaj nam povijesnu pricu o tome kako si dobio nadimak... oces??? pliiiiiiiiiz |
Necu
Nesi (napisa): | C'Tebo (napisa): | Ako zbrojimo dva broja dobijemo treći broj. Ukoliko je jedan od ta dva "broja" nula, dobijemo onaj drugi broj. Zaključak → nula nije broj |
herezaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! |
Tak je! Zaboravio je na mogucnost da svi drugi brojevi osim nule nisu brojevi... Tj, da je nula jedinstveni broj...
steelworker (napisa): | Zapravo gdje u toj tvrdnji iz tvoje knjige mudrosti piše da ta tri broja moraju biti nužno različita? |
Ali ako nisu razliciti onda nisu tri broja nego manje... OK, necu vise, obecajem
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 2:58 ned, 24. 8. 2003 Naslov: |
|
|
Hvala krcku na ispravci :s :s
A šta ste napali moju knjigu mudrosti odma?
Čekajte, ima još mudrosti, strpite se ;)
Bit će još prilika :lol:
Hvala krcku na ispravci :s :s
A šta ste napali moju knjigu mudrosti odma?
Čekajte, ima još mudrosti, strpite se
Bit će još prilika
[Vrh] |
|
Ritchbe Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:17 pet, 19. 12. 2003 Naslov: Re: Bungee |
|
|
[quote="fly"]Daklem zanima me dal je netko vec od nas dragish matematicara skakao bungee (osim mene) i gdje ... ono iskustva i to pozeljna te da mi kaze gdje se sve ima za skakat ne kod nas (posto je kod nas samo Sibenski most - 40m (190kn) i Dubrovacki most - 55m (300kn)) vec u nama susjednim zemljama ...[/quote]
Hm... tek sam sada zamijetio ovu temu, posto nije dugo obnavljana a ja sam ipak forumas u nastajanju...
Pisano je stosta pod ovim topicom no nije vazno, ako se jos mogu dotaknuti pocetne teme, rekao bih da sam se i ja bacio sa tom kuhinjskom gumicom vezanom za noge.
Bilo je to ...'97 godine u Spanjolskoj. Tada sam tamo bio na maturalcu i prvo sto smo spazili, kada smo dosli u Lloret, je bila nekakva pracka kojom te ispaljuju u vis, samo da bi te ponovo privukli ka zemlji (i tako neko vrijeme) dok sve to snimaju kamerom... :) Jasno da je logicno bilo da, na povratku do hotela svratimo na bungee, posto se vec tamo nasao. :?: :!:
Danas me tocno zanima zasto sam to ucinio, i moram priznati da je to zaista bilo bez razmisljanja. Dosao sam nekom spanjolskom brkonji i rekao da bi se ja bacio sa tog krana. Ostalo je povijest.
Priustili su mi fino drmanje metar x metar male kosare, kojom sam putovao do vrha, kako bi me pripremili za navalu adrenalina koja ce uskoro imati kulminirati bacanjem prema svjeze ulastenom betonu ispod... Ne znam kolika je bila visina toga (tzv., satro, bungee-a), neka netko slobodno baci procjenu koliko se ti kranovi mogu protegnuti, no dozivljaj je neponovljiv. Odnosno, skoro neponovljiv :wink:
Ne znam koliko je bitno u kojoj se zemlji bacis :), no ja, evo vec neko vrijeme, nisam ponovio isto. Za to krivim divljeg vozaca autobusa i serpentine do Monserate-a (pardon na nepravopisu), jerbo mi se provalija ispod cinila preblizu posto sam sjedio do prozora...
Trenutno, vise nego, respektiram visinu i najradije ju izbjegavam (osim u snovima kada ne mogu, posto me vjetar rusi sa nekakvog uskog stapa nad provalijom...). Mozda i jesam, kao klinac, sanjao da mogu letjeti ali sigurno ne tako kao nakon bungee-a :(
Uglavnom, ako se netko ide prvi puta baciti, neka to napravi sa nekog postenog mjesta jer ti kranovi zaista nisu nista posebno. Jesu visoki, prilicno, ali ipak nemaju dodatni gust... osim da su jeftini :)
fly (napisa): | Daklem zanima me dal je netko vec od nas dragish matematicara skakao bungee (osim mene) i gdje ... ono iskustva i to pozeljna te da mi kaze gdje se sve ima za skakat ne kod nas (posto je kod nas samo Sibenski most - 40m (190kn) i Dubrovacki most - 55m (300kn)) vec u nama susjednim zemljama ... |
Hm... tek sam sada zamijetio ovu temu, posto nije dugo obnavljana a ja sam ipak forumas u nastajanju...
Pisano je stosta pod ovim topicom no nije vazno, ako se jos mogu dotaknuti pocetne teme, rekao bih da sam se i ja bacio sa tom kuhinjskom gumicom vezanom za noge.
Bilo je to ...'97 godine u Spanjolskoj. Tada sam tamo bio na maturalcu i prvo sto smo spazili, kada smo dosli u Lloret, je bila nekakva pracka kojom te ispaljuju u vis, samo da bi te ponovo privukli ka zemlji (i tako neko vrijeme) dok sve to snimaju kamerom... Jasno da je logicno bilo da, na povratku do hotela svratimo na bungee, posto se vec tamo nasao.
Danas me tocno zanima zasto sam to ucinio, i moram priznati da je to zaista bilo bez razmisljanja. Dosao sam nekom spanjolskom brkonji i rekao da bi se ja bacio sa tog krana. Ostalo je povijest.
Priustili su mi fino drmanje metar x metar male kosare, kojom sam putovao do vrha, kako bi me pripremili za navalu adrenalina koja ce uskoro imati kulminirati bacanjem prema svjeze ulastenom betonu ispod... Ne znam kolika je bila visina toga (tzv., satro, bungee-a), neka netko slobodno baci procjenu koliko se ti kranovi mogu protegnuti, no dozivljaj je neponovljiv. Odnosno, skoro neponovljiv
Ne znam koliko je bitno u kojoj se zemlji bacis , no ja, evo vec neko vrijeme, nisam ponovio isto. Za to krivim divljeg vozaca autobusa i serpentine do Monserate-a (pardon na nepravopisu), jerbo mi se provalija ispod cinila preblizu posto sam sjedio do prozora...
Trenutno, vise nego, respektiram visinu i najradije ju izbjegavam (osim u snovima kada ne mogu, posto me vjetar rusi sa nekakvog uskog stapa nad provalijom...). Mozda i jesam, kao klinac, sanjao da mogu letjeti ali sigurno ne tako kao nakon bungee-a
Uglavnom, ako se netko ide prvi puta baciti, neka to napravi sa nekog postenog mjesta jer ti kranovi zaista nisu nista posebno. Jesu visoki, prilicno, ali ipak nemaju dodatni gust... osim da su jeftini
|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|