Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
boris the spider Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:18 uto, 5. 9. 2006 Naslov: |
|
|
www.driverguide.com ima dosta veliku bazu drivera.
Pogledala sam ovak na brzinu, vidla da imaju takve drivere (ta kompanija, za cd/dvd...), pa sam jos potrazi dal ima i za tvoj model..
Btw - ako nadjes driver koji ti treba, neces ga moc skinut jer za to moras imat account (dobra stvar je sto mozes pogledat imaju li taj driver prije nego napravis acc :)). Al nije problem, potrosis samo par minuta na stvaranje accounta i neces dobivat spam.
www.driverguide.com ima dosta veliku bazu drivera.
Pogledala sam ovak na brzinu, vidla da imaju takve drivere (ta kompanija, za cd/dvd...), pa sam jos potrazi dal ima i za tvoj model..
Btw - ako nadjes driver koji ti treba, neces ga moc skinut jer za to moras imat account (dobra stvar je sto mozes pogledat imaju li taj driver prije nego napravis acc ). Al nije problem, potrosis samo par minuta na stvaranje accounta i neces dobivat spam.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:32 uto, 5. 9. 2006 Naslov: |
|
|
erm...koje ti drivere trebas? firmware ili nesto drugo? i jel to przilica za notebook racunala? ako jest, i ako trazis firmware, neces ga naci. simply because Matsushita ima nekakvu bizarnu politiku ne izdavanja novih firmwarea za tu przilicu a 80% korisnika sa njom imaju problema (izmedju ostalog i ja...recimo, ne zeli przit CDe, ne zeli citati sprzene CDe vec prijavljuje da su prazni, no tiskane CDe cita normalno, CD-RW medije i cita i pise-brise, dok DVDe nekad hoce a nekad nece procitati...sve u svemu, jako zbrkana situacija).
ako ti treba real-time DOS driver za CD/DVD, javi mi se na mail pa cu ti ga poslati. mislim da ga imam negdje. napisat cu ti i kako ga skonfigurirati da ti CD-ROM proradi.
erm...koje ti drivere trebas? firmware ili nesto drugo? i jel to przilica za notebook racunala? ako jest, i ako trazis firmware, neces ga naci. simply because Matsushita ima nekakvu bizarnu politiku ne izdavanja novih firmwarea za tu przilicu a 80% korisnika sa njom imaju problema (izmedju ostalog i ja...recimo, ne zeli przit CDe, ne zeli citati sprzene CDe vec prijavljuje da su prazni, no tiskane CDe cita normalno, CD-RW medije i cita i pise-brise, dok DVDe nekad hoce a nekad nece procitati...sve u svemu, jako zbrkana situacija).
ako ti treba real-time DOS driver za CD/DVD, javi mi se na mail pa cu ti ga poslati. mislim da ga imam negdje. napisat cu ti i kako ga skonfigurirati da ti CD-ROM proradi.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)

Spol: