Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 0:13 čet, 2. 10. 2003 Naslov: |
|
|
da, pipl, ajde se odlucite :mrgreen:
trenutacno stanje:
opredjeljeni (na ovaj ili onaj nacin)
OKIC 3 (Steel, Krcko, ja)
SLJEME 1 (Astrea)
4 neopredjeljenih (ok, mosoru oprastamo jer nemre do kompa, ali vi ostali, izjasnite se! :mrgreen: dakle, c'tebo, anamari i drustvo, hexy, kamo zelite ici? )
podsjetnik: bira se izmedju [b]okica[/b] (sa samoborom ako stignemo, a nije nemoguce) i [b]sljemena[/b], tj, zapravo ne znamo kamo na sljemenu, to cemo odluciti na licu mjesta ako ne prije, nije tolika frka za te detalje, medograd, zdenac, lugareva kuca, graficar, puntijarka... sto god)
planovi za slucaj nelijepog vremena vise manje su ustanovljeni (idemo autima od mjesta sastajalista)
vsego je iz razumnih razloga suzdrzan (ono, da netko ne pomisli da mora reci sto on hoce jer je on ofdje admin :D )
znate, trebalo bi se odluciti.... vremena je sve manje i manje :o)
moramo se jos dogovoriti i gdje se nadjemo i kada i tako to :o)
ima tu jos posla....
da, pipl, ajde se odlucite
trenutacno stanje:
OKIC 3 (Steel, Krcko, ja)
SLJEME 1 (Astrea)
4 neopredjeljenih (ok, mosoru oprastamo jer nemre do kompa, ali vi ostali, izjasnite se! dakle, c'tebo, anamari i drustvo, hexy, kamo zelite ici? )
podsjetnik: bira se izmedju okica (sa samoborom ako stignemo, a nije nemoguce) i sljemena, tj, zapravo ne znamo kamo na sljemenu, to cemo odluciti na licu mjesta ako ne prije, nije tolika frka za te detalje, medograd, zdenac, lugareva kuca, graficar, puntijarka... sto god)
planovi za slucaj nelijepog vremena vise manje su ustanovljeni (idemo autima od mjesta sastajalista)
vsego je iz razumnih razloga suzdrzan (ono, da netko ne pomisli da mora reci sto on hoce jer je on ofdje admin )
znate, trebalo bi se odluciti.... vremena je sve manje i manje
moramo se jos dogovoriti i gdje se nadjemo i kada i tako to
ima tu jos posla....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
Prox Forumski umjetnik
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Jack Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
hexy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Astrea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 21:49 pet, 3. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Astrea"]
Ej..ja sam samo onako spomenula da nas puno nije bilo prvi put na sljemenu sto ne znaci da sam ja automatski se opredijelila za tu opciju. Meni pase i Okic (dapace, tamo nisam nikad bila :oops: ) [/quote]
no frx, ja sam samo prosla po postovima i gledala (i na ovaj ili onaj nacin zakljucivala) za sto se tko opredijelio
drago mi je sto si se sada i sluzbeno opredijelila :)
daklem, trenutacno stanje:
SLJEME 1 (anamari i drustvo za kojeg jos ne znamo koliko je :), anamari, aj probaj saznati da vidimo tko ide autima, i jel svi stanemo... bilo bi steta da netko izvisi... zapravo, ja se nadam da nece.. al ono)
OKIC 6 (Steel, Krcko, ja, Plafon, hexy, Jack, Astrea)
auti: vsego, Nenad, Krcko, C'Tebo ( :) ), Jack
(dakle, stane izmedju 16 i 20 ljudi, ovisno koliko se koji auto smije natrpati :) zasada ljudi koji su se izjasnili da bi rado isli ima 10 + kolege od anamari :) sto znaci da se cini da svi stanemo :) )
'glasanje' traje do srijede, a u subotu idemo
mislis li da su dva dana dovoljno za ugovoriti mjesto sastanka?
daklem, kako se cini da idemo na Okic
imate li nekih prijedloga gdje je zgodno da se nadjemo?
i u koje vrijeme... to mislim da bi predlagatelji mogli reci :wink:
btw, C'Tebo, odluci se :) i potvrdi da li ides.... :)
i ostavi nekom broj moba.... :)
da, bio bi zgodno da oni koji sigurno dolaze imaju brojeve mobova od ovih koji mozda dodju, ili kojima je malo nezgodnije doci (tramvaj or smth) pa da mozemo biti u kontaktu, ako treba jos pricekati koga....
Astrea (napisa): |
Ej..ja sam samo onako spomenula da nas puno nije bilo prvi put na sljemenu sto ne znaci da sam ja automatski se opredijelila za tu opciju. Meni pase i Okic (dapace, tamo nisam nikad bila ) |
no frx, ja sam samo prosla po postovima i gledala (i na ovaj ili onaj nacin zakljucivala) za sto se tko opredijelio
drago mi je sto si se sada i sluzbeno opredijelila
daklem, trenutacno stanje:
SLJEME 1 (anamari i drustvo za kojeg jos ne znamo koliko je , anamari, aj probaj saznati da vidimo tko ide autima, i jel svi stanemo... bilo bi steta da netko izvisi... zapravo, ja se nadam da nece.. al ono)
OKIC 6 (Steel, Krcko, ja, Plafon, hexy, Jack, Astrea)
auti: vsego, Nenad, Krcko, C'Tebo ( ), Jack
(dakle, stane izmedju 16 i 20 ljudi, ovisno koliko se koji auto smije natrpati zasada ljudi koji su se izjasnili da bi rado isli ima 10 + kolege od anamari sto znaci da se cini da svi stanemo )
'glasanje' traje do srijede, a u subotu idemo
mislis li da su dva dana dovoljno za ugovoriti mjesto sastanka?
daklem, kako se cini da idemo na Okic
imate li nekih prijedloga gdje je zgodno da se nadjemo?
i u koje vrijeme... to mislim da bi predlagatelji mogli reci
btw, C'Tebo, odluci se i potvrdi da li ides....
i ostavi nekom broj moba....
da, bio bi zgodno da oni koji sigurno dolaze imaju brojeve mobova od ovih koji mozda dodju, ili kojima je malo nezgodnije doci (tramvaj or smth) pa da mozemo biti u kontaktu, ako treba jos pricekati koga....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
Postano: 22:23 pet, 3. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]auti: vsego, Nenad, Krcko, C'Tebo ( :) ), Jack [/quote]
Ja vozim kikicha i trudnicu, pa u Uneka stane jos eventualno jedan covo (mrsavi :D ). Ako netko stanuje na divljem zapadu (Spansko, Malesnica, Precko) mozemo ga pokupiti. Jedino sto cemo vjerojatno ranije nazad pa ce se za povratak morati uvaliti nekom drugom.
[quote="Nesi"]imate li nekih prijedloga gdje je zgodno da se nadjemo?[/quote]
Imajte na umu da se ide prema Samoboru. Razumno bi bilo negdje u okolici Vjesnikovog nebodera (gdje se moze parkirat u blizini?), da se moze zapaliti autoputom...
[quote="Nesi"]btw, C'Tebo, odluci se :) i potvrdi da li ides.... :)
i ostavi nekom broj moba.... :)[/quote]
I ponesi rezervni akumulator :twisted:
Nesi (napisa): | auti: vsego, Nenad, Krcko, C'Tebo ( ), Jack |
Ja vozim kikicha i trudnicu, pa u Uneka stane jos eventualno jedan covo (mrsavi ). Ako netko stanuje na divljem zapadu (Spansko, Malesnica, Precko) mozemo ga pokupiti. Jedino sto cemo vjerojatno ranije nazad pa ce se za povratak morati uvaliti nekom drugom.
Nesi (napisa): | imate li nekih prijedloga gdje je zgodno da se nadjemo? |
Imajte na umu da se ide prema Samoboru. Razumno bi bilo negdje u okolici Vjesnikovog nebodera (gdje se moze parkirat u blizini?), da se moze zapaliti autoputom...
Nesi (napisa): | btw, C'Tebo, odluci se i potvrdi da li ides....
i ostavi nekom broj moba.... |
I ponesi rezervni akumulator
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:30 pet, 3. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="Nesi"]imate li nekih prijedloga gdje je zgodno da se nadjemo?[/quote]
Imajte na umu da se ide prema Samoboru. Razumno bi bilo negdje u okolici Vjesnikovog nebodera (gdje se moze parkirat u blizini?), da se moze zapaliti autoputom...[/quote]
Ja sam mislio nesto na tu stranu. Parking pred (bivsim?) glavnim ulazom u dom Cvjetno. :)
To je izmedju doma i Vjesnika ili cega vec. :) Uglavnom, sjeverno od doma. Ako nema mjesta za parking, bit ce u nekoj od okolnih ulicica, pa dodjemo pjesice pred "glavni" ulaz. 8)
Plus, blizu je i Save i Share... :D
krcko (napisa): | Nesi (napisa): | imate li nekih prijedloga gdje je zgodno da se nadjemo? |
Imajte na umu da se ide prema Samoboru. Razumno bi bilo negdje u okolici Vjesnikovog nebodera (gdje se moze parkirat u blizini?), da se moze zapaliti autoputom... |
Ja sam mislio nesto na tu stranu. Parking pred (bivsim?) glavnim ulazom u dom Cvjetno.
To je izmedju doma i Vjesnika ili cega vec. Uglavnom, sjeverno od doma. Ako nema mjesta za parking, bit ce u nekoj od okolnih ulicica, pa dodjemo pjesice pred "glavni" ulaz.
Plus, blizu je i Save i Share...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 3:14 sub, 4. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]auti: vsego, Nenad, Krcko, C'Tebo ( :) ), Jack [/quote]
Zašto je kraj mojeg auta smajli?
I demand an explanation!!! :)
Al' ne birnite se, sad imam kleme pa sam pripremljen :), no....
[quote="Nesi"]btw, C'Tebo, odluci se :) i potvrdi da li ides.... :)
i ostavi nekom broj moba.... :)[/quote]
.....u pon. iza te subote imam ispit iz fizike 2 :D i to [b][i][u]MORAM[/u][/i][/b] (uočite količinu naglašavanja na prethodnu rječcu) položiti, htio ne htio. Tak, da moj odlazak na izlet nažalost ovisi o mojoj ljenosti (ili ne ljenosti) tokom nadolazećeg tjedna, no pametnije je ne računat na mene, a u svakom slučaju ću javit najkasnije u petak tokom dana hoću li moć ić...
Nesi (napisa): | auti: vsego, Nenad, Krcko, C'Tebo ( ), Jack |
Zašto je kraj mojeg auta smajli?
I demand an explanation!!!
Al' ne birnite se, sad imam kleme pa sam pripremljen , no....
Nesi (napisa): | btw, C'Tebo, odluci se i potvrdi da li ides....
i ostavi nekom broj moba.... |
.....u pon. iza te subote imam ispit iz fizike 2 i to MORAM (uočite količinu naglašavanja na prethodnu rječcu) položiti, htio ne htio. Tak, da moj odlazak na izlet nažalost ovisi o mojoj ljenosti (ili ne ljenosti) tokom nadolazećeg tjedna, no pametnije je ne računat na mene, a u svakom slučaju ću javit najkasnije u petak tokom dana hoću li moć ić...
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Jack Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:25 pon, 6. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Daklem, predlazem da se nadjemo pred Cvjetnim (tamo di sam vec napisao). Ima i natkriveno ako bude padala kisa. :)
Vrijeme sastanka... Smatrate li da je 10:00 ok ili ima protuprijedloga? :?
Plan B (za slucaj kise): pivnica Medvedgrad. Blizu je, a ako ostanemo dovoljno dugo, preku puta je Ding-Dong (ili tako nekako) gdje se moze fino papati. :D Primjedbe, pohvale, kritike, protuprijedlozi?
Inace, svakako se nadjemo na prvoj lokaciji (Cvjetno), pa tamo dogovaramo jesmo li za plan A (ocito Okic) ili za plan B... :)
Daklem, predlazem da se nadjemo pred Cvjetnim (tamo di sam vec napisao). Ima i natkriveno ako bude padala kisa.
Vrijeme sastanka... Smatrate li da je 10:00 ok ili ima protuprijedloga?
Plan B (za slucaj kise): pivnica Medvedgrad. Blizu je, a ako ostanemo dovoljno dugo, preku puta je Ding-Dong (ili tako nekako) gdje se moze fino papati. Primjedbe, pohvale, kritike, protuprijedlozi?
Inace, svakako se nadjemo na prvoj lokaciji (Cvjetno), pa tamo dogovaramo jesmo li za plan A (ocito Okic) ili za plan B...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Jack Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:54 sri, 8. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="Jack"][quote="vsego"]preku puta je Ding-Dong (ili tako nekako) gdje se moze fino papati.[/quote]
DinDon = Očajna klopa (najgore lazanje ever :evil: + minijaturna porcija bilo čeg drugog, osim salata). Bolje jesti u medvedgradu, a pogotovo na cvjetnom :lol:[/quote]
Ti si bas u nekom spit-moodu... :evil: Meni i jos nekolicini ljudi se tamo dopalo. Jeli smo Zagrebacki. Istina, prije 2-3 godine, ali u vise navrata... :roll:
To cemo i tako dogovoriti na mjestu licu. 8)
Nego, ne znam da li svi znaju doci do doma "[i]Cvijetno naselje[/i]". Adresa je [b]Odranska 8[/b], a kartu mozete naci [url=http://imenik.htnet.hr/htnet/map.dll/map?x=2458411&y=5071217&l=2&title=EUROPAPRESS%20HOLDING%20D.O.O.,%20Zagreb,%20Odranska%208&lang=0]ovdje[/url], a izgleda manje-vise ovako:
[img]http://imenik.htnet.hr/htnet/map.dll/image?x=2458411&y=5071217&l=2&cx=2458411&cy=5071217[/img]
Ako dolazite tramvajem, to je stanica preko puta Vjesnikovog nebodera (za one koji dolaze sa sjevera, recimo s Trga). Za one koji dolaze s juga (npr. iz doma na Savi ili s Jaruna), sidjete na stanici odmah nakon krizanja na kojem se nalazi Vjesnik.
Gdje god sisli, prijedjete cestu (ceste?) tako da dodjete do Vjesnikovog nebodera. Onda odete u prvu ulicu koja je paralelna sa Slavonskom ("autoput") i onda samo ravno po njoj. S lijeve strane ce vam biti Vjesnik, zatim Jutarnji, a onda nekakav parking (ogradjeni) s kamionima. E, tu, s desne strane, je "[i]Cvjetno[/i]".
Od Savske (to je tamo gdje vas tramvaj iskrca) do Cvjetnog imate dva poluraskrsca (ceste koje se s juga prikljucuju u Odransku). Odmah uz drugo (donji desni rub plavog kruzica na prilozenoj karti 8)) pocinje dom.
Kartu tramvaja imate [url=http://www.zet.hr/pdf/tmreza.pdf]ovdje[/url] (PDF format!). Nisam uspio naci sliku Vjesnikovog nebodera :cry: ali to je velika narandjasto-crvena (sa puno smedjeg) zgradurina.
Ma, ne mozete fulat! ;)
Oni koji idu autom neka bace oko na prilozenu kartu. Ako ima pitanja, vrisnite! 8)
Moze li sad netko dati kartu/objasnjenje kako do Okica? :?
Jack (napisa): | vsego (napisa): | preku puta je Ding-Dong (ili tako nekako) gdje se moze fino papati. |
DinDon = Očajna klopa (najgore lazanje ever + minijaturna porcija bilo čeg drugog, osim salata). Bolje jesti u medvedgradu, a pogotovo na cvjetnom |
Ti si bas u nekom spit-moodu... Meni i jos nekolicini ljudi se tamo dopalo. Jeli smo Zagrebacki. Istina, prije 2-3 godine, ali u vise navrata...
To cemo i tako dogovoriti na mjestu licu.
Nego, ne znam da li svi znaju doci do doma "Cvijetno naselje". Adresa je Odranska 8, a kartu mozete naci ovdje, a izgleda manje-vise ovako:
Ako dolazite tramvajem, to je stanica preko puta Vjesnikovog nebodera (za one koji dolaze sa sjevera, recimo s Trga). Za one koji dolaze s juga (npr. iz doma na Savi ili s Jaruna), sidjete na stanici odmah nakon krizanja na kojem se nalazi Vjesnik.
Gdje god sisli, prijedjete cestu (ceste?) tako da dodjete do Vjesnikovog nebodera. Onda odete u prvu ulicu koja je paralelna sa Slavonskom ("autoput") i onda samo ravno po njoj. S lijeve strane ce vam biti Vjesnik, zatim Jutarnji, a onda nekakav parking (ogradjeni) s kamionima. E, tu, s desne strane, je "Cvjetno".
Od Savske (to je tamo gdje vas tramvaj iskrca) do Cvjetnog imate dva poluraskrsca (ceste koje se s juga prikljucuju u Odransku). Odmah uz drugo (donji desni rub plavog kruzica na prilozenoj karti ) pocinje dom.
Kartu tramvaja imate ovdje (PDF format!). Nisam uspio naci sliku Vjesnikovog nebodera ali to je velika narandjasto-crvena (sa puno smedjeg) zgradurina.
Ma, ne mozete fulat!
Oni koji idu autom neka bace oko na prilozenu kartu. Ako ima pitanja, vrisnite!
Moze li sad netko dati kartu/objasnjenje kako do Okica?
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:22 sri, 8. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Ja nemam iskustva s planinarenjem, a moji polasci inace ovise o busevima ili tati, ali mi se isto ovo cini malo kasno.
Htjele bih samo pitati iskusnije, kakvu odjecu i obucu da ponesem? Tenisice, cizme, trenirku, koliko debelu jaknu i to? Hranu? Pice?
Ja nemam iskustva s planinarenjem, a moji polasci inace ovise o busevima ili tati, ali mi se isto ovo cini malo kasno.
Htjele bih samo pitati iskusnije, kakvu odjecu i obucu da ponesem? Tenisice, cizme, trenirku, koliko debelu jaknu i to? Hranu? Pice?
|
|
[Vrh] |
|
Jack Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
|