Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

pomoć!!! u vezi drivera za cd/dvd-rom

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
boris the spider
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 4 - 2

PostPostano: 17:43 pon, 4. 9. 2006    Naslov: pomoć!!! u vezi drivera za cd/dvd-rom Citirajte i odgovorite

evo, mucim se vec nekakvih sat vremena i ne uspjevam naci driver za svoj cd/dvd-rom, koji mi je, eto, danas riknuo.
ako netko zna kakav site s driverima ili ima kojim slucajem driver za matshita UJ-840D bit cu jaaaako zahvalan :)
evo, mucim se vec nekakvih sat vremena i ne uspjevam naci driver za svoj cd/dvd-rom, koji mi je, eto, danas riknuo.
ako netko zna kakav site s driverima ili ima kojim slucajem driver za matshita UJ-840D bit cu jaaaako zahvalan Smile

allllice
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
24 = 28 - 4

PostPostano: 13:18 uto, 5. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

www.driverguide.com ima dosta veliku bazu drivera.
Pogledala sam ovak na brzinu, vidla da imaju takve drivere (ta kompanija, za cd/dvd...), pa sam jos potrazi dal ima i za tvoj model..

Btw - ako nadjes driver koji ti treba, neces ga moc skinut jer za to moras imat account (dobra stvar je sto mozes pogledat imaju li taj driver prije nego napravis acc :)). Al nije problem, potrosis samo par minuta na stvaranje accounta i neces dobivat spam.
www.driverguide.com ima dosta veliku bazu drivera.
Pogledala sam ovak na brzinu, vidla da imaju takve drivere (ta kompanija, za cd/dvd...), pa sam jos potrazi dal ima i za tvoj model..

Btw - ako nadjes driver koji ti treba, neces ga moc skinut jer za to moras imat account (dobra stvar je sto mozes pogledat imaju li taj driver prije nego napravis acc Smile). Al nije problem, potrosis samo par minuta na stvaranje accounta i neces dobivat spam.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-26 = 44 - 70

PostPostano: 18:32 uto, 5. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

erm...koje ti drivere trebas? firmware ili nesto drugo? i jel to przilica za notebook racunala? ako jest, i ako trazis firmware, neces ga naci. simply because Matsushita ima nekakvu bizarnu politiku ne izdavanja novih firmwarea za tu przilicu a 80% korisnika sa njom imaju problema (izmedju ostalog i ja...recimo, ne zeli przit CDe, ne zeli citati sprzene CDe vec prijavljuje da su prazni, no tiskane CDe cita normalno, CD-RW medije i cita i pise-brise, dok DVDe nekad hoce a nekad nece procitati...sve u svemu, jako zbrkana situacija).

ako ti treba real-time DOS driver za CD/DVD, javi mi se na mail pa cu ti ga poslati. mislim da ga imam negdje. napisat cu ti i kako ga skonfigurirati da ti CD-ROM proradi.
erm...koje ti drivere trebas? firmware ili nesto drugo? i jel to przilica za notebook racunala? ako jest, i ako trazis firmware, neces ga naci. simply because Matsushita ima nekakvu bizarnu politiku ne izdavanja novih firmwarea za tu przilicu a 80% korisnika sa njom imaju problema (izmedju ostalog i ja...recimo, ne zeli przit CDe, ne zeli citati sprzene CDe vec prijavljuje da su prazni, no tiskane CDe cita normalno, CD-RW medije i cita i pise-brise, dok DVDe nekad hoce a nekad nece procitati...sve u svemu, jako zbrkana situacija).

ako ti treba real-time DOS driver za CD/DVD, javi mi se na mail pa cu ti ga poslati. mislim da ga imam negdje. napisat cu ti i kako ga skonfigurirati da ti CD-ROM proradi.

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:50 uto, 5. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Postoji firmware za UJ-840[color=red]S[/color]; neki tvrde da radi s UJ-840D, neki da ne. :?
Postoji firmware za UJ-840S; neki tvrde da radi s UJ-840D, neki da ne. Confused

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 20:24 čet, 7. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

treba napomenuti da se flashiranjem firmwarea gubi garancija tako da, ako slucajno ne proradi, se citac vise ne moze zamijeniti. pogotovo zato sto to nije originalni firmware za UJ-840D vec za spomenutu S verziju (koja IIRC dolazi u bundle pakiranju i nije namjenjena HPovim laptopima...pretpostavljam da se o njima radi).
treba napomenuti da se flashiranjem firmwarea gubi garancija tako da, ako slucajno ne proradi, se citac vise ne moze zamijeniti. pogotovo zato sto to nije originalni firmware za UJ-840D vec za spomenutu S verziju (koja IIRC dolazi u bundle pakiranju i nije namjenjena HPovim laptopima...pretpostavljam da se o njima radi).

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 23:38 čet, 7. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda da ga formatiras? ako ti i to ne uspije, odi do njih tamo u hg spot

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:16 pet, 8. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="sorrow"]mozda da ga formatiras? ako ti i to ne uspije, odi do njih tamo u hg spot[/quote]

:shock: Sto da formatira? :grebgreb:
sorrow (napisa):

Shocked Sto da formatira? Kotacici rade 100 na sat

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 10:37 pet, 8. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="sorrow"]mozda da ga formatiras? ako ti i to ne uspije, odi do njih tamo u hg spot[/quote]

:shock: Sto da formatira? :grebgreb:[/quote]

Pa RAM, naravno... :PP
vsego (napisa):
sorrow (napisa):

Shocked Sto da formatira? Kotacici rade 100 na sat

Pa RAM, naravno... Weeee-heeee!!!

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 17:26 pet, 8. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

:lol: mislia san da win makne... pa da stavi nove, tek san se sad sitia da mu triba cd za to, a njemu ne radi cd drive... :D
Laughing mislia san da win makne... pa da stavi nove, tek san se sad sitia da mu triba cd za to, a njemu ne radi cd drive... Very Happy

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum