Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ZET - besplatni pokaz za studente (informacija)
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
annna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 4

PostPostano: 11:04 uto, 29. 8. 2006    Naslov: ZET - besplatni pokaz za studente Citirajte i odgovorite

Evo upravo sam pročitala članak Večernjeg lista ([url]http://www.vecernji-list.hr/newsroom/regions/zagreb/619442/index.do[/url]) o besplatnim ZET-ovim godišnjim pokazima.. Navodno za sve redovne studente.. Ima li netko više informacija o tome? Postoji li neka caka ili je zbilja tako?
Evo upravo sam pročitala članak Večernjeg lista (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/regions/zagreb/619442/index.do) o besplatnim ZET-ovim godišnjim pokazima.. Navodno za sve redovne studente.. Ima li netko više informacija o tome? Postoji li neka caka ili je zbilja tako?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 11:36 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Re: ZET - besplatni pokaz za studente Citirajte i odgovorite

[quote="annna"]Evo upravo sam pročitala članak Večernjeg lista ([url]http://www.vecernji-list.hr/newsroom/regions/zagreb/619442/index.do[/url]) o besplatnim ZET-ovim godišnjim pokazima.. Navodno za sve redovne studente.. Ima li netko više informacija o tome? Postoji li neka caka ili je zbilja tako?[/quote]

koliko ja znam, to je stvarno tako :joy:
annna (napisa):
Evo upravo sam pročitala članak Večernjeg lista (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/regions/zagreb/619442/index.do) o besplatnim ZET-ovim godišnjim pokazima.. Navodno za sve redovne studente.. Ima li netko više informacija o tome? Postoji li neka caka ili je zbilja tako?

koliko ja znam, to je stvarno tako Sreca i veselje!

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:30 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Caka je u tome sto po Bolonji nitko ne zna sto znaci "redovni student". Ako ce doslovno tumaciti Statut Sveucilista mozda ih bude nekoliko.
Caka je u tome sto po Bolonji nitko ne zna sto znaci "redovni student". Ako ce doslovno tumaciti Statut Sveucilista mozda ih bude nekoliko.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:42 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Caka je u tome sto po Bolonji nitko ne zna sto znaci "redovni student". Ako ce doslovno tumaciti Statut Sveucilista mozda ih bude nekoliko.[/quote]

Nisu li svi studenti PMF-MO "redovni studenti", prema nasem Statutu? :-k
krcko (napisa):

Nisu li svi studenti PMF-MO "redovni studenti", prema nasem Statutu? Think

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 14:23 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="krcko"]Caka je u tome sto po Bolonji nitko ne zna sto znaci "redovni student". Ako ce doslovno tumaciti Statut Sveucilista mozda ih bude nekoliko.[/quote]

Nisu li svi studenti PMF-MO "redovni studenti", prema nasem Statutu? :-k[/quote]
To se valjda misli na one koji još studiraju na teret Ministarstva i nisu pali ni jednu godinu.

Ili? :-k

Ali vsego, iz tvojeg quote-a u nečije uši! :bow:

(Ne znam točno čije, ali nadam se da će biti tako.) :)
vsego (napisa):
krcko (napisa):

Nisu li svi studenti PMF-MO "redovni studenti", prema nasem Statutu? Think

To se valjda misli na one koji još studiraju na teret Ministarstva i nisu pali ni jednu godinu.

Ili? Think

Ali vsego, iz tvojeg quote-a u nečije uši! I bow before you

(Ne znam točno čije, ali nadam se da će biti tako.) Smile

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 16:20 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Koliko sam skuzio, nesto mora biti upisano u index, dakle ili pad ili novi semestar. S obzirom da traze za izdavanje index, to je ono sto ce najvjerojatnije pregledavati.
Koliko sam skuzio, nesto mora biti upisano u index, dakle ili pad ili novi semestar. S obzirom da traze za izdavanje index, to je ono sto ce najvjerojatnije pregledavati.

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 18:31 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Vsego, imas praf. Pomijesao sam s redovnim upisom vise godine. Po Statutu svi nasi studenti su redovni, cak i oni koji sami placaju studij. Hoce li se s time sloziti ZET ne znam.
Vsego, imas praf. Pomijesao sam s redovnim upisom vise godine. Po Statutu svi nasi studenti su redovni, cak i oni koji sami placaju studij. Hoce li se s time sloziti ZET ne znam.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:11 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bnikola"]Koliko sam skuzio, nesto mora biti upisano u index, dakle ili pad ili novi semestar. [color=red]S obzirom da traze za izdavanje index[/color], to je ono sto ce najvjerojatnije pregledavati.[/quote]

:blueshock: O, kuku nevolje... #-o Ako se ne varam, vi indexe znate cekati i do 11. mjeseca. :faint: Valjda cete moci i na potvrde, a ne samo na indexe... :trema:
bnikola (napisa):

Disaster!!! O, kuku nevolje... d'oh! Ako se ne varam, vi indexe znate cekati i do 11. mjeseca. Padoh u (o)nesvjest Valjda cete moci i na potvrde, a ne samo na indexe... Imam tremu

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 23:33 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

u zetu su rekli da se još ništa ne zna. tj imat ćemo pokaze al ne znaju po kom pricipu će se odobravat. netko je neš spominjao da će se na iksice neš...
u zetu su rekli da se još ništa ne zna. tj imat ćemo pokaze al ne znaju po kom pricipu će se odobravat. netko je neš spominjao da će se na iksice neš...

SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
12 = 42 - 30

PostPostano: 23:51 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zadnje sta sam ja vidio receno je x-ice i indexe na uvid... :?
Zadnje sta sam ja vidio receno je x-ice i indexe na uvid... Confused

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 23:59 uto, 29. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam sad čula pak na drugom foruma da će bit potrebne potvrde o redovitom studiranju. sad dal će biti one u kombinaciji s indekson/iksicom sam bandić i stričeki iz zeta znaju
ja sam sad čula pak na drugom foruma da će bit potrebne potvrde o redovitom studiranju. sad dal će biti one u kombinaciji s indekson/iksicom sam bandić i stričeki iz zeta znaju

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 8:26 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]ja sam sad čula pak na drugom foruma da će bit potrebne potvrde o redovitom studiranju. sad dal će biti one u kombinaciji s indekson/iksicom sam bandić i stričeki iz zeta znaju[/quote]
Da to i još da se definira što misle pod [u]redovan[/u] student. :roll:

@vsego: Kakve ima veze kada će biti izdani indexi? :-k

Mislim ako i neće dat na one potvrde [size=8](a ziher hoće jer kada sam prošle godine vadila godišnji pokaz dali su mi i na tu potvrdu)[/size] onda si mislio da će biti problem do studenog ili kada već jer će ljudi morat plaćat do tada karte ili šta? :?

Možda će se ipak posavjetovat ZETovci s nekim ljudima s faksa i skontat da je malo to gusto u referadama u rujnu/listopadu/studenom, pa odluče da oni kontrolori karata ne pitaju za kartu niti jednog mlad[size=8]lik[/size]og čovjeka u tom periodu. :D
mladac (napisa):

Da to i još da se definira što misle pod redovan student. Rolling Eyes

@vsego: Kakve ima veze kada će biti izdani indexi? Think

Mislim ako i neće dat na one potvrde (a ziher hoće jer kada sam prošle godine vadila godišnji pokaz dali su mi i na tu potvrdu) onda si mislio da će biti problem do studenog ili kada već jer će ljudi morat plaćat do tada karte ili šta? Confused

Možda će se ipak posavjetovat ZETovci s nekim ljudima s faksa i skontat da je malo to gusto u referadama u rujnu/listopadu/studenom, pa odluče da oni kontrolori karata ne pitaju za kartu niti jednog mladlikog čovjeka u tom periodu. Very Happy

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 9:42 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa šta objavljaju onda takve informacije kad ni samim neznaju kako će to još ići. Ajme gluposti. :roll:
Pa šta objavljaju onda takve informacije kad ni samim neznaju kako će to još ići. Ajme gluposti. Rolling Eyes

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 4

PostPostano: 12:41 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Pa šta objavljaju onda takve informacije kad ni samim neznaju kako će to još ići. Ajme gluposti. :roll:[/quote]

ma to je skroz uobicajeno :twisted:

a u clanku je pisalo i da se mozemo vozit na stare mjesecne pokaze koji traju do 31.10. bez kupovanja markice za 9.-i i 10.-i mjesec
andreao (napisa):
Pa šta objavljaju onda takve informacije kad ni samim neznaju kako će to još ići. Ajme gluposti. Rolling Eyes

ma to je skroz uobicajeno Twisted Evil

a u clanku je pisalo i da se mozemo vozit na stare mjesecne pokaze koji traju do 31.10. bez kupovanja markice za 9.-i i 10.-i mjesec

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 12:44 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="andreao"]Pa šta objavljaju onda takve informacije kad ni samim neznaju kako će to još ići. Ajme gluposti. :roll:[/quote]

a tko kaze da ONI ne znaju? :roll:
to sto nitko od NAS to ne zna, ne znaci da ONI (zet, grad..) ne znaju

zasto nitko od nas ne zna?
zato sto su sve informacije ovdje prenesene iz vijesti/novina, a njima nije bitna realizacija - pretpostavlja se da ce se ljudi RASPITATI :roll:

so, tko od vas koji ste nabruseni sa zakljuccima o necijoj gluposti je zvao zet ili upravu grada ili kako se to vec zove? :roll:

ajmo, smiriti strasti :!:
andreao (napisa):

a tko kaze da ONI ne znaju? Rolling Eyes
to sto nitko od NAS to ne zna, ne znaci da ONI (zet, grad..) ne znaju

zasto nitko od nas ne zna?
zato sto su sve informacije ovdje prenesene iz vijesti/novina, a njima nije bitna realizacija - pretpostavlja se da ce se ljudi RASPITATI Rolling Eyes

so, tko od vas koji ste nabruseni sa zakljuccima o necijoj gluposti je zvao zet ili upravu grada ili kako se to vec zove? Rolling Eyes

ajmo, smiriti strasti Exclamation

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 14:08 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="annna"]a u clanku je pisalo i da se mozemo vozit na stare mjesecne pokaze koji traju do 31.10. bez kupovanja markice za 9.-i i 10.-i mjesec[/quote]
Pa šta bi i išo netko kupovat markice za rujan i listopad ako mu pokaz vrijedi do 31.10. :lol:

[size=7]Edit: Ovo je bio moj 1000. post![/size]8)
annna (napisa):

Pa šta bi i išo netko kupovat markice za rujan i listopad ako mu pokaz vrijedi do 31.10. Laughing

Edit: Ovo je bio moj 1000. post!Cool

Zadnja promjena: buba; 10:47 čet, 31. 8. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
ainotna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 19:12 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Meni vise nista nije jasno s tim pokazima....hocemo li se moc voziti sa mjesecnim pokazom, ali bez markice u rujnu i listopadu....ili nam vec sad trebaju potvrde...
Najbolje je otici i pitati u ZET-u :)
Valjda ce nam znati reci...
Meni vise nista nije jasno s tim pokazima....hocemo li se moc voziti sa mjesecnim pokazom, ali bez markice u rujnu i listopadu....ili nam vec sad trebaju potvrde...
Najbolje je otici i pitati u ZET-u Smile

[Vrh]
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 19:40 sri, 30. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ainotna"]Meni vise nista nije jasno s tim pokazima....hocemo li se moc voziti sa mjesecnim pokazom, ali bez markice u rujnu i listopadu....ili nam vec sad trebaju potvrde...
Najbolje je otici i pitati u ZET-u :)
Valjda ce nam znati reci...[/quote]

ne kužim kaj ti nije jasno... u tom članku piše da možemo koristiti te stare pokaze u 9. i 10.mjesecu, a da nakon toga vadimo (pomoću indexa i iksice) taj neki posebni pokaz 8)

no naravno, kao i sve u hrv, za ništa se 100% nezna dok se ne počne... :wink:
ma da, vidjet ćemo za par mjeseci....
ainotna (napisa):
Najbolje je otici i pitati u ZET-u Smile

ne kužim kaj ti nije jasno... u tom članku piše da možemo koristiti te stare pokaze u 9. i 10.mjesecu, a da nakon toga vadimo (pomoću indexa i iksice) taj neki posebni pokaz Cool

no naravno, kao i sve u hrv, za ništa se 100% nezna dok se ne počne... Wink
ma da, vidjet ćemo za par mjeseci....

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 11:41 čet, 31. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

evo citata iz maila od zeta:

[quote]Odluka o besplatnom prijevozu tek je usvojena. Za sada ne raspolazemo dodatnim podacima kada, kako i na koji naèin æe se regulirati to pravo. Rijeè je o tehnièkim pitanjima provoðenja Odluke, u kojoj ima i nekih nedoreèenosti, pa molimo za strpljenje i razumijevanje. Nakon sto se rijese sve nedoumice, ZET æe u svim sredstvima javnoga priopæavanja objaviti sve o moguænosti dobivanja pokazne karte za ðake osnovnih i srednjih skola, studente i umirovljenike sa primanjima manjih od 1500 kuna.
[/quote]

uglavnom još nitko niš nezna[/code]
evo citata iz maila od zeta:

Citat:
Odluka o besplatnom prijevozu tek je usvojena. Za sada ne raspolazemo dodatnim podacima kada, kako i na koji naèin æe se regulirati to pravo. Rijeè je o tehnièkim pitanjima provoðenja Odluke, u kojoj ima i nekih nedoreèenosti, pa molimo za strpljenje i razumijevanje. Nakon sto se rijese sve nedoumice, ZET æe u svim sredstvima javnoga priopæavanja objaviti sve o moguænosti dobivanja pokazne karte za ðake osnovnih i srednjih skola, studente i umirovljenike sa primanjima manjih od 1500 kuna.

uglavnom još nitko niš nezna[/code]

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:47 čet, 31. 8. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:shock:

Nije li jucer pocela podjela tih pokaza i bio nekakav poziv da se pozure svi koji ne moraju cekati kraj rujna kad su tradicionalno najvece guzve? :-k
Shocked

Nije li jucer pocela podjela tih pokaza i bio nekakav poziv da se pozure svi koji ne moraju cekati kraj rujna kad su tradicionalno najvece guzve? Think

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum