Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Dr.Pavić - izlječenje dioptrije u 15 dana
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
134 = 153 - 19

PostPostano: 20:55 sub, 30. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]a jel bi netko bio voljan posudit te "upute" da si škicnem o čemu se radi ;-)
il možda ima neki pametan link sa detaljnijim opisom dotičnih metoda?[/quote]

to bi i ja :D
Gordan (napisa):
a jel bi netko bio voljan posudit te "upute" da si škicnem o čemu se radi Wink
il možda ima neki pametan link sa detaljnijim opisom dotičnih metoda?

to bi i ja Very Happy

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 22:03 sub, 30. 9. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

i ja bi to također, jer s obzirom na to da izbjegavam naočale što je moguće više a što baš i nije pametno s obzirom na moju dioptriju...

bilo bi super kad bi netko htio to skenirat pa stavit ovdje na forum :D
i ja bi to također, jer s obzirom na to da izbjegavam naočale što je moguće više a što baš i nije pametno s obzirom na moju dioptriju...

bilo bi super kad bi netko htio to skenirat pa stavit ovdje na forum Very Happy

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:12 ned, 1. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mladac"]bilo bi super kad bi netko htio to skenirat pa stavit ovdje na forum :D[/quote]

:tup:

[color=darkred]Ocito je rijec o djelu pod copyrightom koje se prodaje, tako da ovdje nema nikakve redistribucije, osim uz eksplicitnu pisanu dozvolu navedenog doktora.[/color] :ccc:
mladac (napisa):
bilo bi super kad bi netko htio to skenirat pa stavit ovdje na forum Very Happy

Tup!

Ocito je rijec o djelu pod copyrightom koje se prodaje, tako da ovdje nema nikakve redistribucije, osim uz eksplicitnu pisanu dozvolu navedenog doktora. Ccc.... Sram te bilo...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 11:24 ned, 1. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako nekoga zanima HTML izdanje Batesove knjige (autorska prava istekla 1948 kao što piše na stranici):
http://www.iblindness.org/books/bates/

I poneki "zastarjeli" članci:
http://www.central-fixation.com/bettereyesight.htm
Ako nekoga zanima HTML izdanje Batesove knjige (autorska prava istekla 1948 kao što piše na stranici):
http://www.iblindness.org/books/bates/

I poneki "zastarjeli" članci:
http://www.central-fixation.com/bettereyesight.htm

Chatarin
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 2

PostPostano: 18:52 pon, 2. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

vsego je u pravu. Na prvoj strani piše:

[quote="dr. Pavić"] Objavljivanje u cijelosti ili dijelovima putem tiska, radija, televizije ili
na bilo koji drugi način, te umnožavanje ili preslikavanje, dopušteno
je samo uz pismenu suglasnost autora, nositelja autorskog prava
- u skladu sa Zakonom o autorskom pravu [/quote]

Tako da ne bi išlo...

[quote="goranm"]Postoji nekoliko vrsta tih kratkovidnosti/dalekovidnosti, mislim da se jedna zove "dječija" i tako nekako se manifestira kao i kod tebe, javlja se negdje u školskoj dobi [/quote]

Znam samo za mladenačku kratkovidnost i to nije slučaj kod mene jer se ona malo teže ispravlja

Slobodno si pročitajte sve o Batesovoj metodi jer dr. Pavić radi po njoj samo ju je malo modificirao i ubrzao proces oporavka (sa mjesec-dva na tjedan-dva). Čak ga često i citira u svojim materijalima.
vsego je u pravu. Na prvoj strani piše:

dr. Pavić (napisa):
Objavljivanje u cijelosti ili dijelovima putem tiska, radija, televizije ili
na bilo koji drugi način, te umnožavanje ili preslikavanje, dopušteno
je samo uz pismenu suglasnost autora, nositelja autorskog prava
- u skladu sa Zakonom o autorskom pravu

Tako da ne bi išlo...

goranm (napisa):
Postoji nekoliko vrsta tih kratkovidnosti/dalekovidnosti, mislim da se jedna zove "dječija" i tako nekako se manifestira kao i kod tebe, javlja se negdje u školskoj dobi

Znam samo za mladenačku kratkovidnost i to nije slučaj kod mene jer se ona malo teže ispravlja

Slobodno si pročitajte sve o Batesovoj metodi jer dr. Pavić radi po njoj samo ju je malo modificirao i ubrzao proces oporavka (sa mjesec-dva na tjedan-dva). Čak ga često i citira u svojim materijalima.

