Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:16 pet, 11. 8. 2006 Naslov: Vrijeme je relativno |
|
|
[url=http://www.youtube.com/watch?v=AXwN--s69Q4]Ovo[/url] (Flash, 492kB) je snimljeno na Faxu, proslu noc oko 1. :D Rijec je o satu pred mojim kabinetom; onaj lijevi je stajao, no meni se taman potrosila baterija na fotki, pa nemam i to ovjekovjeceno. :(
U svakom slucaju, dobri su ti novi satovi; daleko zabavniji od starih, neispravnih. :silly:
Ovo (Flash, 492kB) je snimljeno na Faxu, proslu noc oko 1. Rijec je o satu pred mojim kabinetom; onaj lijevi je stajao, no meni se taman potrosila baterija na fotki, pa nemam i to ovjekovjeceno.
U svakom slucaju, dobri su ti novi satovi; daleko zabavniji od starih, neispravnih.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 13:25 pet, 11. 8. 2006 Naslov: |
|
|
Mozda je taj sat upao u neku crnu rupu ili sl, pa mu je vrijeme drugacije prolazilo! :wacky:
Mozda je taj sat upao u neku crnu rupu ili sl, pa mu je vrijeme drugacije prolazilo!
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
venovako Forumaš(ica)

|
Postano: 13:27 pet, 11. 8. 2006 Naslov: |
|
|
Ziva istina!
Evo, sad sam skocio gore, i od 4 ure na katu 3 rade normalno, dok je ova prikazana jos uvijek na speed-u. Nazalost, ne mogu snimati video na mob da to i dokazem.
vsego, sad bi trebalo istraziti podstice li tvoja pojava rad svakojakih elektronickih uredjaja ili ti netko zeli poruciti da ti vrijeme rapidno istjece...
Ziva istina!
Evo, sad sam skocio gore, i od 4 ure na katu 3 rade normalno, dok je ova prikazana jos uvijek na speed-u. Nazalost, ne mogu snimati video na mob da to i dokazem.
vsego, sad bi trebalo istraziti podstice li tvoja pojava rad svakojakih elektronickih uredjaja ili ti netko zeli poruciti da ti vrijeme rapidno istjece...
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:48 pet, 11. 8. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="venovako"]Evo, sad sam skocio gore, i od 4 ure na katu 3 rade normalno,[/quote]
Dakle, lijevi (kad gledas iz prikazanog smjera) je proradio? :D
[quote="venovako"]vsego, sad bi trebalo istraziti podstice li tvoja pojava rad svakojakih elektronickih uredjaja ili ti netko zeli poruciti da ti vrijeme rapidno istjece...[/quote]
S obzirom da mi je prekjucer krepao komp i tek sam ga danas osposobio... :electroshock:
venovako (napisa): | Evo, sad sam skocio gore, i od 4 ure na katu 3 rade normalno, |
Dakle, lijevi (kad gledas iz prikazanog smjera) je proradio?
venovako (napisa): | vsego, sad bi trebalo istraziti podstice li tvoja pojava rad svakojakih elektronickih uredjaja ili ti netko zeli poruciti da ti vrijeme rapidno istjece... |
S obzirom da mi je prekjucer krepao komp i tek sam ga danas osposobio...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Liddy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
fireball Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:20 pet, 11. 8. 2006 Naslov: Re: Vrijeme je relativno |
|
|
[quote="vsego"][url=http://www.youtube.com/watch?v=AXwN--s69Q4]Ovo[/url] (Flash, 492kB) je snimljeno [b]na Faxu, proslu noc oko 1[/b]. :D Rijec je o satu pred mojim kabinetom; onaj lijevi je stajao, no meni se taman potrosila baterija na fotki, pa nemam i to ovjekovjeceno. :(
U svakom slucaju, dobri su ti novi satovi; daleko zabavniji od starih, neispravnih. :silly:[/quote]
komentirat cu samo onaj podebljani dio... :D netko zivi na faksu? )-PP
vsego (napisa): | Ovo (Flash, 492kB) je snimljeno na Faxu, proslu noc oko 1. Rijec je o satu pred mojim kabinetom; onaj lijevi je stajao, no meni se taman potrosila baterija na fotki, pa nemam i to ovjekovjeceno.
U svakom slucaju, dobri su ti novi satovi; daleko zabavniji od starih, neispravnih.  |
komentirat cu samo onaj podebljani dio... netko zivi na faksu?
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|