Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Brucošijada?
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 74 - 66

PostPostano: 8:21 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko je tek brucosijada FER-a?khm khm :lol: :lol: :lol:
koliko je tek brucosijada FER-a?khm khm Laughing Laughing Laughing

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
12 = 42 - 30

PostPostano: 8:38 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@bruno111: Da, najvjerojatnije ce to biti od 40 kn za brucose do 60kn na dan koncerta. Meni se se to uopce ne cini tak o puno. Ali za koncert od 12 bendova to stvarno nije puno. To je cca 10 kuna po bendu na glvnom stageu.

@random: Nema sanse da se datum pomakne buduci da je tako ugovoren prostor, a i bendovi. Osim toga to je subota, pa se mozes taman odmorit od svega za pondjeljak.
@bruno111: Da, najvjerojatnije ce to biti od 40 kn za brucose do 60kn na dan koncerta. Meni se se to uopce ne cini tak o puno. Ali za koncert od 12 bendova to stvarno nije puno. To je cca 10 kuna po bendu na glvnom stageu.

@random: Nema sanse da se datum pomakne buduci da je tako ugovoren prostor, a i bendovi. Osim toga to je subota, pa se mozes taman odmorit od svega za pondjeljak.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 7 - 3

PostPostano: 10:03 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

brucošijada svake godine košta preko 40 kuna i jedna je od najjeftinijih u gradu (ako ne računamo ovakve "lažne" brucošijade po 20 kuna).

sjećam se da je prošle godine bila ta druga brucošijada u papayi i bilo je obećano piće dobrodošlice, a od toga nije bilo ništa :lol:

to zapravo nitko s faxa niti ne organizira, već klubovi na taj način pokušavaju privući ljude... odite po drugih faxovima, pa ćete vidjeti iste takve plakate.
tako je svake godine.
brucošijada svake godine košta preko 40 kuna i jedna je od najjeftinijih u gradu (ako ne računamo ovakve "lažne" brucošijade po 20 kuna).

sjećam se da je prošle godine bila ta druga brucošijada u papayi i bilo je obećano piće dobrodošlice, a od toga nije bilo ništa Laughing

to zapravo nitko s faxa niti ne organizira, već klubovi na taj način pokušavaju privući ljude... odite po drugih faxovima, pa ćete vidjeti iste takve plakate.
tako je svake godine.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
nemo
Moderator
Moderator

30 = 34 - 4

PostPostano: 10:48 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Službena najava za brucošijadu PMF-a je [b]napokon[/b] [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=64890]ovdje[/url] :g:

@random: čuj niti jedan veliki koncert ne može napraviti "shiftanje" nakon što je većina posla oko organizacije napravljena. Stvar se radi više mjeseci unaprijed, uključuje puno posla itd. A ujedno i klubovi rade planove puno unaprijed, čak i da hoćemo pomaknuti ne bi imali kamo zato jer su do sada svi termini zauzeti.

@cijena: od 3 velike brucošijade u gradu (Filozofski, FER i PMF) mi smo redovito najjeftitniji i mislim da je to tako i ove godine. Meni je jedini bad što smo zbog povećanih troškova morali podići cijenu u odnosu na to kako je bilo prošle godine. No još je uvijek povoljno za ono što se nudi ;)
Službena najava za brucošijadu PMF-a je napokon ovdje Mr. Green

@random: čuj niti jedan veliki koncert ne može napraviti "shiftanje" nakon što je većina posla oko organizacije napravljena. Stvar se radi više mjeseci unaprijed, uključuje puno posla itd. A ujedno i klubovi rade planove puno unaprijed, čak i da hoćemo pomaknuti ne bi imali kamo zato jer su do sada svi termini zauzeti.

@cijena: od 3 velike brucošijade u gradu (Filozofski, FER i PMF) mi smo redovito najjeftitniji i mislim da je to tako i ove godine. Meni je jedini bad što smo zbog povećanih troškova morali podići cijenu u odnosu na to kako je bilo prošle godine. No još je uvijek povoljno za ono što se nudi Wink

stjepko22
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 20:54 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je ovo "lažna brucosijada" paušalna izajava isto kao da za tebe netko kaže da si lažni student. :roll:

Brucošijada (barem ova sutra) je službena (na matematici)
Mislim da je ovo "lažna brucosijada" paušalna izajava isto kao da za tebe netko kaže da si lažni student. Rolling Eyes

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 21:22 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moze li se znati tko ju organizira? Imenom i prezimenom.
Moze li se znati tko ju organizira? Imenom i prezimenom.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:37 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="stjepko22"]Brucošijada (barem ova sutra) je službena (na matematici)[/quote]

Ima li blagoslov Dekana Matematike? :-k
stjepko22 (napisa):

Ima li blagoslov Dekana Matematike? Think

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 23:37 čet, 26. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="stjepko22"]Brucošijada (barem ova sutra) je službena (na matematici)[/quote]
Na kojoj matematici?
stjepko22 (napisa):

Na kojoj matematici?

stjepko22
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 10:58 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Naravno da ima dozvolu dekana.

Nemojte biti ljubomorni nego dodjite i zabavite se.

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 10:59 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="stjepko22"]Mislim da je ovo "lažna brucosijada" paušalna izajava isto kao da za tebe netko kaže da si lažni student. :roll: [/quote]

brucosijadom se ne moze zvati tulum za cca. 50ak ljudi koji nema potporu vodstva ustanove u cije se ime organizira. kad bi to bilo tako, svako okupljanje vise od 20 ljudi bi netko mogao nazvati brucosijadom :roll: ova brucosijada koju radi PRIMUS ima potporu svih relevantnih institucija na faks (od dekana pa nadalje).

[quote]
Brucošijada (barem ova sutra) je službena (na matematici)[/quote]

kao sto je pitao goranm, koje matematike? da li to znaci da je to sluzbena brucosijada SVIH STUDENATA matematike na cijelom sveucilistu? ja nigdje drugdje nisam vidio plakata osim ovdje. zasto privilegirati jedne studente, a druge ostaviti po strani? :roll:
stjepko22 (napisa):
Mislim da je ovo "lažna brucosijada" paušalna izajava isto kao da za tebe netko kaže da si lažni student. Rolling Eyes

brucosijadom se ne moze zvati tulum za cca. 50ak ljudi koji nema potporu vodstva ustanove u cije se ime organizira. kad bi to bilo tako, svako okupljanje vise od 20 ljudi bi netko mogao nazvati brucosijadom Rolling Eyes ova brucosijada koju radi PRIMUS ima potporu svih relevantnih institucija na faks (od dekana pa nadalje).

Citat:

kao sto je pitao goranm, koje matematike? da li to znaci da je to sluzbena brucosijada SVIH STUDENATA matematike na cijelom sveucilistu? ja nigdje drugdje nisam vidio plakata osim ovdje. zasto privilegirati jedne studente, a druge ostaviti po strani? Rolling Eyes

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 11:08 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Iskreno, odnos cijene i programa je i vise nego nepovoljan.
Iskreno, odnos cijene i programa je i vise nego nepovoljan.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 11:21 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="stjepko22"]Naravno da ima dozvolu dekana.

Nemojte biti ljubomorni nego dodjite i zabavite se.[/quote]

ne vidim zasto bi bilo naravno... bas zato sto smo u proslosti vidjeli da NIJE naravno, zato je pitanje i postavljeno...

prosle godine je organizator pitao jel ima dozvolu SZa za to, explicitno mu je receno da ne, pa mislim da je svejedno na plakatima pisalo SZ :roll:
u svakom slucaju, obecao je maknuti plakate s faxa kad brucosijada prodje, mislite li da je to ucinio :roll: naravno da su plakati stajali jos pokoji tjedan...

sto se ljubomore tice, osobno ne vidim razloga biti ljubomorna na ijedan tulum koji se brucosijadom zove, jerbo u pravilu nema nista po mom ukusu :-P
stjepko22 (napisa):

ne vidim zasto bi bilo naravno... bas zato sto smo u proslosti vidjeli da NIJE naravno, zato je pitanje i postavljeno...

prosle godine je organizator pitao jel ima dozvolu SZa za to, explicitno mu je receno da ne, pa mislim da je svejedno na plakatima pisalo SZ Rolling Eyes
u svakom slucaju, obecao je maknuti plakate s faxa kad brucosijada prodje, mislite li da je to ucinio Rolling Eyes naravno da su plakati stajali jos pokoji tjedan...

sto se ljubomore tice, osobno ne vidim razloga biti ljubomorna na ijedan tulum koji se brucosijadom zove, jerbo u pravilu nema nista po mom ukusu Razz

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 11:36 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="stjepko22"]Naravno da ima dozvolu dekana.[/quote]
Kojeg dekana?
stjepko22 (napisa):

Kojeg dekana?

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:15 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, obzirom da smo mi lazni faks, primjereno je da imamo lazne brucosijade s dozvolom laznog dekana na koje dolaze lazni studenti. :lol:

[size=7]Ovo gore se zove sarkazam. Smajli sam stavio ne zato sto smatram da je jako duhovito, nego zato da se ne shvati ozbiljno.[/size]
Pa, obzirom da smo mi lazni faks, primjereno je da imamo lazne brucosijade s dozvolom laznog dekana na koje dolaze lazni studenti. Laughing

Ovo gore se zove sarkazam. Smajli sam stavio ne zato sto smatram da je jako duhovito, nego zato da se ne shvati ozbiljno.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
stjepko22
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 13:04 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

mhjg
mhjg

Zadnja promjena: stjepko22; 22:32 sub, 28. 10. 2006; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
stjepko22
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 0 - 1

PostPostano: 13:09 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

I, naravno da su također potpune neistine da je to party od 50ak ljudi. Dodjite pa se ujerite. Vase lazne navode mogu jedino protumaciti ljubomorom (za koju uopće nemate razloga). :(
I, naravno da su također potpune neistine da je to party od 50ak ljudi. Dodjite pa se ujerite. Vase lazne navode mogu jedino protumaciti ljubomorom (za koju uopće nemate razloga). Sad

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 18:28 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="stjepko22"]Pa ako nema dozvolu zasto je niste zabranili??[/quote]

ahem...a koji to pravni princip nama daje za pravo da zabranimo neciju brucosijadu?

[quote]
Kolegice Nesi, svijesno ili ne, [b]navodite lazi[/b] i time obmanjujete javnost. Sve brucosijasijade u papayi su imale dozvole tadašnjih dekana. [/quote]

imas ti to napismeno? zasto onda nigdje nije pisalo da je to brucosijada PMF-MOa?

[quote]
A sto se tice (novog) studenskog zbora, nije istina da je receno ne!! [/quote]

vjeruj mi...receno je ne. SZ-PMF-MOa je prosle godine odlucio direktno podrzati brucosijadu koju je radio tadasnji Chumez, a danasnji PRIMUS.

[quote]
I na kraju nasi plakati su bili uklonjeni odmah iduci u ponedjeljak ujutro kao sto je i obecano. [/quote]

plakati su stajali jos najmanje tjedan dana...a, koliko ja znam, nesi je dobila i po prstima od cistacica jer je bilo receno gdje je dozvoljeno lijepljenje plakata a gdje ne. naravno, vi ste lijepili gdje vam se svidjelo.

[quote]
A vas ukus ne zelim komentirati.[/quote]

pa ne moras...nitko nije tvoj ukus komentirao. komentiran je nacin. opet, nisi odgovorio: da li je ova brucosijada brucosijada svih studenata na sveucilistu koji slusaju ijedan kolegij matematike ili je to brucosijada studenata matematike na PMF-MOu? ako je ovo potonje i ako vi imate dozvolu dekana, zasto na plakatima ne pise PMF-MO? primjeti, na nasim ce plakatima pisati brucosijada PMFa (ono M znaci upravo matematiku).
stjepko22 (napisa):
Pa ako nema dozvolu zasto je niste zabranili??

ahem...a koji to pravni princip nama daje za pravo da zabranimo neciju brucosijadu?

Citat:

Kolegice Nesi, svijesno ili ne, navodite lazi i time obmanjujete javnost. Sve brucosijasijade u papayi su imale dozvole tadašnjih dekana.

imas ti to napismeno? zasto onda nigdje nije pisalo da je to brucosijada PMF-MOa?

Citat:

A sto se tice (novog) studenskog zbora, nije istina da je receno ne!!

vjeruj mi...receno je ne. SZ-PMF-MOa je prosle godine odlucio direktno podrzati brucosijadu koju je radio tadasnji Chumez, a danasnji PRIMUS.

Citat:

I na kraju nasi plakati su bili uklonjeni odmah iduci u ponedjeljak ujutro kao sto je i obecano.

plakati su stajali jos najmanje tjedan dana...a, koliko ja znam, nesi je dobila i po prstima od cistacica jer je bilo receno gdje je dozvoljeno lijepljenje plakata a gdje ne. naravno, vi ste lijepili gdje vam se svidjelo.

Citat:

A vas ukus ne zelim komentirati.

pa ne moras...nitko nije tvoj ukus komentirao. komentiran je nacin. opet, nisi odgovorio: da li je ova brucosijada brucosijada svih studenata na sveucilistu koji slusaju ijedan kolegij matematike ili je to brucosijada studenata matematike na PMF-MOu? ako je ovo potonje i ako vi imate dozvolu dekana, zasto na plakatima ne pise PMF-MO? primjeti, na nasim ce plakatima pisati brucosijada PMFa (ono M znaci upravo matematiku).

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:12 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="stjepko22"]Kolegice Nesi, svijesno ili ne, [b]navodite lazi[/b] i time obmanjujete javnost. Sve brucosijasijade u papayi su imale dozvole tadašnjih dekana.[/quote]

Svjesno ili ne, [b]TI navodis lazi[/b]. :evil:

Evo sto je prof. Pandzic (donedavni v.d. Dekan) rekao o proslogodisnjoj Brucosijadi:

[quote="Pavle Pandzic"]Ja sam se drzao nasih studentskih predstavnika, a oni su htjeli skupa s PMF-ovcima.[/quote]

Dodajmo k tome da je ovdje dvoje tadasnjih predstavnika izjavilo da su poduprijeli iskljucivo PRIMUSovu Brucosijadu... :roll:

Od prof. Muica jos nisam dobio odgovor; kad stigne, prenijet cu ovdje. 8)
stjepko22 (napisa):
Kolegice Nesi, svijesno ili ne, navodite lazi i time obmanjujete javnost. Sve brucosijasijade u papayi su imale dozvole tadašnjih dekana.

Svjesno ili ne, TI navodis lazi. Evil or Very Mad

Evo sto je prof. Pandzic (donedavni v.d. Dekan) rekao o proslogodisnjoj Brucosijadi:

Pavle Pandzic (napisa):
Ja sam se drzao nasih studentskih predstavnika, a oni su htjeli skupa s PMF-ovcima.

Dodajmo k tome da je ovdje dvoje tadasnjih predstavnika izjavilo da su poduprijeli iskljucivo PRIMUSovu Brucosijadu... Rolling Eyes

Od prof. Muica jos nisam dobio odgovor; kad stigne, prenijet cu ovdje. Cool

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 23:35 pet, 27. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

sva sreca pa je osoba koja je organizirala stvar sa papayom prosle godine razgovarala sa mnom osobno, da sam ja ko papagaj ponavljala da se moze organizirati tulum, ali ga se nema moralno pravo zvati brucosijada, ali da ja to ne mogu sprijeciti, ali explicitno je navedeno da NEMA pravo pozivati se na blagoslov SZ-PMF-MO-a jer ga nije dobilo i rekla sam da me bas briga sto neki tamo klub organizira i kako ce to zvati, ali da se na SZ ne moze pozvati....
stjecajem okolnosti tad sam bila predsjednica i znam sto sam pricala :evil:

sto se plakata tice, sve to je Hijena rekao stoji - dogovor o mjestima plakatiranja, i o tome kad ce biti skinuti NISU bili postivani :roll:

toliko o cinjenicama s obje strane...
sva sreca pa je osoba koja je organizirala stvar sa papayom prosle godine razgovarala sa mnom osobno, da sam ja ko papagaj ponavljala da se moze organizirati tulum, ali ga se nema moralno pravo zvati brucosijada, ali da ja to ne mogu sprijeciti, ali explicitno je navedeno da NEMA pravo pozivati se na blagoslov SZ-PMF-MO-a jer ga nije dobilo i rekla sam da me bas briga sto neki tamo klub organizira i kako ce to zvati, ali da se na SZ ne moze pozvati....
stjecajem okolnosti tad sam bila predsjednica i znam sto sam pricala Evil or Very Mad

sto se plakata tice, sve to je Hijena rekao stoji - dogovor o mjestima plakatiranja, i o tome kad ce biti skinuti NISU bili postivani Rolling Eyes

toliko o cinjenicama s obje strane...

SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 2:29 sub, 28. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja imam nekakav osjecaj da "Brucosijada matematike" ima neki legitimitet buduci da prodaju karte u holu naseg faksa, a netko je to morao odobriti. :(
Ja imam nekakav osjecaj da "Brucosijada matematike" ima neki legitimitet buduci da prodaju karte u holu naseg faksa, a netko je to morao odobriti. Sad

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum