Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

prevelika grupa
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 6 - 3

PostPostano: 23:57 ned, 15. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

dobra ideja, kako mi to prije nije palo na pamet?! :???:
dobra ideja, kako mi to prije nije palo na pamet?! Confused

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 0:31 pon, 16. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]Hrpa prostora, gotovo pola volumena učionica je neikorišteno! Di? Pa između naših glava i stropa! Morat ćemo naučit levitirat i sve je riješeno. U 001 stane onda bez beda 200 ljudi i faks može (opet) povećat upisne kvote.[/quote]

Ili ministarstvo smanjit broj asistenata. Uz sposobnost levitacije i malo guranja, u 001 stanu i 3 sloja od po 100 studenata, sto je otprilike 3*100=360 studenata, koliko svake godine upisuje 1. godinu. Onda je za vjezbe dovoljna jedna grupa, koju moze preuzeti jedan asistent. Nakon malo mnozenja moze se doci do zakljucka da je po jedan asistent dovoljan za svaku godinu, te da su 4 asistenta dovoljna za 4*1=5 bolonjskih godina (stare programe ne brojimo jer ionako svi padaju van iz njih). I tako faks moze funkcionirati s 4 asistenta. To ce barem rijesiti problem guzve u uredima.

A mi njurgamo sad kad ima "samo" dvadesetak.

[size=3]ps. malo sam ljuta danas[/size]
Gordan (napisa):
Hrpa prostora, gotovo pola volumena učionica je neikorišteno! Di? Pa između naših glava i stropa! Morat ćemo naučit levitirat i sve je riješeno. U 001 stane onda bez beda 200 ljudi i faks može (opet) povećat upisne kvote.

Ili ministarstvo smanjit broj asistenata. Uz sposobnost levitacije i malo guranja, u 001 stanu i 3 sloja od po 100 studenata, sto je otprilike 3*100=360 studenata, koliko svake godine upisuje 1. godinu. Onda je za vjezbe dovoljna jedna grupa, koju moze preuzeti jedan asistent. Nakon malo mnozenja moze se doci do zakljucka da je po jedan asistent dovoljan za svaku godinu, te da su 4 asistenta dovoljna za 4*1=5 bolonjskih godina (stare programe ne brojimo jer ionako svi padaju van iz njih). I tako faks moze funkcionirati s 4 asistenta. To ce barem rijesiti problem guzve u uredima.

A mi njurgamo sad kad ima "samo" dvadesetak.

ps. malo sam ljuta danas

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 0:39 pon, 16. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ha ha svi ćete dobit otkaz!
tehnološki višak!
moja optimizacija radnih procesa je perfektna!
ha ha svi ćete dobit otkaz!
tehnološki višak!
moja optimizacija radnih procesa je perfektna!

mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 1:00 pon, 16. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

gledajte ljudi ak čemo bit iskreni... najbolje sve godine potrpat sve zajedno, i one sjedeće i one lebdeće studente, u 003 i lijepo pusti neko od jednom za sve godine odjednom predavanja/vježbe i dođemo do zaključka da nam ni jedan asistent ne treba, tek neki tehničar da stisne play, em njemu daš minimalac, em faks iznajmljuje ostale prostorije i svi sretni :evil:
gledajte ljudi ak čemo bit iskreni... najbolje sve godine potrpat sve zajedno, i one sjedeće i one lebdeće studente, u 003 i lijepo pusti neko od jednom za sve godine odjednom predavanja/vježbe i dođemo do zaključka da nam ni jedan asistent ne treba, tek neki tehničar da stisne play, em njemu daš minimalac, em faks iznajmljuje ostale prostorije i svi sretni Evil or Very Mad

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 1:23 pon, 16. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Levitacija je djelomicno rjesenje. Najbolje da svi naucite citat misli, onda nastava uopce nece biti potrebna.
Levitacija je djelomicno rjesenje. Najbolje da svi naucite citat misli, onda nastava uopce nece biti potrebna.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 1:48 pon, 16. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja cu samo spomenuti da je takav prijedlog prepolovljavanja prostorija bio iznesen u poluozbiljnom tonu kad smo prigovorili da nema mjesta i to je izjavila tadasnja prodekanica za nastavu, A. Cizmesija

na stranu jel sala ili nije, ali mislim da je ona trebala biti ta koja je trebala potegnuti ozbiljno rjesavanje problema, a ne da jedini postupak bude takva sala...
niti njena nasljednica, Z.M. Sipus nije (bar koliko je meni poznato) napravila neki veci pomak u rjesavanju tog problema
hoce li F.M.Bruckler ista rijesiti, vidjet cemo....
ja cu samo spomenuti da je takav prijedlog prepolovljavanja prostorija bio iznesen u poluozbiljnom tonu kad smo prigovorili da nema mjesta i to je izjavila tadasnja prodekanica za nastavu, A. Cizmesija

na stranu jel sala ili nije, ali mislim da je ona trebala biti ta koja je trebala potegnuti ozbiljno rjesavanje problema, a ne da jedini postupak bude takva sala...
niti njena nasljednica, Z.M. Sipus nije (bar koliko je meni poznato) napravila neki veci pomak u rjesavanju tog problema
hoce li F.M.Bruckler ista rijesiti, vidjet cemo....

ta2a
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 13 - 1

PostPostano: 12:00 čet, 19. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa zbilja bi bilo lijepo da se malo to sredi, prestrašno je kak se ekipa nagurava za mjesto i kolko ljudi mora ostat sjedit sa strane i po klupama i podu... :guzva: i to na trećoj godini
pa zbilja bi bilo lijepo da se malo to sredi, prestrašno je kak se ekipa nagurava za mjesto i kolko ljudi mora ostat sjedit sa strane i po klupama i podu... Posveceno studentima prve i druge godine i to na trećoj godini

andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:15 čet, 19. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zasad se na drugoj kod nekih asistenata postepeno sređuju stvari što se tiče sjedenja na podu. Još malo pa će i svi imati svoja mjestašca. :D
Zasad se na drugoj kod nekih asistenata postepeno sređuju stvari što se tiče sjedenja na podu. Još malo pa će i svi imati svoja mjestašca. Very Happy

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 2 - 4

PostPostano: 13:36 pet, 20. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

vjerujem da ce to rjesiti ako profesori budu strozi i da ruse 90% studenata :)

onda na 2. godini ce biti 10 studenata a na trecoj 2-3 :)
idealna brojka za normalan rad :)
vjerujem da ce to rjesiti ako profesori budu strozi i da ruse 90% studenata Smile

onda na 2. godini ce biti 10 studenata a na trecoj 2-3 Smile
idealna brojka za normalan rad Smile

-----------------------------------------------------------------
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:36 pet, 20. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="c2h5oh"]vjerujem da ce to rjesiti ako profesori budu strozi i da ruse 90% studenata :)
onda na 2. godini ce biti 10 studenata a na trecoj 2-3 :)
idealna brojka za normalan rad :)[/quote]

:D Tako je to bilo u moje doba [ :djed: ] i bas nam je bilo lijepo (nama rijetkima koji smo prezivjeli). ;)

Btw, danas bijah u skladistu i vidjeh povecu zalihu neraspakiranih stolaca i ponesto (takodjer neraspakiranih) stolova. :D Ergo, ako vam fali tog namjestaja, pritisnite malo vlasti da to puste u opticaj. 8) Mozete i sami; za nesto tako banalno vam ne trebaju peticije, predstavnici i sl. cudesa. ;)
c2h5oh (napisa):
vjerujem da ce to rjesiti ako profesori budu strozi i da ruse 90% studenata Smile
onda na 2. godini ce biti 10 studenata a na trecoj 2-3 Smile
idealna brojka za normalan rad Smile

Very Happy Tako je to bilo u moje doba [ Sjecam se ja, bilo je to cetr'est pete... ] i bas nam je bilo lijepo (nama rijetkima koji smo prezivjeli). Wink

Btw, danas bijah u skladistu i vidjeh povecu zalihu neraspakiranih stolaca i ponesto (takodjer neraspakiranih) stolova. Very Happy Ergo, ako vam fali tog namjestaja, pritisnite malo vlasti da to puste u opticaj. Cool Mozete i sami; za nesto tako banalno vam ne trebaju peticije, predstavnici i sl. cudesa. Wink

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 16:38 pet, 20. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

a di će se stavit ti stolci? mislim jedino korisno što ih se neće morat nosit iz drugih učionicama al da će stvorit za rad normalnu atmosveru - neće.
jer nas je na svakim vježbama komotno za 003
a di će se stavit ti stolci? mislim jedino korisno što ih se neće morat nosit iz drugih učionicama al da će stvorit za rad normalnu atmosveru - neće.
jer nas je na svakim vježbama komotno za 003

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 20 - 12

PostPostano: 16:46 pet, 20. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

možda bi si svaki student mogao od doma ponjet onaj mali ribarski tronožac-stolac? mislim, pošto faks ljubomorno čuva tu novu opremu da je ne uništimo ....
možda bi si svaki student mogao od doma ponjet onaj mali ribarski tronožac-stolac? mislim, pošto faks ljubomorno čuva tu novu opremu da je ne uništimo ....

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 16:58 pet, 20. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gordan"]možda bi si svaki student mogao od doma ponjet onaj mali ribarski tronožac-stolac? mislim, pošto faks ljubomorno čuva tu novu opremu da je ne uništimo ....[/quote]

Ne bih bio tako ostar... :? Most likely svatko smatra da je to posao nekog drugog. :( A, uz to, bila je smjena vlasti, pa ne znam sto nova vlast zna o tom namjestaju... :|

@mladac: Ako ne pozuris prevec sa studijem, dozivjet ces i nadogradnju zgrade. :twisted: Mislim da vec imamo izdane dozvole... :gg:
Gordan (napisa):

Ne bih bio tako ostar... Confused Most likely svatko smatra da je to posao nekog drugog. Sad A, uz to, bila je smjena vlasti, pa ne znam sto nova vlast zna o tom namjestaju... Neutral

@mladac: Ako ne pozuris prevec sa studijem, dozivjet ces i nadogradnju zgrade. Twisted Evil Mislim da vec imamo izdane dozvole... Mr Green being very Greeen indeed

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

34 = 91 - 57

PostPostano: 18:41 pet, 20. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa čuj pošto u naredne dane imam namjeru spavat, prat zube ili jest vjerovatno ću se zadržat jako dugo pa i dočekam :silly:
pa čuj pošto u naredne dane imam namjeru spavat, prat zube ili jest vjerovatno ću se zadržat jako dugo pa i dočekam #Silly

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum