Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:06 čet, 18. 12. 2003 Naslov: |
|
|
Please, people, smrtnu kaznu raspravite u nekom drugom topicu... :roll:
[quote="steelworker"]Ja inace znam propustit (tj. ne pokazujem zelju da prijedjem cestu) auto ili dva na pjesackom jer mi je bedasto da on/a zaustavlja auto i ..., kad ja mogu 2 sec pricekat da prodje i nikom nis. Al opet evo moram priznat kad vidim neke bahate onda ih ostro gledam i idem na pjesacki bez namjere da ustupnem ili uzmaknem i doslovno ih natjeram da stanu - morao bih prestat s tim prije nego se pojavi netko tvrdoglaviji.[/quote]
Tako nekako sam se i ja ponasao kao pjesak i dosao sam do istog zakljucka. 8) Na zalost, na provedbu se jos ceka. :shock:
Inace, ne treba "[i]tvrdoglaviji[/i]". Dosta ti je "[i]pijaniji[/i]". :x
[quote="steelworker"][size=9]BTW, off-topic, al ne jako: netko je prije dao link na neki ruski nabildani tutac i kak je to sigurno. Ja mislim da bi mi bilo sigurnije da imam doma svoj mali helic i onda samo preletim preko kamikaza-vozaca i pomahnitalih pjesaka i sletim na svoje odrediste (naravno, nitko drugi ne bi smio imat helic jer bi onda bila guzva u zraku).[/quote]
A problemi s parkiranjem? :lol:
Inace, na tvom mjestu ja bih mislio "[i]da nemam pravo (niti zelim imati to pravo) da odredjujem tko smije[/i]" imati i voziti helikopter, a tko ne. :P
[quote="steelworker"]OK, zakaj sam se sad raspisal o tome? [b]Zato kaj je danas 100 godina od prvog leta covjeka letjelicom tezom od zraka![/b] :fly: JEEE!!! Nezaustavljivi smo! :banana: [/size][/quote]
Ja sam mislio da je Ikar nesto starijeg datuma... :twisted: (ili ono njegovo perje ne racunas pod "[i]letjelicu[/i]"? ;))
Please, people, smrtnu kaznu raspravite u nekom drugom topicu...
steelworker (napisa): | Ja inace znam propustit (tj. ne pokazujem zelju da prijedjem cestu) auto ili dva na pjesackom jer mi je bedasto da on/a zaustavlja auto i ..., kad ja mogu 2 sec pricekat da prodje i nikom nis. Al opet evo moram priznat kad vidim neke bahate onda ih ostro gledam i idem na pjesacki bez namjere da ustupnem ili uzmaknem i doslovno ih natjeram da stanu - morao bih prestat s tim prije nego se pojavi netko tvrdoglaviji. |
Tako nekako sam se i ja ponasao kao pjesak i dosao sam do istog zakljucka. Na zalost, na provedbu se jos ceka.
Inace, ne treba "tvrdoglaviji". Dosta ti je "pijaniji".
steelworker (napisa): | BTW, off-topic, al ne jako: netko je prije dao link na neki ruski nabildani tutac i kak je to sigurno. Ja mislim da bi mi bilo sigurnije da imam doma svoj mali helic i onda samo preletim preko kamikaza-vozaca i pomahnitalih pjesaka i sletim na svoje odrediste (naravno, nitko drugi ne bi smio imat helic jer bi onda bila guzva u zraku). |
A problemi s parkiranjem?
Inace, na tvom mjestu ja bih mislio "da nemam pravo (niti zelim imati to pravo) da odredjujem tko smije" imati i voziti helikopter, a tko ne.
steelworker (napisa): | OK, zakaj sam se sad raspisal o tome? Zato kaj je danas 100 godina od prvog leta covjeka letjelicom tezom od zraka! JEEE!!! Nezaustavljivi smo! |
Ja sam mislio da je Ikar nesto starijeg datuma... (ili ono njegovo perje ne racunas pod "letjelicu"? )
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Kamti Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:32 ned, 8. 10. 2006 Naslov: |
|
|
Dodje covjek u neke godine i nada se da je spoznao granice ljudske gluposti, a onda naleti na...
[quote="[url=http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2-2342874,00.html]The Times[/url]"][size=17][b]Man with no eyes was driving car[/b][/size]
[color=#800000]By Helen Nugent[/color]
[color=#808080][b]Court hears that a man who was blinded by a bomb blast was taking instruction from banned friend[/b][/color]
A MAN with no eyes who is partially deaf and suffers from leg tremors became the first blind person to be convicted of dangerous driving yesterday.
([url=http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2-2342874,00.html]Nastavak...[/url])[/quote]
(Za neupucene koji procitaju clanak, 35mph je oko 56km/h :shock:)
Pa, Sunce mu pohano, ako covjek vec ostane bez ociju, ocekivalo bi se da mu bar dio mozga ostane u glavi... :nuts2:
A tek suci... :grrr: Naime, prica ima nastavak:
[quote="[url=http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2087-2361793,00.html]The Timesu[/url]"]...
Omed Aziz, 31, who lost his sight when a mine exploded in his homeland of Iraq, was given a three-month suspended prison sentence last week by magistrates at Oldbury in the West Midlands. [color=red]He was also banned from driving for three years[/color], although a sightless person has never been given such a punishment.
...
([url=http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2087-2361793,00.html]Cijeli clanak[/url])[/quote]
:crazyeyes:
Dodje covjek u neke godine i nada se da je spoznao granice ljudske gluposti, a onda naleti na...
The Times (napisa): | Man with no eyes was driving car
By Helen Nugent
Court hears that a man who was blinded by a bomb blast was taking instruction from banned friend
A MAN with no eyes who is partially deaf and suffers from leg tremors became the first blind person to be convicted of dangerous driving yesterday.
(Nastavak...) |
(Za neupucene koji procitaju clanak, 35mph je oko 56km/h )
Pa, Sunce mu pohano, ako covjek vec ostane bez ociju, ocekivalo bi se da mu bar dio mozga ostane u glavi...
A tek suci... Naime, prica ima nastavak:
The Timesu (napisa): | ...
Omed Aziz, 31, who lost his sight when a mine exploded in his homeland of Iraq, was given a three-month suspended prison sentence last week by magistrates at Oldbury in the West Midlands. He was also banned from driving for three years, although a sightless person has never been given such a punishment.
...
(Cijeli clanak) |
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
Postano: 11:42 ned, 8. 10. 2006 Naslov: |
|
|
Ok... hm... Treba mi da se oporavim od ovoga...
MOGU razumjeti covjeka u depresiji koji ide raditi nesto ilegalno i ludo, jer vjeruje da moze. Mislim, iz price ispada da nije htio redovno voziti, nego je usred noci u nedjelju isao napraviti krug po praznim cestama u kvartu. Da ga nisu ulovili, vjerojatno bi se dovezao doma nakon par minuta i onda jos pola godine uzivao u tom uspjehu, i bio na adrenalin tripu jer je to ilegalno i totalno nerazumno.
Ono sto NE MOGU razumjeti je to da mu je sud odredio zabranu voznje od TRI GODINE. Sta ce mu se za tri godine oprostiti njegov prometni grijeh, koji je to sto tip NEMA OCI, i onda ce opet smjet vozit ili... Ic na vozacki... Ili voziti samo u slucaju nuzde... Ili STA???
Ok... hm... Treba mi da se oporavim od ovoga...
MOGU razumjeti covjeka u depresiji koji ide raditi nesto ilegalno i ludo, jer vjeruje da moze. Mislim, iz price ispada da nije htio redovno voziti, nego je usred noci u nedjelju isao napraviti krug po praznim cestama u kvartu. Da ga nisu ulovili, vjerojatno bi se dovezao doma nakon par minuta i onda jos pola godine uzivao u tom uspjehu, i bio na adrenalin tripu jer je to ilegalno i totalno nerazumno.
Ono sto NE MOGU razumjeti je to da mu je sud odredio zabranu voznje od TRI GODINE. Sta ce mu se za tri godine oprostiti njegov prometni grijeh, koji je to sto tip NEMA OCI, i onda ce opet smjet vozit ili... Ic na vozacki... Ili voziti samo u slucaju nuzde... Ili STA???
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|