Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
venovako Forumaš(ica)
|
Postano: 15:08 pon, 16. 10. 2006 Naslov: Formiranje grupâ |
|
|
Molim sve studente koji se nisu prijavili svom asistentu neka to svakako učine tijekom ovog tjedna (do 20.10.). Najbolji način za to je popuniti [url=http://www.math.hr/~venovako/downloads/Upitnik.doc]upitnik[/url] i poslati ga asistentu e-mailom. Pri tome se nastojte voditi privremenom podjelom, tj. prva grupa [A..M>, druga [M..Ž], osim ako nemate [b]opravdan[/b] razlog. Prosudba opravdanosti razloga u našoj je diskreciji.
Takodjer molim studente koji poznaju nekoga tko je upisao RP4 a nije se dosad prijavio da dotičnog upute na ovu obavijest.
Naknadno će biti objavljeni potpuni neslužbeni rezultati o raspodjeli studenata po grupama. Možda budu potrebne korekcije sadašnje privremene raspodjele. Imate pravo i dužnost izraziti svoje sugestije i želje do objave rezultata i još neko razumno, ali fiksno vrijeme nakon toga, naravno, asistentu na vježbama ili e-mailom. Mi imamo pravo te želje ne uslišiti.
P.S. Nastojat ćemo što manje modificirati zatečeno stanje, ali promjene možda ipak budu nužne.
Molim sve studente koji se nisu prijavili svom asistentu neka to svakako učine tijekom ovog tjedna (do 20.10.). Najbolji način za to je popuniti upitnik i poslati ga asistentu e-mailom. Pri tome se nastojte voditi privremenom podjelom, tj. prva grupa [A..M>, druga [M..Ž], osim ako nemate opravdan razlog. Prosudba opravdanosti razloga u našoj je diskreciji.
Takodjer molim studente koji poznaju nekoga tko je upisao RP4 a nije se dosad prijavio da dotičnog upute na ovu obavijest.
Naknadno će biti objavljeni potpuni neslužbeni rezultati o raspodjeli studenata po grupama. Možda budu potrebne korekcije sadašnje privremene raspodjele. Imate pravo i dužnost izraziti svoje sugestije i želje do objave rezultata i još neko razumno, ali fiksno vrijeme nakon toga, naravno, asistentu na vježbama ili e-mailom. Mi imamo pravo te želje ne uslišiti.
P.S. Nastojat ćemo što manje modificirati zatečeno stanje, ali promjene možda ipak budu nužne.
Zadnja promjena: venovako; 10:56 uto, 17. 10. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
B&I Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
venovako Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
venovako Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
venovako Forumaš(ica)
|
Postano: 12:27 uto, 17. 10. 2006 Naslov: |
|
|
Taj upitnik je prvenstveno zamisljen da ga se [i]isprinta[/i] i podijeli studentima na vjezbama, sto je bilo ucinjeno. Ja zelim hard copy. Za studente koji su dosli kasnije ili se dosad nisu pojavili taj upitnik je na Webu da ga popune i posalju kad [i]njima[/i] pase, a ja te podatke svejedno bacim i na papir. Ako se nekome ne svidja ponudjeno, moze svoj upitnik TeXirati, napraviti kao obican .txt, napisati rukom na WC papiru ili ugravirati na zlatnoj ploci i poslati mi preporucenom postom, svejedno mi je.
Da sam napravio .txt, uvijek bi se netko ljutio sto linije terminiram s CRLF, umjesto samo s LF ili samo s CR.
Taj upitnik nije obavezan dio vjezbi, vec je moja dobra volja da olaksam studentima prijavu i pocetnu komunikaciju s asistentom.
EDIT: obrisane dvije linije napisane u afektu.
Taj upitnik je prvenstveno zamisljen da ga se isprinta i podijeli studentima na vjezbama, sto je bilo ucinjeno. Ja zelim hard copy. Za studente koji su dosli kasnije ili se dosad nisu pojavili taj upitnik je na Webu da ga popune i posalju kad njima pase, a ja te podatke svejedno bacim i na papir. Ako se nekome ne svidja ponudjeno, moze svoj upitnik TeXirati, napraviti kao obican .txt, napisati rukom na WC papiru ili ugravirati na zlatnoj ploci i poslati mi preporucenom postom, svejedno mi je.
Da sam napravio .txt, uvijek bi se netko ljutio sto linije terminiram s CRLF, umjesto samo s LF ili samo s CR.
Taj upitnik nije obavezan dio vjezbi, vec je moja dobra volja da olaksam studentima prijavu i pocetnu komunikaciju s asistentom.
EDIT: obrisane dvije linije napisane u afektu.
Zadnja promjena: venovako; 12:39 uto, 17. 10. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:38 uto, 17. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="venovako"]...ili ugravirati na zlatnoj ploci i poslati mi preporucenom postom,...[/quote]
Nisam siguran, ali mislim da bi ovako nesto islo pod mito ili barem prevrijedni poklon i da to ipak ne bi smio prihvatiti... :gg: Recimo, graviranje na cokoladi (ili lepinji omotanoj oko cevapa :sliiin:) je daleko preporucljivije. :blista:
Ajde, djeco, :peace:
venovako (napisa): | ...ili ugravirati na zlatnoj ploci i poslati mi preporucenom postom,... |
Nisam siguran, ali mislim da bi ovako nesto islo pod mito ili barem prevrijedni poklon i da to ipak ne bi smio prihvatiti... Recimo, graviranje na cokoladi (ili lepinji omotanoj oko cevapa ) je daleko preporucljivije.
Ajde, djeco,
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator
|
|
[Vrh] |
|
B&I Forumaš(ica)
|
|