Marko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 9 - 0

PostPostano: 22:19 pon, 2. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo ljudi da i ja nešto kažem u vezi ovog. Kao šta se možda da zaključiti iz mog avatara, ja sam više od pola dana za kompjuterom, i onda još pola noći za istim (neradim ništ korisno al ipak buljim u monitor).
E sad tak dugo dok ja nisam pročitao knjigu dr.Phoenix-a, meni se dioptrija povečavala. I kada sam skužio razlog tome, mi se smanjila ali samo na jednom oku, a na drugom ostala ista (tak kak mi je sad imam već valjda 8 godina). I vjerujem da kad bih vježbao da bi doveo svoj vid do savršenstva.
Evo knjige dr.Phoenix koja se mislim može kupiti u Zagrebu, a ja sam slučajno nekako nabasao na nju. [url]http://knjizara.ekupnja.com/Bolji-vid-bez-naocala-Phoenix-pr-17140.html[/url]

To je ista ona metoda koju vam Pavić želi prodati za 3000kn, i to mene živcira... ta komercijalizacija ggg...
Uglavnom dok je Phoenix popravljao vid skoro za đabe ovaj se debelo bogati. I zašto sad Phoenix nije poznat? Jer bi normalno propalo cijeli biznis oko naočala, i nitko više nebi kupovao Pierre-ov dizajn naočala za 2000 kuna!

A ako netko misli da je nemoguće smanjiti vid neka si prvo pročita tu knjigu jer je sve objašnjeno, tako da sam čak i ja sve razumio. (khm... skoro sve) 8)
E da, neznam dali sam rekao da je knjiga super... :D
Evo ljudi da i ja nešto kažem u vezi ovog. Kao šta se možda da zaključiti iz mog avatara, ja sam više od pola dana za kompjuterom, i onda još pola noći za istim (neradim ništ korisno al ipak buljim u monitor).
E sad tak dugo dok ja nisam pročitao knjigu dr.Phoenix-a, meni se dioptrija povečavala. I kada sam skužio razlog tome, mi se smanjila ali samo na jednom oku, a na drugom ostala ista (tak kak mi je sad imam već valjda 8 godina). I vjerujem da kad bih vježbao da bi doveo svoj vid do savršenstva.
Evo knjige dr.Phoenix koja se mislim može kupiti u Zagrebu, a ja sam slučajno nekako nabasao na nju. http://knjizara.ekupnja.com/Bolji-vid-bez-naocala-Phoenix-pr-17140.html

To je ista ona metoda koju vam Pavić želi prodati za 3000kn, i to mene živcira... ta komercijalizacija ggg...
Uglavnom dok je Phoenix popravljao vid skoro za đabe ovaj se debelo bogati. I zašto sad Phoenix nije poznat? Jer bi normalno propalo cijeli biznis oko naočala, i nitko više nebi kupovao Pierre-ov dizajn naočala za 2000 kuna!

A ako netko misli da je nemoguće smanjiti vid neka si prvo pročita tu knjigu jer je sve objašnjeno, tako da sam čak i ja sve razumio. (khm... skoro sve) Cool
E da, neznam dali sam rekao da je knjiga super... Very Happy

Ante
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

43 = 75 - 32

PostPostano: 0:16 uto, 3. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Marko"]Jer bi normalno propalo cijeli biznis oko naočala, i nitko više nebi kupovao Pierre-ov dizajn naočala za 2000 kuna![/quote]
Da. U teoriju (poprilicno potkovanu) o lobiju okulista nisan niti tia ulazit. Pogledajte samo regionalni raspored dvije najvece trgovine okvira u Hrvatskoj i dosta toga ce vam vec bit jasno.

No tradebacks...

[color=green][size=9]
np: John Fahey - [The Yellow Princess (1969) #06] [b]Dance of the Inhabitants of the Invisible City of Bladensburg[/b][/size][/color]
Marko (napisa):
Jer bi normalno propalo cijeli biznis oko naočala, i nitko više nebi kupovao Pierre-ov dizajn naočala za 2000 kuna!

Da. U teoriju (poprilicno potkovanu) o lobiju okulista nisan niti tia ulazit. Pogledajte samo regionalni raspored dvije najvece trgovine okvira u Hrvatskoj i dosta toga ce vam vec bit jasno.

No tradebacks...

np: John Fahey - [The Yellow Princess (1969) #06] Dance of the Inhabitants of the Invisible City of Bladensburg

Any1981
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:28 uto, 3. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel zna netko gdje ima kupit TABELA ZA OČITOVANJE VIDA?

[Vrh]
Marko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 0

PostPostano: 21:24 sri, 4. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Any1981"]Jel zna netko gdje ima kupit TABELA ZA OČITOVANJE VIDA?[/quote]
Ne, ali evo ti jedna od stranica gdje je možeš skinuti i isprintati:
[url]http://www.korcula.net/ppages/myopiaprev/default.htm[/url]

Idi na dno stranice i vidjet ćeš link na tu tablicu. Piše da se treba isprintati na A4 list papira, ali mislim da je bolje ako si u mogučnosti ju sprintati na A3.
Any1981 (napisa):

Ne, ali evo ti jedna od stranica gdje je možeš skinuti i isprintati:
http://www.korcula.net/ppages/myopiaprev/default.htm

Idi na dno stranice i vidjet ćeš link na tu tablicu. Piše da se treba isprintati na A4 list papira, ali mislim da je bolje ako si u mogučnosti ju sprintati na A3.

komer
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 14:20 čet, 12. 10. 2006    Naslov: Re: Dr.Pavić - izlječenje dioptrije u 15 dana Citirajte i odgovorite

Any1981 dušo,

hajde ti nama svima reci koliko je tebi doc Pavić platio da ga reklamiraš na ovom forumu? ;-)

Dodji i na moj forum... podjelimo lovu od marketinga :-)

[quote="Any1981"]Hej ljudi...

Cijena: 3000 kn.
Garancije nema, ali kaže da se može doći kod njega i pogledati kartone pacijenata.
Milan Pavić, Slavka Batušića 17, Špansko. 01 3897 158.

:roll:[/quote] :roll:
Any1981 dušo,

hajde ti nama svima reci koliko je tebi doc Pavić platio da ga reklamiraš na ovom forumu? Wink

Dodji i na moj forum... podjelimo lovu od marketinga Smile

Any1981 (napisa):
Hej ljudi...

Cijena: 3000 kn.
Garancije nema, ali kaže da se može doći kod njega i pogledati kartone pacijenata.
Milan Pavić, Slavka Batušića 17, Špansko. 01 3897 158.

Rolling Eyes
Rolling Eyes

okacst
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 19:41 sub, 4. 11. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam bila kod dr.Pavića.Nije uspjelo!I to ne samo meni,znam još troje koji su prošli kao i ja.Prirodna metoda pražnjenja džepova,a ne liječenja.Dr Pavić će vam pomoći da se osjećate lakši za 3000 kuna,prevareni,bijesni na sami sebe.Toliko iz prve ruke
ja sam bila kod dr.Pavića.Nije uspjelo!I to ne samo meni,znam još troje koji su prošli kao i ja.Prirodna metoda pražnjenja džepova,a ne liječenja.Dr Pavić će vam pomoći da se osjećate lakši za 3000 kuna,prevareni,bijesni na sami sebe.Toliko iz prve ruke

[Vrh]
Kontaktneleće
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 9:19 pet, 5. 10. 2012    Naslov: Citirajte i odgovorite

ima li kakvh novijih iskustava sa dotićnim gosp.?

hvala unaprijed.
ima li kakvh novijih iskustava sa dotićnim gosp.?

hvala unaprijed.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum