Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
XXYY Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:15 uto, 29. 8. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="XXYY"]...ok recimo da to kuzimo, a sto je sa nama koji smo lani upisali 3. godinu i ostala nam je analiza 3 na koju necemo izlazit u 9. mjesecu nego tek sljedece godine...sto se dogada ako ju ne uspijemo polozit tokom sljedece godine tj. padnemo komisiju? :?[/quote]
Dakle, sada upisujes 3. godinu drugi put. :-s Ako u tijeku toga padnes MA3, nemas uvjete za 4. godinu i sustize te Bolonja (ako sam dobro shvatio situaciju). :bu!:
XXYY (napisa): | ...ok recimo da to kuzimo, a sto je sa nama koji smo lani upisali 3. godinu i ostala nam je analiza 3 na koju necemo izlazit u 9. mjesecu nego tek sljedece godine...sto se dogada ako ju ne uspijemo polozit tokom sljedece godine tj. padnemo komisiju?  |
Dakle, sada upisujes 3. godinu drugi put. Ako u tijeku toga padnes MA3, nemas uvjete za 4. godinu i sustize te Bolonja (ako sam dobro shvatio situaciju).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|