Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Fizike (studij)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kiki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 12:26 ned, 8. 10. 2006    Naslov: Fizike Citirajte i odgovorite

Da li netko zna koliko bodova nose fizike po starom programu i da li se one racunaju u onih 60ECTS bodova potrebnih za upis druge godine po bolonji?
Naime,imam sve polozono sa prve godine osim programiranja pa sad ne znam dal imam tih 60 bodova ili ne jer sa druge godine nemam polozen niti jedan ispit.
Da li netko zna koliko bodova nose fizike po starom programu i da li se one racunaju u onih 60ECTS bodova potrebnih za upis druge godine po bolonji?
Naime,imam sve polozono sa prve godine osim programiranja pa sad ne znam dal imam tih 60 bodova ili ne jer sa druge godine nemam polozen niti jedan ispit.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 13:27 ned, 8. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

nose 6 bodova. mislim da ne ulaze u taj racun za 60 bodova, nego samo oni ispiti koji su se gledali kao uvjet za drugu. ispravite me ako grijesim. :wink:
nose 6 bodova. mislim da ne ulaze u taj racun za 60 bodova, nego samo oni ispiti koji su se gledali kao uvjet za drugu. ispravite me ako grijesim. Wink

[Vrh]
kiki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:49 ned, 8. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok.Po tome ce me onda,posto padam drugu godinu,bacit na prvu bolonjsku.
Sad mene zanima da li cu sljedece godine kad budem upisivao drugu bolonjsku morati placati skolarinu? Jer mi se ovo sad broji kao ponavljanje druge godine,a i prvu sam ponavljao.
Ok.Po tome ce me onda,posto padam drugu godinu,bacit na prvu bolonjsku.
Sad mene zanima da li cu sljedece godine kad budem upisivao drugu bolonjsku morati placati skolarinu? Jer mi se ovo sad broji kao ponavljanje druge godine,a i prvu sam ponavljao.

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 16:14 ned, 8. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="me_me"]nose 6 bodova. mislim da ne ulaze u taj racun za 60 bodova, nego samo oni ispiti koji su se gledali kao uvjet za drugu. ispravite me ako grijesim. :wink:[/quote]

[quote]1. [b]Na osnovu položenih ispita sa četverogodišnjeg studija[/b], student se oslobađa obaveze polaganja nekih predmeta s preddiplomskog studija (priznavanje predmeta u svrhu usklađivanja s novim programom). Predmeti položeni na četverogodišnjem studiju ostaju u evidenciji s određenim brojem ECTS bodova, te ulaze u ukupan zbroj ECTS bodova. Ostale obavezne predmete studenti moraju ponovo odslušati i za njih vrijede nova pravila studiranja.
2. Studenti profila dipl. inženjer matematike koji do kraja akad. godine 2005/06. ne ostvare pravo na upis u 3. godinu studija, a [b]koji su stekli 60 ECTS bodova na četverogodišnjem studiju[/b], u akad. godini 2006/07. upisuju 2. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika. Studenti koji nisu stekli 60 ECTS bodova, upisuju 1. godinu navedenog studija.[/quote]

Gledaju se svi ispiti koji su položeni na starom 4. godišnjem programu. Znači ne samo matematički/računarski kolegiji sa 1. godine nego svi ispiti sa 1. i 2. godine.
me_me (napisa):
nose 6 bodova. mislim da ne ulaze u taj racun za 60 bodova, nego samo oni ispiti koji su se gledali kao uvjet za drugu. ispravite me ako grijesim. Wink

Citat:
1. Na osnovu položenih ispita sa četverogodišnjeg studija, student se oslobađa obaveze polaganja nekih predmeta s preddiplomskog studija (priznavanje predmeta u svrhu usklađivanja s novim programom). Predmeti položeni na četverogodišnjem studiju ostaju u evidenciji s određenim brojem ECTS bodova, te ulaze u ukupan zbroj ECTS bodova. Ostale obavezne predmete studenti moraju ponovo odslušati i za njih vrijede nova pravila studiranja.
2. Studenti profila dipl. inženjer matematike koji do kraja akad. godine 2005/06. ne ostvare pravo na upis u 3. godinu studija, a koji su stekli 60 ECTS bodova na četverogodišnjem studiju, u akad. godini 2006/07. upisuju 2. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Matematika. Studenti koji nisu stekli 60 ECTS bodova, upisuju 1. godinu navedenog studija.

Gledaju se svi ispiti koji su položeni na starom 4. godišnjem programu. Znači ne samo matematički/računarski kolegiji sa 1. godine nego svi ispiti sa 1. i 2. godine.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum