Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

studomat

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Stricek
Gost

PostPostano: 8:33 sub, 27. 9. 2003    Naslov: studomat Citirajte i odgovorite

Što apsolvent "stariji od ne znam koje generacije" treba napraviti da mu se omogući upotreba studomata?
Naime, sad trebam doći na upis pa bi usput sredio i ovo ako može.
Što apsolvent "stariji od ne znam koje generacije" treba napraviti da mu se omogući upotreba studomata?
Naime, sad trebam doći na upis pa bi usput sredio i ovo ako može.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:25 sub, 27. 9. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa.... Taj apsolvent bas i ne moze puno. :?

Trebas biti u bazi. Skoci do RCa (u podrumu, kraj Praktikuma 1) i trazi Marinu - ona je zaduzena za ISVU - pa pitaj nju.

P.S. Ona je tamo obicno do dva popodne. :)
Pa.... Taj apsolvent bas i ne moze puno. Confused

Trebas biti u bazi. Skoci do RCa (u podrumu, kraj Praktikuma 1) i trazi Marinu - ona je zaduzena za ISVU - pa pitaj nju.

P.S. Ona je tamo obicno do dva popodne. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Stricek
Gost

PostPostano: 9:03 ned, 28. 9. 2003    Naslov: komentar Citirajte i odgovorite

Volio bih, ukoliko imas volje, da malo opsirnije prokomentiras tvrdnju :-):

>Pa.... Taj apsolvent bas i ne moze puno. :?
Volio bih, ukoliko imas volje, da malo opsirnije prokomentiras tvrdnju Smile:

>Pa.... Taj apsolvent bas i ne moze puno. Confused

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:40 ned, 28. 9. 2003    Naslov: Re: komentar Citirajte i odgovorite

[quote="Stricek"]Volio bih, ukoliko imas volje, da malo opsirnije prokomentiras tvrdnju :-):
>Pa.... Taj apsolvent bas i ne moze puno. :?[/quote]

:???:

Paaaa... Tocno to sto sam rekao. Da bi ista radio preko ISVUa (aka studomata), trebas biti u bazi. Kad je ISVU krenuo, tamo su uneseni ljudi od generacije (cini mi se) 1994.

Dakle, ako ti zelis koristiti studomat, moras biti unesen u bazu. To ovisi o Referadi ili spomenutoj Marini. Ti mozes samo zamoliti da te ubace; nista vise. To bas i nije puno, ne? ;)

Postoji problem starijih generacija da nemamo mogucnost unijeti sve njihove podatke (jer ISVU nije kompatibilan s njima :x), pa ne znam da li se starije generacije uopce unose. Ako ne, onda ne mozes apsolutno nista.

Kljuc ti je svakako Marina. Eh, vidis, mozes ju pitati mailom: borcicNSPM@math.hr (maknes ovo "NSPM"). 8) Mozda to i nije tako malo... ;)
Stricek (napisa):
Volio bih, ukoliko imas volje, da malo opsirnije prokomentiras tvrdnju Smile:
>Pa.... Taj apsolvent bas i ne moze puno. Confused

Confused

Paaaa... Tocno to sto sam rekao. Da bi ista radio preko ISVUa (aka studomata), trebas biti u bazi. Kad je ISVU krenuo, tamo su uneseni ljudi od generacije (cini mi se) 1994.

Dakle, ako ti zelis koristiti studomat, moras biti unesen u bazu. To ovisi o Referadi ili spomenutoj Marini. Ti mozes samo zamoliti da te ubace; nista vise. To bas i nije puno, ne? Wink

Postoji problem starijih generacija da nemamo mogucnost unijeti sve njihove podatke (jer ISVU nije kompatibilan s njima Mad), pa ne znam da li se starije generacije uopce unose. Ako ne, onda ne mozes apsolutno nista.

Kljuc ti je svakako Marina. Eh, vidis, mozes ju pitati mailom: borcicNSPM@math.hr (maknes ovo "NSPM"). Cool Mozda to i nije tako malo... Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Sticek
Gost

PostPostano: 15:04 ned, 28. 9. 2003    Naslov: Re: komentar Citirajte i odgovorite

Thanks, ovo je par zbilja korisnih informacija.
Pokusati cu ...
Thanks, ovo je par zbilja korisnih informacija.
Pokusati cu ...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum