Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
kenny Petica iz zalaganja

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:46 sri, 25. 10. 2006 Naslov: |
|
|
Mislim da nije (vise) nitko, ako se nisi prijavio negdje u Zg. :? Jednostavno, cini mi se da je taj "automatizam" ukinut. :/
Ako grijesim, onda trebas otici u Studentsku polikliniku (Trg zrtava fasizma; ono kod stare dzamije) i pitati tetu/striceka na informacijama. 8)
Mislim da nije (vise) nitko, ako se nisi prijavio negdje u Zg. Jednostavno, cini mi se da je taj "automatizam" ukinut.
Ako grijesim, onda trebas otici u Studentsku polikliniku (Trg zrtava fasizma; ono kod stare dzamije) i pitati tetu/striceka na informacijama.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ainotna Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ainotna Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 17:06 sri, 25. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="kenny"]to mi je trenutno najmanji problem. moram hitno u bolnicu na pretrage, a ne ide mi se bas u split radi toga i gubi godina jer bi onda duze vrijeme morao ostati u splitu.
EDIT: moram podignuti svoj karton? *drama* dakle, ne gine mi odlazak u split radi toga....ah well, zvat cu staru da mi ga posalje.[/quote]
Pa uzmi uputnice kod svojeg doktora, a onda ces lako ovdje u zg se naruciti i obaviti pretrage. Uputnice vrijede u cijeloj Hrvatskoj.
kenny (napisa): | to mi je trenutno najmanji problem. moram hitno u bolnicu na pretrage, a ne ide mi se bas u split radi toga i gubi godina jer bi onda duze vrijeme morao ostati u splitu.
EDIT: moram podignuti svoj karton? *drama* dakle, ne gine mi odlazak u split radi toga....ah well, zvat cu staru da mi ga posalje. |
Pa uzmi uputnice kod svojeg doktora, a onda ces lako ovdje u zg se naruciti i obaviti pretrage. Uputnice vrijede u cijeloj Hrvatskoj.
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:19 sri, 25. 10. 2006 Naslov: |
|
|
nazalost, karton moras pribacit,ali nije bitno kod kojega lijecnika, mozes kod bilo kojega doktora opce prakse... i nije bitno ko ce ga uzet, moze ti i pape otic, uzet ga i poslat ti... ako ti triba neka, bilo koja pomoc, javi mi se slobodno na pm...
a dr. Džepina je doktorica zaduzena za sistematske preglede studenata fakulteta... :)
nazalost, karton moras pribacit,ali nije bitno kod kojega lijecnika, mozes kod bilo kojega doktora opce prakse... i nije bitno ko ce ga uzet, moze ti i pape otic, uzet ga i poslat ti... ako ti triba neka, bilo koja pomoc, javi mi se slobodno na pm...
a dr. Džepina je doktorica zaduzena za sistematske preglede studenata fakulteta...
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:30 čet, 26. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="kenny"]moze Xica ili bas mora biti index?[/quote]
Pa sto to nisi odmah tetu pitao? :roll:
Odi "na blef", pa ako ne prodje, pitaj je l' dosta potvrda od Referade. :) Iako, jako sam uvjeren da ce sve biti ok; u Studentskoj su obicno susretljivi. ;)
P.S. S obzirom na vremena kad pises po Forumu, nagadjam da lijecis "sleeping disorder". =:PPPP
P.P.S. Pravi se javio... :oops:
kenny (napisa): | moze Xica ili bas mora biti index? |
Pa sto to nisi odmah tetu pitao?
Odi "na blef", pa ako ne prodje, pitaj je l' dosta potvrda od Referade. Iako, jako sam uvjeren da ce sve biti ok; u Studentskoj su obicno susretljivi.
P.S. S obzirom na vremena kad pises po Forumu, nagadjam da lijecis "sleeping disorder".
P.P.S. Pravi se javio...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 5:44 čet, 26. 10. 2006 Naslov: |
|
|
mozes doc sa iksicom prvih par puta, medicinska sestra ce malo dramatizirat al ce bit sve okej. vazno je da kad-tad doneses index
mozes doc sa iksicom prvih par puta, medicinska sestra ce malo dramatizirat al ce bit sve okej. vazno je da kad-tad doneses index
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

Spol: 
|
Postano: 14:08 čet, 26. 10. 2006 Naslov: |
|
|
bio na studentskoj kod dr. bozikovic radic. zena full ugodna, primila me bez ikakvog problema (iako je sestra malo dramila jer nisam imao index sa sobom), pregledala me, pocavrljala sa menom (iako nisam bas bio raspolozen za cavrljanje), dala odmah recepte za lijekove (koji su mi bili najbitniji jer sam hitno to trebao), uputnice za daljnje preglede & kontrole. druzit cu se sa tom doktoricom cesto u nadolazece vrijeme i zato mi je drago sto je bas simpaticna i ugodna.
jos jednom, [size=18]hvala vam puno[/size] na pomoci glede doktora. diiiiiwni ste. :hug:
p.s. zena je istog casa ispunila papire da si sredim zdravstveno u zagrebu i da se prijavim kod nje. ne trebam ici u split po karton jer HZZO to automatski povlaci i salje iz splita za zagreb.
p.s.2. ALI (uvijek postoji taj "ali") - pri prijavi na zagrebacki HZZO moram imati index sa sobom. drzite mi fige da ce mi tete u referadi posuditi index na dan, dva dok tu papirologiju ne rjesim.
bio na studentskoj kod dr. bozikovic radic. zena full ugodna, primila me bez ikakvog problema (iako je sestra malo dramila jer nisam imao index sa sobom), pregledala me, pocavrljala sa menom (iako nisam bas bio raspolozen za cavrljanje), dala odmah recepte za lijekove (koji su mi bili najbitniji jer sam hitno to trebao), uputnice za daljnje preglede & kontrole. druzit cu se sa tom doktoricom cesto u nadolazece vrijeme i zato mi je drago sto je bas simpaticna i ugodna.
jos jednom, hvala vam puno na pomoci glede doktora. diiiiiwni ste.
p.s. zena je istog casa ispunila papire da si sredim zdravstveno u zagrebu i da se prijavim kod nje. ne trebam ici u split po karton jer HZZO to automatski povlaci i salje iz splita za zagreb.
p.s.2. ALI (uvijek postoji taj "ali") - pri prijavi na zagrebacki HZZO moram imati index sa sobom. drzite mi fige da ce mi tete u referadi posuditi index na dan, dva dok tu papirologiju ne rjesim.
_________________ Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
by A.Einstein
|
|
[Vrh] |
|
|